anne yanı yataklar çok kısa süreli şimdi 6 ay çokmuş gibi geliyor ama bi bakıyorsun 6-7 aylık olmuş bile hareketlenmeler başlayınca korkuyorsun kullanmaya .
park beşiklerin 2 kademesi var 5-6 ay üst kademede kullanıp sonrası alt kademede 2 yıl kullanmayı planlıyorum .aslında 4-5 yaşına kadar kullanan bile varmış çoçuğun rahatlığına kullanımına göre planlarız gerisini.biz kraft safari modelini kullanacağız.
chicco litle way mekanizması sayesinde araba koltuğunu çıkartıp pusete koyuyorsun tak çıkar özelliği çok pratik .alt kısmı arabada sabit kapıyor tasıma koltuğunu çıkartıyor arabaya takıyorsun . .4-5 ay böyle kullanıp sonrası oturmaya başlayınca bu seri sırttı tam yatabilen seri zaten 1 yaşa kadarda öyle kullanırız.sonrası zaten baston puset kullanılıyor .
36 ay sonrası baston puset kullanılıyor sadece gezmelerde çocuk uyuyunca yorulunca falan .nacizane tavsiyem hantal ağır birşey almayın sonrası pratik değil diye 2.3. araba bakılmaya başlanıyor .
ben ilkinde o hatayı yaptım çift taraflı kullanılsın çoçuğun yüzünü göreyim diye pierre cardin almıştık o kadar zor geldiki onu kullanmak .1 yaş sonrası baston puset almıştık .
Eki Görüntüle 2271107
Eki Görüntüle 2271107