2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen katılıyorum canım. Ben ilk 13 hafta kadar nerdeyse hiç kilo almadım yani 300-500 gr oynuyodu arada. Şu son 1 ayda 5 hafta nerdeyse 3 kiloya yakın kilo aldım inanamıyorum kendime. Ama bundan iftar yemeklerinin de payı büyük farkındayım. İster istemez çok yiyorum bu ara

Ağzına sağlık canım Benim de diyeceğim aynı, siz ikinci çocuğu yaptığınızda ilkini sahiplendirdiniz mi, hah işte o da benim evladım, o da Allah’ın bana emaneti

Ay Allahım tek hayalım beraber büyümeleri
Bende kedilerle büyüdüm Allaha şükğr bağışıklığım çok sağlam .
Eşim zırt pırt hasta olurken ben çok nadir olurum .

Ki ben evdeki kediler hariç dışarıdaki hayvanlaro bile öperdim

Arabaya henüz karar vermedim ama 1.5 2 yaşında bastona geçicem galiba baston en kullanışlı açılıp kapanması için

Ben bebeğimi 6 ay olunca ayırcam ya..
Herkes yerini yurdunu bilsin
Bi de kendi kendine uyumayı alışkanlık edinirse oh mis
Ben de öyle 6-7 ay sonra odasına taşıycam bebeği. Sonra bilinçlendikçe ayırmak daha zor olur gibi geliyo

Ben de öyle 6-7 ay sonra odasına taşıycam bebeği. Sonra bilinçlendikçe ayırmak daha zor olur gibi geliyo
Ama sağlıklı olan o
Anne babanın da bi yaşam alanı olmalı..
Hem de bebekken daha kolay oluyor ayırması anladığı ve alıştığı zaman zor olacak dışlamış gibi hisseder belki

Kızlar ikea beşiklerin koruma kısmı çıkarılıp yatağa bitiştirilse anne yanı gibi olur mu acaba?
Bir de travel sistem arabalarda ana kucağının yani oto koltuğunun bazı testleri geçmesi çok önemliymiş, airbagi falan varmış. Zaten karar verememiştim iyice aklım karıştı

Yok canım oruç tutmuyorum su biraz az içiyorum sanırım ama onunla alakalı değil daha önceden de sınır sıkışması Var di hamilelikte dahada arttı tek çözüm ameliyat bugün doktora gidiyorum
Cnm hamilelikte olmaz heralde ama annemde de sinir skşmasi vardi aktarda özel olarak yapilan bi karism aldi ve uyusma agri vs bayagi azaldi .ameliyattan once bunu bi arastr istersen

Haklısın canım biraz araştırma yaptım vazgeçtim direk baston alacağım inşallah Rabbim nasip ederse Kış bebeleri olacak gibiler yaza da büyümüş olurlar inşallah chicconun yine çok beğenilen bir ürünü buldum buna çok benziyor oda aynı seri direk yatabiliyor da travel sistem gibi kullanmak istenirse sadece sanırım oto koltuğu mu oluyor ya da bu puseti yok
Hafi inşalllah bi as erme yasamadan mezun olacak bebelerim
Canım illa bir şey çeker merak etme
Arabaya henüz karar vermedim ama 1.5 2 yaşında bastona geçicem galiba baston en kullanışlı açılıp kapanması için
Baston en rahatı canım aynen öyle araştırdım travel sistem alan herkes pişman hem ağır hem çok az kullanılıp daha kullanışlı bastona geçiliyor

Son düzenleme:
Aynen öyle canım.
Ya kullanışlı bi bebek arabası olucak ya da bilmiyorum çok zor bi karar

Sağlıcakla gelsinler de araba bu değiştirilir de elbet can sıkmaya değmez ama chicco öneririm genelde memnunlar
Evet herkes memnun hem beşik hem de bebek arabası olarak
Görüp inceleyip öyle karar vericem

Şimdi tulumlar faln alıyorum inceleyerek yine dokunmadan alamam

kızlar detaylı ultrasona giren var mı aranızda? radyoloji uzmanlarına mı yoksa perinotoloğa mı yaptırmak gerekir? fiyat arastırıyorum çok farklı şeyler çıkıyor karşıma. bi yer 230 tl derken diğeri 1000 tl diyor :/

benim dr um radyolejiden istemedi Perinatolog için randevu aldım .
İstanbulda bağdat caddesinde 420 tl .

Doktorum radyoloji uzmanina degil perinatologa gir mutlaka dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…