2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm bu dediklerinin resmini atarmisin rica etsem
Birde nerden aldigini yazarsan sevinirim
Ariel bile bazen çikartmiyo bi de onlari deneyim
Bunlar canım, e-Bebek'ten alıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Perinatolog isteniyor canım özellikler doktorun öyle isteyecektir fiyatlar il ve semte göre değişir aşağı yukarı avcılar bu kısımda 350-400 civarıydı en son

Reactions: H E
Bugun pelin akil instagram hikayelerinde aldiklari bebek arabasini paylasti gordunuz mu kizlar? Minicik portatif bisey.Arastirmak lazim.
Gördüm canım araştırdım da çok pahalı geldi oda baston tarzı almış sanırım kaliteli belli markasını yazmıştı bir de kg olarak azdı

Son düzenleme:
Siz ne kadar guzel besleniyomussnz msh
Yazdklarnizi okuyunca ben hic saglikli beslenmedigimi anladm

Hic tavdiye etmem. Biz yegenimde o hatayi yaptık. 8 yasinda hala annesi ile yatiyor. Ayrilmak istemiyor. Ben kızımı yaşına girmeden ayırdım. Odasinda yatiyor. Uykusu gelince odasina gidiyor. Yatağını gosteriyor. Cok rahat edersin erken ayirirsan.

benim büyük dana 9,5 yaşında yanımda yatıyor .ee 3 kişi yatamadığımız için babayı şutladık .1 haftadır karnıma tekme atıyorsun diye yatağında yanına uzanıyorum uyuyor sonra ben kaçıyorum .
benim eşiminde hatası ben odasında yatsın dedikçe özlüyorum diyip diyip kucağına aldı daha 40 ı çıkmadan göğsünde beraber uyuyorlardı .kararlı olmak lazım .

Reactions: H E
Bugun pelin akil instagram hikayelerinde aldiklari bebek arabasini paylasti gordunuz mu kizlar? Minicik portatif bisey.Arastirmak lazim.
Evet cok güzel Doona ama 6 aya kdr anca kullanır sonra çöp yooyko da çok ağır travel sistemı kuzenımın bebegı 7 aylık oldu suan onu kullanamıyor onlarda chıcco baston a döndüler bu bebek arabası işi sıkıntılı

Şuan kimse yaptırmadı diye biliyorum topicten..

Perinatolog öneriyorlar

En mantıklısı o..
6 7 aylık olunca ayırmak gerekiyor bence

Merhaba, benim doktorum perinatolog, yanlış hatırlamıyorsam 450 TL olması lazım detaylı ücretinin, özel sağlık sigortalarından da fatura karşılığı ödeme alınabiliyor.

Bunu ayrıca duyduğum iyi oldu yooyko travel çok beğenmiştim sonra chicco bastonu beğendim şimdi tam emin oldum sağol canım

Doona mı acaba? Onlar çok güzel ama 7kg'a kadar kullanılıyormuş.
Gördüm canım araştırdım da çok pahalı geldi oda baston tarzı almış sanırım kaliteli belli markasını yazmıştı bir de kg olarak azdı

15 kiloya kadar diyor ozelliklerde ama bilemedim tabi.Yorumlarda da 2 yildir kullaniyorum yazan var.Benim de kafam karisti.Gidip yerinde gormek lazim.Hosuma giden yani katlaninca minicik kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…