2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
15 kiloya kadar diyor ozelliklerde ama bilemedim tabi.Yorumlarda da 2 yildir kullaniyorum yazan var.Benim de kafam karisti.Gidip yerinde gormek lazim.Hosuma giden yani katlaninca minicik kaldi.
Fiyatı yüksek geldi gözüme tabi ki evlatlarımızdan önemli değil ama uzun zaman kullanılmıyorsa başka masraflarına yatırım yapmak daha iyi gibi benim için En fazla AB için 13kg ABD 15 kg diyor canım hepsiburada da chicco bastonlar mesela 22-25 kg ya kadar oluyor genelde

Cok portatif geldi bana da olumlu olumsuz yanlarini dusunmek lazim tabi.Iyi arastirmak lazim.
Aynen 15 kg. a kadar yaklaşık, ürünün ağırlığı 7 kg, bizim zaten tipimiz minyon, çok gürbüz olmaz kız da yüksek ihtimalle Sizin ikiz değil mi, ikizler için de hafif olması kolaylık olur gibi geldi. Zaten ana kucağı alacaktım, onun yerine gibi düşünüyorum.

Bunu ayrıca duyduğum iyi oldu yooyko travel çok beğenmiştim sonra chicco bastonu beğendim şimdi tam emin oldum sağol canım
chico 0 aydan itibaren olanları uzun süreli kullanıyorsunuz ,tam yatabilen olması ilk 8-9 ay için önemli .
yiğenimde onu kullanıyoruz arkadaşım tavsiye etmişti yiğenim 5 yaşında halen kullanıyor .

alınan birşeyi işimi görsün sonra yenisini alırım diye almamak lazım aslında , mobilya beşik yaptıracak yada alacaklar içinde 80 ile 90 cm arasında 10 cm var diyorsun ama o beşiği büyüttüğün zaman o 10 cm bile çoçuğa alan .hem ateşlenecek mızırdayacak yanına yatman gerekecek .biz büyümeyen 90x130 cm almıştık yerim yoktu .sonra kendi evimize geçince 3 yaşından sonra o yatağın baş ve ayak kısmını kullanıp yan çıtaları yeni yaptırdık şimdi tek kişilik geniş yatak oldu .beyaz tercih edincede mdf 20 yıl daha kullanır .sapasağlam

benım kız 1 yaşında 11 kg idi , ama 8 aylık da 3 yaşında da 11 kg olan çocukta var tabii .
bak şimdi bende bilemedim .daha çoçuklar kaç kilo kızlar sorusuna çok var dşyordum erken geldi soru :)
O zaman yıne benımm için kullanışsız oluyor maddi açıdan. Yoksa ürünü cok begendım cok pratık :) ben bu ürünü unutayım bunlar hep reklam

Haklısın canım chicconun trival sistemine benzer direk yatabilecek şekilde baston olanını beğendim Rabbim nasip ederse ileri de alacağım

Oda içinde beyaz renk ve montessori tarzı istiyorum ben direk öyle bir oda yapacağım nasipse inşallah zaten belli zaman anne yanı beşik olacak sonra gerekirse yatağına geçene kadar odasına beşiğini alırım en son direk kendi tarzına uyum sağlar

Bejim gozum hep miniklerde bagaja sigacak mi derdinde. Muhtemelen zaten ikili alacagim.Gerci arabamiz tuplu ve bagajda simiti.Nasil sigacak hic bilmiyorum. Arabayi degismemiz su an icin maddi olarak imkansiz.Bakalim nasil olucak.

Biz minyon degiliz keske olsak ta masallahimiz var Bir de ikili alacagiz biz oyle gorunuyor.Bakalim daha vakit var dusunecek.

İkizlerde durum değişik haklısın canım ufak olması her zaman size avantaj olacak inşallah onunda bir çözümü bulunur elbet sığdırılır bastonlar her zaman katlandığı için çok yer kaplamıyor

Doktorum özellikle uzman perinotolog istedi .
13 hazirana randevu aldım . Bende 1000 tl ye varan fiyatlar aldım
En son Ali ekiz e 450 tl ye randevu aldım.
Doktorumda bu doktoru önerdi ..

Benim çocukluğum kedilerle geçti hemde bahcedeydi kedimiz gündüz semti turluyordu resmen. Kucagimizdan inmezdi. Aşısı falan yoktu. Hiç hastalık falan kalmadık. Heleki evde yaşayan aşısı tam olan kedinin ne zararı olur .

Önlü arkalı ikili olanlarda var ama ne kadar kullanışlıdır acaba ..senin en iyisi dokunarak bakarak alman .hem sürüş rahatmı kısmı hem sok çıkart yerleştir kısmın birde yer bul sıgdır derdin olacak .bakarak görerek almak senin için en rahatı .

İşte bunu anlamakta zorlanıyorlar
Ama anlamasınlar çokta tınnn ..
ilk başlarda evime gelmiyolardı yemeklerde kıl çıkar diye şimdi ölüyolar gelellim diye
İnadıma tabak kenarlarına kıl koycam gelmesinler

Sekiz yaş
Valla çok zor biz bir yaşında ayırdık iki yaşına kadar emzirdim. Gece mekik dokudum tabiri caizse zaten odalar yan yanaydi ih dese sesini duyardım ama yine de telsiz koydum. Her ne kadar gece emzirmeye gitmek Ör gelsede onu yatağına yatırıp kendi odama gelip yattığımda huzurla uyudum. Aynı odada uyumak bize zor geldi çünkü oğlum çit sesine uyanirdi gece tuvaletimiz gelse gitmezdik uyanmasin diye nefesimizi tutardik resmen esim ise giderken parmak ucunda yürürdü öksürmeye korkardik. Şimdide bazen uyutmaya gidiyorum odasına anne git burdan burası benim odam diyo. Bende yaşında ayırma taraftariyim

Prego ibiza konusunda yogunlasmistim.Onlu arkali oluyor her ikisi sana bakan oluyor.Ama ben malum aninda fikir degisebilen biriyim.Magazaya kararlilikla x alicam diye gidip y ve z yi alip cikarim O yuzden kendime kararlilik konusunda hic guvenmiyorum.Gidip gorup hatta bagaja deneyip bakmak lazim.Bir tek onu biliyorum.

Eşim kabul etse hemen alırım kedi evladm gibi bakarm. İnsanın sitresini alıyor masum pisicikler

15 kiloya kadar diyor ozelliklerde ama bilemedim tabi.Yorumlarda da 2 yildir kullaniyorum yazan var.Benim de kafam karisti.Gidip yerinde gormek lazim.Hosuma giden yani katlaninca minicik kaldi.
Evet instagramda Gizem Zor var, o da ondan kullanıyor. Çok pratik gerçekten biraz daha fiyatı uygun olsa bundan alıp 7-8 aylık olunca da baston alırdım ama bana çok pahalı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…