Perinatolog isteniyor canım özellikler doktorun öyle isteyecektir fiyatlar il ve semte göre değişir aşağı yukarı avcılar bu kısımda 350-400 civarıydı en son
canım avcılar tarafında nerde var 350ye bende yakınım beylıkduzundeyım yani. beylıkduzu medılıfe a gıdıyorum aslında kontrollere ama detaylıya 550 dedi. başka hastane arastrdım bıtek detaylı için beylıkduzu medıhouse dakı perınatalodan fıyat aldım 415 dedı oda
Doktorum özellikle uzman perinotolog istedi .
13 hazirana randevu aldım . Bende 1000 tl ye varan fiyatlar aldım
En son Ali ekiz e 450 tl ye randevu aldım.
Doktorumda bu doktoru önerdi ..
aaaaa ali ekiz nerdeeee.. canım bende 2 düşük olmuştu ya önceden. o dönem benden pıhtılaşma ve kromozom testlerı ıstendı. doktorum dırek kanunı suleyman hastanesı alı ekız e gıt orda yaptır testlerı demısti. gıttıgmz gun alı bey orda yoktu dışardan gelıyo hastanemize demıslerdı snra kendı doktorumu aradım oda alı ekızı aradı herlde adam tek teefonuyla bıze butun testlerı yaptırtmıştı saolsun. kendısını göremedim ama adını duyunca sevındım nedense :) aynı alı ekızmı bılmyrm ama heralde bukadr tesadüf olmaz
Bu arada benimde 12tane kedim varÇok seviyorum hepsini,hepsi evladım gibi,evde baktığım da vardı hemde kedi köpek tüyü alerjime rağmen bakıyordum ALLaha şükür sıkıntı olmadı o kadar akıllılar ki hiç bir yerde pisliği olmazdı minnoşumun malesef kaybettim onu,tümör vardı yanak kısmında,şimdi bahçemde bakıyorum boş bi kuruluk var ardiye gibi orada bakıyorum gerisineBu arada köpeklerimde var onlarda birer evlat bana
kızlar detaylı ultrasona giren var mı aranızda? radyoloji uzmanlarına mı yoksa perinotoloğa mı yaptırmak gerekir? fiyat arastırıyorum çok farklı şeyler çıkıyor karşıma. bi yer 230 tl derken diğeri 1000 tl diyor :/
Bana drum perinotolog baksa daha iyi dedi. Madem öyle istiyorsun önceden desene randevu almak çok zor. Yaşadığım şehirde fakültede 1 tane var. Özeller de de bu bölüm yok. Sıra alamassan ben yaparım dedi kendi drum
canım avcılar tarafında nerde var 350ye bende yakınım beylıkduzundeyım yani. beylıkduzu medılıfe a gıdıyorum aslında kontrollere ama detaylıya 550 dedi. başka hastane arastrdım bıtek detaylı için beylıkduzu medıhouse dakı perınatalodan fıyat aldım 415 dedı oda
Canım bende beylikdüzündeyim Avcılar Hospital perinatologun adını bilmiyorum kız kardeşime doktoru önerdi 400 TL diye biliyorum bir arayıp sor istersen diğer 350 TL dediği kardeşimin radyoloji çıktı sonrasında ama sanki 375 TL ye bir yer daha demişti perinatolog ama en iyisi Avcılar Hospitaldı
Hic tavdiye etmem. Biz yegenimde o hatayi yaptık. 8 yasinda hala annesi ile yatiyor. Ayrilmak istemiyor. Ben kızımı yaşına girmeden ayırdım. Odasinda yatiyor. Uykusu gelince odasina gidiyor. Yatağını gosteriyor. Cok rahat edersin erken ayirirsan.
Fakat bizde durum biraz farkli. Dubleks oldugu icin yatak odamiz ustte bebegin odasi da alt katta olacagindan erkenden ayirmak bizim icin biraz daha zor. Artik o zamanlar yaklassin da bebegin huyuna da bagli bu isler.
Dün de kontrolüm vardı. Öncesinde kan tahlillerimı sağlık ocagında yaptırmıştım.tiroidim 2.9 çıktı. Drum ilaç vermedi. 15 gün sonra takrar kan tahlili istedi.. Ben hamilelikte tiroidin 2.5 un altında olması gerekır dıye biliyorum acaba biz artık 2.trımıserde oldugumuz ıcın tıroıd referans aralıgı mı farklı bilemedim. Sizce 2.9 yüksek mi. Ben ilaç vermeyecek mısın deyince ilaca gerek yok dedi
aaaaa ali ekiz nerdeeee.. canım bende 2 düşük olmuştu ya önceden. o dönem benden pıhtılaşma ve kromozom testlerı ıstendı. doktorum dırek kanunı suleyman hastanesı alı ekız e gıt orda yaptır testlerı demısti. gıttıgmz gun alı bey orda yoktu dışardan gelıyo hastanemize demıslerdı snra kendı doktorumu aradım oda alı ekızı aradı herlde adam tek teefonuyla bıze butun testlerı yaptırtmıştı saolsun. kendısını göremedim ama adını duyunca sevındım nedense :) aynı alı ekızmı bılmyrm ama heralde bukadr tesadüf olmaz
Evet canım aynı zamanda kanunısultansüleyman hastanesinde doktor .
Ama ben özel muayenesine gidicem gaziosmanpaşada
Çok iyi bir doktor .
Birçok videosunu izledim gayet dingin . Çok açıklaycıı yorumlar yapıyor .
Doktorumda çok ısrar etti ali beyle ilgili .
Bende ona aldım .
Randevuları maalesef çok yogun .
Bu arada benimde 12tane kedim varÇok seviyorum hepsini,hepsi evladım gibi,evde baktığım da vardı hemde kedi köpek tüyü alerjime rağmen bakıyordum ALLaha şükür sıkıntı olmadı o kadar akıllılar ki hiç bir yerde pisliği olmazdı minnoşumun malesef kaybettim onu,tümör vardı yanak kısmında,şimdi bahçemde bakıyorum boş bi kuruluk var ardiye gibi orada bakıyorum gerisineBu arada köpeklerimde var onlarda birer evlat bana
Canım bende beylikdüzündeyim Avcılar Hospital perinatologun adını bilmiyorum kız kardeşime doktoru önerdi 400 TL diye biliyorum bir arayıp sor istersen diğer 350 TL dediği kardeşimin radyoloji çıktı sonrasında ama sanki 375 TL ye bir yer daha demişti perinatolog ama en iyisi Avcılar Hospitaldı
canım avcılar hospıtala görümcem gıdıyo daha once oda sormuştu perınatalog denız bey vardı 400 tl ydı ama 2 hafta once fln oda ayrıldı demısler yakında sormadıysan bı ara sor ıstersn
Evet canım aynı zamanda kanunısultansüleyman hastanesinde doktor .
Ama ben özel muayenesine gidicem gaziosmanpaşada
Çok iyi bir doktor .
Birçok videosunu izledim gayet dingin . Çok açıklaycıı yorumlar yapıyor .
Doktorumda çok ısrar etti ali beyle ilgili .
Bende ona aldım .
Randevuları maalesef çok yogun .
aa ozman aynı alı ekız :)ya ben beylıkduzu medıhousedan fıyat aldım 415 dedı. o da perınatalog. gazıosmanpasa bıraz uzak ama bı bakıyım belkı alırım bende alı ekıze. tanımak ıstıyorum kendısını. vıdeoyu ınternettenmı ızlıyosun
aa ozman aynı alı ekız :)ya ben beylıkduzu medıhousedan fıyat aldım 415 dedı. o da perınatalog. gazıosmanpasa bıraz uzak ama bı bakıyım belkı alırım bende alı ekıze. tanımak ıstıyorum kendısını. vıdeoyu ınternettenmı ızlıyosun
Evet canım .
İnternetten izledim .
İstersen özel muayensinin numarasını verebilirim .
Bende hadımköyde oturuyorum benım kendi doktorumda Gazıosmanpaşa medicalparkta
O yüzden alıştım artık oraya