2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım .
İnternetten izledim .
İstersen özel muayensinin numarasını verebilirim .
Bende hadımköyde oturuyorum benım kendi doktorumda Gazıosmanpaşa medicalparkta
O yüzden alıştım artık oraya
Valla ben alabilirim numarasını medical park bahçelievler medicalpark a Aytül Çorbacıoğlu geliyormuş. Nasıl biridir bilemedim. Kendi doktoruma da yeni yeni alışmaya çalıştığım için kafam karışık

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz maf etti bu mide yanması adam akıllı bişiyde yiyemiyorum yanma korkusu yüzünden özellikle çay bi yudum alıyorum midem parçalanıyor sanki bazende o kadar artıyo ki kramp gibi oluyor gaviskon iyi geliyo ama onuda içince midem kalkıyor Allah yardımcımız olsun ayran salatalık iyi geliyor bana devamlı bunları tüketiyorum

İkinci ve üçüncü trimesterda 3’ün altında olmasi yeterliymiş canim

2 kere erkek hamileliği geçirmiş biri olarak öncesinde ne bulantı ne kusma olmustu. Ama bunda özellikle 12 17 hafta arası sureklı kustum toplamda 4 kg verdim. Çok berbat birsey.. Süt yogurt görunce banyoya zor yetiştim. Derste her zaman yanımda poşet var cunku bazen yetişemiyorum.. Bu ara bır ıyı bır kötuyum. Dr bulantı ılacı vereyim dıyor yok diyorum. Bana da salatalık ve meyve özellikle kavun ıyı gelıyor amam bdem cevız fındık ve sut urunleri tuketemıyorum. Kendı druma inanmadım 2 farklı dra gittim ama sonuç aynı erkek... Ama bu kadar bulantı kusma kızda olmaması gerek

İkinci ve üçüncü trimesterda 3’ün altında olmasi yeterliymiş canim
Çok tesekkür ederim o kadar rahatladım ki. Her ay şeker ve tıroıd kontrolü yapıyorum drum sürekli her ay yapma artık panik oluyorsun dıyor.. Zaten çıksa bu zamana kadar cıkardı dıyor

Geçmiş olsun canım toparlanırsın İnşallah yakın zamanda bende öyle badem süt peynir falan yiyemiyorum içemiyorum ama doktorum sağlıklı besleniyosun Maşallah dedi bana şaşırdım sende bunu takma sağlıklı olsunlarda yemesekte olur vitamini başka şeylerden alırız benim bulantı değil yanma ama keşke ilaç alsan bulantı için canım çünkü çok zor biliyorum

Çok tesekkür ederim o kadar rahatladım ki. Her ay şeker ve tıroıd kontrolü yapıyorum drum sürekli her ay yapma artık panik oluyorsun dıyor.. Zaten çıksa bu zamana kadar cıkardı dıyor
Rica ederim ben hipotroid hastasiyim hamile degilken 100 mcg kullaniyordum hamileligin 8. haftasinda 150ye cikardi doktor cunku ilacim yetesiz gelmis hala 150 içiyorum yani sendede yukselseydi ilk 3 ayda yukselirdi sen hic panik yapma doktoramuna guven tatlim

Hadi inşallah sağlıkla tutunur bebeğinde sizede bayram hediyesi olur ♥
sorma canım inş,bayram hediyesi olur inşallah
Canımmm hoşgeldinn nasılsın değerlendir bugunleri güzell haberlerle gel bize❤
iyiyim kuzum,sen nasılsın bulantıların geçmemiş heralde ya da mide sıkıntın devam ediyor21hafta olmuş maşallahZerdeçal çayı iyi gelir bi sakıncası var mıdır acabatam yumurtama günlerim dün bugün ve yarın çok önemli hayırlısı bakalım

Canım eve gidince göndereyim şuan dışardayım
Doktor çok öenmli ben doktorumu görünce mutlu oluyorum hele asistanıyla kanka olduk zaten

Canım eve gidince göndereyim şuan dışardayım ♥
Doktor çok öenmli ben doktorumu görünce mutlu oluyorum hele asistanıyla kanka olduk zaten
Bizim ilk görüşmemizde prenetal test istemesiyle başlayınca pek ısınamadım İlk intiba önemli benim için Birde rus doktorum. Alışamazsam değiştiricem mecbur

Evet kuzum mide yanmam çok kötü bulantım yok çok şükür geçiyo günler sende katılırsın İnşallah aramıza❤ kasık ağrım var demiştin benimde yumurtlamam olduğu zaman öyle bi ağrı olurdu dünü değerlendirerek iyi yapmışsın ❤

Yaa hadi inş benimde bu sefer öyle olsun inşallahBugünü de es geçmeyizSonrası beklemek bakalım

Kızlar bu tarz beşikler çok mu kullanışsız ben pek anlamıyorum yeni yeni bakıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190521-225802_Instagram.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 127
Valla bizde aynıydık. Igne dusse uyanıyor. Yatakda dönmeye korkuyorduk. Erken ayrılması bizim icinde rahat oldu. Sonucta ozel hayat var. Insan ister istemez rahat edemiyor. Esleri de bos birakmamak gerek onlarda ilgi bekliyor.

Cnm çok tesk ederim ugrastrdm seni bi daha
Ben de e bebek bi bakayim
Ne demek canım benim, hatta cevap vermekte geç kaldım ben kusuruma bakma. Benim yaramaz kızım uyanıkken telefonu alamıyorum elime :) ancak o uyurken bakabiliyorum. O yüzden geç döndüm mesajına. İnşallah senin de işine yarar bunlar, ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…