Valla ben alabilirim numarasınıEvet canım .
İnternetten izledim .
İstersen özel muayensinin numarasını verebilirim .
Bende hadımköyde oturuyorumbenım kendi doktorumda Gazıosmanpaşa medicalparkta
O yüzden alıştım artık oraya
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz maf etti bu mide yanması adam akıllı bişiyde yiyemiyorum yanma korkusu yüzündenGünaydın annelerDün öğle arası ev yemeği yapan bi yerde yedim tüm gün mide ağrısından öldüm toplamda üç kaşık yedim ama ne yağı kullanıyorsa mahvoldum gece boyu mide yanması yaşadım . Şimdi sabah güzel kahvaltı yaptım çıkardım onu da az önce. Resmen hamilelik bana mide sorunları olarak döndü bu gün 21. Haftaya gireceğiz 2 kilo aldım toplamda . Ay valla börek çörek yemeği özledim her yediğim şeyden sonra ya midem ağrırsa ya kusarsam korkusu yüzünden hamur isine yaklasamıyorum hayalimdeki hamilelik gece gündüz istediğimi yemekti
İkinci ve üçüncü trimesterda 3’ün altında olmasi yeterliymiş canimDün de kontrolüm vardı. Öncesinde kan tahlillerimı sağlık ocagında yaptırmıştım.tiroidim 2.9 çıktı. Drum ilaç vermedi. 15 gün sonra takrar kan tahlili istedi.. Ben hamilelikte tiroidin 2.5 un altında olması gerekır dıye biliyorum acaba biz artık 2.trımıserde oldugumuz ıcın tıroıd referans aralıgı mı farklı bilemedim. Sizce 2.9 yüksek mi. Ben ilaç vermeyecek mısın deyince ilaca gerek yok dedi
Canımmm hoşgeldinn nasılsın değerlendir bugunleri güzell haberlerle gel bize❤İNşallah kızlar,çok heyecanlıyım regliyi nasıl bekliyicem bakalımBat 6 haziran
2 kere erkek hamileliği geçirmiş biri olarak öncesinde ne bulantı ne kusma olmustu. Ama bunda özellikle 12 17 hafta arası sureklı kustum toplamda 4 kg verdim. Çok berbat birsey.. Süt yogurt görunce banyoya zor yetiştim. Derste her zaman yanımda poşet var cunku bazen yetişemiyorum.. Bu ara bır ıyı bır kötuyum. Dr bulantı ılacı vereyim dıyor yok diyorum. Bana da salatalık ve meyve özellikle kavun ıyı gelıyor amam bdem cevız fındık ve sut urunleri tuketemıyorum. Kendı druma inanmadım 2 farklı dra gittim ama sonuç aynı erkek... Ama bu kadar bulantı kusma kızda olmaması gerekCanım aynı şeyleri yaşıyoruz maf etti bu mide yanması adam akıllı bişiyde yiyemiyorum yanma korkusu yüzündenözellikle çay bi yudum alıyorum midem parçalanıyor sanki bazende o kadar artıyo ki kramp gibi oluyor gaviskon iyi geliyo ama onuda içince midem kalkıyor Allah yardımcımız olsun ayran salatalık iyi geliyor bana devamlı bunları tüketiyorum
Çok tesekkür ederim o kadar rahatladım ki. Her ay şeker ve tıroıd kontrolü yapıyorum drum sürekli her ay yapma artık panik oluyorsun dıyor.. Zaten çıksa bu zamana kadar cıkardı dıyorİkinci ve üçüncü trimesterda 3’ün altında olmasi yeterliymiş canim
Geçmiş olsun canım toparlanırsın İnşallah yakın zamanda bende öyle badem süt peynir falan yiyemiyorum içemiyorum ama doktorum sağlıklı besleniyosun Maşallah dedi bana şaşırdım sende bunu takma sağlıklı olsunlarda yemesekte olur vitamini başka şeylerden alırız benim bulantı değil yanma ama keşke ilaç alsan bulantı için canım çünkü çok zor biliyorum2 kere erkek hamileliği geçirmiş biri olarak öncesinde ne bulantı ne kusma olmustu. Ama bunda özellikle 12 17 hafta arası sureklı kustum toplamda 4 kg verdim. Çok berbat birsey.. Süt yogurt görunce banyoya zor yetiştim. Derste her zaman yanımda poşet var cunku bazen yetişemiyorum.. Bu ara bır ıyı bır kötuyum. Dr bulantı ılacı vereyim dıyor yok diyorum. Bana da salatalık ve meyve özellikle kavun ıyı gelıyor amam bdem cevız fındık ve sut urunleri tuketemıyorum. Kendı druma inanmadım 2 farklı dra gittim ama sonuç aynı erkek... Ama bu kadar bulantı kusma kızda olmaması gerek
Rica ederim ben hipotroid hastasiyim hamile degilken 100 mcg kullaniyordum hamileligin 8. haftasinda 150ye cikardi doktor cunku ilacim yetesiz gelmis hala 150 içiyorum yani sendede yukselseydi ilk 3 ayda yukselirdi sen hic panik yapma doktoramuna guven tatlimÇok tesekkür ederim o kadar rahatladım ki. Her ay şeker ve tıroıd kontrolü yapıyorum drum sürekli her ay yapma artık panik oluyorsun dıyor.. Zaten çıksa bu zamana kadar cıkardı dıyor
sorma canım inş,bayram hediyesi olur inşallahHadi inşallah sağlıkla tutunur bebeğinde sizede bayram hediyesi olur ♥
iyiyim kuzum,sen nasılsın bulantıların geçmemiş heralde ya da mide sıkıntın devam ediyorCanımmm hoşgeldinn nasılsın değerlendir bugunleri güzell haberlerle gel bize❤
Canım eve gidince göndereyim şuan dışardayımValla ben alabilirim numarasınımedical park bahçelievler medicalpark a Aytül Çorbacıoğlu geliyormuş. Nasıl biridir bilemedim. Kendi doktoruma da yeni yeni alışmaya çalıştığım için kafam karışık
Bizim ilk görüşmemizde prenetal test istemesiyle başlayınca pek ısınamadımCanım eve gidince göndereyim şuan dışardayım ♥
Doktor çok öenmli ben doktorumu görünce mutlu oluyorumhele asistanıyla kanka olduk zaten
Test sonucunuz çıktı mı?Biz prena yaptırdık . Doktorum diğer kromozomlara bakmak gereksiz o kadar para vermeye değmez dedi. Sadece T21 e bakılacak bende
Evet kuzum mide yanmam çok kötü bulantım yok çok şükür geçiyo günler sende katılırsın İnşallah aramıza❤sorma canım inş,bayram hediyesi olur inşallah
iyiyim kuzum,sen nasılsın bulantıların geçmemiş heralde ya da mide sıkıntın devam ediyor21hafta olmuş maşallah Zerdeçal çayı iyi gelir bi sakıncası var mıdır acaba tam yumurtama günlerim dün bugün ve yarın çok önemli hayırlısı bakalım
Yaa hadi inş benimde bu sefer öyle olsun inşallahEvet kuzum mide yanmam çok kötü bulantım yok çok şükür geçiyo günler sende katılırsın İnşallah aramıza❤kasık ağrım var demiştin benimde yumurtlamam olduğu zaman öyle bi ağrı olurdu dünü değerlendirerek iyi yapmışsın ❤
İnşallah kuzum dualarım seninle ❤Yaa hadi inş benimde bu sefer öyle olsun inşallahBugünü de es geçmeyiz Sonrası beklemek bakalım
Valla bizde aynıydık. Igne dusse uyanıyor. Yatakda dönmeye korkuyorduk. Erken ayrılması bizim icinde rahat oldu. Sonucta ozel hayat var. Insan ister istemez rahat edemiyor. Esleri de bos birakmamak gerek onlarda ilgi bekliyor.Sekiz yaş
Valla çok zor biz bir yaşında ayırdık iki yaşına kadar emzirdim. Gece mekik dokudum tabiri caizse zaten odalar yan yanaydi ih dese sesini duyardım ama yine de telsiz koydum. Her ne kadar gece emzirmeye gitmek Ör gelsede onu yatağına yatırıp kendi odama gelip yattığımda huzurla uyudum. Aynı odada uyumak bize zor geldi çünkü oğlum çit sesine uyanirdi gece tuvaletimiz gelse gitmezdik uyanmasin diye nefesimizi tutardik resmen esim ise giderken parmak ucunda yürürdü öksürmeye korkardik. Şimdide bazen uyutmaya gidiyorum odasına anne git burdan burası benim odam diyo . Bende yaşında ayırma taraftariyim
Bu beşik bebek biraz büyüyüp ayağa kalkınca sıkıntı oluyor. Aşağı sarıyor, düşme tehlikesi oluyor. Asansörlü modeller var o tarz birşey düşünebilirsinizKızlar bu tarz beşikler çok mu kullanışsız ben pek anlamıyorum yeni yeni bakıyorum
Ne demek canım benim, hatta cevap vermekte geç kaldım ben kusuruma bakma. Benim yaramaz kızım uyanıkken telefonu alamıyorum elime :) ancak o uyurken bakabiliyorum. O yüzden geç döndüm mesajına. İnşallah senin de işine yarar bunlar, ben memnunum.Cnm çok tesk ederim ugrastrdm seni bi daha
Ben de e bebek bi bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?