2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bu tarz beşikler çok mu kullanışsız ben pek anlamıyorum yeni yeni bakıyorum
Canım ben kızıma ilk böyle karyola tipi aldım ama asansörlüydü muhakkak öyle bak,bir de günlük portatif beşik almıştım,hamak tipi gibi ilk 6ay çok rahattı,karyola beşiğide odamdaydı misafir falan gelince orda yatıyordu 2yaşına kadar kullandık,sarkıp düşme şansı yoktu çünkü duvarla yatak arasıydı direk uyanıp yanıma atlıyordu:)

Ayni yanmadan bende de var cok kotu... en son yemek yiyeli saatler olmasina ragmen gecenin bu vakti uyandim uyutmuyor su an. Gebeligin son evrelerinden korkuyorum

canım avcılar hospıtala görümcem gıdıyo daha once oda sormuştu perınatalog denız bey vardı 400 tl ydı ama 2 hafta once fln oda ayrıldı demısler yakında sormadıysan bı ara sor ıstersn
Canım tek o varsa doğru olabilir çünkü kardeşim ona gidecekti raporluymuş doktor o yüzden iptal edildi randevusu başka yere gitmek zorunda kaldı gittiği de radyoloji uzmanı çıktı Bu cuma hayırlısıyla randevum var doktordan öneri isteyeceğim ona göre arayıp randevu alırım hayırlısıyla o gittiyse sıralamaya geçerim

Günaydın kızlar
Cumartesi günü kontrolum vardı. Doktor persembeden itibaren izinliymis. O yüzden bugün kontrole gidecem. 3 haftayi gecti sanırım. Büyümüştür minigim.
Oyy büyümüştür büyümez mi greyfurt oldu artık benimde cuma sağlıcakla haberlerini alalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Detaylı ultrason fiyatı ne kadar canım bilgin var mı

Günaydın kızlar
Cumartesi günü kontrolum vardı. Doktor persembeden itibaren izinliymis. O yüzden bugün kontrole gidecem. 3 haftayi gecti sanırım. Büyümüştür minigim.
emily07 günaydın canım. 3 hafta baya iyi bir süre, büyümüştür tabi.
Doktor çıkışı güzel haberlerini bekliyoruz

insallah canim. Çıkışta yazarim. Randevum saat 4 de
iyi haberlerle gel İnşallah canım. benımde randevum haftaya salı heyecanla beklıyorummm. bıde sana bişey danışmak isitiyorum sen kızımın yatağını yasına gelmeden ayırdım demişssin ya bnde öyle düşünüyorumda Allah izin verirse. başta anne yanı beşiği var kardeşimde onu alıyım dıyorum snrası için şu tarz bı oda nası kullanışlımı. ( yumurtlayan beşik sevmedıgım için bu tarz baktım 140 beşiğin boyu. 5-6 yaşından snra dırek baza alırım İnşallah diyorum

Eklentiler

• untitledddd.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 60
Evet. Pazar günü Ankara'ya gideceğiz. 7 saat yol. Ben hamile kızım arabayı çok sevdiği söylenemez. Nasıl geçecek yol düşünemiyorum. En önemlisi doktor izin verecekmi
Senin risk var mıydı ki canım
Genelde veriyorlar izin ama

Ama bu çok güzel ve kibar

Canim guzel alabilirsin. Yanliz 1 yasindan sonra besik derin olsun diye ben icinde yatagi degisip visco yatak aldim. Ince oldugu icin beşik derinleşti . Bebek sarkıp düşme tehlikesi kalktı. Zaten 2 yaşından sonra bilincleniyorlar ve tehlikeyi öğreniyorlar. Saglikla kullansin

Kızlar hepinize selam iş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…