Selam kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız ilk bebeğim olacak aklımda birkaç model vardı gidip bakınca her satıcı farklı şey söyledi aklım çok karıştı aklımdaki modellerden de vazgeçtim sizler hangisini tavsiye edersiniz iyice ağırlaşmadan havalar ısınmadan en azından büyük parçaları netleştirsem kafam biraz daha rahat olacak daha sadece a101den küvet takımı aldım dün
Ben casusal cadillac aldim. Cok memnun kaldim. Bebegim cok rahat etti. Ikinciyede onu kullanicam yep yeni duruyor. Yek sıkıntı biraz büyük. Oda benim icin onemli degil.
Detaylidan geldik.
A bebek gostermedi yuzunu ve kalbini.45 dk ugrasti yok.Yarin yine gidicez onun icin.onun disinda hersey normal.
B bebek te hersey yolunda sukur.Yuzunu net gosterdi.Foto cekti gulumserken.
Iyiki memlekette girmisim detayliya.1 bucuk saatten fazla ilgilendi.Bobreklerimde genetik rahatsuzlik oldugu icin bebeklerde de var mi diye ege ye yonlendirdi ama geciktik genetik tani icin sanirim daha erken haftalarda bakiliyomus.
Ben casusal cadillac aldim. Cok memnun kaldim. Bebegim cok rahat etti. Ikinciyede onu kullanicam yep yeni duruyor. Yek sıkıntı biraz büyük. Oda benim icin onemli degil. Eki Görüntüle 2278766
Doğduğu andan itibaren kullanılabiliyormu canım o benim baktığım bastonlar hep daha sonrası içindi doğduğu andan itibaren kullanılabilen 2 markada vardı onlarda 3bin falandı senin düşündüğün nasıl birşeyki acaba çünkü hafif olması ve kolay katlanabilmesi çok önemli benim için
Ben bunu düşünüyorum canım direk travel sistem gibi yatabiliyormuşta açıkcası doğar doğmaz kış ayına geliyor dışarıda pek gezdirme fırsatı olmaz Rabbim nasip ederse baharda rahatlıkla gezilir kullananlar da memnun bir şikayet pek okumadım chicco
Detaylidan geldik.
A bebek gostermedi yuzunu ve kalbini.45 dk ugrasti yok.Yarin yine gidicez onun icin.onun disinda hersey normal.
Iyiki memlekette girmisim detayliya.1 bucuk saatten fazla ilgilendi.Bobreklerimde genetik rahatsuzlik oldugu icin bebeklerde de var mi diye ege ye yonlendirdi ama geciktik genetik tani icin sanirim daha erken haftalarda bakiliyomus.
Ben bunu düşünüyorum canım direk travel sistem gibi yatabiliyormuşta açıkcası doğar doğmaz kış ayına geliyor dışarıda pek gezdirme fırsatı olmaz Rabbim nasip ederse baharda rahatlıkla gezilir kullananlar da memnun bir şikayet pek okumadım chicco Eki Görüntüle 2278795
Ben bunu düşünüyorum canım direk travel sistem gibi yatabiliyormuşta açıkcası doğar doğmaz kış ayına geliyor dışarıda pek gezdirme fırsatı olmaz Rabbim nasip ederse baharda rahatlıkla gezilir kullananlar da memnun bir şikayet pek okumadım chicco Eki Görüntüle 2278795
Ev tipi ana kucagina karar verdik.
Tiny love 3u 1 arada uykucuyu begendik.18 kiloya kadar kullaniliyormus.Onceki bebelerinde kullanan,cevresinde kullanan var mi acaba ? Yorumlar hep iyi geldi nette.
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu
Sen tiksinmissin cnm. Ben de ilk gebelikte kakokolu çatlak kremi kullandım o kadar midem bulanirdiki kokusundan bıraktım sonra ama herkes o kokuya bayiliyordu. Bende şoktan aldığım Hindistan cevizi yağı ni kullanıyorum benim çok hoşuma gitti kokusu.
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu
Doğduğu andan itibaren kullanılabiliyormu canım o benim baktığım bastonlar hep daha sonrası içindi doğduğu andan itibaren kullanılabilen 2 markada vardı onlarda 3bin falandı senin düşündüğün nasıl birşeyki acaba çünkü hafif olması ve kolay katlanabilmesi çok önemli benim için
Chicco Lite Way Complete Baston Bebek Arabası / Purple en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
bu model sıfır aydan itibaren kullanılıyor biz bundan kullanacağız .
Chicco Lite Way Complete Baston Bebek Arabası / Purple en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Detaylidan geldik.
Ev tipi ana kucagina karar verdik.
Tiny love 3u 1 arada uykucuyu begendik.18 kiloya kadar kullaniliyormus.Onceki bebelerinde kullanan,cevresinde kullanan var mi acaba ? Yorumlar hep iyi geldi nette.
Kilolaya takilmayin ben kizimda 16 kilo aldim. Dogumdan 1 hafta sonra tartıldım. 13 kilom gitmisti bile. Veriyorsun bir sekilde. Aldigin tek kilo degilki. Her yerin şişiyor gogusler buyuyor bebek,suyu,esi derken kilo gibi duruyor
Detaylidan geldik.