2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben casusal cadillac aldim. Cok memnun kaldim. Bebegim cok rahat etti. Ikinciyede onu kullanicam yep yeni duruyor. Yek sıkıntı biraz büyük. Oda benim icin onemli degil.

Detaylidan geldik.
A bebek gostermedi yuzunu ve kalbini.45 dk ugrasti yok.Yarin yine gidicez onun icin.onun disinda hersey normal.
B bebek te hersey yolunda sukur.Yuzunu net gosterdi.Foto cekti gulumserken.
Iyiki memlekette girmisim detayliya.1 bucuk saatten fazla ilgilendi.Bobreklerimde genetik rahatsuzlik oldugu icin bebeklerde de var mi diye ege ye yonlendirdi ama geciktik genetik tani icin sanirim daha erken haftalarda bakiliyomus.

Ben bunu düşünüyorum canım direk travel sistem gibi yatabiliyormuşta açıkcası doğar doğmaz kış ayına geliyor dışarıda pek gezdirme fırsatı olmaz Rabbim nasip ederse baharda rahatlıkla gezilir kullananlar da memnun bir şikayet pek okumadım chicco

Oyy maşallah bebişlere sağlıcakla gelsinler A bebek pek nazlı

Ya Bende chiccoda hep şikayetleri okudum tekerleri çabuk bozuluyormuş falan yedek parça satmıyorlarmış kırılma ve bozulmada

Bunuda bir araştırayım bende canım teşekkür ederim en zoru bebek arabası seçmekmiş valla

Ev tipi ana kucagina karar verdik.
Tiny love 3u 1 arada uykucuyu begendik.18 kiloya kadar kullaniliyormus.Onceki bebelerinde kullanan,cevresinde kullanan var mi acaba ? Yorumlar hep iyi geldi nette.

Eklentiler

• Screenshot_20190612-190130_Chrome.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 52
Sen tiksinmissin cnm. Ben de ilk gebelikte kakokolu çatlak kremi kullandım o kadar midem bulanirdiki kokusundan bıraktım sonra ama herkes o kokuya bayiliyordu. Bende şoktan aldığım Hindistan cevizi yağı ni kullanıyorum benim çok hoşuma gitti kokusu.

onun kokusundan bende iğrendim bitsin diye sürüyorum ama kalan koku beni çok rahatsız ediyor .

bu model sıfır aydan itibaren kullanılıyor biz bundan kullanacağız .

a bebektende yarın güzel haberler alın inşallah .b bebek için gözünüz aydın .

Ev tipi ana kucagina karar verdik.
Tiny love 3u 1 arada uykucuyu begendik.18 kiloya kadar kullaniliyormus.Onceki bebelerinde kullanan,cevresinde kullanan var mi acaba ? Yorumlar hep iyi geldi nette.

kardeşim kullanmıştı beğenmişti .şimdi bize getirdi bizde bundan kullanacağız sanırım aynı marka idi .

Bende 7 kgdayım :) takmıyorum artık 3-4kg alanları görünce strese giriyordum 14 kgyu göze aldım :)
Kilolaya takilmayin ben kizimda 16 kilo aldim. Dogumdan 1 hafta sonra tartıldım. 13 kilom gitmisti bile. Veriyorsun bir sekilde. Aldigin tek kilo degilki. Her yerin şişiyor gogusler buyuyor bebek,suyu,esi derken kilo gibi duruyor

Maşallah A ve B bebeğine
Gözün aydın diyebiliriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…