2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende 7 kgdayım :) takmıyorum artık 3-4kg alanları görünce strese giriyordum 14 kgyu göze aldım :)
senin gayet sağlıklı ilerleiyor o gün bi siteden bakmıştım. 22. haftada 7 kg ortalama sınır diyordu.
Kilolaya takilmayin ben kizimda 16 kilo aldim. Dogumdan 1 hafta sonra tartıldım. 13 kilom gitmisti bile. Veriyorsun bir sekilde. Aldigin tek kilo degilki. Her yerin şişiyor gogusler buyuyor bebek,suyu,esi derken kilo gibi duruyor
ne güzel rahatlatıyorsun

ya bi de benim sivilcelerle başım dertte ergenlikte bile 1 tane sivilcem olduğunu bilmem şimdi çıktılar

Bizde şuan 5 - 6 kilo almışız
20+1iz
70 üstü doğuma gidicez sanırım
21 artı 5 im. Ama ben de hala bulantı ve kusma var. Bu ara düzelmiştim beslenmeye başlamıştım ama perinatalog sınırımı bozunca gene bulantım basladı ve her sabah 2 gündür kusuyorum. Ben bu süreçte 6 kg vermiştim. 62 İle hamile kaldım. Bulantı kusma ın en yoğun oldugu dönem 56 ya ındım. Dün tartıldım 58 kgyum.. Ama hiç istediğim gıbı faydalı setlerı yıyemıyorum keşke yiyebılsem de kg alsam... Ama göğğsler ve karnım kocaman.. Malesef bulantı olmasın diye ekmeği simiti çok yıyorum.. Kgları takmayın doğumdan sonra gıdıyor...

Canım tecrübeli değilim ama çok araştırdık inceledik gezdik her yeri, bize kullanış olarak en mantıklısı joie litetrax 2 geldi ve onu aldık. Benim de ilk bebeğim, kullanınca anlıycaz artık ama ben çok kullanışlı buldum

Ay canım bulantı kusma kötü ya inşallah seninde geçer sıcaklar mı etkiledi acaba.. Stres yapma hiç iyi değil
İnşallah atarsın içindeki korkuyu da Yemen düzelir canım benim

Ben 7 bucukla sanirim su anda basi cekiyorum ekim grubunun16-18 arasi 1bucuk haftada nasil 3 bucuk kilo birden almayi basardim hala anlayamadim Biraz dengelememiz lazim sanirim.
Ama çok normal 2 tane bebiş var sende
Ama tabii ki yine de dikkat etmek lazım yürüyüş falan yaparsak bence azalır. Çokta sıcak ya akşamda halim olmuyor yürümeye

Ama çok normal 2 tane bebiş var sende
Ama tabii ki yine de dikkat etmek lazım yürüyüş falan yaparsak bence azalır. Çokta sıcak ya akşamda halim olmuyor yürümeye

Yuvarlanarak girmesek bari doguma biraz meyveyi abarttim ben.Onu azalticam.Bagirsaklari hareketlendiriyor,kabizligi onluyor diye kiraza hucum ettim.Bir de benim eksi maya köy ekmeği zaafim var Bu sicaklarda yuruyus cok zor.Yormadan kendimizi hareket etmek lazim.

Ben de kiraz inanilmaz yiyorum. Cok sevdigim bir meyve bitmeden yenisi aliniyor sonumuz hayrolsun

Tekerlekli sandalye ile gideriz bizde
Evet ya markete bile çıkmıyorum gündüz o kadar sıcak ki akşamları artık çıkmaya çalışalım ne sağlık için ne şartsa yapmak lazım

Eşim aldı i ya kaynanam sinirlendi siz niye bunu aliyosunjz diye neyse bende iade edecem gerialırlarsa chicoyu alacaz zaten diğeri 6 ay dan sonrası içinmiş
Kaynanan niye müdehale ediyo ki aldıklarınıza yeni doğan için olmaz ama 6 aydan sonra kullanışlı olabilir

Kullandığın krem yağlı mı? Bende hiç sivilce olmadı.

Baktığım tüm modeller arasında içime en çok sinen maxicosi ve mamaspapass occaro oldu. Bende hala araştırıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız alternatifler artabilir.

Ben 7 bucukla sanirim su anda basi cekiyorum ekim grubunun16-18 arasi 1bucuk haftada nasil 3 bucuk kilo birden almayi basardim hala anlayamadim Biraz dengelememiz lazim sanirim.
Bende 6 kilo aldım detaylı ultrason daki doktor hızlı gitmişsin dedi napiyim aseriyorum sürekli. Ellerim sismese sıkıntı saymazdm kiloyu doğumdan sonra veririz inşallah

Offf o ekmek ölüyorum ona şu an İzmir’deyim yiyiyorum da Hollandaya gidince hasretlik çekeceğim yine

Bunuda araştırayım canım teşekkür ederim güle güle kullanın sizde
Bunuda araştıracağım canım teşekkürler inşallah bir an önce bizimde aklımızda birşeyler oluşur güle güle kullanın
Baktığım tüm modeller arasında içime en çok sinen maxicosi ve mamaspapass occaro oldu. Bende hala araştırıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız alternatifler artabilir.
İnan şuan hiçbir fikrim yok canım mağazalarda resmen format attılar sanki bana aklımdakilerde gitti biraz daha mağaza dolaşmadan önce sizlerin de fikirlerinizi alıp öyle bakayım diyorum yoksa bu gidişle hayatta karar veremeyeceğiz

Kızlaarr buarada az önce ilkkez bebeğimin tekmesini hissettim çok mutluyum dün kafama çok takmıştım benim haftamdakiler hep hissetmeye başlamış ben hala hissedemiyorum diye eşime dertleniyordum sağlığından endişe etmeye başlamıştım sırf yarın detaylı ultrasona gireceğim için sabrettim yoksa dünden beri kimse tutamazdı beni ama az önce ilkkez dışardan görülecek kadar net hissettim dünyalar benim oldu resmen çok mutluyum

Çok sevindim bu güzel duygu Daim olsun

tatlım biz 2 kişiyiz sen 3 normal bence
Kullandığın krem yağlı mı? Bende hiç sivilce olmadı.
yüzüme hiç krem kullanmıyorum. sadece karnıma sürüyorum.
yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…