Geçmiş olsun, bayram haftası ben de hasta olur gibi oldum, 2 gün dikkat ettim hemen geçti Allah'tan. Ben cereyanda kalmamaya çalıştım, uyurken yatak odasının değil de odaya en yakın yerin camını açıp serinledim. Bol bol su içtim, meyve yedim, 1 kere limonlu ılık su içtim ve yattım bol bol.
A bebegim pozisyondan oturu pek gostermedi yine.Zor oldu gormesi ama sorun yok dedi ama digerine gore daha gelisimi geride dedi,kucuk dedi.Haftasina gore normal gelisim siniri icinde ama digerine gore kucuk dedi.Uzuldum.Insallah ilerleyen haftalarda daha da acilmaz ara.
Geçmiş olsun, bayram haftası ben de hasta olur gibi oldum, 2 gün dikkat ettim hemen geçti Allah'tan. Ben cereyanda kalmamaya çalıştım, uyurken yatak odasının değil de odaya en yakın yerin camını açıp serinledim. Bol bol su içtim, meyve yedim, 1 kere limonlu ılık su içtim ve yattım bol bol.
Hava degisiminden oldu sanirim. Birde dinlenenedigim icin vucut direncim iyice düştü. Kızım olduğu icin cam fazla acmiyorum zaten. Limonlu su ihlamur bende deneyim.
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim bebeğimin kol ve bacak gelişimi diğer organlarına göre 1 hafta gerideymiş yani SAT a göre 21+2yim bütün organları 22+2 çıktı kol ve bacak 21+2 eşimin ve benim boylarımızı sordu benim boyum 160 eşimin 180 yani kısa değiliz ama görümcem 150 falandır ona mı çekecek acaba içime kurt düştü sorunca ama bütün organları sağlıklıymış çok şükür önemli olan tabiki sağlıklı olması ama detaylıda böyle çıkan varmı arada 1 hafta var bence çok da değil sonuçta ama siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim bebeğimin kol ve bacak gelişimi diğer organlarına göre 1 hafta gerideymiş yani SAT a göre 21+2yim bütün organları 22+2 çıktı kol ve bacak 21+2 eşimin ve benim boylarımızı sordu benim boyum 160 eşimin 180 yani kısa değiliz ama görümcem 150 falandır ona mı çekecek acaba içime kurt düştü sorunca ama bütün organları sağlıklıymış çok şükür önemli olan tabiki sağlıklı olması ama detaylıda böyle çıkan varmı arada 1 hafta var bence çok da değil sonuçta ama siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar nasıl gidiyo enerjiniz nasıl? Sizinde şişkinliğiniz varmı? Yemek sonrası şişkinlikten bahsetmiyorum normalde bi şişkinlik oluşuyo karnım çok sert oluyo uzanınca sağa sola sırt üstü nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum sizde öylemisiniz?
İnşallah kapatır canım ilk söylediğinde bende öyle düşündüm 1 hafta çok da ciddi bir fark değil gibi geldi ama bizim boyları sorunca kurt düştü pazartesi kendi doktoruma gideceğim sonuçları vermek için onada sorarım zaten ama inşallah önemli bir fark değildir
Kızlar nasıl gidiyo enerjiniz nasıl? Sizinde şişkinliğiniz varmı? Yemek sonrası şişkinlikten bahsetmiyorum normalde bi şişkinlik oluşuyo karnım çok sert oluyo uzanınca sağa sola sırt üstü nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum sizde öylemisiniz?
bende var senin tarif ettiğin gibi bişey. asla rahat uyuyamıyorum. kabızlık da oldugu için gaz sancım ve şişkinliği oluyor. hareket etmek biraz rahatlatıyor beni. bol bol yürümeye çalışıyorum
bende var senin tarif ettiğin gibi bişey. asla rahat uyuyamıyorum. kabızlık da oldugu için gaz sancım ve şişkinliği oluyor. hareket etmek biraz rahatlatıyor beni. bol bol yürümeye çalışıyorum
Ben 8. Ve son ayda falan böyle oluruz diyodum şimdiden rahat edemez olduk acaba normalmi yoksa herhangi bi değerimiz falanmı eksilince mi oluyo bilemedim Allah sonumuzu hayretsin kuzum
hani bu hamileliğin balayı dönemiydi böyle balayı mı olur diye triplerdeyim kilo alımım hızlandı benim. sende durum nasıl bilmiyorum ama o yüzden ödem oluyor da olabilir
Hiç kafana takmaya değmez. Kılo ve boyu 1 ya da 2 hafta önde ya da geri de olabiliyor. Organları sağlıklıysa hiç üzülmeye değmez. Kalsiyum alımını arttır canım.... Bebeğin sağlıklı. Bu pernataloglar da laf diye konuşuyor
Ben fazla yiyemediğim ve geç vakit şişkinlik olur diye hiç yemediğim halde sabah uyanınca elleri şiş oluyor. Bugünden itibaren tuzu kestım.. 2 hamileliğimde hiç el ayak şişme işti ama 0 tuz kullandım. Bunda ellerim parmaklarım şiş uyanıyorum.. Tuzu kestim. Herşey tUzdan oluyor