2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen öncesi ayrı temizlik sonrası ayrı temizlik dışarda olursa zaten mevlüt bittiği gibi alır çocukları eve kosarim çayımı içer yatarim . Yani inşallah

Bu aralar bebegimin çok büyüdüğünü hissediyorum hareketler kuvvetlendi dışardan görülmeye basladi. Ayaklar aşağıda oldumu fena ama tekme atınca ben bi ah diyorum herkes bakio sancisimi var diye

Kızlar bu sıtede hazır kesılmiş ahsap lar bedava sonunda buldum. Instagramda bızı resmen kazıklıyorlar. 12 tlye 15 tlye haruka modeller var. Tek tek harfte satılıyor. Çarsıda dolaşmaya degmez ben 2 ya da 3 tane alacagım... Yani 12 tlye aldıgı seyı bana bugun aynısına 50 TL istedi. Sanki arkasına 5 ya da 10 tlye Led takmak cok zor.. Ben sıparısımı veriyorum nasıl olsa evde akrılık boyam var

Eklentiler

• Screenshot_20190702-233456.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20190702-233410.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190702-233419.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 63
.
Süpermiş canım teşekkürler bizimle paylaştığın için bende akrilik boya yok yeni alırım ama kokusu bebeğe zarar verirmi ki evde yapsam uzun süre solumak zorunda kalacağım sonuçta yoksa balkonda mı yapmalıyım ki canım sen nasıl yapacaksın

Kokusu yok ki canım ben bugun olanlara verdım düz ahsap vardı ona resım yaptılar... Pencereler her yer acık ısyersen maske tak ama gerek yok. Valla haruka seyler var... Reklamcıda bıle bu paraya kestıremem.. Instagramda agzını 150 den aşagı açan yok. Zaten akrılık te İlk katta bırseyle benzemiyor.. 2. Katta gUzel oluyor.. Yani aradığımız hersey var kecesınden pleksıye kadar... 6 TL de kargo

Çok mantıklı ya ❤
Bende de pembe ve mor boya var
Alıp yapasım geldi
Direk isimli halka yok dimi tek tek alıp birleştiriyotsun

Gunaydinn.
Dun baya gogus pompasi arastirdim.Bugun ruyamda gordum.Emziriyodum ilk defa süt fışkırıyor ama bebegin bogazina kaciyodu.Hep en korktugum seyleri ruyamda gormek zorunda miyim ya

Yaaaa bende dün öyle korkunç bir rüya gördüm ki; güyaaa doğum yapmışım ama hatırlamıyorum karnıma bakıyorum sezeryan m oldum dikiş yok, karnım dümdüz... hastanede resepsiyon çalışanlara soruyorum bebek nerde nasıl doğurdum hiç hatırlamıyorum diyorum. onlar telefonda oyun oynuyor ben hala bebek nerde diyorum, odayı neden süslemediler bari beşiği süsleseydiniz diyip duruyorum. Allah hayırlara çıkarsın bu aralar rüyalar bile insanı geriyor korkutuyor.

Çok mantıklı ya ❤
Bende de pembe ve mor boya var
Alıp yapasım geldi
Direk isimli halka yok dimi tek tek alıp birleştiriyotsun
Yok hala inceliyorum... İnce keçe buldum yok yok herşey var... Fırca aldım.. O kadar sey ekledim ki gercekten ınstagramdan yapanların yaptığı kadar varmış. Tepsi bile aldım boyayacagım ıçıne bebek süslerını koymak ıcın haruka şeyler var incelemeye devam ama uykum geldi. Sepete attım yarın alırım artık. Yarın yapacaklarını kagıda yazacağım ona gore sepette ekleme cıkarıp yapıp alcam

Hayrolsun inşallah... Hamileyken İnsan etkileniyor.. Ben de hamıle kalmadan hep 1 ay önce gorurum ruyayı ve cınsıyetlet bıle tuttu.. Bunda sanırım oldugu gece gordum erkek ama ben erken doguruyom küvezde bebek ama ben süslü püslü her durumda tacımı takmışım... Ekru pijama var. Bebek gene kıllı cirkin... İnsallah erken dogum kısmı dogru cıkmaz, kıllı saçlı bebege razıyım

Siz yine tecrübelisiniz biz ilk bebekle nasıl yapacağız acaba, nasıl uyuyacak nasıl yatıracağız nasıl tutacağız minnacık şeyi kucağımızda uyurken nefes alıp veriyor m diye kontrol etmekten biz uyuyamayız herhalde. Tecrübesizlik çok zor her şeye panik olmam inşallah

Bence tüm bu rüyaların sebebi erken doğum korkusu, bende grip oldum 2-3 gün önce. Kuzenim 35 de doğurdu grip olduğu için. Aklıma bu gelmişti, demek ki bilinçaltı .. hep iyi düşünmek iyi yorum yapmak lazım.

Evet kafan da belirle canım ne yapıcam ona göre al malzeme

Anladım canım ben pek anlamıyorum bu işlerden ama en kötü ihtimalle elime yüzüme bulaştırıp bırakırım

Amin insallah hepimiz sagsalim alırız. Benimde 20 aylık 1 kızım var. Tüp bebek. ikinciyi bende cok düşünmüyordum. Eşim tüp bebek yapalim diyordu. Hep tartışıyorduk. Rabbim nasip ederse doğal olur yoksa hayatta yapmam diyordum. Olmayacağına o kadar emindimki bunlari söylerken olsun diye bir çabamda yoktu. Doğal yolla hamile kaldım. Şokunu uzun süre atlatamadim. Ama aldırmayı hiç düşünmedim. Kızımı çok zorluklarla kayıplarla sahip oldum. Bu bebegimi doğum günümde öğrendim. Rabbimim bana en güzel doğum günü hediyesi. Bizimde aralarında tam 2 yaş olacak. Benimde oglum olacak rabbim nasip ederse. Sağlıkla kucagimiza alalım. Iyi ki aldirmamissin❤

Hımm anladım canım 12.haftada mı 750 gr çıktı Bir şey yemiyorsun aldığın 3-4 kg direk bebeğe gitmiş gibi çok ilginç ama hemen şekere yorma bakalım bugün tekrar mı yaptıracaksın 3.hamilelik doktorun dediği gibi erken çıkar ve çabuk belli olur bir de herkesin bünyesi vücudu farklıdır iç karın meselesi de var

Canım kendini strese sokma kiloyu düşündükçe sağlık olsun elbet verilir benim kadar almamışsındır ama görünmüyordur yine eminim hamilelik kilosu ciddi olarak görünmüyor son 2 ay belki ödemden şişiyoruz öyle ortaya çıkıyor Maden suyu içiyorsundur ama doktoruna sor 2 taneye de çıkarabilir belki eğer ilaçlar fayda etmiyorsa

Aslında ne takıldıysa bebekte de o takılmalı diye düşünüyorum ama maalesef insanlar böyle yapmıyor şahsen bana çeyrekle gelene ben çeyrekle giderim düğünlerde gittim 2 katı olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…