Aynen öncesi ayrı temizlik sonrası ayrı temizlik dışarda olursa zaten mevlüt bittiği gibi alır çocukları eve kosarim çayımı içer yatarim . Yani inşallahAaa ilk kez gördüm neler buluyorlar artık)
Süpermiş kesinlikle evde yapma o zaman. Bende sitenin bi mescidi ve Cafetaryası var hangisi müsaitse onda yapacağım evde cok zor oluyor öncesi ayrı sonrası ayrı
Hamilelikte kötü rüyalar görmek normal cnm sıkma canını
Bu aralar bebegimin çok büyüdüğünü hissediyorum hareketler kuvvetlendi dışardan görülmeye basladi. Ayaklar aşağıda oldumu fena ama tekme atınca ben bi ah diyorum herkes bakio sancisimi var diyeBana doktorum gerek yok dedi hiç vitamin kullanmadım sadece Demir ilacı
Dönmüştür belki insallah bizimde döner dönmezsede sağlık olsun kasıklarıma kramp giriyor gibi oluyurdu ayakmış demek onlar
Teşekkür ederim sağolasın hepimiz güzel haberler alalım hep insallah
İnsan hamileyken hiç dğgüne gitmek istemiyor hakikatenyakın değilse gitme valla sıcak hamile hali cok zor
Valla altın aldı basını gitti insanlar nasıl alsın çeyrek hakikaten bizim çeyrek alıp gittiklerimiz bize 0,5 gram anca alabilicek sanırım
Aman altın dert değil sağlıkla gelsin de minikler
Süpermiş canım teşekkürler bizimle paylaştığın içinKızlar bu sıtede hazır kesılmiş ahsap lar bedava sonunda buldum. Instagramda bızı resmen kazıklıyorlar. 12 tlye 15 tlye haruka modeller var. Tek tek harfte satılıyor. Çarsıda dolaşmaya degmez ben 2 ya da 3 tane alacagım... Yani 12 tlye aldıgı seyı bana bugun aynısına 50 TL istedi. Sanki arkasına 5 ya da 10 tlye Led takmak cok zor.. Ben sıparısımı veriyorum nasıl olsa evde akrılık boyam var
Kokusu yok ki canım ben bugun olanlara verdım düz ahsap vardı ona resım yaptılar... Pencereler her yer acık ısyersen maske tak ama gerek yok. Valla haruka seyler var... Reklamcıda bıle bu paraya kestıremem.. Instagramda agzını 150 den aşagı açan yok. Zaten akrılık te İlk katta bırseyle benzemiyor.. 2. Katta gUzel oluyor.. Yani aradığımız hersey var kecesınden pleksıye kadar... 6 TL de kargo.
Süpermiş canım teşekkürler bizimle paylaştığın içinbende akrilik boya yok yeni alırım ama kokusu bebeğe zarar verirmi ki evde yapsam uzun süre solumak zorunda kalacağım sonuçta yoksa balkonda mı yapmalıyım ki canım sen nasıl yapacaksın
Çok mantıklı ya ❤Kızlar bu sıtede hazır kesılmiş ahsap lar bedava sonunda buldum. Instagramda bızı resmen kazıklıyorlar. 12 tlye 15 tlye haruka modeller var. Tek tek harfte satılıyor. Çarsıda dolaşmaya degmez ben 2 ya da 3 tane alacagım... Yani 12 tlye aldıgı seyı bana bugun aynısına 50 TL istedi. Sanki arkasına 5 ya da 10 tlye Led takmak cok zor.. Ben sıparısımı veriyorum nasıl olsa evde akrılık boyam var
Gunaydinn.
Dun baya gogus pompasi arastirdim.Bugun ruyamda gordum.Emziriyodum ilk defa süt fışkırıyor ama bebegin bogazina kaciyodu.Hep en korktugum seyleri ruyamda gormek zorunda miyim ya
Yok hala inceliyorum... İnce keçe buldum yok yok herşey var... Fırca aldım.. O kadar sey ekledim ki gercekten ınstagramdan yapanların yaptığı kadar varmış. Tepsi bile aldım boyayacagım ıçıne bebek süslerını koymak ıcın haruka şeyler var incelemeye devam ama uykum geldi. Sepete attım yarın alırım artık. Yarın yapacaklarını kagıda yazacağım ona gore sepette ekleme cıkarıp yapıp alcamÇok mantıklı ya ❤
Bende de pembe ve mor boya var
Alıp yapasım geldi
Direk isimli halka yok dimi tek tek alıp birleştiriyotsun
Hayrolsun inşallah... Hamileyken İnsan etkileniyor.. Ben de hamıle kalmadan hep 1 ay önce gorurum ruyayı ve cınsıyetlet bıle tuttu.. Bunda sanırım oldugu gece gordum erkek ama ben erken doguruyom küvezde bebek ama ben süslü püslü her durumda tacımı takmışım... Ekru pijama var. Bebek gene kıllı cirkin... İnsallah erken dogum kısmı dogru cıkmaz, kıllı saçlı bebege razıyımYaaaa bende dün öyle korkunç bir rüya gördüm ki; güyaaa doğum yapmışım ama hatırlamıyorum karnıma bakıyorum sezeryan m oldum dikiş yok, karnım dümdüz... hastanede resepsiyon çalışanlara soruyorum bebek nerde nasıl doğurdum hiç hatırlamıyorum diyorum.onlar telefonda oyun oynuyor ben hala bebek nerde diyorum, odayı neden süslemediler bari beşiği süsleseydiniz diyip duruyorum. Allah hayırlara çıkarsın bu aralar rüyalar bile insanı geriyor korkutuyor.
Ayy ama dikkat etmek gerekiyor cidden. Ağızlarında yemek varken ağlamamaları, kafayı geriye atmamaları gerekiyor.
Oğlumun 2.5 yaşındayken sırf bu nedenden ciğerine badem kaçtı. Bronoskopi ile çıkardılar. Bende ikinciyi bebekken nasıl yedirip içiricem hiç bilmiyorum.
Hayrolsun inşallah... Hamileyken İnsan etkileniyor.. Ben de hamıle kalmadan hep 1 ay önce gorurum ruyayı ve cınsıyetlet bıle tuttu.. Bunda sanırım oldugu gece gordum erkek ama ben erken doguruyom küvezde bebek ama ben süslü püslü her durumda tacımı takmışım... Ekru pijama var. Bebek gene kıllı cirkin... İnsallah erken dogum kısmı dogru cıkmaz, kıllı saçlı bebege razıyım
Evet kafan da belirle canım ne yapıcam ona göre al malzemeYok hala inceliyorum... İnce keçe buldum yok yok herşey var... Fırca aldım.. O kadar sey ekledim ki gercekten ınstagramdan yapanların yaptığı kadar varmış. Tepsi bile aldım boyayacagım ıçıne bebek süslerını koymak ıcın haruka şeyler var incelemeye devam ama uykum geldi. Sepete attım yarın alırım artık. Yarın yapacaklarını kagıda yazacağım ona gore sepette ekleme cıkarıp yapıp alcam
Anladım canım ben pek anlamıyorum bu işlerden ama en kötü ihtimalle elime yüzüme bulaştırıp bırakırımKokusu yok ki canım ben bugun olanlara verdım düz ahsap vardı ona resım yaptılar... Pencereler her yer acık ısyersen maske tak ama gerek yok. Valla haruka seyler var... Reklamcıda bıle bu paraya kestıremem.. Instagramda agzını 150 den aşagı açan yok. Zaten akrılık te İlk katta bırseyle benzemiyor.. 2. Katta gUzel oluyor.. Yani aradığımız hersey var kecesınden pleksıye kadar... 6 TL de kargo
Amin insallah hepimiz sagsalim alırız. Benimde 20 aylık 1 kızım var. Tüp bebek. ikinciyi bende cok düşünmüyordum. Eşim tüp bebek yapalim diyordu. Hep tartışıyorduk. Rabbim nasip ederse doğal olur yoksa hayatta yapmam diyordum. Olmayacağına o kadar emindimki bunlari söylerkenemily07 merhaba seni tabi ki hatırladım. Oğlum tup bebek şimdiki ikinci gebeligim spontan kendiliğinden aralarında allah nasip ederse 2.5 yaş olacak. Ama oğlum özel bir cocuk olduğu için 2. Bebek hiç düşünmemiştik. Allah nasip etti çok kararsız kaldım kürtaj olup olmamakta ama şimdi 26 haftalık olduk bile inşallah kızım sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir. Senin gebeliğinede çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Hımm anladım canım 12.haftada mı 750 gr çıktıBen kgdan değil ama ben daha bu haftada böyle karın görmedim, ben cok zorlanıyorum. Dr normal 3.hamilelık daha erken cıkar ve buyuk olur. Eğlemıyorum bu karın normalde benım doguma yakın zamanda olan bır sey. Tek korkum şeker cunku ıkılı tarama da bebek 750 gram cıkmıstı Dr çok buyuk demişti... Ama erken döllenme dedi. Yani birşey de yemıyorum ben böyle koca bir şey görmedim. En başta ben şaşkınım, ondan şeker mi dıye tedırgınım.
Seni endişelendirmek istemem ancak benim de pazartesi gecesi ağrım vardı idrar yolu enfeksiyonu sandım dün sabah hastaneye geldim. Kasılma çıktı yatırdılar ilaç veriyorlarKızlar bugünlerde idrari yaparken sol tarafıma kasılma ağrı giriyor bosluguma .
Canım kendini strese sokma kiloyu düşündükçe sağlık olsun elbet verilir benim kadar almamışsındır ama görünmüyordur yine eminim hamilelik kilosu ciddi olarak görünmüyor son 2 ay belki ödemden şişiyoruz öyle ortaya çıkıyorSelam kizlar nasilsiniz? Tatiller nasil geciyorbiz agrilarla bogusuyoruz tatilde bile. Kasik agrisi ve her gece kramplar. Doktorun verdigi ilaci da mecbur kullaniyorum hem kemik destekleyici hem magnezyum vs iceriyor ama bana misin demiyor gibi Gunes de iyi gelir dedim ama pek gelmedi. Kilo da almaya devam tatilde acik bufeler vs insan istemese de aliyor baya kafayi taktim bu kilo isine de kara kara dusunuyorum bu yaz da bir suru yakin akraba nisan dugun olacak gibi gidesim falan yok...
Aslında ne takıldıysa bebekte de o takılmalı diye düşünüyorum ama maalesef insanlar böyle yapmıyor şahsen bana çeyrekle gelene ben çeyrekle giderim düğünlerde gittim 2 katı olduğu haldeBana doktorum gerek yok dedi hiç vitamin kullanmadım sadece Demir ilacı
Dönmüştür belki insallah bizimde döner dönmezsede sağlık olsun kasıklarıma kramp giriyor gibi oluyurdu ayakmış demek onlar
Teşekkür ederim sağolasın hepimiz güzel haberler alalım hep insallah
İnsan hamileyken hiç dğgüne gitmek istemiyor hakikatenyakın değilse gitme valla sıcak hamile hali cok zor
Valla altın aldı basını gitti insanlar nasıl alsın çeyrek hakikaten bizim çeyrek alıp gittiklerimiz bize 0,5 gram anca alabilicek sanırım
Aman altın dert değil sağlıkla gelsin de minikler
Geçmiş olsun canım inşallah geçer kasılman iyi bir şekilde çabucak çıkarsın hastanedenSeni endişelendirmek istemem ancak benim de pazartesi gecesi ağrım vardı idrar yolu enfeksiyonu sandım dün sabah hastaneye geldim. Kasılma çıktı yatırdılar ilaç veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?