2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimkiler de baya buyudu Birer kilo kesin var

Benim normalde limon kadardı simdi memnunum ama emzirme sonrası olacakları maalesef biliyorum

Yani bazi gunler 1 litre bile icmedigim oluyor ama genelde kendimi zorluyorum 2-2,5 litre su tuketmeye calisiyorm.

Benim su ile aram baya iyi günde 4 lt ye yakın içiyorum içmesem nefes alamıyormuşum gibi geliyor

Aynen öncesi ayrı temizlik sonrası ayrı temizlik dışarda olursa zaten mevlüt bittiği gibi alır çocukları eve kosarim çayımı içer yatarim . Yani inşallah

İnsallah canım en temizi

Bu aralar bebegimin çok büyüdüğünü hissediyorum hareketler kuvvetlendi dışardan görülmeye basladi. Ayaklar aşağıda oldumu fena ama tekme atınca ben bi ah diyorum herkes bakio sancisimi var diye

Evet güçlendi minik hanım ve bebeklerin bacakları kolları artık dışarıdakiler de fark ediyor ne güzel bir duygu

Çok güzellermiş ne güzel bulmuşsun tebrikler

Aslında ne takıldıysa bebekte de o takılmalı diye düşünüyorum ama maalesef insanlar böyle yapmıyor şahsen bana çeyrekle gelene ben çeyrekle giderim düğünlerde gittim 2 katı olduğu halde

Bence de öyle bizde hep çeyrek alıp gittik ama müsait olanı var olmayanı var ne diyelim

O OZSER0801

Benimkiler boy &kilo oranina gore normaldi ama simdi giydigim tshirtten sanki kocamanmis gibime geliyor.
Bir de asiri terleme olmuyorsa yani suyu terle atmiyorsan gunde 4 litre biraz fazla.Malum bobreklerimden kalitsal rahatsizligim var ve bu konuda baya hassasim.Gittigim her nefroloji uzmani suyun abartilmamasi gerektigini,bobregi yordugunu soyluyor.O yuzden bence 2 bucuk -3 litre ideal canim.Yorma bobreklerini zaten ekstra calisiyor hamilelikte.

5 -6 kilo fazla hamile kalinca bir de 5-6 kilo civarinda alinca biraz mutsuz oluyorum tabi. Ister istemez kafama takiyorum daha da hamilelik devam ediyor insallah bundan sonra cok almayiz. Maden suyunu su ara bosladim tatil vs girince araya ama tekrar duzene koyacagim. Bir de magnezyum yagi surmeyi boslamistim bu sabah yine kramplara uyandim cok sinir bozucu bir agri

Ilk 6 ay kulaktan sonra alindan mi olcum uygun oluyor? Eger oyleyse beurer marka ates olcer almak mantikli hem kulaktan hem de alindan olcuyor.

yok canım ilk altı ay koltuk altından ölçüm doğru olanıymış , sonrası kulaktan ölçer diyorlar .ben uzaktan alından ölçerleri sevmiyorum benim kız koltuk altı ve kulaktan ateş veriyor ama vucut ve alından vermiyordu .alnını ellesen 37 dersin ama kulaktan koltuk altından 39 derecelerde oluyordu .çoçuktan çoçuğada farkediyor .
Babam bı sene onc vefat etti annem atlamadi başka yerde kalınca nefes alamıyorum diyor o yüzden illa kal desem kalır ama huzursuz olcak biliyorum. İki günlükken ilk kontole cagrimsti bizi doktor her hastahane prosedürü farklı demek ki
[/QUOTE]

başınız sağolsun canım .yok anne rahat edemiyorsa tabii gel benim eve denmez ben hani gelip kalırım diyorsa sen rahatını düşün diye dedim ama anneyi huzursuz etmeye gerek yok .
Kalca cikikligi 2 aylikken yapiliyor.

Ben hic zorlanmadim. Cok rahat kullandim koltuk altindan. 8sn de olcuyor.

Değişme imkanin varsa braun prt 2000 ile değişebilirsin. 8sn de ölçüyor
1000 için çok daha iyi yorumlar vardı 2 sn için gönder getir uğraşmayayım inşallah buda iyidir .gerçi kızım test etti hemen doğruymuş :)

ay hakikaten bari başka hastahaneye gitseydin .

bizde pazar tatile gidiyoruz Antalya sıcağında ne yapıcam onuda bilmiyorum .
aman ben şimdiden 12 kilo aldım .bir önceki hamilelikte 26 kilo almıştım verdimde hee uzun sürdü ama verdim ve yine hamile kaldım .26 kilo almam ama bununda helalinden bir 20 kg var gibi .
Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
benimde kalçalarımda çok kaşıntı oluyor 2-3 günde bir yağlıyorum ama bazen tırnaklarcasına kaşıntı oluyor .

arkadaşımın da özel bir çoçuğu var ama 2. şuan 2,5 yaşında ve ikinci için benim mükafatım diyor .inşallah seninde işlerin kolaylanır ve ilk çoçuğunada kardeş çok iyi gelir .

Seni endişelendirmek istemem ancak benim de pazartesi gecesi ağrım vardı idrar yolu enfeksiyonu sandım dün sabah hastaneye geldim. Kasılma çıktı yatırdılar ilaç veriyorlar

kasılma için çok erken kontrol altında olması iyi olmuş .çok geçmiş olsun biran önce normale dinersin inşallah .

bana kramp girmiyor önlem için maden suyu içiyorum ama krap giriyorsa direk magnezyum kullanman lazım .maden suyu ve muzdaki magnezyum tozlardaki kadar fazla değil .

Bence de öyle bizde hep çeyrek alıp gittik ama müsait olanı var olmayanı var ne diyelim
Orası öyle tabi niye takmadın denmez ama usulü böyledir
Bende inan senin gibiyim canım normalde 50 kilolarda gezerdim hamile kalmayı planlayınca 55 kilolara çıktım 5 kilo fazlam varken hamile kaldım ve 7 kilo aldım Kramp fena bir şey bacağın kalıyor mübarek ayak tabanına eşin masaj yapsın geriye doğru ayağını ittirerek iyi geliyor kesiyor hemen

Ben bu anksiyeteyle bunu alsam 40'i cikmadan bebeklerin yatirirlar beni ruh ve sinire bence gerek yok.Evhamdan baska bisey yapmaz bu insanda.Tabi kronik bir hastalik cikarsa Allah korusun ve elzemse ,doktor alinmasi gerekiyor derse alirim.Onun disinda almaya gerek yok.

Sicaklar tatil yerlerinde cok daha fena dikkat etmek gerek su icmeyi ozellikle ihmal etme

Kramp girince kendimi nereye atacagimi sasiriyorum esim de uyanirsa masaj yapiyor ama ne fayda aslinda surdugu 20 25 saniye ama her uyuyup uyanmaya olunca hatta iki baldira birden olunca hayattan soguyorum kilo konusunda da insallah bebekle spor yapabilirim dogumdan sonra lazim olacak

Bence gereksiz birşey. Zaten ilk aylar gözünü ayirmiyorsun. Seni daha çok huzursuz eder.

başınız sağolsun canım .yok anne rahat edemiyorsa tabii gel benim eve denmez ben hani gelip kalırım diyorsa sen rahatını düşün diye dedim ama anneyi huzursuz etmeye gerek yok .

1000 için çok daha iyi yorumlar vardı 2 sn için gönder getir uğraşmayayım inşallah buda iyidir .gerçi kızım test etti hemen doğruymuş :)

ay hakikaten bari başka hastahaneye gitseydin .

bizde pazar tatile gidiyoruz Antalya sıcağında ne yapıcam onuda bilmiyorum .
aman ben şimdiden 12 kilo aldım .bir önceki hamilelikte 26 kilo almıştım verdimde hee uzun sürdü ama verdim ve yine hamile kaldım .26 kilo almam ama bununda helalinden bir 20 kg var gibi .

benimde kalçalarımda çok kaşıntı oluyor 2-3 günde bir yağlıyorum ama bazen tırnaklarcasına kaşıntı oluyor .

arkadaşımın da özel bir çoçuğu var ama 2. şuan 2,5 yaşında ve ikinci için benim mükafatım diyor .inşallah seninde işlerin kolaylanır ve ilk çoçuğunada kardeş çok iyi gelir .

kasılma için çok erken kontrol altında olması iyi olmuş .çok geçmiş olsun biran önce normale dinersin inşallah .
[/QUOTE]
Memnun kalirsin canim. Bana hediye eden arkadas kendine 1000 almış memnun kalinca bana bir ust modelini almış. Daha kısa istersen diye söyledim. Yoksa seninki de iyi.

İlk günler zaten hep uyanıksın ilginç birşekilde hiçte uyuyasın yok zaten .annem dalga geçerdi benimle 1-2 saat uyu kızım korkma bebeğini alıp kaçmam .sevinç , mücize, mutluluk o için içe sığmaması seni dinç tutuyor ki yanında ilk günler zaten birileri olacaksa sık sık kontrol edersin, hiç gerek yok böyle birşeye .
zaten şu bir gerçekki o bebeği kucağına alınca zaten ben anneymişim şimdi tamamlandım olacaksın , annelik hırkasını kadınlar zaten çok öncesinde giymişiz.hiç tecrübesizim nasıl yaparım deme .3-5 güne en iyisini ben bilirim moduna geçip namına laf gelmesin diyede internetten herşeyi araştırıyor olursun :)

benim bacağıma krap girince ben sonrası 2-3 gün yürüyemezdim , henüz bu gebelikte olmadı ama ben haftaya cuma kontrole gittiğimde peşin peşin magnezyum istiyeyim gün aşırı içerim .o kramp girmesi heleki uykuda insanı zıplatıyor .

Emzirdikçe gidecek canım merak etme bir de o kadar hareket ve uykusuz kalınıyor ki istemsizce veriliyor sağlıklı beslenirsek çok güzel kilo veririz spor da en güzeli hiç olmazsa yürüyüş kış ayına denk geleceğiz nasipse ama yaza bir şey kalmamış olur Benimde kramp bir kaç kere oldu hemen eşimi uyandırdım başka türlü geçmiyor sanki bir şey olacak

tedi de 2 li büyükte müslin omuz örtüsü var 10.99 mu neydi malıda güzel denk gelirseniz aklınızda olsun .

Oo kramp sonrasi nineler gibi tutuna tutuna yuruyorum ve dedigin gibi agrisi gecmiyor. Her gece olunca yeni kramp sil bastan yenileniyor

Insallah canim emzirme doneminde kilo alanlari da duyuyorum insan daha cok acikiyormus bebek emdikce. Simdi neyse de o zaman nefsimize iyi bir dur demek gerekecek. Kisa geliyor evet kosu bandim var onu kullanabilirsem iyi olacak.

takılmayın bu kadar kiloya sağlıkla gelsinlerde öyle bir veriliyorki , kilo vermeye engel bir durum olmadıkça varsın 1 yıl değil 2. yıl gitsin .keyfini çıkartın kızlar .bu dönem harici kimse size ye ye yarasın demez :)
hamur işine dadanıp gece gündüz durmadan yemek değil ama 12 kilo ile tamamlıycam diyede bir şart yok .kocalarda azcık şişko kadınla gezsinler birşey olmaz.

Ben mesela çok hırslıyımdır nefsime çok iyi hakim olurum normalde aç gezdiğim için zaten sağlıklı düzene geçince aldım bu kiloları yoksa tatlıları hamur işlerini falan götürmüyorum ekmek yemiyorum ama sağlıklı beslenmek yetti Hamilelikte kıyamıyorsun aç kalmasına gönlün razı olmuyor vitaminlerini almak istiyorsun ama emzirme de sağlıklı beslenerek yine bu şekilde bebek emerse çok rahat verilir diye düşünüyorum yeter ki tatlıya hamur işine yönelmeyelim bol bol protein sebze ve su

Hanmlar sekerlerinizi olcturdunuz mu? Ben 24+4 te olcturdum tokluk sekerim 151 ckti doktor yuksek dedi. Seker yuklemesi teklif etti kabul etmedim. Yedigime ictigime dikkat ediyorum hos pek bisey yedigim de yok hic istahim yoktu normal hayatmda hamilelikte de hic degismedi. Simdi sadece yedigim meyvelerden filan azar azar yemeye basladm tatli zaten tuketmiyorm. Kahvaltida filan ekmek yerdim onuda kestim. Sizlerde durum nasl? Bebegimin kilosu da cok asiri fazla degil 24+4 te 770 gram ckti. Hamileligin basindan beri 4-5 gun onde gidiyordu zaten boyuda kilosuda hala ayni sekilde devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…