Benimkiler de baya buyuduBirer kilo kesin var
Yani bazi gunler 1 litre bile icmedigim oluyor ama genelde kendimi zorluyorum 2-2,5 litre su tuketmeye calisiyorm.
Aynen öncesi ayrı temizlik sonrası ayrı temizlik dışarda olursa zaten mevlüt bittiği gibi alır çocukları eve kosarim çayımı içer yatarim . Yani inşallah
Bu aralar bebegimin çok büyüdüğünü hissediyorum hareketler kuvvetlendi dışardan görülmeye basladi. Ayaklar aşağıda oldumu fena ama tekme atınca ben bi ah diyorum herkes bakio sancisimi var diye
Kızlar bu sıtede hazır kesılmiş ahsap lar bedava sonunda buldum. Instagramda bızı resmen kazıklıyorlar. 12 tlye 15 tlye haruka modeller var. Tek tek harfte satılıyor. Çarsıda dolaşmaya degmez ben 2 ya da 3 tane alacagım... Yani 12 tlye aldıgı seyı bana bugun aynısına 50 TL istedi. Sanki arkasına 5 ya da 10 tlye Led takmak cok zor.. Ben sıparısımı veriyorum nasıl olsa evde akrılık boyam var
Aslında ne takıldıysa bebekte de o takılmalı diye düşünüyorum ama maalesef insanlar böyle yapmıyor şahsen bana çeyrekle gelene ben çeyrekle giderim düğünlerde gittim 2 katı olduğu halde
Canım kendini strese sokma kiloyu düşündükçe sağlık olsun elbet verilir benim kadar almamışsındır ama görünmüyordur yine eminim hamilelik kilosu ciddi olarak görünmüyor son 2 ay belki ödemden şişiyoruz öyle ortaya çıkıyorMaden suyu içiyorsundur ama doktoruna sor 2 taneye de çıkarabilir belki eğer ilaçlar fayda etmiyorsa
Ilk 6 ay kulaktan sonra alindan mi olcum uygun oluyor? Eger oyleyse beurer marka ates olcer almak mantikli hem kulaktan hem de alindan olcuyor.
1000 için çok daha iyi yorumlar vardı 2 sn için gönder getir uğraşmayayım inşallah buda iyidir .gerçi kızım test etti hemen doğruymuş :)Kalca cikikligi 2 aylikken yapiliyor.
Ben hic zorlanmadim. Cok rahat kullandim koltuk altindan. 8sn de olcuyor.
Değişme imkanin varsa braun prt 2000 ile değişebilirsin. 8sn de ölçüyor
Ben 2 erkekten sonra kız umuduyla yaptım nasip gene erkek oldu. Yani erkek ihtimalini de unutma ben kendimi kıza öyle şsrtlamısımki Dr cınsıteyı söyleyince 2 gün sonra başka dra gıttım aynı hastanede. Tabı bunu drum sıstemden gordu ılac yazarken... Ooo bana ınanılmıyor baska dra da mı cınsıyet sordun dıye nasıl güldü.. Eşim de ne safsın aynı hastaneye gıdılır mi dıyor. Ama sonuc gene erkek.. Artık ben çocuk defterını kapattım
Selam kizlar nasilsiniz? Tatiller nasil geciyorbiz agrilarla bogusuyoruz tatilde bile. Kasik agrisi ve her gece kramplar. Doktorun verdigi ilaci da mecbur kullaniyorum hem kemik destekleyici hem magnezyum vs iceriyor ama bana misin demiyor gibi Gunes de iyi gelir dedim ama pek gelmedi. Kilo da almaya devam tatilde acik bufeler vs insan istemese de aliyor baya kafayi taktim bu kilo isine de kara kara dusunuyorum bu yaz da bir suru yakin akraba nisan dugun olacak gibi gidesim falan yok...
benimde kalçalarımda çok kaşıntı oluyor 2-3 günde bir yağlıyorum ama bazen tırnaklarcasına kaşıntı oluyor .Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
emily07 merhaba seni tabi ki hatırladım. Oğlum tup bebek şimdiki ikinci gebeligim spontan kendiliğinden aralarında allah nasip ederse 2.5 yaş olacak. Ama oğlum özel bir cocuk olduğu için 2. Bebek hiç düşünmemiştik. Allah nasip etti çok kararsız kaldım kürtaj olup olmamakta ama şimdi 26 haftalık olduk bile inşallah kızım sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir. Senin gebeliğinede çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Seni endişelendirmek istemem ancak benim de pazartesi gecesi ağrım vardı idrar yolu enfeksiyonu sandım dün sabah hastaneye geldim. Kasılma çıktı yatırdılar ilaç veriyorlar
bana kramp girmiyor önlem için maden suyu içiyorum ama krap giriyorsa direk magnezyum kullanman lazım .maden suyu ve muzdaki magnezyum tozlardaki kadar fazla değil .5 -6 kilo fazla hamile kalinca bir de 5-6 kilo civarinda alinca biraz mutsuz oluyorum tabi. Ister istemez kafama takiyorumdaha da hamilelik devam ediyor insallah bundan sonra cok almayiz. Maden suyunu su ara bosladim tatil vs girince araya ama tekrar duzene koyacagim. Bir de magnezyum yagi surmeyi boslamistim bu sabah yine kramplara uyandim cok sinir bozucu bir agri
Orası öyle tabi niye takmadın denmez ama usulü böyledirBence de öyle bizde hep çeyrek alıp gittik ama müsait olanı var olmayanı var ne diyelim
Bende inan senin gibiyim canım normalde 50 kilolarda gezerdim hamile kalmayı planlayınca 55 kilolara çıktım 5 kilo fazlam varken hamile kaldım ve 7 kilo aldım5 -6 kilo fazla hamile kalinca bir de 5-6 kilo civarinda alinca biraz mutsuz oluyorum tabi. Ister istemez kafama takiyorumdaha da hamilelik devam ediyor insallah bundan sonra cok almayiz. Maden suyunu su ara bosladim tatil vs girince araya ama tekrar duzene koyacagim. Bir de magnezyum yagi surmeyi boslamistim bu sabah yine kramplara uyandim cok sinir bozucu bir agri
Bence gerekli değil canım evet ilk geceler insan korkuyor ama zaten hep uyanık gibisin sürekli kontrol ediyorsunKızlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi uyurken falan annenin içi rahat olması açısından mantıklı geldi ama bilemedim ilk bebeğim olacak tecrübeli anneler ne düşünüyor bu konuda
https://www.hepsiburada.com/snuza-hero-md-bebek-solunum-takip-cihazi-pm-HB00000EEY98
Kızlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi uyurken falan annenin içi rahat olması açısından mantıklı geldi ama bilemedim ilk bebeğim olacak tecrübeli anneler ne düşünüyor bu konuda
https://www.hepsiburada.com/snuza-hero-md-bebek-solunum-takip-cihazi-pm-HB00000EEY98
Bence hiç gerekli birşey değil canım yaKızlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi uyurken falan annenin içi rahat olması açısından mantıklı geldi ama bilemedim ilk bebeğim olacak tecrübeli anneler ne düşünüyor bu konuda
yok canım ilk altı ay koltuk altından ölçüm doğru olanıymış , sonrası kulaktan ölçer diyorlar .ben uzaktan alından ölçerleri sevmiyorum benim kız koltuk altı ve kulaktan ateş veriyor ama vucut ve alından vermiyordu .alnını ellesen 37 dersin ama kulaktan koltuk altından 39 derecelerde oluyordu .çoçuktan çoçuğada farkediyor .
Babam bı sene onc vefat etti annem atlamadi başka yerde kalınca nefes alamıyorum diyor o yüzden illa kal desem kalır ama huzursuz olcak biliyorum. İki günlükken ilk kontole cagrimsti bizi doktor her hastahane prosedürü farklı demek ki
başınız sağolsun canım .yok anne rahat edemiyorsa tabii gel benim eve denmez ben hani gelip kalırım diyorsa sen rahatını düşün diye dedim ama anneyi huzursuz etmeye gerek yok .
1000 için çok daha iyi yorumlar vardı 2 sn için gönder getir uğraşmayayım inşallah buda iyidir .gerçi kızım test etti hemen doğruymuş :)
ay hakikaten bari başka hastahaneye gitseydin .
bizde pazar tatile gidiyoruz Antalya sıcağında ne yapıcam onuda bilmiyorum .
aman ben şimdiden 12 kilo aldım .bir önceki hamilelikte 26 kilo almıştım verdimde hee uzun sürdü ama verdim ve yine hamile kaldım .26 kilo almam ama bununda helalinden bir 20 kg var gibi .
benimde kalçalarımda çok kaşıntı oluyor 2-3 günde bir yağlıyorum ama bazen tırnaklarcasına kaşıntı oluyor .
arkadaşımın da özel bir çoçuğu var ama 2. şuan 2,5 yaşında ve ikinci için benim mükafatım diyor .inşallah seninde işlerin kolaylanır ve ilk çoçuğunada kardeş çok iyi gelir .
kasılma için çok erken kontrol altında olması iyi olmuş .çok geçmiş olsun biran önce normale dinersin inşallah .
Orası öyle tabi niye takmadın denmez ama usulü böyledir
Bende inan senin gibiyim canım normalde 50 kilolarda gezerdim hamile kalmayı planlayınca 55 kilolara çıktım 5 kilo fazlam varken hamile kaldım ve 7 kilo aldımKramp fena bir şey bacağın kalıyor mübarek ayak tabanına eşin masaj yapsın geriye doğru ayağını ittirerek iyi geliyor kesiyor hemen
Bence gereksiz birşey. Zaten ilk aylar gözünü ayirmiyorsun. Seni daha çok huzursuz eder.Kızlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi uyurken falan annenin içi rahat olması açısından mantıklı geldi ama bilemedim ilk bebeğim olacak tecrübeli anneler ne düşünüyor bu konuda
yok canım ilk altı ay koltuk altından ölçüm doğru olanıymış , sonrası kulaktan ölçer diyorlar .ben uzaktan alından ölçerleri sevmiyorum benim kız koltuk altı ve kulaktan ateş veriyor ama vucut ve alından vermiyordu .alnını ellesen 37 dersin ama kulaktan koltuk altından 39 derecelerde oluyordu .çoçuktan çoçuğada farkediyor .
Babam bı sene onc vefat etti annem atlamadi başka yerde kalınca nefes alamıyorum diyor o yüzden illa kal desem kalır ama huzursuz olcak biliyorum. İki günlükken ilk kontole cagrimsti bizi doktor her hastahane prosedürü farklı demek ki
İlk günler zaten hep uyanıksın ilginç birşekilde hiçte uyuyasın yok zaten .annem dalga geçerdi benimle 1-2 saat uyu kızım korkma bebeğini alıp kaçmam .sevinç , mücize, mutluluk o için içe sığmaması seni dinç tutuyor ki yanında ilk günler zaten birileri olacaksa sık sık kontrol edersin, hiç gerek yok böyle birşeye .Kızlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz sizce gerekli mi uyurken falan annenin içi rahat olması açısından mantıklı geldi ama bilemedim ilk bebeğim olacak tecrübeli anneler ne düşünüyor bu konuda
Sicaklar tatil yerlerinde cok daha fena dikkat etmek gerek su icmeyi ozellikle ihmal etme
Kramp girince kendimi nereye atacagimi sasiriyorumesim de uyanirsa masaj yapiyor ama ne fayda aslinda surdugu 20 25 saniye ama her uyuyup uyanmaya olunca hatta iki baldira birden olunca hayattan soguyorum kilo konusunda da insallah bebekle spor yapabilirim dogumdan sonra lazim olacak
Emzirdikçe gidecek canım merak etme bir de o kadar hareket ve uykusuz kalınıyor ki istemsizce veriliyor sağlıklı beslenirsek çok güzel kilo veririz spor da en güzeli hiç olmazsa yürüyüş kış ayına denk geleceğiz nasipse ama yaza bir şey kalmamış olurSicaklar tatil yerlerinde cok daha fena dikkat etmek gerek su icmeyi ozellikle ihmal etme
Kramp girince kendimi nereye atacagimi sasiriyorumesim de uyanirsa masaj yapiyor ama ne fayda aslinda surdugu 20 25 saniye ama her uyuyup uyanmaya olunca hatta iki baldira birden olunca hayattan soguyorum kilo konusunda da insallah bebekle spor yapabilirim dogumdan sonra lazim olacak
İlk günler zaten hep uyanıksın ilginç birşekilde hiçte uyuyasın yok zaten .annem dalga geçerdi benimle 1-2 saat uyu kızım korkma bebeğini alıp kaçmam .sevinç , mücize, mutluluk o için içe sığmaması seni dinç tutuyor ki yanında ilk günler zaten birileri olacaksa sık sık kontrol edersin, hiç gerek yok böyle birşeye .
zaten şu bir gerçekki o bebeği kucağına alınca zaten ben anneymişim şimdi tamamlandım olacaksın , annelik hırkasını kadınlar zaten çok öncesinde giymişiz.hiç tecrübesizim nasıl yaparım deme .3-5 güne en iyisini ben bilirim moduna geçip namına laf gelmesin diyede internetten herşeyi araştırıyor olursun :)
benim bacağıma krap girince ben sonrası 2-3 gün yürüyemezdim , henüz bu gebelikte olmadı ama ben haftaya cuma kontrole gittiğimde peşin peşin magnezyum istiyeyim gün aşırı içerim .o kramp girmesi heleki uykuda insanı zıplatıyor .
Emzirdikçe gidecek canım merak etme bir de o kadar hareket ve uykusuz kalınıyor ki istemsizce veriliyor sağlıklı beslenirsek çok güzel kilo veririz spor da en güzeli hiç olmazsa yürüyüş kış ayına denk geleceğiz nasipse ama yaza bir şey kalmamış olurBenimde kramp bir kaç kere oldu hemen eşimi uyandırdım başka türlü geçmiyor sanki bir şey olacak
Oo kramp sonrasi nineler gibi tutuna tutuna yuruyorum ve dedigin gibi agrisi gecmiyor. Her gece olunca yeni kramp sil bastan yenileniyor
Insallah canim emzirme doneminde kilo alanlari da duyuyorum insan daha cok acikiyormus bebek emdikce. Simdi neyse de o zaman nefsimize iyi bir dur demek gerekecek. Kisa geliyor evet kosu bandim var onu kullanabilirsem iyi olacak.
Ben mesela çok hırslıyımdır nefsime çok iyi hakim olurum normalde aç gezdiğim için zaten sağlıklı düzene geçince aldım bu kiloları yoksa tatlıları hamur işlerini falan götürmüyorum ekmek yemiyorum ama sağlıklı beslenmek yettiOo kramp sonrasi nineler gibi tutuna tutuna yuruyorum ve dedigin gibi agrisi gecmiyor. Her gece olunca yeni kramp sil bastan yenileniyor
Insallah canim emzirme doneminde kilo alanlari da duyuyorum insan daha cok acikiyormus bebek emdikce. Simdi neyse de o zaman nefsimize iyi bir dur demek gerekecek. Kisa geliyor evet kosu bandim var onu kullanabilirsem iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?