2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bunu nasıl görmemişim çok teşekkürler... Kayınpeder buraya düğüne geliyor, ev temizliği cocukları yıka 40 tane cocukların tırnagını kes, çamasır at derken bakamadım bugun hiç... Bana gelen kadının da beli tutuldu tam zamanında. 7nsllah abla ıyılesırde dogumdan sonra o bana gelecektı temızlık ve yemek ıcın... Ama hemen alayım harikaymış.. Çok sağol canım

Ben ayin 11 de yaptıracağım. Neden kabul etmedin. Ya şeker varsa. Bebeği riske atiyorsun.

Ben şekerimi her ay düzenli ölçtürürüm. Normal cıkar. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Daha önceki cocukları da da yaptırdım... Şeker bebek için tehlikeli hıc sekerı yemesek bıle cıkabılıyor ben şahsen kendi adıma şeker cıkacak dıye beklıyorum ona göre şimdiden endokrin ve dıyetısten bakınıyorum... Cunku ayrıntılı da bebek 750 gramdı. Öğleden sonra sonuc almaya gıdecegın

Seker yuklemesi yaptirip yaptirmamak senin tercihin tabi ama sekerin yuksek cikmis.Riske atmamak icin bence bir diyetisyene ugramani tavsiye ederim.Meyveyi cunku direkt kesti bir arkadasina oyle azar azar degil.Tum hastanelerin beslenme.uzmanlari var.Bence bir ugra.Tedbiri elden birakma cunku gebelik sekeri Allah korusun cok riskli.Insulin bile.kullanan oluyor bu surecte.

İnsallah sonuclarin iyi cikar canm. Ozaman ben tekrar olcturup diyetisyene gideyim acilen

Aynen canim tamam tekrar olcum yaptirip gidiyim diyetisyene kafaya da taktim zaten ama nedense bir turlu tekrar olcturmedim araya baska seyler girdi

Canım şeker yüklemesini neden istemiyorsun aklında soru işareti kalmamış olur ama diyorsan ki herşeyime full dikkat edeceğim doğuma kadar hamur işi meyve tatlı olarak sen bilirsin tabi ki yine de ben olsam riske atmam kiloyla yediklerinle alakalı bile çıkmayabilir şeker Ortalama bu kilolarda oluyorlardır herhalde bizimde 22.hafta bitmek üzereyken 510 gr civarıydı doktor çok normal dedi ve 4-5 gün aşağı yukarı önden gidiyor yumurtlamama göre Ben şeker testi yaptıracağım doktorum hayır dese bile ki genelde demezler çünkü riske atmam bir kaç dilim aç karnına yenilen baklavayla aynı eş değerde içilen şey

Benim detaylı ultrasonda doktorum meyveyi hamur işini kes demişti. bebeğin karnı büyük diye. Yeni gittiğim doktor şeker yüklemesi istedi pazartesi yaptırdım. 133 çıktı. Doktoru sonuçları sormak için aradığımda normal dedi ama bana sınırda gibi geldi. Her ihtimale karşı ben yine de meyveyi kestim. Yediklerime dikkat ediyorum.

Bende adetim 2 gün geçti adet günümde kahverengi akıntı geldi sonra kesildi beyaza döndü hâlâ olmadım. Adetten 5 gün önce gebelik testi negatif çıkmıştı
Tam acarmisiniz bende 5gun gecikti hep beyaz akintim oldu ve üç gündür kahverengi lekem var böyle camursu hiç adete dönmedi ilk başta peceteme kanlı beyaz akintim oldu sonra kahverengi tortulu lekeler geliyor sizce test yapsam olurmu

Bir test alıp yapın madem geçmiş regliniz. Bunu yazan üye 29 haftalık hamileymiş. 12 ocakta yazmış

Sen dikkat et canım benim çıksa da çıkmasa da kilodan dolayı şekerli meyveleri bitirdim ekşi meyvelerden yiyorum öğle saatlerinde arada da muz

Kızlar selam, bebekler beş ayı doldurdu. Yorgunluk çeken var mı aranızda? İnternette bu aylarda anneler enerjik olur yazıyor. Bunu okuyunca moralim bozuldu. Ben çok yorgunum. Lütfen sizler ne durumda olduğunuzu yazar mısınız, benim gibi olan var mı

Ben yorgunluk degil de nefes nefeseyim hep yururken.Cok fazla yuruyemiyorum hizli hizli.

Ne enerjiği yahu
Ben kendime bile bakamıyorum artık
Çatlak kremi sürmeye Nil’e üşenir oldum.

Ben 1 haftadı resmen başa döndüm ayakta uyukluyorum resmen.

Ben cok cabuk yoruluyorum az bir sey yuruyeyim nefes nefese kaliyorum. Evde ufak tefek isleri bile yapmak iskence. O eski halimden eser yok simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…