2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
o enerji bana hiç gelemedi toplasam belki 2-3 hafta ohh iyiyim demişimdir onun haricinde yorgunluk halsizlik, nesef darlığı heps var enerji yok .

Peki burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz acaba

ilk aylarda 2 ay burnumdan nefes alamadım hep ağzım açıktı , şimdilerde o yok ama 3 gündğr burnum kanıyor .dr a randevu alacaktım tüm randevuları dolu.mail attım dönerse cevabını öğreneceğim .
sol kalçam ve burun kanaması bu aralar bunlardan sıkıntılıyım .

Diğer aylara göre daha enerjim var gezme ev işi yapma olsun ilk aylar hiç halim yoktu ama ayak ağrılarım başladı yavaş yavaş hareket ediyorum çok hızlı yürüyen ben yürüyemiyorum akşamları uyku hallerim genelde aynı devam ediyor

Burun tıkanıklığı hamileligin basindan beri var bende de. Benim sag gogusumun altindaki kaburgam beni mahvediyor disarda arkadaslarda evde oturmak iskenceye donusuyor belli bi sure sonra. Hemen uzanmak istiyorum. Dr um bebek buyudukce bunlar olacak sicak masaj uygula ovala krem sur baska care yok dedi. Surekli ayni pozisyonda drma degistir dedi. Bide bel agrilarim artti benim

Ben cok cabuk yoruluyorum az bir sey yuruyeyim nefes nefese kaliyorum. Evde ufak tefek isleri bile yapmak iskence. O eski halimden eser yok simdi.
Bende acayip yoruluyorum dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor uzun süre oturunca sırt ve bel ağrısı oluyor. Dinamikligim hiç kalmadı sürünüyorum desem yeridir.hep yorgunum ilk gebeligim böyle değildi bu çok zorluyor kilolu hamile kaldım galiba bu yüzden oluyor diye düşünüyorum

Arkadaşlar joker de üni baby yeni doğan ıslak mendil de indirim var almak isteyen varsa siteye bı ugrasin iki koli sipariş verdik biz. İlk oglumda bi sene kadar kullandım cok memnun kaldım sonra kargo işi falan zor gelince komili falan almaya başladım

Kızlar bende bir de 2 haftadır kilodan mı oturuş bozukluğundan mı göbeğin büyümesinden mi nedir iş yerinde 2-3 saat oturayım sabahtan başlıyor kuyruk sokumu ağrısı ve geçmiyor yavaş kalkarsam amenna ama kalkmaya çalıştığım an kopuyor sanki acı içinde kalıyorum Doktoruma soracağım bakalım yapacak bir şey var mı

Kızımda uni baby kullandim. Cok pahali oldu. Gecen hafta sleepy yenidogan aldim denemek için. Saf su pamuk ve bambudan yapılmış. Cok memnun kaldim. Paketin kendisi bile pamuk naylon degil.

Bence yükleme yaptırmalısın. Bebeğe büyük zarar şeker varsa eğer.

bu aylarda normal diye biliyorum Allah şifa versin

inanın uyumak bir nimet, keyfini çıkarın :)

bel ağrısı son aylarda insanı zorluyor
burun tıkanıklığınız hafif galiba, gece uyandırıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…