2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bendede ankisiyete var canım oyüzden düşündüm bunu zaten, yakın bi tanıdığımız da yakın zamanda doğum yaptı onun çocuğunu bile durmadan kontrol ediyordum yani zaten olması gerektiğinden fazla takıntılıyım bu enazından içimi biraz daha rahatlatır diye düşündüm ama yorumlardan sonra vazgeçtim baktım ki günlerce uyumadan çocuğu izliyorum ancak öyle bir durumda alırım artık

Bende uni baby aldım . 5 limpaket . Ama sanırım işk önce pamuk kullanıcam pamuguda son ay alırım diyorum . Şuan zaten ev havada bebeğin herşeyi hazır odasıda bi gelse odasını yerleştıreyım 3-5 eksiğim kaldı onları alıcam

Bende bir yorgunluk yok canım . Değerlerine baktırmanı önerebilirim .
Buyuk ıhtıamlle demir falan düştü

Aman diyim ozaman.Ben simdiden kendimi telkinlere basladim dogumdan sonra daha rahat olucam,sakin olucam,rahat olucam diye tekrarlamaya icimden.O yuzden hic gerek yok yoksa iyice azitir anksiyete.

Aman diyim ozaman.Ben simdiden kendimi telkinlere basladim dogumdan sonra daha rahat olucam,sakin olucam,rahat olucam diye tekrarlamaya icimden.O yuzden hic gerek yok yoksa iyice azitir anksiyete.
Valla canım çevremde okadar çok tetikleyici var ki o unsurları ortadan kaldırmadığım sürece dahada artacak diye korkuyorum ve çoğu ortadan kaldırmam da mümkün olmayan şeyler oyüzden ben rahat olsam da yine beni darlayan vır vır konuşanlar çenesini tutmadığı sürece baya ataklar falan bekliyor beni

Aaa,cevrenin durumunu bilip tam tersi yaklasmasi gerekiyor sana.Benim doktorum 36-37 leri gorucez de senin tek ihtiyacin olan sey rahat olmak dedi bana Ayda 1 degil 2 haftada bir ko trol istiyorum dedim.Gulerek hemsireye nasil istiyorsa oyle verelim sonraki kontrolu dedi.15gunde 1 e anlastik.Etrafindakileri sen susturucaksin o zaman.Zaten yeterince kendi icimizden konusuyoruz.

Ah canım keşke susturabilsem bahsettiğim kişiler kayınvalidem ve görümcem ve ankisiyetemin devam ettiğini bilmiyorlar daha önceden konusu geçmişti suratıma cahil cahil ruh hastasıymışım gibi baktıklarını görünce tedavi oldum geçti dedim gerçekten baya bi azalmıştı da ilaçlarımı falan bırakalı çok olmuştu ta ki onların maskeleri düşene kadar nezamanki gerçek yüzlerini görmeye başladım benim ankisiyete yine azdı resmen çocuk doğduğunda neler olacak hayal bile edemiyorum ama onlar çevremde olduğu sürece benim ataklar da azalmayıp artacağından eminim şimdiden darlıyorlar saygısızlık yapmamak için birşey demedikçe de tepeme çıkıyorlar bakalım artık hayırlısı

inanın uyumak bir nimet, keyfini çıkarın :)
Bende öyle yapıyorum fırsat buldukça uyurum zaten çok severim
bu durum sizi gece uyandırıyor mu
Uyandırmıyor canım aşırı terlemeden bazen uyanıyorum
daha önce kuyruk sokumunuzda kırık ya da eğrilik var mıydı, eğer ondan kaynaklı bir ağrıysa normal doğum tavsiye edilmiyor
muhtemelen size oturma simidi tavsiye edecektir
Oturmamla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kırık ya da eğrilik yoktu benim bildiğim en fazla çocukken merdivende popomun üstüne bir kaç merdiven inmiştim ama bir şey olmamıştır herkesin başına gelenlerden İnşallah doğumu etkilemez çünkü çok istiyorum nasipse

Benımde burnum hep tıkanıyor . Hatta burnumu temzilerken içinden hep kanlı parçalar çıkıyır .
Doktoruma danıştım artan kandan dolayı burun kanaması çok normalmiş
Benimde aynı öyle.
Tıkanıklığı geçtim o ilk başlardan beri var.
Ama 3 aydır da ara ara burun kanaması oluyor demek ki temizlik sırasında kan çıkıyor
Burun kanaması normalmiş

Kızımda uni baby kullandim. Cok pahali oldu. Gecen hafta sleepy yenidogan aldim denemek için. Saf su pamuk ve bambudan yapılmış. Cok memnun kaldim. Paketin kendisi bile pamuk naylon degil.
Canım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiç
Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabi

canım bende de vardı aynısı. doktoruma sordum fazla oturuyorsun dedi. ofisteyim nerdeyse 8 saat hep oturuyorum. pilatese başladım 2 hafta önce. agrı sızı kalmadı çok şükür.

Canım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiç

Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabi
Mor paketlerden memnun kalmadim. Ama yeni çıkan saf su pamuk ve bambudan yapılmış yeni bir ürün var. Ondan ilk önceleri memnun kaldım. Bu aralar pişik yaptı tekrar primaya gectim. Prima dışında bütün bezler kalin

Benim mide yanmam da çok çok kötü durumda, tatile gittik yüzerken bile midem ağzımda yüzdüm.. karpuz benim yanmamı çok daha artırıyo sindirimi zor diye duymuştum ondan mı acaba bilemedim.. çok artmadan geçer inşallah

Kızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dedi böyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar

Sakız çiğne canım yanma başladığında bide doktorum gaviskon iç sana hiç bir zararı olmaz dedi

canım bende de vardı aynısı. doktoruma sordum fazla oturuyorsun dedi. ofisteyim nerdeyse 8 saat hep oturuyorum. pilatese başladım 2 hafta önce. agrı sızı kalmadı çok şükür.
Aslında gün içinde hareket ediyorum ama anlamadım dediğin gibi pilatese başlama zamanı geldi
Prima düşünüyorum sanırım bende peki premium care olanı mı tercih ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…