Benımde burnum hep tıkanıyor . Hatta burnumu temzilerken içinden hep kanlı parçalar çıkıyır .Peki burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz acaba
Bendede ankisiyete var canım oyüzden düşündüm bunu zaten, yakın bi tanıdığımız da yakın zamanda doğum yaptı onun çocuğunu bile durmadan kontrol ediyordum yani zaten olması gerektiğinden fazla takıntılıyım bu enazından içimi biraz daha rahatlatır diye düşündüm ama yorumlardan sonra vazgeçtim baktım ki günlerce uyumadan çocuğu izliyorum ancak öyle bir durumda alırım artıkBen bu anksiyeteyle bunu alsam 40'i cikmadan bebeklerin yatirirlar beni ruh ve sinirebence gerek yok.Evhamdan baska bisey yapmaz bu insanda.Tabi kronik bir hastalik cikarsa Allah korusun ve elzemse ,doktor alinmasi gerekiyor derse alirim.Onun disinda almaya gerek yok.
Bende uni baby aldım . 5 limpaket . Ama sanırım işk önce pamuk kullanıcam pamuguda son ay alırım diyorum . Şuan zaten ev havadaArkadaşlar joker de üni baby yeni doğan ıslak mendil de indirim var almak isteyen varsa siteye bı ugrasin iki koli sipariş verdik biz. İlk oglumda bi sene kadar kullandım cok memnun kaldım sonra kargo işi falan zor gelince komili falan almaya başladım
Bende bir yorgunluk yok canım . Değerlerine baktırmanı önerebilirim .Kızlar selam, bebekler beş ayı doldurdu. Yorgunluk çeken var mı aranızda? İnternette bu aylarda anneler enerjik olur yazıyor. Bunu okuyunca moralim bozuldu. Ben çok yorgunum. Lütfen sizler ne durumda olduğunuzu yazar mısınız, benim gibi olan var mı
Bendede ankisiyete var canım oyüzden düşündüm bunu zaten, yakın bi tanıdığımız da yakın zamanda doğum yaptı onun çocuğunu bile durmadan kontrol ediyordum yani zaten olması gerektiğinden fazla takıntılıyım bu enazından içimi biraz daha rahatlatır diye düşündüm ama yorumlardan sonra vazgeçtim baktım ki günlerce uyumadan çocuğu izliyorum ancak öyle bir durumda alırım artık
Valla canım çevremde okadar çok tetikleyici var ki o unsurları ortadan kaldırmadığım sürece dahada artacak diye korkuyorum ve çoğu ortadan kaldırmam da mümkün olmayan şeyler oyüzden ben rahat olsam da yine beni darlayan vır vır konuşanlar çenesini tutmadığı sürece baya ataklar falan bekliyor beniAman diyim ozaman.Ben simdiden kendimi telkinlere basladim dogumdan sonra daha rahat olucam,sakin olucam,rahat olucam diye tekrarlamaya icimden.O yuzden hic gerek yok yoksa iyice azitir anksiyete.
Valla canım çevremde okadar çok tetikleyici var ki o unsurları ortadan kaldırmadığım sürece dahada artacak diye korkuyorum ve çoğu ortadan kaldırmam da mümkün olmayan şeyler oyüzden ben rahat olsam da yine beni darlayan vır vır konuşanlar çenesini tutmadığı sürece baya ataklar falan bekliyor beni
Ah canım keşke susturabilsem bahsettiğim kişiler kayınvalidem ve görümcem ve ankisiyetemin devam ettiğini bilmiyorlar daha önceden konusu geçmişti suratıma cahil cahil ruh hastasıymışım gibi baktıklarını görünce tedavi oldum geçti dedim gerçekten baya bi azalmıştı da ilaçlarımı falan bırakalı çok olmuştu ta ki onların maskeleri düşene kadar nezamanki gerçek yüzlerini görmeye başladım benim ankisiyete yine azdı resmen çocuk doğduğunda neler olacak hayal bile edemiyorum ama onlar çevremde olduğu sürece benim ataklar da azalmayıp artacağından eminim şimdiden darlıyorlar saygısızlık yapmamak için birşey demedikçe de tepeme çıkıyorlar bakalım artık hayırlısıAaa,cevrenin durumunu bilip tam tersi yaklasmasi gerekiyor sana.Benim doktorum 36-37 leri gorucez de senin tek ihtiyacin olan sey rahat olmak dedi banaAyda 1 degil 2 haftada bir ko trol istiyorum dedim.Gulerek hemsireye nasil istiyorsa oyle verelim sonraki kontrolu dedi.15gunde 1 e anlastik.Etrafindakileri sen susturucaksin o zaman.Zaten yeterince kendi icimizden konusuyoruz.
Benim bildiğim doğum ağrıları belden baslayip kasiga yayılır. Ağrı anında karında sertleşme olur bebek toplanir.Belinde çok fazla ağrısı olan var mı? Normal bir durum mu. Sancı böyle mi oluyor.
Taburcu ettiler düzenli sancı olursa tekrar gideceğim ilaca başlattılarAaaa nedir son durum ?
Bende öyle yapıyorum fırsat buldukça uyurum zaten çok severiminanın uyumak bir nimet, keyfini çıkarın :)
Uyandırmıyor canım aşırı terlemeden bazen uyanıyorumbu durum sizi gece uyandırıyor mu
Oturmamla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kırık ya da eğrilik yoktu benim bildiğim en fazla çocukken merdivende popomun üstüne bir kaç merdiven inmiştim ama bir şey olmamıştır herkesin başına gelenlerdendaha önce kuyruk sokumunuzda kırık ya da eğrilik var mıydı, eğer ondan kaynaklı bir ağrıysa normal doğum tavsiye edilmiyor
muhtemelen size oturma simidi tavsiye edecektir
Benimde aynı öyle.Benımde burnum hep tıkanıyor . Hatta burnumu temzilerken içinden hep kanlı parçalar çıkıyır .
Doktoruma danıştım artan kandan dolayı burun kanaması çok normalmiş
Canım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiçKızımda uni baby kullandim. Cok pahali oldu. Gecen hafta sleepy yenidogan aldim denemek için. Saf su pamuk ve bambudan yapılmış. Cok memnun kaldim. Paketin kendisi bile pamuk naylon degil.
Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabiAçlık şekerinin 0.saatin kanı kaybolmuş sınır oldum, Allahtan 1. Saat kan 168 cıktı.. 2.saat 99 cıktı.... Aile hekimi de Kendı druma normal dedi... Eger 1.ve 2.saat kanı kaybolsaydı bır daha asla tekrar o sekerı seyı içmezdim.. Sanki degerler bana yuksek gıbı geldi. Yarın sabah açlık şekeri vercem tekrar
canım bende de vardı aynısı. doktoruma sordum fazla oturuyorsun dedi. ofisteyim nerdeyse 8 saat hep oturuyorum. pilatese başladım 2 hafta önce. agrı sızı kalmadı çok şükür.Kızlar bende bir de 2 haftadır kilodan mı oturuş bozukluğundan mı göbeğin büyümesinden mi nedir iş yerinde 2-3 saat oturayım sabahtan başlıyor kuyruk sokumu ağrısı ve geçmiyor yavaş kalkarsam amenna ama kalkmaya çalıştığım an kopuyor sanki acı içinde kalıyorumDoktoruma soracağım bakalım yapacak bir şey var mı
Mor paketlerden memnun kalmadim. Ama yeni çıkan saf su pamuk ve bambudan yapılmış yeni bir ürün var. Ondan ilk önceleri memnun kaldım. Bu aralar pişik yaptı tekrar primaya gectim. Prima dışında bütün bezler kalinCanım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiç
Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabi
Benim mide yanmam da çok çok kötü durumda, tatile gittik yüzerken bile midem ağzımda yüzdüm.. karpuz benim yanmamı çok daha artırıyo sindirimi zor diye duymuştum ondan mı acaba bilemedim.. çok artmadan geçer inşallahHem vücut ısım çok arttı hem de mide yanmaları başladı iki gündür midemden boğazıma acı bi tat geliyor, mide yanması yüzünden sürekli soğuk karpuz kavun soğuk su, soda falan içiyorum
Şekerli meyvelere de dur diyemiyorum ne olacak bu halim. Bana yemek vermesinler dondurma falan versinler istiyorum ki içim ferahlasınn
Sakız çiğne canım yanma başladığında bide doktorum gaviskon iç sana hiç bir zararı olmaz dediBenim mide yanmam da çok çok kötü durumda, tatile gittik yüzerken bile midem ağzımda yüzdüm.. karpuz benim yanmamı çok daha artırıyo sindirimi zor diye duymuştum ondan mı acaba bilemedim.. çok artmadan geçer inşallah
Aslında gün içinde hareket ediyorum ama anlamadım dediğin gibi pilatese başlama zamanı geldicanım bende de vardı aynısı. doktoruma sordum fazla oturuyorsun dedi. ofisteyim nerdeyse 8 saat hep oturuyorum. pilatese başladım 2 hafta önce. agrı sızı kalmadı çok şükür.
Prima düşünüyorum sanırım bende peki premium care olanı mı tercih ediyorsunMor paketlerden memnun kalmadim. Ama yeni çıkan saf su pamuk ve bambudan yapılmış yeni bir ürün var. Ondan ilk önceleri memnun kaldım. Bu aralar pişik yaptı tekrar primaya gectim. Prima dışında bütün bezler kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?