Kullanıyorum ben de evet öyle rahat ilaçmış çok şükür, ama yaramadı:) Herkes diyor saçı çıkıyodur, anlamadım ben altı aydır nasıl bir saç bu hiç geçmedi yanması
Kızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Dr 2 hafta önden dıyor ama bilemiyorum şimdi kaç gr. 1 ay önce 750 gr dı
Bel ve kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor.Belinde çok fazla ağrısı olan var mı? Normal bir durum mu. Sancı böyle mi oluyor.
Sağol canım ❤İnşallah dengelenir su miktarı herşey yolundayken bianda böyle şeylerele karşılaşınca şok etkisi yarattı bizde birde bebeğimin hareketlerini hissetmemenin ve aşırı mide yanmamın sebebi buymuş doktor kontrolu çok önemli gerçektenÇok geçmiş olsun canım, şeker çıkmamasına sevindim sevindim, kendini üzme sen, doktorun gerekli yönlendirmeleri yapmış zaten, inşallah sıkıntısız atlatırsınız bundan sonrasını da, Allah’a emanet ol.
Sağol kuzumGecmis olsun canim
Ferro sanal demir hapı kullanmama ragmen ve duosvıt ilacının ıcınde bıle demir olmasına ragmen aile hekimi demir depoları boşalmış dıyor, 2 - 3 gündür halim yok, elim ayagim tutmuyor.... Ondanmış halsizliğim ve yorgunluğum. Demirin ize batırın arkadaslar
Benım seker yuklemesi normal cıktı ama benım bebekte iri.. 22 haftadaki ayrıntılı usgde 750 gramdı. Sonra risklı gene Uzmanına gıttım o da iri bebek dedi hamur pasta borek seker yeme dedi. Ben zaten normal olması gereken yumurta et cevizi sutu yiyip ıcemıyorum ki hamur ısı yiyeyim. Hala bulantım çok... Bırsey yiyemiyorum bu bebek neden buyuk ben de anlamadım
Kızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
5 saat sorun olmaz canım bende doktoruma sormuştum 2 saatlik molalarla gidersin sorun olmaz demişti otobüsle gideceksen de arada kalkıp koridorda bile yürüsen yeterli demişti ama araba en rahatıKızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Ben slepy bez bı sene kullandım iyiydi ama şimdi bozmuş diyorlar komiliden Memnun kaldım ama komilide yenidoğan bezi yok galiba slepy yenidoganla baslicam galibaCanım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiç
Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabi
Haklısın, ben de sorduğumda havuza girmiyorum ama denize girebilir miyim diye pek sıcak bakmadı doktorum enfeksiyon tam geçmediği için benim sanırım. Ben de pek zorlamamayı düşünüyorum.Bana bile sorun yok gidebilirsin dedi.Sık sık mola ver 10 ar dklik yürü sadece dedi.Rahatlikla gidebilirsin canim.
Ben girmem bu sene.Enfeksiyon vs riske atmak istemiyorum kendimi serklaj falan var.Olur bisey olur diye
Iyi tatiller.Allah icinize sindirsin.
ben ben ben bazen öyle oluyor ki dışarıya çıkıyorum geçmiyor yürüyorum olmuyor oturamıyorum falan ama 10 dk sonra geçiyor daraldığım zaman artık temizlik yapıyorum sonra dışarı çıkıp bi hava alıyorumyok benim dediğim öyle yorgunluk değil, daralmak!
yani keşke tvde sevdiğim bir programı izlerken tatlı bir uykuya dalsam :) onlar ilk aylardaydı.
sorumu yanlış sordum galiba hamile arkadaşlara. Şöyle sorayım:
Arkadaşlar var mı aranızda daralan, bunalan?
çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok keşke yardım edebilsemKızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
demir ilaçının üzerinden en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş ki kan yapabilsin .
eşim sabah 6 da işe giderken uyandırıp ilacı içiriyor saat 7 de ben uyanıp 7.30 gibi ağzıma birşeyler atıyorum .15 gün önce kan verdim kanın gebeliğe rağmen çok iyi çıkmış dedi .ben ilacı düzenli ve gerektiği gibi kullandığım için olduğunu düşünüyorum .
Ben de bulantı çok oldugu ıcın gece yatarken içiyorum.. Diğer gebeliklerımde de Dr hep yatmadan önce İç demişti. Zaten bunda sabah ıcıo 1 saat sonra bırsey yesem kesin kusarım malesef
akşam aklıma sen gelsin sonuçlar nasıl oldu acaba diye .gözün aydın .
ama evet iri bebekte sıkıntı akılda soru işareti 1 ay önce 750 gram ise şimdi 1 kiloyu geçmiştir , şu riskli gebelik için gittiğin dr a da mı danışsan acaba .
Yarın kendi druma gidecegım. Gece yatamadım riskli gebe uzmanı bebek dik duruyor ayaklar aşagıda.. Vurdugu zaman rahatsız eder demıstı, simdi ayagıyla tekmeyi attıgı zaman yataktan sıçrıyorum.. Gece hep tekme yedim hiç uyuyamadım... Eşim de Dr ne yapacak bebegı mı cevırecek dıyor... Ama büyüdükçe dayanılmaz acı veriyor tekmeleri... Karnıma da vuruyorum dönsün diye yok dönmüyor.. Yarın kendi druma gıdecegım.. Şeker yüklemesinden sonra kendime gelemedim hep midem bulanıyor ve cıkarıyor um.. Demirin düştüğü için hep halsizim. Demir hapını arttırsın birşey yapsın
en gidilebilecek yere gidiyorsun bence serin serin .ben bu pazar Antalya'yta gideceğim ne işim var diye söylenip duruyorum .Kasım ayında satın almıştık yoksa şimdiye kalsa hayatta gitmem .
havuzu kullanmazsan denizden enfeksiyon falan olmaz.saat başı 10 dk mola verseniz rahat rahat gidersin.
iyi tatiller şimdiden .
Evet güneşlenmek yasak denizde de yarım saat girip sonra şemsiye altına geçme mantıklı şapkası gözlüksüz zaten gezmem güneşin az olduğu zamanlarda yürürümBen de gideceğim cnm. Bende bir de serklaj olmasına rağmen denizin temiz yerinden girebilirsin dedi doktorum, ben yine de pimpirikten girmeyeceğim amasadece havuz yok, güneşte kalmak yok güneşlenmek için ve dalmak felan yok dedi
Civi gibi su sürekli mayo değiştirirsem sanırım enfeksiyon soğuk alma durumu olmaz değiştirip kurutacağım sürekli yorucuen gidilebilecek yere gidiyorsun bence serin serin .ben bu pazar Antalya'yta gideceğim ne işim var diye söylenip duruyorum .Kasım ayında satın almıştık yoksa şimdiye kalsa hayatta gitmem .
havuzu kullanmazsan denizden enfeksiyon falan olmaz.saat başı 10 dk mola verseniz rahat rahat gidersin.
iyi tatiller şimdiden .
Yol sorun olmaz aynen kuzu 20 saat yol çektim ben neredeyse ayakları uzattım bol su içtim ve 2 saatte bir mola vermiştim sadece hafta ilerleyince denize girmek güneşe çıkmak sakıncalı mı diye düşündüm onuda eşim aklıma soktu5 saat sorun olmaz canım bende doktoruma sormuştum 2 saatlik molalarla gidersin sorun olmaz demişti otobüsle gideceksen de arada kalkıp koridorda bile yürüsen yeterli demişti ama araba en rahatı
Ben ilk aylar premium care düşünüyorum sonra klasiğe geçeceğim nasipse inşallahBen slepy bez bı sene kullandım iyiydi ama şimdi bozmuş diyorlar komiliden Memnun kaldım ama komilide yenidoğan bezi yok galiba slepy yenidoganla baslicam galiba
Evet kuzum bende öyle yumurta süt yiyemiyorum kesinlikle dokora söyledim beslenemiyorum düzgün bu çocuk neden iri diye oda dediki 7 aydan sonra bebek senin beslenemene göre şekil alıyor o zaman görcez işi beslenip beslenmediğini dediBenım seker yuklemesi normal cıktı ama benım bebekte iri.. 22 haftadaki ayrıntılı usgde 750 gramdı. Sonra risklı gene Uzmanına gıttım o da iri bebek dedi hamur pasta borek seker yeme dedi. Ben zaten normal olması gereken yumurta et cevizi sutu yiyip ıcemıyorum ki hamur ısı yiyeyim. Hala bulantım çok... Bırsey yiyemiyorum bu bebek neden buyuk ben de anlamadım
İnşallah canım sağol ❤Gecmis olsun canim bozma moralini duzene girer insallah
Aslında çok tüketmiyodum canım son 1 hafta canım istiyodu sadece dondurma karpuz yedim çok fazla uyardı beni fazla kilo alma diye sende dikkat et kuzum böyle şeyler duyunca insan kötü oluyorCanım aslında normal almışsın ben daha fazla aldım bana bakalım ne diyecekŞeker çıkmamasına sevindim hamurişi tatlı yiyorsan azalt bakalım belki onlar yapıyordur
Bende nasipse öyle yapacağım canım
Sağol kuzum iyi dileğin bile yeter❤ben ben ben bazen öyle oluyor ki dışarıya çıkıyorum geçmiyor yürüyorum olmuyor oturamıyorum falan ama 10 dk sonra geçiyor daraldığım zaman artık temizlik yapıyorum sonra dışarı çıkıp bi hava alıyorumhobi gibi bişe oldu
çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok keşke yardım edebilsem
Reniee tablet/şurup, gaviscon şurup her türlüsünü denedimAy yok ya o efsane. Yok çok saçlı bebek olacakmış felanlar. Arkadaşım bildiğin saçsız doğurdu sayılır ama yanması çoktu hurafe
Reniee tablet kullanıyorum ben iyi geldi cnm. Sen be kullanmıştın?
Ben de gideceğim cnm. Bende bir de serklaj olmasına rağmen denizin temiz yerinden girebilirsin dedi doktorum, ben yine de pimpirikten girmeyeceğim amasadece havuz yok, güneşte kalmak yok güneşlenmek için ve dalmak felan yok dedi
Öyle anlaşılmaz, sana verdikleri kağıtta da yazar . Örnek 28w 6d yazar küçük film kağıdında crl de ise 29w 5d gibi hangi haftanın büyümesine sahip olduğunu yazar. Göremedin ise doktoruna sor bence. Ben her gittiğimde soruyorum mecbur haftasını biliyorum zaten doktor hangi haftalık gelişime sahip olduğunu söylüyor bana
Canım benim bebeğin suyu fazla olduğu için öyle söyledi yoksa kilo alamı normal seninde öyle bebişin iyise sıkıntı yok kilonda❤Günaydın ☀ güzel hamileleler zor dönemlere merhaba en kolay şekilde atlatalım inşallah en son ayrıntılı usgye gittim önümüzdeki ay gel dedi doktor hala gitmedim mayıs 27de gitmiştim. Bugün korkarak tartıldım 9kg almışım internet bilgileri normal diyor. Zayıf veya kilolu hamile kalmadımBirmucize20192024 sana sasırdım 6 kg almışsın doktor dur demiş bana ne diycek bakalım :) bol yürüyüş temiz hava birde son 3 ayın tadını çıkaralım inşallah kolaylıklar
Amin canım benim çok sağol Allah yardımcın olsun biliyorum bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı bazen o kadar fazla oluyoki gözlerimden yaş geliyor istemsizce az kaldı yolun yarıladık Rabbim bebeşlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤Dört kutu gaviscon yazdı doktorum, günde dört ölçeğe kadar içebileceğimi de söyledi fakat ne çare... sakız soda yoğurt kefir her şeyleri denedim, artık tek duam doğum sonrasına kalmasın:) yemek yemekten zevk alan biriydim, şimdi bunu yesem yakar diye diye hiç bişeye elimi süremez oldum...
Sen de inşallah kontrollerini düzenli yaptır, doktorun dediklerine uy Allah'ın izniyle alırsın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına
Evet kuzum bende öyle yumurta süt yiyemiyorum kesinlikle dokora söyledim beslenemiyorum düzgün bu çocuk neden iri diye oda dediki 7 aydan sonra bebek senin beslenemene göre şekil alıyor o zaman görcez işi beslenip beslenmediğini dedi
Bende 2 haftadır çok sıkı dikkat ediyorum bundan sonra almak istemiyorum en azından ayda 1,5-2 kg diyorlar 7-8-9.aylarda nasipse eğer öyle alırsam maksimum 15 kg ile tamamlamış olurum oda yeter de artarAslında çok tüketmiyodum canım son 1 hafta canım istiyodu sadece dondurma karpuz yedim çok fazla uyardı beni fazla kilo alma diye sende dikkat et kuzum böyle şeyler duyunca insan kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?