2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kullanıyorum ben de evet öyle rahat ilaçmış çok şükür, ama yaramadı:) Herkes diyor saçı çıkıyodur, anlamadım ben altı aydır nasıl bir saç bu hiç geçmedi yanması

Ay yok ya o efsane. Yok çok saçlı bebek olacakmış felanlar. Arkadaşım bildiğin saçsız doğurdu sayılır ama yanması çoktu hurafe

Reniee tablet kullanıyorum ben iyi geldi cnm. Sen be kullanmıştın?

Ben de gideceğim cnm. Bende bir de serklaj olmasına rağmen denizin temiz yerinden girebilirsin dedi doktorum, ben yine de pimpirikten girmeyeceğim ama sadece havuz yok, güneşte kalmak yok güneşlenmek için ve dalmak felan yok dedi

Dr 2 hafta önden dıyor ama bilemiyorum şimdi kaç gr. 1 ay önce 750 gr dı

Öyle anlaşılmaz, sana verdikleri kağıtta da yazar . Örnek 28w 6d yazar küçük film kağıdında crl de ise 29w 5d gibi hangi haftanın büyümesine sahip olduğunu yazar. Göremedin ise doktoruna sor bence. Ben her gittiğimde soruyorum mecbur haftasını biliyorum zaten doktor hangi haftalık gelişime sahip olduğunu söylüyor bana

Sağol canım ❤İnşallah dengelenir su miktarı herşey yolundayken bianda böyle şeylerele karşılaşınca şok etkisi yarattı bizde birde bebeğimin hareketlerini hissetmemenin ve aşırı mide yanmamın sebebi buymuş doktor kontrolu çok önemli gerçekten

demir ilaçının üzerinden en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş ki kan yapabilsin .
eşim sabah 6 da işe giderken uyandırıp ilacı içiriyor saat 7 de ben uyanıp 7.30 gibi ağzıma birşeyler atıyorum .15 gün önce kan verdim kanın gebeliğe rağmen çok iyi çıkmış dedi .ben ilacı düzenli ve gerektiği gibi kullandığım için olduğunu düşünüyorum .

akşam aklıma sen gelsin sonuçlar nasıl oldu acaba diye .gözün aydın .
ama evet iri bebekte sıkıntı akılda soru işareti 1 ay önce 750 gram ise şimdi 1 kiloyu geçmiştir , şu riskli gebelik için gittiğin dr a da mı danışsan acaba .

en gidilebilecek yere gidiyorsun bence serin serin .ben bu pazar Antalya'yta gideceğim ne işim var diye söylenip duruyorum .Kasım ayında satın almıştık yoksa şimdiye kalsa hayatta gitmem .
havuzu kullanmazsan denizden enfeksiyon falan olmaz.saat başı 10 dk mola verseniz rahat rahat gidersin.
iyi tatiller şimdiden .

5 saat sorun olmaz canım bende doktoruma sormuştum 2 saatlik molalarla gidersin sorun olmaz demişti otobüsle gideceksen de arada kalkıp koridorda bile yürüsen yeterli demişti ama araba en rahatı

Canım sleepynin bezinden de memnun arkadaşım kesinlikle dene dedi onu kullandın mı hiç

Baktır canım doktorun anormal bir şey görse söyler tabi
Ben slepy bez bı sene kullandım iyiydi ama şimdi bozmuş diyorlar komiliden Memnun kaldım ama komilide yenidoğan bezi yok galiba slepy yenidoganla baslicam galiba

Haklısın, ben de sorduğumda havuza girmiyorum ama denize girebilir miyim diye pek sıcak bakmadı doktorum enfeksiyon tam geçmediği için benim sanırım. Ben de pek zorlamamayı düşünüyorum.

ben ben ben bazen öyle oluyor ki dışarıya çıkıyorum geçmiyor yürüyorum olmuyor oturamıyorum falan ama 10 dk sonra geçiyor daraldığım zaman artık temizlik yapıyorum sonra dışarı çıkıp bi hava alıyorum hobi gibi bişe oldu

çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok keşke yardım edebilsem

Evet güneşlenmek yasak denizde de yarım saat girip sonra şemsiye altına geçme mantıklı şapkası gözlüksüz zaten gezmem güneşin az olduğu zamanlarda yürürüm
Civi gibi su sürekli mayo değiştirirsem sanırım enfeksiyon soğuk alma durumu olmaz değiştirip kurutacağım sürekli yorucu Güzel haftaların ama gidebilirsin bence bayramda 29-30.haftalar oluyor mesela daha ileride diye tereddüt ettim yoksa şuanda çok rahatım her yeri geziyorumSağolasın canım sanada hayırlı tatiller çok güzel geçer inşallah
5 saat sorun olmaz canım bende doktoruma sormuştum 2 saatlik molalarla gidersin sorun olmaz demişti otobüsle gideceksen de arada kalkıp koridorda bile yürüsen yeterli demişti ama araba en rahatı
Yol sorun olmaz aynen kuzu 20 saat yol çektim ben neredeyse ayakları uzattım bol su içtim ve 2 saatte bir mola vermiştim sadece hafta ilerleyince denize girmek güneşe çıkmak sakıncalı mı diye düşündüm onuda eşim aklıma soktu
Ben slepy bez bı sene kullandım iyiydi ama şimdi bozmuş diyorlar komiliden Memnun kaldım ama komilide yenidoğan bezi yok galiba slepy yenidoganla baslicam galiba
Ben ilk aylar premium care düşünüyorum sonra klasiğe geçeceğim nasipse inşallah

Evet kuzum bende öyle yumurta süt yiyemiyorum kesinlikle dokora söyledim beslenemiyorum düzgün bu çocuk neden iri diye oda dediki 7 aydan sonra bebek senin beslenemene göre şekil alıyor o zaman görcez işi beslenip beslenmediğini dedi

Aslında çok tüketmiyodum canım son 1 hafta canım istiyodu sadece dondurma karpuz yedim çok fazla uyardı beni fazla kilo alma diye sende dikkat et kuzum böyle şeyler duyunca insan kötü oluyor

Sağol kuzum iyi dileğin bile yeter❤

Reniee tablet/şurup, gaviscon şurup her türlüsünü denedim

Canım benim bebeğin suyu fazla olduğu için öyle söyledi yoksa kilo alamı normal seninde öyle bebişin iyise sıkıntı yok kilonda❤

Amin canım benim çok sağol Allah yardımcın olsun biliyorum bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı bazen o kadar fazla oluyoki gözlerimden yaş geliyor istemsizce az kaldı yolun yarıladık Rabbim bebeşlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤

Gecmis olsun canim.Doktorun ne demek istedi 7 aydan sekil aliyor diye.Simdi boşa mi aliyoruz bu kadar kalsiyum,protein ?

Aslında çok tüketmiyodum canım son 1 hafta canım istiyodu sadece dondurma karpuz yedim çok fazla uyardı beni fazla kilo alma diye sende dikkat et kuzum böyle şeyler duyunca insan kötü oluyor
Bende 2 haftadır çok sıkı dikkat ediyorum bundan sonra almak istemiyorum en azından ayda 1,5-2 kg diyorlar 7-8-9.aylarda nasipse eğer öyle alırsam maksimum 15 kg ile tamamlamış olurum oda yeter de artar Meyveyi kestim ben gün içinde yeşil elma veya muz yiyorum akşamları artık yemiyorum yoğurt süt anca yemeklerin yanında ya da ayran, hamur işi pilav makarna beyaz ekmek işi de bitti bundan sonra asıl bebek kilo alacak çok sağlıklı beslenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…