Çok geçmiş olsun canım, şeker çıkmamasına sevindim sevindim, kendini üzme sen, doktorun gerekli yönlendirmeleri yapmış zaten, inşallah sıkıntısız atlatırsınız bundan sonrasını da, Allah’a emanet ol.Kızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
ilk 6 ay prima premium care kullandim. Sonrasinda aktif bebeğe gectim. Bunda da öyle yapmayi düşünüyorum.Aslında gün içinde hareket ediyorum ama anlamadım dediğin gibi pilatese başlama zamanı geldi
Prima düşünüyorum sanırım bende peki premium care olanı mı tercih ediyorsun
Gecmis olsun canimKızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
Benım seker yuklemesi normal cıktı ama benım bebekte iri.. 22 haftadaki ayrıntılı usgde 750 gramdı. Sonra risklı gene Uzmanına gıttım o da iri bebek dedi hamur pasta borek seker yeme dedi. Ben zaten normal olması gereken yumurta et cevizi sutu yiyip ıcemıyorum ki hamur ısı yiyeyim. Hala bulantım çok... Bırsey yiyemiyorum bu bebek neden buyuk ben de anlamadımKızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
Kızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
Dört kutu gaviscon yazdı doktorum, günde dört ölçeğe kadar içebileceğimi de söyledi fakat ne çare... sakız soda yoğurt kefir her şeyleri denedim, artık tek duam doğum sonrasına kalmasın:) yemek yemekten zevk alan biriydim, şimdi bunu yesem yakar diye diye hiç bişeye elimi süremez oldum...Sakız çiğne canım yanma başladığında bide doktorum gaviskon iç sana hiç bir zararı olmaz dedi
50 lik yaptırdım canım. Üstüme bir ağırlık çöküp başım dönmüştü. Şükür şeker çıkmadı. Ağır geliyor şeker bir anda ondan öyle oluyorKızlar şeker yüklemesi için hastaneye geldim 75ml içtim de..
Uyku yaptı ya..
Yaptıran anneler sizde de böyle olmuş muydu? Şekerim mi var acaba uykum geldi gözümü zor oynatıyorum..
Normal o zaman şuan iyiyim ama ilk 20 dakika fenalık geldi üstüme. Şekerim var sandım. Zorla şeker çıkar icam kendimde bende50 lik yaptırdım canım. Üstüme bir ağırlık çöküp başım dönmüştü. Şükür şeker çıkmadı. Ağır geliyor şeker bir anda ondan öyle oluyor
Canım iri derken haftasına göre be kadar önden gidiyor ki?Benım seker yuklemesi normal cıktı ama benım bebekte iri.. 22 haftadaki ayrıntılı usgde 750 gramdı. Sonra risklı gene Uzmanına gıttım o da iri bebek dedi hamur pasta borek seker yeme dedi. Ben zaten normal olması gereken yumurta et cevizi sutu yiyip ıcemıyorum ki hamur ısı yiyeyim. Hala bulantım çok... Bırsey yiyemiyorum bu bebek neden buyuk ben de anlamadım
Dört kutu gaviscon yazdı doktorum, günde dört ölçeğe kadar içebileceğimi de söyledi fakat ne çare... sakız soda yoğurt kefir her şeyleri denedim, artık tek duam doğum sonrasına kalmasın:) yemek yemekten zevk alan biriydim, şimdi bunu yesem yakar diye diye hiç bişeye elimi süremez oldum...
Sen de inşallah kontrollerini düzenli yaptır, doktorun dediklerine uy Allah'ın izniyle alırsın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına
Canım aslında normal almışsın ben daha fazla aldım bana bakalım ne diyecekKızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
Bende nasipse öyle yapacağım canımilk 6 ay prima premium care kullandim. Sonrasinda aktif bebeğe gectim. Bunda da öyle yapmayi düşünüyorum.
Kullanıyorum ben de evet öyle rahat ilaçmış çok şükür, ama yaramadı:) Herkes diyor saçı çıkıyodur, anlamadım ben altı aydır nasıl bir saç bu hiç geçmedi yanmasıCanım doktoruma sordum bunlar emilimi olan ilaçlar değil dedi. Rahatlıkla dozunda kullanabilirsin. Aşırı mide yanmam var, 2 haftadır bende de çok var yanma
Dr 2 hafta önden dıyor ama bilemiyorum şimdi kaç gr. 1 ay önce 750 gr dıCanım iri derken haftasına göre be kadar önden gidiyor ki?
Geçen hafta on saatlik yolculuk yaptım gittim geldim bir sıkıntı yaşamadım, tek sorun kemeri takınca sıkışan göbeğim oldu:) bence çok iyi gelir tatil bol bol mola vererek gidersinizKızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Riskli gebelik gecirmiyorsan denizde birsey olmaz. Arkadas 40.haftasına kadar yüzdüKızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Kızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Geçen bayram bende 20 saat yolculuk yaptım neredeyse git gel daha da uzun tabi memlekete gittik çok şükür bir şey olmadı dinlene dinlene gittik bol su içtim bayağı da gezdim sadece hafta ilerledikçe sıkıntı yaratır mı onu düşündümGeçen hafta on saatlik yolculuk yaptım gittim geldim bir sıkıntı yaşamadım, tek sorun kemeri takınca sıkışan göbeğim oldu:) bence çok iyi gelir tatil bol bol mola vererek gidersiniz
Yüzmek çok iyi geliyor ege denizi bir de temiz oluyor Marmara pis burada girmiyorum meselaRiskli gebelik gecirmiyorsan denizde birsey olmaz. Arkadas 40.haftasına kadar yüzdü
2 saatte bir mola veriyorum genelde arkaya uzanırım yine ayaklarımı aşağı koymuyorum ödem açısından bir de su içiyorum ege denizi temizdir diye düşündüm hem nasipse doğum öncesi son tatil gibi rahat rahatBana bile sorun yok gidebilirsin dedi.Sık sık mola ver 10 ar dklik yürü sadece dedi.Rahatlikla gidebilirsin canim.
Ben girmem bu sene.Enfeksiyon vs riske atmak istemiyorum kendimi serklaj falan var.Olur bisey olur diye
Iyi tatiller.Allah icinize sindirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?