- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
3 aydan sonra anneden beslenmeye başlıyor kuzum ama kilo alması daha çok 7.aydan sonra oluyor şimdide tabi ki işe yarıyor yediklerimiz vücut depolarını sağlam tutmakta fayda var bebek öyle bir çekecek ki 2-3 kilo alacak yediğin yumurtalar süt ürünleri sebze proteinler ancak öyle depolanacakGecmis olsun canim.Doktorun ne demek istedi 7 aydan sekil aliyor diye.Simdi boşa mi aliyoruz bu kadar kalsiyum,protein ?
3 aydan sonra anneden beslenmeye başlıyor kuzum ama kilo alması daha çok 7.aydan sonra oluyor şimdide tabi ki işe yarıyor yediklerimiz vücut depolarını sağlam tutmakta fayda var bebek öyle bir çekecek ki 2-3 kilo alacak yediğin yumurtalar süt ürünleri sebze proteinler ancak öyle depolanacak
Bende bu düzene geçtim diye aldım ya zaten hiç böyle beslenmemiştim aç gezerdim sabah kahvaltı yapmasam da olurduBen hic alisik degilim bu kadar baklagil,et,yumurta yemege.Baydi beni simdiden daha.Resmen tikiyorum agzima ama mecbur napalim.
Birde doğduktan sonra şu gaz yapıyor, bu gaz yapıyor diye yiyememek varBen hic alisik degilim bu kadar baklagil,et,yumurta yemege.Baydi beni simdiden daha.Resmen tikiyorum agzima ama mecbur napalim.
Bende 2 haftadır çok sıkı dikkat ediyorum bundan sonra almak istemiyorum en azından ayda 1,5-2 kg diyorlar 7-8-9.aylarda nasipse eğer öyle alırsam maksimum 15 kg ile tamamlamış olurum oda yeter de artarMeyveyi kestim ben gün içinde yeşil elma veya muz yiyorum akşamları artık yemiyorum yoğurt süt anca yemeklerin yanında ya da ayran, hamur işi pilav makarna beyaz ekmek işi de bitti bundan sonra asıl bebek kilo alacak çok sağlıklı beslenmeli
Prima denedim ama memnun kalmadım cisi sizdirdi hep.Evet güneşlenmek yasak denizde de yarım saat girip sonra şemsiye altına geçme mantıklı şapkası gözlüksüz zaten gezmem güneşin az olduğu zamanlarda yürürüm
Civi gibi su sürekli mayo değiştirirsem sanırım enfeksiyon soğuk alma durumu olmaz değiştirip kurutacağım sürekli yorucuGüzel haftaların ama gidebilirsin bence bayramda 29-30.haftalar oluyor mesela daha ileride diye tereddüt ettim yoksa şuanda çok rahatım her yeri geziyorum Sağolasın canım sanada hayırlı tatiller çok güzel geçer inşallah
Yol sorun olmaz aynen kuzu 20 saat yol çektim ben neredeyse ayakları uzattım bol su içtim ve 2 saatte bir mola vermiştim sadece hafta ilerleyince denize girmek güneşe çıkmak sakıncalı mı diye düşündüm onuda eşim aklıma soktu
Ben ilk aylar premium care düşünüyorum sonra klasiğe geçeceğim nasipse inşallah
Prima denedim ama memnun kalmadım cisi sizdirdi hep.
Birde doğduktan sonra şu gaz yapıyor, bu gaz yapıyor diye yiyememek var
Ben her seferınde Kendı druma ve risklı gene Uzmanına da sordum neden buyuk. Şeker ckmassa sorun yok, suyu herseyi iyi dedi. Ama yiyemiyorum bu nerden alıyor senden cekıyor dediler. Belli çünkü artık halim kalmıyor 3 gündür yattığım yerden kalkamıyorum yemek bıle yapamıyor. Dün akşam bulantı var dıye yemek yiyemedim... Sabaha kadar aclıktan tepındı durdu. Hadı kalktım bırseyler yedim ama Bu seferde ccıkardım. Yarın druma anlatacağım o artık bulantı hapı içmek zorundasın Kendı depolarını tuketıyorsun beslenme lazım dıyor. Ama görenlerde dogum takın sanıyor kocaman devasa bir karın. Kendimi cevıremıyorum epilemıyorum.. Kış hamileliği ne rahatlıkmış sıcak derdi yokmuşEvet kuzum bende öyle yumurta süt yiyemiyorum kesinlikle dokora söyledim beslenemiyorum düzgün bu çocuk neden iri diye oda dediki 7 aydan sonra bebek senin beslenemene göre şekil alıyor o zaman görcez işi beslenip beslenmediğini dedi
Bezin markası ne ? Bizlede paylaşır mısınKizlar benim de alacagim bez belli hatta nasil oldugunu gormek icin 1 paket yeni dogan aldim gayet ince ve guzel bir bez. Simdi aklimdaki soru ilk etapta kac paket yeni dogan (2-4 kg) kac paket 2 numara (3-6 kg) alinmali? Biraz stok yapmak istiyorum internette satildigi icin sadece.
Bezin markası ne ? Bizlede paylaşır mısın
Stok işi sıkıntı bence biraz. Oğlum da prima aldım, piyasa da çok iyi olarak bilinir. Pişik yaptı bizimkinde alerji tarzı oldu popo kısmında. Hemen molfix alıp onu kullandım. O sıkıntı çıkarmadı. Bebeğe göre hareket etmek daha doğru gibiKizlar benim de alacagim bez belli hatta nasil oldugunu gormek icin 1 paket yeni dogan aldim gayet ince ve guzel bir bez. Simdi aklimdaki soru ilk etapta kac paket yeni dogan (2-4 kg) kac paket 2 numara (3-6 kg) alinmali? Biraz stok yapmak istiyorum internette satildigi icin sadece.
Stok işi sıkıntı bence biraz. Oğlum da prima aldım, piyasa da çok iyi olarak bilinir. Pişik yaptı bizimkinde alerji tarzı oldu popo kısmında. Hemen molfix alıp onu kullandım. O sıkıntı çıkarmadı. Bebeğe göre hareket etmek daha doğru gibi
Reniee tablet/şurup, gaviscon şurup her türlüsünü denedim
Kesinlikle en güzeli bunlara dikkat etmek aynı şekilde bende sağlam bi diyete giricem o kadar sabrettik hamile kalmak için hamilelik sıkıntıları son 3 ayımız İnşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza ❤Bende 2 haftadır çok sıkı dikkat ediyorum bundan sonra almak istemiyorum en azından ayda 1,5-2 kg diyorlar 7-8-9.aylarda nasipse eğer öyle alırsam maksimum 15 kg ile tamamlamış olurum oda yeter de artarMeyveyi kestim ben gün içinde yeşil elma veya muz yiyorum akşamları artık yemiyorum yoğurt süt anca yemeklerin yanında ya da ayran, hamur işi pilav makarna beyaz ekmek işi de bitti bundan sonra asıl bebek kilo alacak çok sağlıklı beslenmeli
canım primanın pure serisi de türkiyede satılmaya başladı. bambo naturedan biraz daha ucuz oluyor. şu an stok sıkıntısı var bulunmuyor ama 1-2 aya kadar sıkıntı kalmaz heralde :)Bambo nature canim. Biraz pahali ama arastirmalarima gore en dogal ve en iyisi gibi.
canım primanın pure serisi de türkiyede satılmaya başladı. bambo naturedan biraz daha ucuz oluyor. şu an stok sıkıntısı var bulunmuyor ama 1-2 aya kadar sıkıntı kalmaz heralde :)
Ortalama 3 kg doğsa ve ilk aylar 700-1000 kg alsa 1,5-2 ay yeni doğan kullanılacak .içindeki adete bağlı 3 paket yeni doğan alıp sonrasını 2. numara almak mantıklı ama kesinlikle stok yapılmaması gerektiğini düşünenelerdenim .1 numara tamam hastanede olacağız ama 2 numara ve sonrası stok riskli ya bez yaramazsa hepsi çöp olacak .Evet bu da cok soyleniyor ama ilk etapta hepimiz en az 2 3 paket aliriz baslamak istedigimiz markadan sanirim. Aslinda ogrenmek istedigim yenidogan boyutlu bezler asagi yukari ne kadar sure kullaniliyor. Tabi bebegine gore degisir ama ortalama bebek kilosunu dusunursek diyelim.
Öyle güzeller tabi ama maalesef şekerleri çok fazla Allahtan çok meyve seven biri değilim bir kaçı hariç onlarında zamanı geçti geçiyor o yüzden canım çekmeyecekMeyvesiz de olmuyor ama. Hele ki yaz meyveleri renk renk cesit cesit. Ben kesemedim meyveyi
Sağlıklı beslenirsek hem bizim için hem doğum bebek için en iyisi olacak yoksa herkes bana diyor hamileyken en rahat dönemdi düşünmeden yedim falan ama sağlık için yoksa kilo verilirKesinlikle en güzeli bunlara dikkat etmek aynı şekilde bende sağlam bi diyete giricem o kadar sabrettik hamile kalmak için hamilelik sıkıntıları son 3 ayımız İnşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?