2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Öyle tabi canım sağlık için dikkat etmek gerekiyo onun dışında kilo her şekilde verilir emzirme dönemi olmadı çocuk toparlanınca diyet sporla gider hepsi

Kıyamam ya ilk 3 ay öyle mide bulantısı çektim maf etti seni düşünemiyorum bile peki öyle canın istediği bişey yok mu mesela soğuk şeyler beni midemi ferahlatıyo canım Allan yardımcın olsun canım belki ırsidir bebeğin iri olması çok şükür bak şeker yok diğer değerler iyi zon düzlüğe girdik biraz daha sabretmek gerekiyo

Kızlar tatlı ve dondurma ile aranız nasıl? Benim minik babası gibi karpuza düşkün sanırım, önceden hiç meyve, karpuz aramazdım şimdi sürekli aklıma geliyor. Tatlıyı da ailecek severiz. Normalde sağlıklı besleniyorum ama bu tatlı ve meyveler beni vicdan azabına sokuyor
Bu akşam kontrol var, 9 gün önden gidiyordu, bakalım şu an nasıl olmuş. Bu arada ben 4 kilo aldım.

Bosu bosuna stok yapmayin diyorlar bu yuzden.Primayla baslayip ta memnun kalmayana da cok denk geldim.Sunu diyorlar yani,hangi bezi kullanacaginiza bebeginizin poposu karar vericek☺☺
Aynen öyle cnm. Kimisi çok memnun kalır kimine yaramaz. Huggies ten çok memnundum altı ay kullandım ama marketler satmiyolar sürekli netten sipariş verip kargo beklemek sinir bozucu oluo. Bıraktım slepy bir sene kullandım mennundum dış çıkarma. Dönemi bir pişik oldu yara gibi bı ay geçmedi. Sonra şok markette bı kadın komiliyi dene zeytinyağlı benim torunun pisigini o gecirdi dedi gerçekten de o üç dört tüp kreme rağmen gecmeyen pişik komili kullanininca geçti. Üç yaşına kadar komili kullandık. Ama komili de yenidoğan yokmuş galiba. Büyük ihtimalle slepy yle baslicaz gerisine bebisin popisi karar verecek

Canım dondurma ve karpuza bayılıyorum bende hatta görünce gözlerim parlıyo desem yeridir ama dikkat etmem gerekiyo artık benim bi arakadaş çok fazla yiyodu karpuzu bende şaker oranı yüksek o kadar yeme dedim doktoruna sormuş meyveden aldığın glükoz doğal olduğu için sıkıntı olmaz ama için rahat etmiyosada yedikten sonra şekerini ölçtür demişti

Slm kizlar bugun 75 gram seker yüklemesi yapildi...aclik 77..1.saat 159...2.saat 120...bilen var mi nasil...sizlerin nasil cikti sonuclar

Ben tatlısız kalınca depresyona giriyorum inşallah şeker yüklemede bir şey çıkmaz. Dün canım bu sıcakta sufle çekti, üşenmedim kalktım yaptım. Sonra bebiş hop hop hopladı içimde :) Sıpa o da seviyor tatlıyı. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu oldu bende.

Kesinlikle öyle olmuş senin bi arakdaşım koca künefeyi bi oturuşta yiyordu onunda oğlu oldu benim ki kız tatlıyla aram pek yok sadece karpuz ve dondurma oda sütlü başka yemiyorum İnşallah şeker sonucunda güzel gelir sıpayı bu sevkten mahrum bırakmazsın ❤

Bende acayip tatlıya düştüm. Hele asitli içecekler çok fena canm istiyor içim yanıyor hep . Aklım fikrim hep yemekte .

kızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diye siz nasıl yapıyorsunuz ?

Ever göbeller büyüdükçe sıkıntı ben makina ile idare ediyorum şuan suyun altında çok acitmiyor alabiliyorum ama ileri ki zamanlarsa mecbur Kuaföre tek o bölge için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…