Meyveyi yoğurtla yiyin en azından şeker emilimini azaltsın cnmMeyvesiz de olmuyor ama. Hele ki yaz meyveleri renk renk cesit cesit. Ben kesemedim meyveyi
Öyle tabi canım sağlık için dikkat etmek gerekiyo onun dışında kilo her şekilde verilir emzirme dönemi olmadı çocuk toparlanınca diyet sporla gider hepsiÖyle güzeller tabi ama maalesef şekerleri çok fazla Allahtan çok meyve seven biri değilim bir kaçı hariç onlarında zamanı geçti geçiyor o yüzden canım çekmeyecek
Sağlıklı beslenirsek hem bizim için hem doğum bebek için en iyisi olacak yoksa herkes bana diyor hamileyken en rahat dönemdi düşünmeden yedim falan ama sağlık için yoksa kilo verilir
Kıyamam ya ilk 3 ay öyle mide bulantısı çektim maf etti seni düşünemiyorum bile peki öyle canın istediği bişey yok mu mesela soğuk şeyler beni midemi ferahlatıyo canım Allan yardımcın olsun canım belki ırsidir bebeğin iri olması çok şükür bak şeker yok diğer değerler iyi zon düzlüğe girdik biraz daha sabretmek gerekiyoBen her seferınde Kendı druma ve risklı gene Uzmanına da sordum neden buyuk. Şeker ckmassa sorun yok, suyu herseyi iyi dedi. Ama yiyemiyorum bu nerden alıyor senden cekıyor dediler. Belli çünkü artık halim kalmıyor 3 gündür yattığım yerden kalkamıyorum yemek bıle yapamıyor. Dün akşam bulantı var dıye yemek yiyemedim... Sabaha kadar aclıktan tepındı durdu. Hadı kalktım bırseyler yedim ama Bu seferde ccıkardım. Yarın druma anlatacağım o artık bulantı hapı içmek zorundasın Kendı depolarını tuketıyorsun beslenme lazım dıyor. Ama görenlerde dogum takın sanıyor kocaman devasa bir karın. Kendimi cevıremıyorum epilemıyorum.. Kış hamileliği ne rahatlıkmış sıcak derdi yokmuş
Heleki karpuzdan uzak durmak çok zor olacak :) inan akşamları koca karpuzu önüme alıp kaşıkla yiyesim var nasıl bi canavar varsa içimde kendimi tanıyamıyorum :))Meyvesiz de olmuyor ama. Hele ki yaz meyveleri renk renk cesit cesit. Ben kesemedim meyveyi
Hayırlısıyla bu süreçler de geçecek inşallahÖyle tabi canım sağlık için dikkat etmek gerekiyo onun dışında kilo her şekilde verilir emzirme dönemi olmadı çocuk toparlanınca diyet sporla gider hepsi
Hayırlısıyla bu süreçler de geçecek inşallah
İnşallah kuzum ❤Hayırlısıyla bu süreçler de geçecek inşallah
Aynen öyle cnm. Kimisi çok memnun kalır kimine yaramaz. Huggies ten çok memnundum altı ay kullandım ama marketler satmiyolar sürekli netten sipariş verip kargo beklemek sinir bozucu oluo. Bıraktım slepy bir sene kullandım mennundum dış çıkarma. Dönemi bir pişik oldu yara gibi bı ay geçmedi. Sonra şok markette bı kadın komiliyi dene zeytinyağlı benim torunun pisigini o gecirdi dedi gerçekten de o üç dört tüp kreme rağmen gecmeyen pişik komili kullanininca geçti. Üç yaşına kadar komili kullandık. Ama komili de yenidoğan yokmuş galiba. Büyük ihtimalle slepy yle baslicaz gerisine bebisin popisi karar verecekBosu bosuna stok yapmayin diyorlar bu yuzden.Primayla baslayip ta memnun kalmayana da cok denk geldim.Sunu diyorlar yani,hangi bezi kullanacaginiza bebeginizin poposu karar vericek☺☺
Canım dondurma ve karpuza bayılıyorum bende hatta görünce gözlerim parlıyo desem yeridir ama dikkat etmem gerekiyo artıkKızlar tatlı ve dondurma ile aranız nasıl? Benim minik babası gibi karpuza düşkün sanırım, önceden hiç meyve, karpuz aramazdım şimdi sürekli aklıma geliyor. Tatlıyı da ailecek severiz. Normalde sağlıklı besleniyorum ama bu tatlı ve meyveler beni vicdan azabına sokuyor
Bu akşam kontrol var, 9 gün önden gidiyordu, bakalım şu an nasıl olmuş. Bu arada ben 4 kilo aldım.
Şekerin yokmuş canım sonuçlar güzel gözün aydın :)Slm kizlar bugun 75 gram seker yüklemesi yapildi...aclik 77..1.saat 159...2.saat 120...bilen var mi nasil...sizlerin nasil cikti sonuclar
Heleki karpuzdan uzak durmak çok zor olacak :) inan akşamları koca karpuzu önüme alıp kaşıkla yiyesim var nasıl bi canavar varsa içimde kendimi tanıyamıyorum :))
Ben tatlısız kalınca depresyona giriyorumCanım dondurma ve karpuza bayılıyorum bende hatta görünce gözlerim parlıyo desem yeridir ama dikkat etmem gerekiyo artıkbenim bi arakadaş çok fazla yiyodu karpuzu bende şaker oranı yüksek o kadar yeme dedim doktoruna sormuş meyveden aldığın glükoz doğal olduğu için sıkıntı olmaz ama için rahat etmiyosada yedikten sonra şekerini ölçtür demişti
Ayy cok sagol canim ya...dondurma ve meyve cok yiyorum...korkuyodum cikacak diye:)Şekerin yokmuş canım sonuçlar güzel gözün aydın :)
HahaSorma karpuz peynir ekmek 3 lususu aralar kiraz anjelika erik uzume takmis durumdayim. Abartmadan yemek gerek tabi..
Kesinlikle öyle olmuş senin bi arakdaşım koca künefeyi bi oturuşta yiyordu onunda oğlu oldu benim ki kız tatlıyla aram pek yok sadece karpuz ve dondurma oda sütlü başka yemiyorum İnşallah şeker sonucunda güzel gelir sıpayı bu sevkten mahrum bırakmazsın ❤Ben tatlısız kalınca depresyona giriyoruminşallah şeker yüklemede bir şey çıkmaz. Dün canım bu sıcakta sufle çekti, üşenmedim kalktım yaptım. Sonra bebiş hop hop hopladı içimde :) Sıpa o da seviyor tatlıyı. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu oldu bende.
Ne demek canım sonuçların güzel çıkmış hatta sen yinede sakın fazlaya gitme ama gözündede bırakma ❤Ayy cok sagol canim ya...dondurma ve meyve cok yiyorum...korkuyodum cikacak diye:)
Bende acayip tatlıya düştüm. Hele asitli içecekler çok fena canm istiyor içim yanıyor hep . Aklım fikrim hep yemekte .Ben tatlısız kalınca depresyona giriyoruminşallah şeker yüklemede bir şey çıkmaz. Dün canım bu sıcakta sufle çekti, üşenmedim kalktım yaptım. Sonra bebiş hop hop hopladı içimde :) Sıpa o da seviyor tatlıyı. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı durumu oldu bende.
Ever göbeller büyüdükçe sıkıntı ben makina ile idare ediyorum şuan suyun altında çok acitmiyor alabiliyorum ama ileri ki zamanlarsa mecbur Kuaföre tek o bölge içinkızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?