Bı arkadaşım dokuz ayilkken bile rahat görebiliyorum rahat temizliyorum demisti hala inanamıyorum. Ben ilk gebelikte de bunda da beş aydan sonra zor gelmeye başladı zaten kilo var gebelik oncesi şimdi gobus iyice büyüdü. Zor oluyor. Kadınlar için üretilen permatiler var. Ben onla idare ediyorum. Tüy dökücü iyi değil diye biliyorum o yüzden uzun zamandır kullanıyorum alerji yapio zaten bana cildim çok alerjikkızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Kollar bacaklar için epilatör, bikini bölgesine de gilette venüz breeze kullanıyorum. Kenar kısmı sabun gibi olduğu için çok kolay temizliyor, normal jilet gibi hemen çıkarmıyor tüğleri.kızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
karın büyüynce yapılabilir mi acabaKollar bacaklar için epilatör, bikini bölgesine de gilette venüz breeze kullanıyorum. Kenar kısmı sabun gibi olduğu için çok kolay temizliyor, normal jilet gibi hemen çıkarmıyor tüğleri.
kızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Yapılır bence, duşta bir bacağını taburenin üzerine koyunca görmeden yapabiliyorum.karın büyüynce yapılabilir mi acaba
kızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Olduğu kadarkarın büyüynce yapılabilir mi acaba
Bende yok ki okadar karın suan sorun yok henüzkızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Ben 2 paket 1 numara kullandim. Her pakette tam hatirlamiyorum ama 90 tanenin üzerinde vardi. Sonra 2 numaraya gectim. 2 numara cok kullanilmiyor. Uzun sure 3 numara kullandim.Kizlar benim de alacagim bez belli hatta nasil oldugunu gormek icin 1 paket yeni dogan aldim gayet ince ve guzel bir bez. Simdi aklimdaki soru ilk etapta kac paket yeni dogan (2-4 kg) kac paket 2 numara (3-6 kg) alinmali? Biraz stok yapmak istiyorum internette satildigi icin sadece.
Mecbur jiletle alıyorumkızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Ben de yan yatamıyorum hala sırt üstü dönüyorum illa ki ama senin neden tansiyon düşüyor ki anlamadımKuafore gitme aliskanligim yok ozel bolge icin.Ne kadar hijyene dikkat etseler de ben guvenemiyorum.Tüy dokucu kremlerin zararli oldugunu soyluyorlar hamilelikte.Ben jiletle yapiyorum temizligi.Goremiyorum koca bir buz kutlesi gibi onumde ama banyoda tabureye bir ayagimi koyuyorum bir sekilde oluyor ya da oturarak ta halletmeye calisiyorumCok detaya indim ama bu bilgiler lazim bir iki ay sonra daha fazla.
Bir de duz yatamiyorum ben.Aninda fenalik basiyor,tansiyonum dusuyor.Bu sorunu yasayan var mi ? En son 5-9 a dustu hele ayrintili da doktor sola yatirip bakmak durumunda kaldi.
Bence deOrası iyice kanlandı, ağda çok zor olmaz mı ya
Kremlere bende çok güvenmedim daha kullanmadım ama rahat olur diye düşünmüştüm şimdilik jiletle hallediyorum ama en son biraz zorlandım dedim şimdiden böyleyse sonrasında ne yapacağım bi çare bulmalıyım ama haklisin en iyisi jilet gibi görünüyorNormalde de kuaföre aldırıyordum devam ediyorum öyle cnm. Tüy dökücü kremlerin hamileler üzerinde testi yapılamadığından net bir bulgu yok ama geçen yıl ki doktorum kesinlikle önermiyordu ağır kimyasal içerdiğini söylemişti. Kullanılan şampuanlar gibi masum değilmiş. Yapabiliyorsan jilet kullanabilirsin belki
Bende yok ki okadar karın suan sorun yok henüz
Bende böyle aldım dediğin gibi 110 cm aldım ikiye böldüm yanınada ponpon alıp tegel yaptım pazen aldım birde onada aynı mis gibi olduBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Karpuz değil de acayip kiraz yemek istiyorum. Burada bi gaza geliyorum yemeyeceğim diye sonra bi bakıyorum dolapta buz gibi babam bakıyorlarKızlar tatlı ve dondurma ile aranız nasıl? Benim minik babası gibi karpuza düşkün sanırım, önceden hiç meyve, karpuz aramazdım şimdi sürekli aklıma geliyor. Tatlıyı da ailecek severiz. Normalde sağlıklı besleniyorum ama bu tatlı ve meyveler beni vicdan azabına sokuyor
Bu akşam kontrol var, 9 gün önden gidiyordu, bakalım şu an nasıl olmuş. Bu arada ben 4 kilo aldım.
Çok iyi almışsın Canım yaa modeli de çok hoş nereden aldın acabaBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Sağlıkla kullansin. Bende pazen alcam.Bende böyle aldım dediğin gibi 110 cm aldım ikiye böldüm yanınada ponpon alıp tegel yaptım pazen aldım birde onada aynı mis gibi oldu
Ben de yan yatamıyorum hala sırt üstü dönüyorum illa ki ama senin neden tansiyon düşüyor ki anlamadım
Bence de
Kremlere bende çok güvenmedim daha kullanmadım ama rahat olur diye düşünmüştüm şimdilik jiletle hallediyorum ama en son biraz zorlandım dedim şimdiden böyleyse sonrasında ne yapacağım bi çare bulmalıyım ama haklisin en iyisi jilet gibi görünüyor
ne güzel ya ama illa ki çıkacak ben düz durduğunda parmak uçlarımi zor görüyorum artık
Deseni rengi çok güzel . Güle güle kullan cnm. Hangi ilden aldın. Mağaza adı varmiBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?