2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bı arkadaşım dokuz ayilkken bile rahat görebiliyorum rahat temizliyorum demisti hala inanamıyorum. Ben ilk gebelikte de bunda da beş aydan sonra zor gelmeye başladı zaten kilo var gebelik oncesi şimdi gobus iyice büyüdü. Zor oluyor. Kadınlar için üretilen permatiler var. Ben onla idare ediyorum. Tüy dökücü iyi değil diye biliyorum o yüzden uzun zamandır kullanıyorum alerji yapio zaten bana cildim çok alerjik

Kollar bacaklar için epilatör, bikini bölgesine de gilette venüz breeze kullanıyorum. Kenar kısmı sabun gibi olduğu için çok kolay temizliyor, normal jilet gibi hemen çıkarmıyor tüğleri.

Kuafore gitme aliskanligim yok ozel bolge icin.Ne kadar hijyene dikkat etseler de ben guvenemiyorum.Tüy dokucu kremlerin zararli oldugunu soyluyorlar hamilelikte.Ben jiletle yapiyorum temizligi.Goremiyorum koca bir buz kutlesi gibi onumde ama banyoda tabureye bir ayagimi koyuyorum bir sekilde oluyor ya da oturarak ta halletmeye calisiyorum Cok detaya indim ama bu bilgiler lazim bir iki ay sonra daha fazla.

Bir de duz yatamiyorum ben.Aninda fenalik basiyor,tansiyonum dusuyor.Bu sorunu yasayan var mi ? En son 5-9 a dustu hele ayrintili da doktor sola yatirip bakmak durumunda kaldi.

Normalde de kuaföre aldırıyordum devam ediyorum öyle cnm. Tüy dökücü kremlerin hamileler üzerinde testi yapılamadığından net bir bulgu yok ama geçen yıl ki doktorum kesinlikle önermiyordu ağır kimyasal içerdiğini söylemişti. Kullanılan şampuanlar gibi masum değilmiş. Yapabiliyorsan jilet kullanabilirsin belki

Bende yok ki okadar karın suan sorun yok henüz

Ben 2 paket 1 numara kullandim. Her pakette tam hatirlamiyorum ama 90 tanenin üzerinde vardi. Sonra 2 numaraya gectim. 2 numara cok kullanilmiyor. Uzun sure 3 numara kullandim.
Mecbur jiletle alıyorum

Ben de yan yatamıyorum hala sırt üstü dönüyorum illa ki ama senin neden tansiyon düşüyor ki anlamadım
Orası iyice kanlandı, ağda çok zor olmaz mı ya
Bence de
Kremlere bende çok güvenmedim daha kullanmadım ama rahat olur diye düşünmüştüm şimdilik jiletle hallediyorum ama en son biraz zorlandım dedim şimdiden böyleyse sonrasında ne yapacağım bi çare bulmalıyım ama haklisin en iyisi jilet gibi görünüyor
Bende yok ki okadar karın suan sorun yok henüz
ne güzel ya ama illa ki çıkacak ben düz durduğunda parmak uçlarımi zor görüyorum artık

Bende böyle aldım dediğin gibi 110 cm aldım ikiye böldüm yanınada ponpon alıp tegel yaptım pazen aldım birde onada aynı mis gibi oldu

Karpuz değil de acayip kiraz yemek istiyorum. Burada bi gaza geliyorum yemeyeceğim diye sonra bi bakıyorum dolapta buz gibi babam bakıyorlar yarın da doktor kontrolüm var Şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz

Ben hamilelikten once lazere gittigim icin simdi ozel bolgeye venus breeze jilet kullaniyorum. Goremiyorum pek gerci Allaha emanet kullaniyorum lazer ne buyuk rahatlikmis meger acaba emzirme doneminde lazer yaptirmanin zarari var midir bilgisi olan var mi?

Valla yaklasik 16.haftadan beri sirt ustu yatamiyorum.Hemen tansiyonum dusuyor.Detaylida doktor hemen sola yatirdi normale dondu.Gecen gun nst ye girdigimde de ayni sekilde.Belki 2 tane oldugu icindir icerde.Resmen elim ayagim titriyor.

Deseni rengi çok güzel . Güle güle kullan cnm. Hangi ilden aldın. Mağaza adı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…