- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Güle güle kullan. Zaten kumaşçılar da ki kumaşlar hazırlardan çok daha kaliteli oluyor. En iyisini yapmışsınBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Bugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Kan akışı yavaşlıyormuş ya sırt üstü yatınca ondan belki de düşüyordur. Sol yatınca kalp daha rahat pompalıyormuş kanıValla yaklasik 16.haftadan beri sirt ustu yatamiyorum.Hemen tansiyonum dusuyor.Detaylida doktor hemen sola yatirdi normale dondu.Gecen gun nst ye girdigimde de ayni sekilde.Belki 2 tane oldugu icindir icerde.Resmen elim ayagim titriyor.
Valla işin doğrusu bende karpuzu çok abartıyordum. Gece 12 de kalkıp önüme alıp kesip kesip yiyordumKarpuz değil de acayip kiraz yemek istiyorum. Burada bi gaza geliyorum yemeyeceğim diye sonra bi bakıyorum dolapta buz gibi babam bakıyorlaryarın da doktor kontrolüm var Şeker yüklemesi yapılacak inşallah bişey çıkmaz
Canım ben şuan yapabiliyorum sıkıntı çekmiyorum ama kuaföre gitmek istemiyosan eşinden yardım alabilirsin bencekızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Antalyadan aldım canım. Bursa pazarından aldim. Begendiysen alıp gondereyim. Fiyati cok uygundu. 4-5 yere sordum 25tl dedi.Deseni rengi çok güzel . Güle güle kullan cnm. Hangi ilden aldın. Mağaza adı varmi
Teşekkür ederim canım. Bebek pikeleri ve nohut polar battaniyeler de hosuma gitti. Metre isi satıyorlar.Güle güle kullan. Zaten kumaşçılar da ki kumaşlar hazırlardan çok daha kaliteli oluyor. En iyisini yapmışsın
Sağlıkla kullansın seninkinin desenide guzelCok guzelmis bunun deseni deBenim aldigim da bu.Dedigin olculerde aldim ikiye boldu annem.Kenarlarini cekicek.
Kan akışı yavaşlıyormuş ya sırt üstü yatınca ondan belki de düşüyordur. Sol yatınca kalp daha rahat pompalıyormuş kanı
Bebek nevresimimi kumaşçıdan alıp diktirmiştim. Biraz daha pahalıya gelmişti. Ama cidden yumuşak ve daha kaliteli oldu diğer aldıklarımdan.Antalyadan aldım canım. Bursa pazarından aldim. Begendiysen alıp gondereyim. Fiyati cok uygundu. 4-5 yere sordum 25tl dedi.
Teşekkür ederim canım. Bebek pikeleri ve nohut polar battaniyeler de hosuma gitti. Metre isi satıyorlar.
Sağlıkla kullansın seninkinin desenide guzel
İleri haftalarda zaten pek uyuyamıyor insanAynen canim oyleymis.Gece de hep yan yatma ihtiyaci hissediyorum gobek devriliyor hep.Bu haftalarda boyleysem ben ileriki haftalarsa muhtemelen kaykilarak uyucam oturdugum yerden.
Birde insanin icine siniyor. Yıka yıka kullan hicbirsey olmaz.Bebek nevresimimi kumaşçıdan alıp diktirmiştim. Biraz daha pahalıya gelmişti. Ama cidden yumuşak ve daha kaliteli oldu diğer aldıklarımdan.
Hayir gerekmiyor. Rapor olursa fazla yazabiliyor. Rapor yoksa daha az yaziyorArkadaşlar selam, Oksapar iğneyi aile hekiminin yazabilmesi için rapor mu gerekiyordu?
Aktarlarda var canimKızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
Al kuzum pamuksu pamuksu güzel güzel uyurlar seninkide güle güle sağlıkla kullansın inşallahSağlıkla kullansin. Bende pazen alcam.
Kızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
Çok teşekkürler, yarın inşallah bi uğrayıp yazdırayım hemen evde az kalmış bayağı.Hayir gerekmiyor. Rapor olursa fazla yazabiliyor. Rapor yoksa daha az yaziyor
Orası iyice kanlandı, ağda çok zor olmaz mı ya
Sorma karpuz peynir ekmek 3 lususu aralar kiraz anjelika erik uzume takmis durumdayim. Abartmadan yemek gerek tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?