2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Güle güle kullan. Zaten kumaşçılar da ki kumaşlar hazırlardan çok daha kaliteli oluyor. En iyisini yapmışsın

Cok guzelmis bunun deseni de Benim aldigim da bu.Dedigin olculerde aldim ikiye boldu annem.Kenarlarini cekicek.

Eklentiler

• IMG-20190608-WA0008.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 49
Valla yaklasik 16.haftadan beri sirt ustu yatamiyorum.Hemen tansiyonum dusuyor.Detaylida doktor hemen sola yatirdi normale dondu.Gecen gun nst ye girdigimde de ayni sekilde.Belki 2 tane oldugu icindir icerde.Resmen elim ayagim titriyor.
Kan akışı yavaşlıyormuş ya sırt üstü yatınca ondan belki de düşüyordur. Sol yatınca kalp daha rahat pompalıyormuş kanı

Valla işin doğrusu bende karpuzu çok abartıyordum. Gece 12 de kalkıp önüme alıp kesip kesip yiyordum şükür şeker çıkmadı

Canım ben şuan yapabiliyorum sıkıntı çekmiyorum ama kuaföre gitmek istemiyosan eşinden yardım alabilirsin bence

Deseni rengi çok güzel . Güle güle kullan cnm. Hangi ilden aldın. Mağaza adı varmi
Antalyadan aldım canım. Bursa pazarından aldim. Begendiysen alıp gondereyim. Fiyati cok uygundu. 4-5 yere sordum 25tl dedi.
Güle güle kullan. Zaten kumaşçılar da ki kumaşlar hazırlardan çok daha kaliteli oluyor. En iyisini yapmışsın
Teşekkür ederim canım. Bebek pikeleri ve nohut polar battaniyeler de hosuma gitti. Metre isi satıyorlar.
Cok guzelmis bunun deseni de Benim aldigim da bu.Dedigin olculerde aldim ikiye boldu annem.Kenarlarini cekicek.
Sağlıkla kullansın seninkinin desenide guzel

Kan akışı yavaşlıyormuş ya sırt üstü yatınca ondan belki de düşüyordur. Sol yatınca kalp daha rahat pompalıyormuş kanı

Aynen canim oyleymis.Gece de hep yan yatma ihtiyaci hissediyorum gobek devriliyor hep.Bu haftalarda boyleysem ben ileriki haftalarsa muhtemelen kaykilarak uyucam oturdugum yerden.

Bebek nevresimimi kumaşçıdan alıp diktirmiştim. Biraz daha pahalıya gelmişti. Ama cidden yumuşak ve daha kaliteli oldu diğer aldıklarımdan.

Aynen canim oyleymis.Gece de hep yan yatma ihtiyaci hissediyorum gobek devriliyor hep.Bu haftalarda boyleysem ben ileriki haftalarsa muhtemelen kaykilarak uyucam oturdugum yerden.
İleri haftalarda zaten pek uyuyamıyor insan bir saat uyuyup uyanıyor vücut. Bu nedenden bebek doğunca hiç sıkıntı çekmeden kalkıyorsun gece. Bende öyle olmuştu

Kızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum

Aktarlarda var canim

Bir ara zayiflama maceramda vermisti diyetisyen.Piyasada en iyisi kilicaslan.Icemiyorum bende sevemedim yani hic.Soda+nane+kefiri karisimini burnumu kapatarak iciyodum aksamlari.Yine baslayayim ozaman bende madem dusuruyor alerji riskini.Bana cekerlerse zaten %100 alerjili olucaklar.Insallah olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…