Sağol canım ince düşüncen yeter. İlk oglumdan kundak battaniye çok var zaten iki tane daha aldım. Bı musline 40 TL verdimAntalyadan aldım canım. Bursa pazarından aldim. Begendiysen alıp gondereyim. Fiyati cok uygundu. 4-5 yere sordum 25tl dedi.
Teşekkür ederim canım. Bebek pikeleri ve nohut polar battaniyeler de hosuma gitti. Metre isi satıyorlar.
Sağlıkla kullansın seninkinin desenide guzel
Kefir tadı nasıl çok önce icmistim beğenmediğimi hatirliyorum . Oğlum çok alerjik bı bebek olarak büyüdü dört yaşı biticek hala herşeye alerjisi var. Bilsem kefir gerçekten alerjiyi engellicek her gün içerim. Bu aralar sütü bile zorla içiyorum. İlk gebelikte günde bı litreye yakın süt içerdim bunda günde bı bardak içmek bile zor geliyo nedenseKızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
Ben tadını pek sevmiyorum ama burnumu tutar yine içerim. Yegenlerim alerjikti çok zordu. Bende de var baya alerji. İnşallah kızımda olmazKefir tadı nasıl çok önce icmistim beğenmediğimi hatirliyorum . Oğlum çok alerjik bı bebek olarak büyüdü dört yaşı biticek hala herşeye alerjisi var. Bilsem kefir gerçekten alerjiyi engellicek her gün içerim. Bu aralar sütü bile zorla içiyorum. İlk gebelikte günde bı litreye yakın süt içerdim bunda günde bı bardak içmek bile zor geliyo nedense
Canım dondurma ve karpuza bayılıyorum bende hatta görünce gözlerim parlıyo desem yeridir ama dikkat etmem gerekiyo artıkbenim bi arakadaş çok fazla yiyodu karpuzu bende şaker oranı yüksek o kadar yeme dedim doktoruna sormuş meyveden aldığın glükoz doğal olduğu için sıkıntı olmaz ama için rahat etmiyosada yedikten sonra şekerini ölçtür demişti
Ben hamilelikten once lazere gittigim icin simdi ozel bolgeye venus breeze jilet kullaniyorum. Goremiyorum pek gerci Allaha emanet kullaniyorumlazer ne buyuk rahatlikmis meger acaba emzirme doneminde lazer yaptirmanin zarari var midir bilgisi olan var mi?
Valla işin doğrusu bende karpuzu çok abartıyordum. Gece 12 de kalkıp önüme alıp kesip kesip yiyordumşükür şeker çıkmadı
Kızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
Canım gebelik şekerin çıkarsa eğer doğal şeker diye bir şey yok. Diyabetlilere karpuz, kavun, mısır gibi doğal olsa diğer yiyeceklere oranla daha fazla şeker içeren yiyecekler verilmiyor. Şekerin yoksa başka.
Ben sordum, emzirmede önerilmiyor cnm
Canım gebelik şekerin çıkarsa eğer doğal şeker diye bir şey yok. Diyabetlilere karpuz, kavun, mısır gibi doğal olsa diğer yiyeceklere oranla daha fazla şeker içeren yiyecekler verilmiyor. Şekerin yoksa başka. Her şey dozunda güzel :)
Alerji biraz genetik kefirin tek başına işe yaradığına inanmıyorum pek. Ama benim Diyetisyen’im de kefiri gebelikte çok öneriyor. 1 bardak kefire 2-3 ceviz, 3-4 kiraz veya çilek veya 1/4 muz koyup içebilirsin dedi. Belki deneyebilirsin
Kadın doğum uzmanı yazması gerekiyo canım aile hekimimin yazdığını kabul etmiyolarArkadaşlar selam, Oksapar iğneyi aile hekiminin yazabilmesi için rapor mu gerekiyordu?
Canım tam olarak kaç haftalık kaç günlükken yaptırdın? Birde 2 saat sonrada mı kan vermek gerekiyomuş ben sadece içtikten 1 saat sonra diye biliyorum amaSlm kizlar bugun 75 gram seker yüklemesi yapildi...aclik 77..1.saat 159...2.saat 120...bilen var mi nasil...sizlerin nasil cikti sonuclar
Ben hep saglik ocağından yazdirarak alıyorum.Kadın doğum uzmanı yazması gerekiyo canım aile hekimimin yazdığını kabul etmiyolar
Hazır olanları ben de içmekte zorlanıyorum belki kendim yaparsam az kokar dedim. . Alerji genetik olabilir dogru ama bebek için ufacık bir yararı olacaksa içerim sorun değil. ama kefir kültürüyle yapın kefir mayasıyla yapmayın diye bi sürü şey duydum. Bügün hazırlarla başlayacağım bugünBir ara zayiflama maceramda vermisti diyetisyen.Piyasada en iyisi kilicaslan.Icemiyorum bende sevemedim yani hic.Soda+nane+kefiri karisimini burnumu kapatarak iciyodum aksamlari.Yine baslayayim ozaman bende madem dusuruyor alerji riskini.Bana cekerlerse zaten %100 alerjili olucaklar.Insallah olmazlar
Günaydın kızlar, dün akşam bebişimi gördüm 650gr olmuş, yanakları dolmuş, ayağı yüzünde yatıyordubu meyve ve tatlı olayını sordum; Bebeğin enerji yakması için proteinin yanında şekere de ihtiyacı var, şeker yüklemede sıkıntı olmadıkça abartmadan yiyebilirsin dedi. Şeker yüklemeye 2 hafta sonra gidecekmişim. Doğum sezeryan olacak, durursa 39.haftada alırız dedi. Doğumu hangi hastanede istersen ben oraya geliyorum dedi. Ankaradaki özel hastanelerin doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı kızlar? Araştırayım yavaştan.
26+4 ken yapildi...50 gram yuklemede bir saat sonra veriliyor..75 gram yuklemede bir saat ve iki saat sonra iki kere veriliyor...benim doktorum 75 gramlik yukleme istedi...Canım tam olarak kaç haftalık kaç günlükken yaptırdın? Birde 2 saat sonrada mı kan vermek gerekiyomuş ben sadece içtikten 1 saat sonra diye biliyorum ama
Bendede var alerji hem bronşit var hem cilt döküntüsü çok yasarm. Hatta yeni evliyken eşim trafik kazası gecirdi ben bı alerji döktüm iki hafta hastanede yattım. Yüzüm hariç bütün vücudumu sardı kaşıntı cildirtacak dereceydi intihar etmek istiyodum o kadar çaresiz kaldım. Özel hasteneler hiç bı çözüm bulamadı. En devlet araştırma hastanesi dermatoloji kiliniginde yatış verdiler öyle iylestim. Hayatimin en kötü gunleriydi . Allah kimseye yaşamasın. Aminnn. Kefir bende alıp baslayim o zaman üç ay icsem kardirBen tadını pek sevmiyorum ama burnumu tutar yine içerim. Yegenlerim alerjikti çok zordu. Bende de var baya alerji. İnşallah kızımda olmaz
Bebeğimiz 3. Tüp bebek tedavisinde tuttu, o yüzden vajinal doğum daha riskli olduğu için sezeryan dedi doktorum. Ben de kendimi sezeryana daha yakın hissediyordum zaten. Vajinalde epizyotomi beni korkutuyor biraz. Bir de vajinal doğum için yola çıkıp son anda sezeryana dönmek gerekirse anne çok yıpranıyor. Tüm topik olarak herkesin istediği şekilde stressiz kolay doğumları olur inşallah.Masallah canimDogum sezeryan olmasinin ozel bir sebebi var mi yoksa tercih mi acaba?
Canım düz yatma zaten zorlar artık herkesi normalde sola önerilir olmadı sağa doğru ama direk yatmak kan akışını engelliyor bir de senin 2 tane bebiş daha da zorlar tansiyon düşebilir hiç yatmamaya çalış beni bile sırt üstü artık zorluyor yatmıyor nefesim kesilecek gibi oluyorKuafore gitme aliskanligim yok ozel bolge icin.Ne kadar hijyene dikkat etseler de ben guvenemiyorum.Tüy dokucu kremlerin zararli oldugunu soyluyorlar hamilelikte.Ben jiletle yapiyorum temizligi.Goremiyorum koca bir buz kutlesi gibi onumde ama banyoda tabureye bir ayagimi koyuyorum bir sekilde oluyor ya da oturarak ta halletmeye calisiyorumCok detaya indim ama bu bilgiler lazim bir iki ay sonra daha fazla.
Bir de duz yatamiyorum ben.Aninda fenalik basiyor,tansiyonum dusuyor.Bu sorunu yasayan var mi ? En son 5-9 a dustu hele ayrintili da doktor sola yatirip bakmak durumunda kaldi.
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın bende iyi bir kumaşçı bulup almak istiyorumBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Çok güzelmiş seninde canım güle güle kullanınCok guzelmis bunun deseni deBenim aldigim da bu.Dedigin olculerde aldim ikiye boldu annem.Kenarlarini cekicek.
Canım bebek aç kalmaz anneden bütün depolarını alır ama sen güçsüz kalırsın sağlıklı düzenli beslenmek ikiniz içinde en iyisiben bazen sağlıklı beslenemiyorum su içmeye çok dikkat ediyorum ama gün içerisinde çalıştığımda akşam çıkış saatlerim 21.00 22.00 falan oluyor. Yemek hazırlayıp yanıma alamadığım günler ne bulursam onu yiyorum
Ara öğün protein falan bazen hiç olmuyor
Bugün sabah kahvaltı sonra bi sandviç sonra meyve falan yedim saat oldu akşam 9
Bebek beslenemiyoryan etkisi olur m acaba bebeğe ?
ben bazen sağlıklı beslenemiyorum su içmeye çok dikkat ediyorum ama gün içerisinde çalıştığımda akşam çıkış saatlerim 21.00 22.00 falan oluyor. Yemek hazırlayıp yanıma alamadığım günler ne bulursam onu yiyorum
Ara öğün protein falan bazen hiç olmuyor
Bugün sabah kahvaltı sonra bi sandviç sonra meyve falan yedim saat oldu akşam 9
Bebek beslenemiyoryan etkisi olur m acaba bebeğe ?
Kefir tadı nasıl çok önce icmistim beğenmediğimi hatirliyorum . Oğlum çok alerjik bı bebek olarak büyüdü dört yaşı biticek hala herşeye alerjisi var. Bilsem kefir gerçekten alerjiyi engellicek her gün içerim. Bu aralar sütü bile zorla içiyorum. İlk gebelikte günde bı litreye yakın süt içerdim bunda günde bı bardak içmek bile zor geliyo nedense
Bebeğimiz 3. Tüp bebek tedavisinde tuttu, o yüzden vajinal doğum daha riskli olduğu için sezeryan dedi doktorum. Ben de kendimi sezeryana daha yakın hissediyordum zaten. Vajinalde epizyotomi beni korkutuyor biraz. Bir de vajinal doğum için yola çıkıp son anda sezeryana dönmek gerekirse anne çok yıpranıyor. Tüm topik olarak herkesin istediği şekilde stressiz kolay doğumları olur inşallah.
Evet canım dün bende yüklettim.26+4 ken yapildi...50 gram yuklemede bir saat sonra veriliyor..75 gram yuklemede bir saat ve iki saat sonra iki kere veriliyor...benim doktorum 75 gramlik yukleme istedi...
Teşekkür ederim canım. Internetten intaslar kumasci var onu tavsiye ederim.Canım düz yatma zaten zorlar artık herkesi normalde sola önerilir olmadı sağa doğru ama direk yatmak kan akışını engelliyor bir de senin 2 tane bebiş daha da zorlar tansiyon düşebilir hiç yatmamaya çalış beni bile sırt üstü artık zorluyor yatmıyor nefesim kesilecek gibi oluyor
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın bende iyi bir kumaşçı bulup almak istiyorum
Çok güzelmiş seninde canım güle güle kullanın
Canım bebek aç kalmaz anneden bütün depolarını alır ama sen güçsüz kalırsın sağlıklı düzenli beslenmek ikiniz içinde en iyisiAtlama öğünlerini acıkmasan da yemeye çalış bebek acıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?