Senin burcunda başak mı yaBugün kumaşçıdan müslin aldım. Eni 180 bem 1 metre aldım. Ortadan 2 ye bölüp kenarlarini dikecem. Cok uyguna geldi. Metresi 18tl. Tanesi bana 9tl ye geldi. Kalitesi hazırlardan çok daha iyi.
Eki Görüntüle 2285298
Senin de mi ilki sezeryan olmuştu. Benim de sezeryan, çatı darlığından ve su azalmasınan sezeryan yapmıştı doktor. Buna normali teklif etmiyoycem bile. Çatım çok dar cesaret edemiyorum normale.bebeğe de etkisi olur sanada olur .bebek bir nebze daha az etkilenir çünkü sendeki stokları alıyor ama kemik ve diş gelişimi için protein tüketmelisin .
bende iş yerinde dışardan yemek yiyorum ama en az 4 gün ev yemekleri söylüyorum , yoğurt sebze et .temiz bir yer bulup biran önce düzene sok bence.emzirme dönemindede sonrasındada o vitaminlere çok ihtiyacın olacak .
ben arada altınkılıçın kefirini alıyorum bazende içimin orman meyvelisi.orman meyveli olanın tadı güzel.sade kefir alıp içine meyve ile tadlandırılabilir belki .
bende kızımda günde 1 litre süt içerdim bunda niye böyle anlamıyorum 1 bardak süt içiyorum zorla 1 bardak ayran içmeye özen gösteriyorum ama o kadar isteksiz içiyorumki zorla miğdemi kaldırıyorum
tüp bebekte riske atmıyorlar gebeliği .içine siniyorsa bu en doğru karardır zaten.bende 2. yi normal mi düşünsen diyorum ama sonra doğum sırasında bi ıkınamasam bebek sıkışsa diye kuruyorum kafamda .hakkımızda hayırlısı .içerde kalmayacaklar illlaki doğacaklar da anne ve bebek için en hayırlısı neyse öyle olsun .
İlk zamanlar bende kullandım aile hekimine yazdırdım sonradan kadın doğumcu yazması gerekiyo diye eczane kabul etmemişti acaba hamile unutkanlığım karıştırıyo olabilirmi bilemedim benim işim belli olmaz canım yanlış hatırlıyoda olabilirimBen hep saglik ocağından yazdirarak alıyorum.
Balık burcuyum canım. Evet örtü yapacam. Simdide pazen bakiyorumSenin burcunda başak mı ya
Bu kadar bana benzemek
Bende netten buldum bi kumaşcı ama metresi 20ydi.
Yalova da bulamazsam alır keserim diyordum bez, ağızlık falan
Sen ne yapıcan örtü mü
Anladım canım teşekkür ederim peki hastanedemi yaptırdın yoksa sağlık ocağındamı?26+4 ken yapildi...50 gram yuklemede bir saat sonra veriliyor..75 gram yuklemede bir saat ve iki saat sonra iki kere veriliyor...benim doktorum 75 gramlik yukleme istedi...
Çok çok güzeller bayıldımGunaydin kizlar. Pazen alacam internetten. 2 desen alip arkali önlü yapmak istiyorum.Sizce bu modeller nasıl? Dinazor deseninin arkasina icindeki yesilden düz yada gri yildiz diyorum. Denizci olanin arkasını kırmızı yapayim diyorum. Denizci modeli 2 tane var. Of kararsız kaldim. Cok model var. Erkek bebeğe gidermi. Yada nasil yapayim. Bu arada eni 240 metresi 20tl. 2 battaniye 1 yastik çıkar. 1 metre alirsak.
Eki Görüntüle 2285482 Eki Görüntüle 2285483 Eki Görüntüle 2285484 Eki Görüntüle 2285485 Eki Görüntüle 2285486
Canım 3.deneme tuttuğu içinmi riskli gördü yoksa tüp bebek olduğu için mi direk normal doğum riskli dedi?Bebeğimiz 3. Tüp bebek tedavisinde tuttu, o yüzden vajinal doğum daha riskli olduğu için sezeryan dedi doktorum. Ben de kendimi sezeryana daha yakın hissediyordum zaten. Vajinalde epizyotomi beni korkutuyor biraz. Bir de vajinal doğum için yola çıkıp son anda sezeryana dönmek gerekirse anne çok yıpranıyor. Tüm topik olarak herkesin istediği şekilde stressiz kolay doğumları olur inşallah.
Doktorlar riske atmak istemiyor. Benim kızımda da doktor 38+4 du gecmem dedi. O zamana kadar suyun gelir acilman olur normal doguma alırım ama 38+4 de gecmem dedi. Tup bebek ve 3 kayıp oldugu için.Canım 3.deneme tuttuğu içinmi riskli gördü yoksa tüp bebek olduğu için mi direk normal doğum riskli dedi?
Ben sordum 75 lik yapmiyoruz dedi. Devletten randevu aldimKızlar şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran varmı aranızda?
Senin de mi ilki sezeryan olmuştu. Benim de sezeryan, çatı darlığından ve su azalmasınan sezeryan yapmıştı doktor. Buna normali teklif etmiyoycem bile. Çatım çok dar cesaret edemiyorum normale.
Aslında normal doğan çocuk daha az alerjik oluyor deniyor
Gunaydin kizlar. Pazen alacam internetten. 2 desen alip arkali önlü yapmak istiyorum.Sizce bu modeller nasıl? Dinazor deseninin arkasina icindeki yesilden düz yada gri yildiz diyorum. Denizci olanin arkasını kırmızı yapayim diyorum. Denizci modeli 2 tane var. Of kararsız kaldim. Cok model var. Erkek bebeğe gidermi. Yada nasil yapayim. Bu arada eni 240 metresi 20tl. 2 battaniye 1 yastik çıkar. 1 metre alirsak.
Eki Görüntüle 2285482 Eki Görüntüle 2285483 Eki Görüntüle 2285484 Eki Görüntüle 2285485 Eki Görüntüle 2285486
Benim ilk deneme kürtajla sonuçlanmıştı 2.denemede tuttu çok şükür ama hiç sezaryen olması gerektiğini bilmiyodum hep kendimi normal doğum yapmak için hazırlıyodum benimkide riskli gruba giriyomu sence canımDoktorlar riske atmak istemiyor. Benim kızımda da doktor 38+4 du gecmem dedi. O zamana kadar suyun gelir acilman olur normal doguma alırım ama 38+4 de gecmem dedi. Tup bebek ve 3 kayıp oldugu için.
her sağlık ocağı yapmıyor, benim kayıtlı olduğum yapmıyormuş zaten dr kontrol zamanımda geldiği için 30 tl farkla hst yaptırmak mantıklı geldi bana .Anladım canım teşekkür ederim peki hastanedemi yaptırdın yoksa sağlık ocağındamı?
Ha 50 ha 75 niye yapmıyolar acaba çok enteresanBen sordum 75 lik yapmiyoruz dedi. Devletten randevu aldim
Benim aile hekimi kendi dedi gel yapalım diye hatta aldım eczaneden toz halinde glikoz ama kendi kendime içmek ayarını yapabilirmiyim bilemedim yaniher sağlık ocağı yapmıyor, benim kayıtlı olduğum yapmıyormuş zaten dr kontrol zamanımda geldiği için 30 tl farkla hst yaptırmak mantıklı geldi bana .
Canım doktorum 7 aydan sonra senin beslenmene göre bebek kilo alır demişti o yüzden çok sıkıntı yapma şuan bizim vitamin depolarımızdan besleniyorlarben bazen sağlıklı beslenemiyorum su içmeye çok dikkat ediyorum ama gün içerisinde çalıştığımda akşam çıkış saatlerim 21.00 22.00 falan oluyor. Yemek hazırlayıp yanıma alamadığım günler ne bulursam onu yiyorum
Ara öğün protein falan bazen hiç olmuyor
Bugün sabah kahvaltı sonra bi sandviç sonra meyve falan yedim saat oldu akşam 9
Bebek beslenemiyoryan etkisi olur m acaba bebeğe ?
Belinde çok fazla ağrısı olan var mı? Normal bir durum mu. Sancı böyle mi oluyor.
Kızlar günaydınn dün doktora gittim öyle aylık kontröl için bebeğimin suyunun fazla olduğunu şekerim olacağını söyledi doktor hatta benim ciğerlerime safra keseme falan bakıldı sana zarar vermiş mi diye çok şükür bişey çıkmadı şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıkmadı ama su fazla olmasının sebebini bulamadılar ekmek hamur işi yeme kilo alma dedi doktorum 15 günde bir kdntrole gel dediböyle bi durumla karşılaşan yada bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu bebeğim olması gerekenden daha iri dedi yemene dikkat et diye kaç defa uyardı toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar
Kızlar yazın tatile gidecek denize girecek olan var mı3 günlüğüne Çanakkaleye bayramda kaçarım diyorum temiz güzel deniz mesafede 5 saat falan zorlamaz gibi doktoruma henüz sormadım ama yolları da sıkıntılı değil sorun yaşamam gibi geldi ay olarak sizce riskli midir
Kolay gelsin canım.Balık burcuyum canım. Evet örtü yapacam. Simdide pazen bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?