2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin burcunda başak mı ya
Bu kadar bana benzemek
Bende netten buldum bi kumaşcı ama metresi 20ydi.
Yalova da bulamazsam alır keserim diyordum bez, ağızlık falan
Sen ne yapıcan örtü mü

Senin de mi ilki sezeryan olmuştu. Benim de sezeryan, çatı darlığından ve su azalmasınan sezeryan yapmıştı doktor. Buna normali teklif etmiyoycem bile. Çatım çok dar cesaret edemiyorum normale.
Aslında normal doğan çocuk daha az alerjik oluyor deniyor

Ben hep saglik ocağından yazdirarak alıyorum.
İlk zamanlar bende kullandım aile hekimine yazdırdım sonradan kadın doğumcu yazması gerekiyo diye eczane kabul etmemişti acaba hamile unutkanlığım karıştırıyo olabilirmi bilemedim benim işim belli olmaz canım yanlış hatırlıyoda olabilirim

Gunaydin kizlar. Pazen alacam internetten. 2 desen alip arkali önlü yapmak istiyorum.Sizce bu modeller nasıl? Dinazor deseninin arkasina icindeki yesilden düz yada gri yildiz diyorum. Denizci olanin arkasını kırmızı yapayim diyorum. Denizci modeli 2 tane var. Of kararsız kaldim. Cok model var. Erkek bebeğe gidermi. Yada nasil yapayim. Bu arada eni 240 metresi 20tl. 2 battaniye 1 yastik çıkar. 1 metre alirsak.

Senin burcunda başak mı ya
Bu kadar bana benzemek
Bende netten buldum bi kumaşcı ama metresi 20ydi.
Yalova da bulamazsam alır keserim diyordum bez, ağızlık falan
Sen ne yapıcan örtü mü
Balık burcuyum canım. Evet örtü yapacam. Simdide pazen bakiyorum

Çok çok güzeller bayıldım

Canım 3.deneme tuttuğu içinmi riskli gördü yoksa tüp bebek olduğu için mi direk normal doğum riskli dedi?

Canım 3.deneme tuttuğu içinmi riskli gördü yoksa tüp bebek olduğu için mi direk normal doğum riskli dedi?
Doktorlar riske atmak istemiyor. Benim kızımda da doktor 38+4 du gecmem dedi. O zamana kadar suyun gelir acilman olur normal doguma alırım ama 38+4 de gecmem dedi. Tup bebek ve 3 kayıp oldugu için.

ilk sezeryan evet .37. haftada sancı var açılma yoktu.tekrar ayrıntılı usg ye aldılar bebek eşten ayrılıyormuş risk oluşuyor dediler al dedik bizde.gelmişim 37. haftaya risk dediği an akan sular durdu zaten .Zaman yaklaştıkça normal doğumun streside sarıyor o yüzden baştan peşin peşin konuşmamak lazım .ben sezeryanda zorlanmadımda 2 gün sonra eve çıktım banyoyu fırça ile yıkadım , anneme yardım ettim .bi gülerken ve eğilirken zorlandım oda haftasına geçti gitti .bebek sağlıklı olsunda son günler dr ne derse o tarafa kayıyorsun .normal doğum kendi rahmim temzilensiz yaş oldu 36 benim için iyi olur diyorum ama kısmet artık .

evet hepsi çok güzel ama ben sadeci olduğum için favorim yıldızlı olanlar.dinazorlularda güzelmiş .
farklı farklı yapma bence kim dikkat edecek ona oldu olmadı seni uğraştırır.ben beceremeyeceğim için hazır aldım hep .

Doktorlar riske atmak istemiyor. Benim kızımda da doktor 38+4 du gecmem dedi. O zamana kadar suyun gelir acilman olur normal doguma alırım ama 38+4 de gecmem dedi. Tup bebek ve 3 kayıp oldugu için.
Benim ilk deneme kürtajla sonuçlanmıştı 2.denemede tuttu çok şükür ama hiç sezaryen olması gerektiğini bilmiyodum hep kendimi normal doğum yapmak için hazırlıyodum benimkide riskli gruba giriyomu sence canım

her sağlık ocağı yapmıyor, benim kayıtlı olduğum yapmıyormuş zaten dr kontrol zamanımda geldiği için 30 tl farkla hst yaptırmak mantıklı geldi bana .
Benim aile hekimi kendi dedi gel yapalım diye hatta aldım eczaneden toz halinde glikoz ama kendi kendime içmek ayarını yapabilirmiyim bilemedim yani

Canım doktorum 7 aydan sonra senin beslenmene göre bebek kilo alır demişti o yüzden çok sıkıntı yapma şuan bizim vitamin depolarımızdan besleniyorlar

Belinde çok fazla ağrısı olan var mı? Normal bir durum mu. Sancı böyle mi oluyor.

İki gündür benimde yatsam yatırmıyor kalksan kaldırmıyor belim sanırım yoruluyorum. Ama oğlumda hamileliğimde 20. Haftada ciddi bel agrısı ile doktora sabahın köründe gitmiştim daha 20 hafta var böyle agrıyla mı geçecek diye Meğer kum döküyormuşum onu atlatınca agrım geçmişti. Belki başka bir tetikleyeni vardır

Yaa Benim oğlumda da suyum cok fazlaydı bir risk olmadı umarım sizde de olmaz. 2 haftada bir kontrol ne güzel zaten 30 haftalar sonrası bizlerde 2 haftada bir gideceğiz

Ben Ramazan bayramında istanbuldan çıkıp Eskişehir Kütahya Denizli Burdur Muğla aydın İzmir Balıkesir şeklinde dolaşa dolaşa gittik. 1 hafta araba ile o şehir senin bu şehir Benim her şehirde gezilecek görülecek yerlere gittik. Geceleri de ötele girip yattık. Cok şükür sıkıntı olmadı denize de girdik. Umarım sizinde cok güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…