2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Denizcinin arkasına kırmızı olur.ama dinozora yeşil bak istersen yeşil yıldızlı

Canım tam olarak kaç haftalık kaç günlükken yaptırdın? Birde 2 saat sonrada mı kan vermek gerekiyomuş ben sadece içtikten 1 saat sonra diye biliyorum ama
Evet canım 1 saat arayla veriyosun kan arkadaş içtikten 1 saat sonra 2 inci kanıda içtikten 2 saat sonra demek istemiş sıkıntı yok kuzum ❤

Benim aile hekimi kendi dedi gel yapalım diye hatta aldım eczaneden toz halinde glikoz ama kendi kendime içmek ayarını yapabilirmiyim bilemedim yani

orada kan sonuçlarına bakabiliyorlar demekki bizimki küçük bir sağlık ocağı kan tahlilini idrarı falan merkez hst yolluyor o yüzden yapmıyordur .
zaten ilk aç karna kan vereceksin en baştan sağlık ocağında olursan hemşireler yönlendirir herhalde.

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

Ben 20 li haftalara kadar kendim ağda bantları ile aldım ama artık kuaföre gidiyorum jilet 3 güne bir çıkartıyor bide batık yapıyor. Ağda ile ayda 1 oluyor temiz rahat memnunum

Lazer bende oğlumdan önce yaptırmıştım ama hamilelik ile geri döndüler kabus gibi degillerdi ama ikinci hamilelikte de baya arttı sanırım hormonlar ile hemen bozuluyor. Emzirme döneminde yapılmıyor diye biliyorum

Darısı başıma İnşallah canım netten okudum bişeyler canım sıkıldı ama 15 gün sıkı bi diyet yapıp öyle gidicem İnşallah düzelir. Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤

4-5 haftalık falan diye düşünüyorum .son regl ni not almamışmıydın ? drlar o tarihi dikkate alıyorlar .
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah .

Teşekkür ederim canım. Internetten intaslar kumasci var onu tavsiye ederim.
Bakıyorum hemen canım çok sağol bir de ne kadarlık metre almak gerekir mesela 25 tl diyor 160 cm en diyor bu yeterli mi anlayamadım kumaş olayını bir türlü
Amin canım benim inşallah ne güzel sizde harika yerler gezmişsiniz bence de gezmek denize girmek daha sağlıklı evde sıcaktan şişmektense

4 haftalık sanırım canım hayırlı olsun.
Benim 2047 sat E 4+5tim

kuzum bebek besleniyor senin depolarınla sadece sen halsiz kalırsın
Gunaydinn.
Survivor bim'den bildiriyorum.Bir oyun halisi kapabildik.2 tane 0-3 aylik body ve 2 tane dortlu agiz mendili
ben hastane çıkışı biberon ve body alabildim bu arada 2 dk da bitti herşey
sanırım 5 - 6 haftalıksın son adet tarihin ne zaman ona göre söylüyorlar aslında
çok acıyo kendim yapınca
canım benim netten okumamaya çalış insanın psikolojisini bozuyorlar

Bu Bilgi iyi oldu ben kefir içerim ama cok sık degil sıklastırayım bari. Aktarlardan bulabilirsiniz sizde

Ev yemekleri yapan yerler yok mu yada iş yerinde buzdolabı evden getirsen sandviç ile cok zor çünkü

Dinazorluya bayıldım cok hoşmuş

Amin cnm insallah

Aynen yazı evde geçirmek kötü ben calısıyorum bide oğlum var cok sıkılmaya vakit yok ama yine de gezmek en güzeli

Canım sezeryanda da rahim temizleniyor, hatta sezeryanlıların daha az kanaması olur. Ameliyatta aspiratör ile herşeyi çekiyorlar, miyom varsa alınıyor, tüp ligasyon istersen bağlanıyor vs. Normal doğumun artısı bebek vajinal yolda doğal bakterileri aldığı için bağışıklık sistemi güçleniyor. Ama olduki doğum sırasında hpv vs. Var da bilmiyorsak o da bebek için sıkıntı.

Bende çalışıyorum ama bunalıyorum işte de

aaa öyle mi o zaman hiç kasmayayım 38. haftada alsınlar bebiş.tüp bağlatmada olacağı için sonradan birdaha operasyondansa sezeryan en iyisi gibi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…