Denizcinin arkasına kırmızı olur.ama dinozora yeşil bak istersen yeşil yıldızlıGunaydin kizlar. Pazen alacam internetten. 2 desen alip arkali önlü yapmak istiyorum.Sizce bu modeller nasıl? Dinazor deseninin arkasina icindeki yesilden düz yada gri yildiz diyorum. Denizci olanin arkasını kırmızı yapayim diyorum. Denizci modeli 2 tane var. Of kararsız kaldim. Cok model var. Erkek bebeğe gidermi. Yada nasil yapayim. Bu arada eni 240 metresi 20tl. 2 battaniye 1 yastik çıkar. 1 metre alirsak.
Eki Görüntüle 2285482 Eki Görüntüle 2285483 Eki Görüntüle 2285484 Eki Görüntüle 2285485 Eki Görüntüle 2285486
Evet canım 1 saat arayla veriyosun kan arkadaş içtikten 1 saat sonra 2 inci kanıda içtikten 2 saat sonra demek istemiş sıkıntı yok kuzum ❤Canım tam olarak kaç haftalık kaç günlükken yaptırdın? Birde 2 saat sonrada mı kan vermek gerekiyomuş ben sadece içtikten 1 saat sonra diye biliyorum ama
Benim aile hekimi kendi dedi gel yapalım diye hatta aldım eczaneden toz halinde glikoz ama kendi kendime içmek ayarını yapabilirmiyim bilemedim yani
Maşallah yaaaaGunaydinn.
Survivor bim'den bildiriyorum.Bir oyun halisi kapabildik.2 tane 0-3 aylik body ve 2 tane dortlu agiz mendili
kızlar özel olacak ama göbekler büyümeye başladı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben zorlanmaya başladım eğilmek falan zor geliyor artık doktoruma sormadım ama tüy dökücü krem in zararı olur mu ? kuaför e de girmek istemiyorum mikrop falan olur belli olmaz diyesiz nasıl yapıyorsunuz ?
Ben hamilelikten once lazere gittigim icin simdi ozel bolgeye venus breeze jilet kullaniyorum. Goremiyorum pek gerci Allaha emanet kullaniyorumlazer ne buyuk rahatlikmis meger acaba emzirme doneminde lazer yaptirmanin zarari var midir bilgisi olan var mi?
77..159..120 cikti benim...senin nasildi degerlerEvet canım dün bende yüklettim.
75lik içtim aç, 1saat ve 2saatlik kankma bakıldı
Çok şükür iyi çıktı sonuçlarım
Darısı başıma İnşallah canım netten okudum bişeyler canım sıkıldı ama 15 gün sıkı bi diyet yapıp öyle gidicem İnşallah düzelir. Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤İki gündür benimde yatsam yatırmıyor kalksan kaldırmıyor belimsanırım yoruluyorum. Ama oğlumda hamileliğimde 20. Haftada ciddi bel agrısı ile doktora sabahın köründe gitmiştim daha 20 hafta var böyle agrıyla mı geçecek diye Meğer kum döküyormuşum onu atlatınca agrım geçmişti. Belki başka bir tetikleyeni vardır
Yaa Benim oğlumda da suyum cok fazlaydı bir risk olmadı umarım sizde de olmaz. 2 haftada bir kontrol ne güzel zaten 30 haftalar sonrası bizlerde 2 haftada bir gideceğiz
Ben Ramazan bayramında istanbuldan çıkıp Eskişehir Kütahya Denizli Burdur Muğla aydın İzmir Balıkesir şeklinde dolaşa dolaşa gittik. 1 hafta araba ile o şehir senin bu şehir Benim her şehirde gezilecek görülecek yerlere gittik. Geceleri de ötele girip yattık. Cok şükür sıkıntı olmadı denize de girdik. Umarım sizinde cok güzel geçer
4-5 haftalık falan diye düşünüyorum .son regl ni not almamışmıydın ? drlar o tarihi dikkate alıyorlar .Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
Açlık 85 canım77..159..120 cikti benim...senin nasildi degerler
Bakıyorum hemen canım çok sağol bir de ne kadarlık metre almak gerekir mesela 25 tl diyor 160 cm en diyor bu yeterli mi anlayamadım kumaş olayını bir türlüTeşekkür ederim canım. Internetten intaslar kumasci var onu tavsiye ederim.
Amin canım benim inşallah ne güzel sizde harika yerler gezmişsiniz bence de gezmek denize girmek daha sağlıklı evde sıcaktan şişmektenseİki gündür benimde yatsam yatırmıyor kalksan kaldırmıyor belimsanırım yoruluyorum. Ama oğlumda hamileliğimde 20. Haftada ciddi bel agrısı ile doktora sabahın köründe gitmiştim daha 20 hafta var böyle agrıyla mı geçecek diye Meğer kum döküyormuşum onu atlatınca agrım geçmişti. Belki başka bir tetikleyeni vardır
Yaa Benim oğlumda da suyum cok fazlaydı bir risk olmadı umarım sizde de olmaz. 2 haftada bir kontrol ne güzel zaten 30 haftalar sonrası bizlerde 2 haftada bir gideceğiz
Ben Ramazan bayramında istanbuldan çıkıp Eskişehir Kütahya Denizli Burdur Muğla aydın İzmir Balıkesir şeklinde dolaşa dolaşa gittik. 1 hafta araba ile o şehir senin bu şehir Benim her şehirde gezilecek görülecek yerlere gittik. Geceleri de ötele girip yattık. Cok şükür sıkıntı olmadı denize de girdik. Umarım sizinde cok güzel geçer
4 haftalık sanırım canım hayırlı olsun.Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
kuzum bebek besleniyor senin depolarınla sadece sen halsiz kalırsınben bazen sağlıklı beslenemiyorum su içmeye çok dikkat ediyorum ama gün içerisinde çalıştığımda akşam çıkış saatlerim 21.00 22.00 falan oluyor. Yemek hazırlayıp yanıma alamadığım günler ne bulursam onu yiyorum
Ara öğün protein falan bazen hiç olmuyor
Bugün sabah kahvaltı sonra bi sandviç sonra meyve falan yedim saat oldu akşam 9
Bebek beslenemiyoryan etkisi olur m acaba bebeğe ?
ben hastane çıkışı biberon ve body alabildim bu arada 2 dk da bitti herşeyGunaydinn.
Survivor bim'den bildiriyorum.Bir oyun halisi kapabildik.2 tane 0-3 aylik body ve 2 tane dortlu agiz mendili
sanırım 5 - 6 haftalıksın son adet tarihin ne zaman ona göre söylüyorlar aslındaKızlar Merhaba;
çok acıyo kendim yapıncaBen 20 li haftalara kadar kendim ağda bantları ile aldım ama artık kuaföre gidiyorum jilet 3 güne bir çıkartıyor bide batık yapıyor. Ağda ile ayda 1 oluyor temiz rahat memnunum
Lazer bende oğlumdan önce yaptırmıştım ama hamilelik ile geri döndüler kabus gibi degillerdi ama ikinci hamilelikte de baya arttı sanırım hormonlar ile hemen bozuluyor. Emzirme döneminde yapılmıyor diye biliyorum
canım benim netten okumamaya çalış insanın psikolojisini bozuyorlarDarısı başıma İnşallah canım netten okudum bişeyler canım sıkıldı ama 15 gün sıkı bi diyet yapıp öyle gidicem İnşallah düzelir. Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Kızlar bugün doğum yapacağım hastanenin doğum öncesi kursuna katıldım. Diyetisyen kefir içmek gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Bebeklerdeki alerji riskini yüzde 30 azaltıyor filan dedi. Ben hiç içemiyorum ama zorlayacagım artık.Var mı sizin bildiğiniz bir kefir markası veya kendim nasıl yapabilirim. Mayayla yapmayın zararlı olur diyorlar. Doğalını nasıl bulurum
ben bazen sağlıklı beslenemiyorum su içmeye çok dikkat ediyorum ama gün içerisinde çalıştığımda akşam çıkış saatlerim 21.00 22.00 falan oluyor. Yemek hazırlayıp yanıma alamadığım günler ne bulursam onu yiyorum
Ara öğün protein falan bazen hiç olmuyor
Bugün sabah kahvaltı sonra bi sandviç sonra meyve falan yedim saat oldu akşam 9
Bebek beslenemiyoryan etkisi olur m acaba bebeğe ?
Gunaydin kizlar. Pazen alacam internetten. 2 desen alip arkali önlü yapmak istiyorum.Sizce bu modeller nasıl? Dinazor deseninin arkasina icindeki yesilden düz yada gri yildiz diyorum. Denizci olanin arkasını kırmızı yapayim diyorum. Denizci modeli 2 tane var. Of kararsız kaldim. Cok model var. Erkek bebeğe gidermi. Yada nasil yapayim. Bu arada eni 240 metresi 20tl. 2 battaniye 1 yastik çıkar. 1 metre alirsak.
Eki Görüntüle 2285482 Eki Görüntüle 2285483 Eki Görüntüle 2285484 Eki Görüntüle 2285485 Eki Görüntüle 2285486
Darısı başıma İnşallah canım netten okudum bişeyler canım sıkıldı ama 15 gün sıkı bi diyet yapıp öyle gidicem İnşallah düzelir. Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Bakıyorum hemen canım çok sağol bir de ne kadarlık metre almak gerekir mesela 25 tl diyor 160 cm en diyor bu yeterli mi anlayamadım kumaş olayını bir türlü
Amin canım benim inşallah ne güzel sizde harika yerler gezmişsiniz bence de gezmek denize girmek daha sağlıklı evde sıcaktan şişmektense
Tüp bebek olduğu için dedi. Siz çok uğraştınız, sizinki değerli bebek dedi. (Ben bu tabiri sevmiyorum bu arada, her bebek değerlidir.)Canım 3.deneme tuttuğu içinmi riskli gördü yoksa tüp bebek olduğu için mi direk normal doğum riskli dedi?
Canım sezeryanda da rahim temizleniyor, hatta sezeryanlıların daha az kanaması olur. Ameliyatta aspiratör ile herşeyi çekiyorlar, miyom varsa alınıyor, tüp ligasyon istersen bağlanıyor vs. Normal doğumun artısı bebek vajinal yolda doğal bakterileri aldığı için bağışıklık sistemi güçleniyor. Ama olduki doğum sırasında hpv vs. Var da bilmiyorsak o da bebek için sıkıntı.ilk sezeryan evet .37. haftada sancı var açılma yoktu.tekrar ayrıntılı usg ye aldılar bebek eşten ayrılıyormuş risk oluşuyor dediler al dedik bizde.gelmişim 37. haftaya risk dediği an akan sular durdu zaten .Zaman yaklaştıkça normal doğumun streside sarıyor o yüzden baştan peşin peşin konuşmamak lazım .ben sezeryanda zorlanmadımda 2 gün sonra eve çıktım banyoyu fırça ile yıkadım , anneme yardım ettim .bi gülerken ve eğilirken zorlandım oda haftasına geçti gitti .bebek sağlıklı olsunda son günler dr ne derse o tarafa kayıyorsun .normal doğum kendi rahmim temzilensiz yaş oldu 36 benim için iyi olur diyorum ama kısmet artık .
evet hepsi çok güzel ama ben sadeci olduğum için favorim yıldızlı olanlar.dinazorlularda güzelmiş .
farklı farklı yapma bence kim dikkat edecek ona oldu olmadı seni uğraştırır.ben beceremeyeceğim için hazır aldım hep .
Bende çalışıyorum ama bunalıyorum işte deBu Bilgi iyi oldu ben kefir içerim ama cok sık degil sıklastırayım bari. Aktarlardan bulabilirsiniz sizde
Ev yemekleri yapan yerler yok mu yada iş yerinde buzdolabı evden getirsen sandviç ile cok zor çünkü
Dinazorluya bayıldım cok hoşmuş
Amin cnm insallah
Aynen yazı evde geçirmek kötü ben calısıyorum bide oğlum var cok sıkılmaya vakit yok ama yine de gezmek en güzeli
Ozaman banada sezaryen yolu gözüküyoTüp bebek olduğu için dedi. Siz çok uğraştınız, sizinki değerli bebek dedi. (Ben bu tabiri sevmiyorum bu arada, her bebek değerlidir.)
aaa öyle mi o zaman hiç kasmayayım 38. haftada alsınlar bebiş.tüp bağlatmada olacağı için sonradan birdaha operasyondansa sezeryan en iyisi gibi bana.Canım sezeryanda da rahim temizleniyor, hatta sezeryanlıların daha az kanaması olur. Ameliyatta aspiratör ile herşeyi çekiyorlar, miyom varsa alınıyor, tüp ligasyon istersen bağlanıyor vs. Normal doğumun artısı bebek vajinal yolda doğal bakterileri aldığı için bağışıklık sistemi güçleniyor. Ama olduki doğum sırasında hpv vs. Var da bilmiyorsak o da bebek için sıkıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?