2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
4-5 haftalık falan diye düşünüyorum .son regl ni not almamışmıydın ? drlar o tarihi dikkate alıyorlar .
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah .
son regl 30 nisan ben direk acile gittim gebelikten emin olmak için.
yarın kendi doktoruma gidicem de sizlerden de bilgi almak istedim.

Canim eczaneden kaynakli olabilir.
Risk olsun olmasın doktorlar riske atmiyor canim.
Ha 50 ha 75 niye yapmıyolar acaba çok enteresan
Sordum ben onu. Kan yetismez dedi. Ne demek istedi bilmiyorum.
Kolay gelsin canım.
Bende bakıcam yarın falan..
1mt mi aldın
Evet 1 metre aldim. Ama pisman oldum. Yarim metre daha alip ağız mendili yapmayi düşünüyorum.
Denizcinin arkasına kırmızı olur.ama dinozora yeşil bak istersen yeşil yıldızlı
Dinozara karar kıldık arkasini duz yesil yapacağız. Kardesimin eside hamile aramizda 10 gun var. Birinide o begendi. Birde onun begendigini alacagiz. 4 tane arkali onlu battaniye olacak. 2 tanesi onun 2 tanesi benim. Bu ikisi

Tüp bebek olduğu için dedi. Siz çok uğraştınız, sizinki değerli bebek dedi. (Ben bu tabiri sevmiyorum bu arada, her bebek değerlidir.)
Canim tup bebeklere verilen bir tabir. Banada kiymetli bebek diyorlar.

senin ki geç döllenme sanırım yoksa 10 haftalık falan olman gerekiyordu o yüzden doktordan net bilgi alman gerekir sat a uygun değil
senin ki geç döllenme sanırım yoksa 10 haftalık falan olman gerekiyordu o yüzden doktordan net bilgi alman gerekir sat a uygun değil
ya çok özür dilerim. 30 nisan demişim 30 mayıs olacak o

Her gebelik farkli cnm. Sütü soğuk olursa daha rahat içiyorum.

Bende dinazoru aldim arkasinida icindeki yesilden duz yapacam. Iki tarafli kullanirim

Bende 1.5 metre düşünmüştğm
1 metre az olur diye
Çok güzel olmuş canım..
Kolay gelsin şimdiden

Bugün dayanamayıp druma gıttım. Şeker yüklemen normal, aclık sonucunda cıktı o da normal... Bebek 950 gram... Şeker yok kg alımı ıyı sadece 3 kg aldım. Bebek hep kendine almış. Demir depoları ı tüketmiş. Dr demir ilacını 2 taneye çıkardı... Böbreklere kalbe mideye beyne tekrar baktı. Renkli dopler yaptı. Bebegın suyu iyi., rahim agzı kapalı. Bebek niye iri dedim bazı bebekler önde gider sonradan normale döner... Ama suyun fazla olsaydı baska testler isterdim. Şekerin iyi.. Sen uzunsun bebegın iri olması normal dedi. 1.70 in neresi uzunsa... zaten Böyle iri giderse normal dogumu unut dedi. 10 Ekim doğum dedi...

sevindim canım en azından kafan rahat etmiştir.
2 gündür bende bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum

Bende 1.5 metre düşünmüştğm
1 metre az olur diye
Çok güzel olmuş canım..
Kolay gelsin şimdiden ❤
Eni 180cm katlayip ikiye böleceğim. Dikdörtgen olmasin diye 1 metre aldim.
Benim kızımda 10 ekimde dogdu. 10.10.17

sevindim canım en azından kafan rahat etmiştir.
2 gündür bende bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum
Sağol canım benim dik durdugu ıcın hep alt kasıklar vuruyor.. Dra Dr bey burunda dönsün dedim. Gece uyutmuyor benı hep tekmeliyor. Nasıl güldü vurmaya döner mi dedi. Ama döner rahat ol dedi. 1 aydır dönmedi dedim.. Büyüdükçe tekme şiddeti de artıyor.. İlk oğlumda nasıl dikkatli beslenırdım sütüm ayrı yogurdu cevizim etim ayrı haftada 3 kere balık. Bunda bıldıgın diyet yapanlar bıle daha cok yıyordur. Bulantıma ılac vermedi.. Bebek artık buyurdu idare et dedi.. Ya bu tamamen babasının kopyası. Renklıyı açtı Allahım annem benim..... Ya bebekler çok güzel.. 2 oğlumla gıttım muaneye... Bıraz halimiz komikti.. 2 kucuk oglan biri de karın da... Teyzenin biri kızım 2 neyine yetmedi.. Teyzeee teyze 4.yu de yapacagım dedim. Hey maşallah sana dedi... Ona neyse isterse 10 tane dogurur um bakan benım.. Dr bile sen gene takımı alıp gelmişsin evet onlarsız olmaz...tabı olanlara sağolsun sekreter baktı da dr rahat muane ettı. Bır renklıyı gecince cagırdık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…