2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende akşam uğrayım bari kalan olursa tabi
AKşama biraz zor bulunabilir Canım, fileli küvetten bulmak için eşim 6 tane bim gezdi baya hırs yaptıysa bende küvet, kova, çıtçıtlı body, oyun halısı aldım şimdi de hastanede şeker yüklemesinin sonuçlarını bekliyorum ama bana 50lik yaptılar onu neye göre yapıyorlar anlamadım

Biliyorum canım, ben sağlıkçıyım, çevremde de bu tabiri çok kullanan var ama doğal yoldan olan bebekler de değerli bence işin ucunda minicik bir bebek olunca bu tabir bana kötü geliyor. Hepsi sağlıklı risksiz doğsun bebeciklerin :)

Hangi uygulamalı kullanıyosun canım ay İnşallah görelim o günleri

Tabiki tüm bebekler değerli masum melek
0.5 diyor metre kısmında mesela sanırım onu alırsam kesmeme gerek kalmaz farklı desen alırım ayrıca
Canim orayi sil sadece 1 yaz sepete ekle 1 metre oluyor o zaman

0.5 diyor metre kısmında mesela sanırım onu alırsam kesmeme gerek kalmaz farklı desen alırım ayrıca
Yarim metre az gelir boyu 50cm olur. En az 90 cm olsun. Kumasin eni 150cm boyu 50cm olur. 75cm alirsan ortadan ikiye bölersin 75x75 olur ölçüsü. 1 metre alirsan 75x100 olur ölçüsü. Kesmek istemiyorum diyorsan 1 bucuk metre al. 150x150 olur.

Tabiki tüm bebekler değerli masum melek

Canim orayi sil sadece 1 yaz sepete ekle 1 metre oluyor o zaman
Ben aynı modelden kız kardeşime de almak istiyorum ama sadece bir tane çıkacak ikimize de bir modelden çeşiti diğeri fazla olsun diyoruz mesela 1 mt alsak 2 kişiye çıkar mı 2 tane müslin örtü yani yoksa 2 mt-3 mt mi almam daha mantıklı olur ortadan ikiye böldüğümüzde ikimize de çıksın

Canım sevindim içinde rahat etmiş oldu iri olacak demek ki olsun sağlıklıca gelsin de

Teşekkürler, aile hekimi bugün 4 kutu yazdı fakat Sgk sadece 1 kutuyu karşıladı, bir sonrakine artıyormuş galiba eczacıdan öğrendiğin kadarı ile.
Kızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Maltofer for kullaniyorum.
1 metre alirsan ortadan ikiye bölersin. 75x100 boyutunda 2 tane cikar canim. Eni 150 ya ortadan katlayinca 75cm olacak 2 tane

Ailede şeker hastalıgını varsa ya da bebek buyuk ise 75 lik hatta 100 lük bıle yapıyorlar... Ama cogu kadın dogumcu 75 lik istiyormuş.. Ben ilk oğlumda 100 lüğü nasıl içmişim.. Ama o zaman bulantım yoktu... 3 gün geçti hala tatlı birşey görünce içim dönüyor...

Kızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
gyno ferro sanol kullanıyorum canım vitamin olarakda regenesiss bu arada regenesis kullanan varsa nette daha ucuz 35 tl falan eczane de 60 tl bilginiz olsun kızlar ben netten aldım

Küvet var bende ilk oğlumdan kalma oyun halısı da var dört sene önce 150 tl vermiştim olmasa bimdekini kesin alırdım. Kalırsa ağız mendili alicam belki biberon. Bana şeker yüklemeyi 75 Lil yaptılar neye göre yapiyolar bende bilmiyorum

Ben ilk gebelikte İlk şeker yükleme sınırda çıkınca ikinci yi yaptılar 100 luktu o Allah'ım hayatimin en iğrenç günüydü galiba. Kusamiyorm baygınlık falan geciridm annem vardı yanımda korktu ablamı falan çağırdı evden geldi oda. Bu sefer dedim ki eğer doktor ikinciyi isterse direk diyete başlarm asla ikinciyi yaptırmam. Çok şükür bu sefer güzel çıktı sonuçlar

Canim en dogru sonucu 75 lik veriyormus. Bazen 50 lik yapildiginda yuksek ciktiginda tekrar 100 lik yapıyorlarmış. Ve dusuk cikabiliyormus. O yuzden iki kez yapilmasin diye 75lik yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…