AKşama biraz zor bulunabilir Canım, fileli küvetten bulmak için eşim 6 tane bim gezdiBende akşam uğrayım bari kalan olursa tabi
Biliyorum canım, ben sağlıkçıyım, çevremde de bu tabiri çok kullanan var ama doğal yoldan olan bebekler de değerli benceCanim eczaneden kaynakli olabilir.
Risk olsun olmasın doktorlar riske atmiyor canim.
Sordum ben onu. Kan yetismez dedi. Ne demek istedi bilmiyorum.
Evet 1 metre aldim. Ama pisman oldum. Yarim metre daha alip ağız mendili yapmayi düşünüyorum.
Dinozara karar kıldık arkasini duz yesil yapacağız. Kardesimin eside hamile aramizda 10 gun var. Birinide o begendi. Birde onun begendigini alacagiz. 4 tane arkali onlu battaniye olacak. 2 tanesi onun 2 tanesi benim. Bu ikisi
Eki Görüntüle 2285547 Eki Görüntüle 2285548
Canim tup bebeklere verilen bir tabir. Banada kiymetli bebek diyorlar.
Hangi uygulamalı kullanıyosun canım ay İnşallah görelim o günleriBebeğimiz telefon uygulamasında 1000 KG gösteriyor sonundagördük bir kiloları
26+0 olsak da hala bir salatalık kadarmış ortalama ☺ Hemen 35-37lerii görelimmmmmzaman geçtikçe hem heyecan hem doğum korkusu oluyor ama o da güzel
0.5 diyor metre kısmında mesela sanırım onu alırsam kesmeme gerek kalmaz farklı desen alırım ayrıcaCanim kumasi sormussun. Ben 1 metre aldim ikiye kesip kenarlarini dikecem. 2 tane cikacak.
Tabiki tüm bebekler değerli masum melekBiliyorum canım, ben sağlıkçıyım, çevremde de bu tabiri çok kullanan var ama doğal yoldan olan bebekler de değerli benceişin ucunda minicik bir bebek olunca bu tabir bana kötü geliyor. Hepsi sağlıklı risksiz doğsun bebeciklerin :)
Canim orayi sil sadece 1 yaz sepete ekle 1 metre oluyor o zaman0.5 diyor metre kısmında mesela sanırım onu alırsam kesmeme gerek kalmaz farklı desen alırım ayrıca
Yarim metre az gelir boyu 50cm olur. En az 90 cm olsun. Kumasin eni 150cm boyu 50cm olur. 75cm alirsan ortadan ikiye bölersin 75x75 olur ölçüsü. 1 metre alirsan 75x100 olur ölçüsü. Kesmek istemiyorum diyorsan 1 bucuk metre al. 150x150 olur.0.5 diyor metre kısmında mesela sanırım onu alırsam kesmeme gerek kalmaz farklı desen alırım ayrıca
Teşekkürler, aile hekimi bugün 4 kutu yazdı fakat Sgk sadece 1 kutuyu karşıladı, bir sonrakine artıyormuş galiba eczacıdan öğrendiğin kadarı ile.Kadın doğum uzmanı yazması gerekiyo canım aile hekimimin yazdığını kabul etmiyolar
Selam canım, Solgar Gentle Iron kullanıyorum günde 1 akşam yatarkenKızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Tabiki tüm bebekler değerli masum melek
Canim orayi sil sadece 1 yaz sepete ekle 1 metre oluyor o zaman
Ben aynı modelden kız kardeşime de almak istiyorum ama sadece bir tane çıkacak ikimize de bir modelden çeşiti diğeri fazla olsun diyoruz meselaYarim metre az gelir boyu 50cm olur. En az 90 cm olsun. Kumasin eni 150cm boyu 50cm olur. 75cm alirsan ortadan ikiye bölersin 75x75 olur ölçüsü. 1 metre alirsan 75x100 olur ölçüsü. Kesmek istemiyorum diyorsan 1 bucuk metre al. 150x150 olur.
Canım sevindim içinde rahat etmiş oldu iri olacak demek ki olsun sağlıklıca gelsin deBugün dayanamayıp druma gıttım. Şeker yüklemen normal, aclık sonucunda cıktı o da normal... Bebek 950 gram... Şeker yok kg alımı ıyı sadece 3 kg aldım. Bebek hep kendine almış. Demir depoları ı tüketmiş. Dr demir ilacını 2 taneye çıkardı... Böbreklere kalbe mideye beyne tekrar baktı. Renkli dopler yaptı. Bebegın suyu iyi., rahim agzı kapalı. Bebek niye iri dedim bazı bebekler önde gider sonradan normale döner... Ama suyun fazla olsaydı baska testler isterdim. Şekerin iyi.. Sen uzunsun bebegın iri olması normal dedi. 1.70 in neresi uzunsa... zaten Böyle iri giderse normal dogumu unut dedi. 10 Ekim doğum dedi...
Teşekkürler, aile hekimi bugün 4 kutu yazdı fakat Sgk sadece 1 kutuyu karşıladı, bir sonrakine artıyormuş galiba eczacıdan öğrendiğin kadarı ile.
Maltofer for kullaniyorum.Kızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
1 metre alirsan ortadan ikiye bölersin. 75x100 boyutunda 2 tane cikar canim. Eni 150 ya ortadan katlayinca 75cm olacak 2 taneBen aynı modelden kız kardeşime de almak istiyorum ama sadece bir tane çıkacak ikimize de bir modelden çeşiti diğeri fazla olsun diyoruz mesela1 mt alsak 2 kişiye çıkar mı 2 tane müslin örtü yani yoksa 2 mt-3 mt mi almam daha mantıklı olur ortadan ikiye böldüğümüzde ikimize de çıksın
Ben de gyno ferro sanol kullanıyoruum, içmeyi unutmazsam:) ikinci kutuya başladımKızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Anlaşıldı canım çok sağolMaltofer for kullaniyorum.
1 metre alirsan ortadan ikiye bölersin. 75x100 boyutunda 2 tane cikar canim. Eni 150 ya ortadan katlayinca 75cm olacak 2 tane
Ailede şeker hastalıgını varsa ya da bebek buyuk ise 75 lik hatta 100 lük bıle yapıyorlar... Ama cogu kadın dogumcu 75 lik istiyormuş.. Ben ilk oğlumda 100 lüğü nasıl içmişim.. Ama o zaman bulantım yoktu... 3 gün geçti hala tatlı birşey görünce içim dönüyor...AKşama biraz zor bulunabilir Canım, fileli küvetten bulmak için eşim 6 tane bim gezdibaya hırs yaptıysa bende küvet, kova, çıtçıtlı body, oyun halısı aldım şimdi de hastanede şeker yüklemesinin sonuçlarını bekliyorum ama bana 50lik yaptılar onu neye göre yapıyorlar anlamadım
gyno ferro sanol kullanıyorum canım vitamin olarakda regenesiss bu arada regenesis kullanan varsa nette daha ucuz 35 tl falan eczane de 60 tl bilginiz olsun kızlar ben netten aldımKızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Küvet var bende ilk oğlumdan kalma oyun halısı da var dört sene önce 150 tl vermiştim olmasa bimdekini kesin alırdım. Kalırsa ağız mendili alicam belki biberon. Bana şeker yüklemeyi 75 Lil yaptılar neye göre yapiyolar bende bilmiyorumAKşama biraz zor bulunabilir Canım, fileli küvetten bulmak için eşim 6 tane bim gezdibaya hırs yaptıysa bende küvet, kova, çıtçıtlı body, oyun halısı aldım şimdi de hastanede şeker yüklemesinin sonuçlarını bekliyorum ama bana 50lik yaptılar onu neye göre yapıyorlar anlamadım
Ben ilk gebelikte İlk şeker yükleme sınırda çıkınca ikinci yi yaptılar 100 luktu o Allah'ım hayatimin en iğrenç günüydü galiba. Kusamiyorm baygınlık falan geciridm annem vardı yanımda korktu ablamı falan çağırdı evden geldi oda. Bu sefer dedim ki eğer doktor ikinciyi isterse direk diyete başlarm asla ikinciyi yaptırmam. Çok şükür bu sefer güzel çıktı sonuçlarAilede şeker hastalıgını varsa ya da bebek buyuk ise 75 lik hatta 100 lük bıle yapıyorlar... Ama cogu kadın dogumcu 75 lik istiyormuş.. Ben ilk oğlumda 100 lüğü nasıl içmişim.. Ama o zaman bulantım yoktu... 3 gün geçti hala tatlı birşey görünce içim dönüyor...
Canim en dogru sonucu 75 lik veriyormus. Bazen 50 lik yapildiginda yuksek ciktiginda tekrar 100 lik yapıyorlarmış. Ve dusuk cikabiliyormus. O yuzden iki kez yapilmasin diye 75lik yapiyorlarKüvet var bende ilk oğlumdan kalma oyun halısı da var dört sene önce 150 tl vermiştim olmasa bimdekini kesin alırdım. Kalırsa ağız mendili alicam belki biberon. Bana şeker yüklemeyi 75 Lil yaptılar neye göre yapiyolar bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?