Muslin diye bulamadım, bebek desenleri görünce Muslin de bundan olur sandım.. Gerci bundan ne güzel babynest dikilir. Dikiş bilsem aslında kalıpları var. Harika desenler var poplinde
Ben Müslin kumaş arıyorum canım pazartesi bi merkeze bakayım bulamazsam uyguna netten vericem sipariş görmeden almak istemiyorum ama bakalım
Sen çok iyi almışsın
Poplin kumaş biraz daha kalın oluyor değil mi( kumaştan puek anlamıyorum da) müslin kumaştan emzirme örtüsü daha hafif ve havadar olur mu sence. Bende alıp diktirmek istiyorum da
Poplin kumaş biraz daha kalın oluyor değil mi( kumaştan puek anlamıyorum da) müslin kumaştan emzirme örtüsü daha hafif ve havadar olur mu sence. Bende alıp diktirmek istiyorum da
Poplin kumaş biraz daha kalın. Nevresimlik kumaş. Instagramda satılanlar onunla dikiliyor. Müslin kumastanda olur. Dün bebek mağazasında havlulara baktim. Sevi bebenin bir tane var. On tarafi iki kat duz renk arkasi desenlenli müslinle yapmislar. Bir de kafasi icin ucgen bir kesim. Etrafını biye ile cekmisler. Suyu cekerse dikilebilir.
Günaydıın, erken uyananlar kramptan mı uyandı halay yeteneğim gelişiyo gerçekten kalkıp geçsin diye sekerken, su şişesine koyup yanımda gezdircem artık magnezyumu yetmedi bana bi
Günaydıın, erken uyananlar kramptan mı uyandı halay yeteneğim gelişiyo gerçekten kalkıp geçsin diye sekerken, su şişesine koyup yanımda gezdircem artık magnezyumu yetmedi bana bi
Günaydın, 2 gun magnezyum içmedim sanki bacagima bıçak saplandı. Hemen geri aldim şükür gecti. Bugun kramptan degil kızımdan dolayı hergun 7 de ayaktayim
Gunaydin.Iyi pazarlar hepinize kizlar.
Bende usttekinin gümbürtülerini hep hissediyorum.Alttakinin sadece yan yatinca hissediyorum.O garibime alan kalmiyor sanirim.O yuzden biraz fazla oturmussam ya da ayakta durmussam hemen yan yatiyorum.Rahatliyor bebek.Hissediyorum hemen.Boyle bir cozum buldum simdilik.Muhtemelen ilerleyen haftalarda onu cok nadir hissedicem.
Bir de karnim kasinmaya basladi.2 gundur Allah ne verdiyse suruyorum.Krem,badem yagi,hindistancevizi yagi.Ama kacari yok sanirim fena catliycam.Eger kisa olsaydim karnim 8 aylik karni gibi gorunurdu kesinn.
Kizimda hic agri olmadı. Bunda neredeyse 2 haftadir oluyor. Dikislerimin alt kısmı. Sanki kemiklerimi çekiçle kırmışlar. 2 yil geçmedi ya iki dogum arasi sanirim onun etkisi de var.