Bende de oluyor o ağrı. Bunda erken başladı. Ayakta çok durunca, yada yorulduğum zaman artıyor
Akşamları magnezyum gün içinde de bir soda hüpletiyorum, haftaya ctesi kontrolüm bakalım sıkıcam dişimi artık:)Sabah akşam mı içiyorsun canım mg..
İlacın belkide fayda ettmdi sana doktoruna bi danışsana
Annem erkek kardeşimde çektiği ağrıların, ablamla bende çektiği ağrılardan çok farklı olduğunu söylemişti siz böyle deyince o geldi aklıma.. karnın şekli değiştiği gibi belki ağrı bölgeleri de değişiyodur inşallah geçer ağrınızKizimda hic agri olmadı. Bunda neredeyse 2 haftadir oluyor. Dikislerimin alt kısmı. Sanki kemiklerimi çekiçle kırmışlar. 2 yil geçmedi ya iki dogum arasi sanirim onun etkisi de var.
Canım sabah akşam çatlak için krem veya yap ne kullanıyorsan devam et. Kaşıntıya da iyi geliyor yumuşattığı içinBenim de gobek deligi cevresi kaşınıyor cok.Gobek deligi de iyice kapandi artik.Geriliyor sanirim.
Canım 7 ay arayla ikinci hamilelik benim ki. Yakınlık ise benden yakın değil. Doktorumun söylediği her gebelik ayrı bir hikaye önceki ile kıyaslamayın diyorKizimda hic agri olmadı. Bunda neredeyse 2 haftadir oluyor. Dikislerimin alt kısmı. Sanki kemiklerimi çekiçle kırmışlar. 2 yil geçmedi ya iki dogum arasi sanirim onun etkisi de var.
Benim oğluş hep dik durdugu ıcın ayaklarını kasıklarım da hissediyorum. Tembel bebe bir türlü dönemedi. Gece yaptırmıyor. Bacakları salladıkça ben zıplıyorum.. Dr döner dedi de ayrıntılı dan beri dönemedi 1 ay geçti... Büyüdükçe şiddeti artıyorGünaydın, 2 gun magnezyum içmedim sanki bacagima bıçak saplandı. Hemen geri aldim şükür gecti. Bugun kramptan degil kızımdan dolayı hergun 7 de ayaktayim
Evet her iki gebeligim cok farkli gecti. Cinsiyetten mi bilmiyorum.Annem erkek kardeşimde çektiği ağrıların, ablamla bende çektiği ağrılardan çok farklı olduğunu söylemişti siz böyle deyince o geldi aklıma.. karnın şekli değiştiği gibi belki ağrı bölgeleri de değişiyodur inşallah geçer ağrınız
Aynen cok farkli ikisi deCanım 7 ay arayla ikinci hamilelik benim ki. Yakınlık ise benden yakın değil. Doktorumun söylediği her gebelik ayrı bir hikaye önceki ile kıyaslamayın diyor
Kizimda oyleydim. Kac kere acile gittim. Insallah donerBenim oğluş hep dik durdugu ıcın ayaklarını kasıklarım da hissediyorum. Tembel bebe bir türlü dönemedi. Gece yaptırmıyor. Bacakları salladıkça ben zıplıyorum.. Dr döner dedi de ayrıntılı dan beri dönemedi 1 ay geçti... Büyüdükçe şiddeti artıyor
Ya senin kadar yetenek olmayı ne kadar isterdimBak bahsettiğim havlu bu
Hassas Havlu
Yeni doğan bebeğinizin hassas tenine uygun, yumuşak ve su emici havludur. %100 organik muslin pamuk kumaş. Ebat: 88 x 88 cmsevibebe.com.tr
Ben magnezyuma başlamadım daha hiç ama gunde 1 soda iciyorum rahatlatiyor o gun kramp yasamiyirumGünaydıın, erken uyananlar kramptan mı uyandıhalay yeteneğim gelişiyo gerçekten kalkıp geçsin diye sekerken, su şişesine koyup yanımda gezdircem artık magnezyumu yetmedi bana bi
Daha nerelerimiz ağrıyacak diye bekliyorum her ayOrası da mı ağrıyor.
Benim ki de yan yatıyor bazen geriliyor sanırım sanki içimde birşeyleri yırtıyor gibi benim doktor da döner merak etme diyor bakalım ne zaman dönecekBenim oğluş hep dik durdugu ıcın ayaklarını kasıklarım da hissediyorum. Tembel bebe bir türlü dönemedi. Gece yaptırmıyor. Bacakları salladıkça ben zıplıyorum.. Dr döner dedi de ayrıntılı dan beri dönemedi 1 ay geçti... Büyüdükçe şiddeti artıyor
Teşekkür ederimYa senin kadar yetenek olmayı ne kadar isterdim
Ben magnezyuma başlamadım daha hiç ama gunde 1 soda iciyorum rahatlatiyor o gun kramp yasamiyirum
Daha nerelerimiz ağrıyacak diye bekliyorum her ay
Benim ki de yan yatıyor bazen geriliyor sanırım sanki içimde birşeyleri yırtıyor gibi benim doktor da döner merak etme diyor bakalım ne zaman dönecek
Kac haftaliksiniz canm? Donmesi icin erken degil mi? Ben 26+5 im hala yan yatıyor sol tarafimda poposu ayaklari sag tarafta kafasi ve elleri var bazen komple sol tarafima toplanir gbi oluyo orasi sisiyo disardan bile belli oluyo da. Donmesi mi lazm artk bas asagi?Ya senin kadar yetenek olmayı ne kadar isterdim
Ben magnezyuma başlamadım daha hiç ama gunde 1 soda iciyorum rahatlatiyor o gun kramp yasamiyirum
Daha nerelerimiz ağrıyacak diye bekliyorum her ay
Benim ki de yan yatıyor bazen geriliyor sanırım sanki içimde birşeyleri yırtıyor gibi benim doktor da döner merak etme diyor bakalım ne zaman dönecek
26 oldum ben de bu haftalarda en rahat pozisyonlarında oluyorlarmış doktor bir sorun yok son haftaya kadar döner dediKac haftaliksiniz canm? Donmesi icin erken degil mi? Ben 26+5 im hala yan yatıyor sol tarafimda poposu ayaklari sag tarafta kafasi ve elleri var bazen komple sol tarafima toplanir gbi oluyo orasi sisiyo disardan bile belli oluyo da. Donmesi mi lazm artk bas asagi?
Hani maydanoz riskliydi?Bugün kontör en gittik kızlar bebiş baş aşağı pozisyon almıs. Kasiklarda baskı ve ağrı olur dedi. Vardı zatentescillemis olduk. Elimdeki uyuşma için b 12 vitamin verdi günde bı dilim ananas ye dedi. Bı surahi suya birkaç dal maydanoz at gün içinde o suyu biç dedi. Çok yapilcak bişey yok dayanamaz olursan nöroloji ye gondercez dedi inşallah gerek kalmaz. Bebiş iyi çok şükür doktor çok yogundu bu sefer hızlı geçti muayene . Bı ay sonra tekrar gidcez bakalim
Bebekler son haftalara kadar dönmüyor genelde.Benim ikinci aydan beri kuyruk sokumu kemiğim ve belim ağrıyor. Küçükken düşme falan da olmadı ama inşallah normal doğuma engel olmaz. Geçen cuma gittim kontrole. Baş aşağı duruyordu benim kızım da. Ama o kadar hareketli ki tekrar yan döner diye korkuyorım. Gerçi üç ay var nerdeyse.
Çatın dar değilse ağrıdan sezaryen yapanı duymadım canım benBenim ikinci aydan beri kuyruk sokumu kemiğim ve belim ağrıyor. Küçükken düşme falan da olmadı ama inşallah normal doğuma engel olmaz. Geçen cuma gittim kontrole. Baş aşağı duruyordu benim kızım da. Ama o kadar hareketli ki tekrar yan döner diye korkuyorım. Gerçi üç ay var nerdeyse.
Ay olabilir canım.Kizimda hic agri olmadı. Bunda neredeyse 2 haftadir oluyor. Dikislerimin alt kısmı. Sanki kemiklerimi çekiçle kırmışlar. 2 yil geçmedi ya iki dogum arasi sanirim onun etkisi de var.
Hadi ya..Son ay ağrıyor. Benim ağrımıştı bayağı
Tamam canım.bana günde 2 al demişti de. Ben midem ağrıyor diye tek içiyorum.Akşamları magnezyum gün içinde de bir soda hüpletiyorum, haftaya ctesi kontrolüm bakalım sıkıcam dişimi artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?