Teşekkür ederim canım ❤Çok güzeller yaa şimdiden ellerine sağlık Canım çok sevimliler
Bende ona bayıldım. Onun müslin olanıda vardı. Digerini kardesimin esi beğendi o yuzden aldım. Benden 10 gun sonra o doguracakÇok güzelmiş hele dinazorlu olana bayıldım.
Büyük oğlum malesef 4 yaşında öğlen uykusunu bıraktı ama aslında bizim için daha iyi oldu gibi. Akşam 8 ya da 8.30 gibi uyuyordu sabah okula giderken 07.45 te uyanıyordu.. Akşam 8 de uyuyunca hem kendi perişan olmuyordu hem de benim işlerimi halletmem için iyi oluyordu..Arkadaşlar bu sorum olucak özellikle çocuk büyümüş anneler. Oğlum Eylül ayında dört yaşını doldruyor . Gündüzleri hala uyutuyorum ama kavga kiyamat zorla yatiriyorum. Gündüz uyumazsa akşamı zor ediyor huysuz olup sürekli ağlıyor. Ama gündüz bı iki saat uyuyunca pamuk gibi oluyor. Yatırırken hep zorla yatiyorum istmiyo bende üzülüyorum ama uyumasam dayanamıyor sanki. Siz cocuklarinizi kaç yaşına kadar gündüz uykuna yatirdiniz. Birkaç gün uyutmayip zorlasam alışır mi acaba. Gerçi benm işime gelio uyumasi bende yatip dinleniyorum oğlum uyurken ama hep zorla uyutma kısmı beni üzüyor
Benim drumda aşırı yoğun ve bu sehırde ünlü bir Dr. Ama muane süresince herşeyine detaylı bakıyor.. Bebek küçükken kısa sürerdi ama dün resmen 20 dk sürdü. Bizim böbrekleri kontrol altında tutuyor, sürekli böbrek ölçümü. Dün resmen ayrıntılı usg yaptı. Kalp böbrek beyne baktı... Artık her muanede renkli dopler yapıyor.. Son 3 dk da renkli usgyı acıyor, renkli olan bölüm çok güzel. Her şeyini görüyorsun.. Tansiyon kılo hep bakar.. En sevdıgım tarafı whats apptan ne yazsam o gun mutlaka mesai bitiminde cevap yazar.. Gece 11 de kanamam olmustu, tek seferde telefonu acınca ve pazar sabahı saat 8 de hastaneye gelınce benden 100 uzerınden 100 ü aldıNe kadar güzel.. Böyle olsun isterdim. Sanırım bu sebeple doktorumu değiştireceğim . Çünkü onun yoğun olması benim günlerce beklememi heveslerimi kırıyor.
Akşam sekizde uyumasi güzel tabi. Bebek dogana kadar öğlen uyusa aslında işime gelir artk çok yorulmaya başladım . Bakalım bebekten sonra ne olcakBüyük oğlum malesef 4 yaşında öğlen uykusunu bıraktı ama aslında bizim için daha iyi oldu gibi. Akşam 8 ya da 8.30 gibi uyuyordu sabah okula giderken 07.45 te uyanıyordu.. Akşam 8 de uyuyunca hem kendi perişan olmuyordu hem de benim işlerimi halletmem için iyi oluyordu..
Aaaaa hangi siteydi canımKızlar dün internetten aldığım kumaşlar geldi. Özenli paketlemişler. Kalitesi çok güzel. Çok çabuk geldi tavsiye ederim.
Uygulamadan açılıyor canım benimArkadaslar e bebege giremiyorum 2 gundur error veriyor bana ozel mi bu durum
intaslar.com canim instagramda da hesabi var ama sitesi daha iyi bütün cesitler varAaaaa hangi siteydi canım
intaslar.com canim instagramda da hesabi var ama sitesi daha iyi bütün cesitler var
Evet izmir de. Kaliteli satıyor. Bayıldım ürünlerine. Paketleme harika 1 gunde geldi. Whatsapp dan hemen cevap verdiler. Imkanin varsa git derim. Herhalde ben gitsem batarım.Aaa intaşlar mi ? Izmir'in en meshur yerlerinden biridir.Sicagi gozum yerse bir gideyim.
Olması gereken bu işte tamamen tatmin olmuş şekilde cikiyorsunuz . Benim de beklentim bu keske böyle birine denk gelseydim .Benim drumda aşırı yoğun ve bu sehırde ünlü bir Dr. Ama muane süresince herşeyine detaylı bakıyor.. Bebek küçükken kısa sürerdi ama dün resmen 20 dk sürdü. Bizim böbrekleri kontrol altında tutuyor, sürekli böbrek ölçümü. Dün resmen ayrıntılı usg yaptı. Kalp böbrek beyne baktı... Artık her muanede renkli dopler yapıyor.. Son 3 dk da renkli usgyı acıyor, renkli olan bölüm çok güzel. Her şeyini görüyorsun.. Tansiyon kılo hep bakar.. En sevdıgım tarafı whats apptan ne yazsam o gun mutlaka mesai bitiminde cevap yazar.. Gece 11 de kanamam olmustu, tek seferde telefonu acınca ve pazar sabahı saat 8 de hastaneye gelınce benden 100 uzerınden 100 ü aldı
Aaa tamam canım.intaslar.com canim instagramda da hesabi var ama sitesi daha iyi bütün cesitler var
Kumashome.com a baktım bende canım 20 TL metresi daha uygun Müslin kumaşEvet izmir de. Kaliteli satıyor. Bayıldım ürünlerine. Paketleme harika 1 gunde geldi. Whatsapp dan hemen cevap verdiler. Imkanin varsa git derim. Herhalde ben gitsem batarım.
Ben müslin kumaşı antalya bursa pazarindan aldım metresi 17tl. Pazenleri intasdan aldim metresi 20tlKumashome.com a baktım bende canım 20 TL metresi daha uygun Müslin kumaş
İntas. Com dedıgın yer mi. Ürünlerin eni 240.nasıl ölçulerde aldın canım.. Cok guzel modeller var. Poplın olarak geciyor... Hem de ucuz 18 TL 17 TL 20 TL de gıdıyor. Ölçüyu nasıl aldın cnm. Kaç m aldınEvet izmir de. Kaliteli satıyor. Bayıldım ürünlerine. Paketleme harika 1 gunde geldi. Whatsapp dan hemen cevap verdiler. Imkanin varsa git derim. Herhalde ben gitsem batarım.
Ben pazen aldim. Eni 240cm. 1 metre aldım. Eninden birer metre kesecem kalan 40cm olanıda yastik yapacam. 2 desen aldim. Ust uste koyup dikecegim. Arkali onlu 2 tane pazen battaniye 2 tane bebek yastigi çıkıyor. 1 yastik 1 battaniye 20tl ye gelmis oldu.İntas. Com dedıgın yer mi. Ürünlerin eni 240.nasıl ölçulerde aldın canım.. Cok guzel modeller var. Poplın olarak geciyor... Hem de ucuz 18 TL 17 TL 20 TL de gıdıyor. Ölçüyu nasıl aldın cnm. Kaç m aldın
Poplin kumastan ne dikeceksin. Nevresim miİntas. Com dedıgın yer mi. Ürünlerin eni 240.nasıl ölçulerde aldın canım.. Cok guzel modeller var. Poplın olarak geciyor... Hem de ucuz 18 TL 17 TL 20 TL de gıdıyor. Ölçüyu nasıl aldın cnm. Kaç m aldın
Muslin diye bulamadım, bebek desenleri görünce Muslin de bundan olur sandım.. Gerci bundan ne güzel babynest dikilir. Dikiş bilsem aslında kalıpları var. Harika desenler var poplindePoplin kumastan ne dikeceksin. Nevresim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?