2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Büyük oğlum malesef 4 yaşında öğlen uykusunu bıraktı ama aslında bizim için daha iyi oldu gibi. Akşam 8 ya da 8.30 gibi uyuyordu sabah okula giderken 07.45 te uyanıyordu.. Akşam 8 de uyuyunca hem kendi perişan olmuyordu hem de benim işlerimi halletmem için iyi oluyordu..

Çok korkuyorum artık beynim çıktı sözde bi iğne yapmışlardı ama etkisi olduğu halde böyle acıdı ise doğumda ne olur bilemiyorum arkadaşımda aynı hastanede doğum yapmış İlk etapta çocuğu görmek istemedim dedi. Bu sefer özel bide epidural düşünüyorum

Ne kadar güzel.. Böyle olsun isterdim. Sanırım bu sebeple doktorumu değiştireceğim . Çünkü onun yoğun olması benim günlerce beklememi heveslerimi kırıyor.
Benim drumda aşırı yoğun ve bu sehırde ünlü bir Dr. Ama muane süresince herşeyine detaylı bakıyor.. Bebek küçükken kısa sürerdi ama dün resmen 20 dk sürdü. Bizim böbrekleri kontrol altında tutuyor, sürekli böbrek ölçümü. Dün resmen ayrıntılı usg yaptı. Kalp böbrek beyne baktı... Artık her muanede renkli dopler yapıyor.. Son 3 dk da renkli usgyı acıyor, renkli olan bölüm çok güzel. Her şeyini görüyorsun.. Tansiyon kılo hep bakar.. En sevdıgım tarafı whats apptan ne yazsam o gun mutlaka mesai bitiminde cevap yazar.. Gece 11 de kanamam olmustu, tek seferde telefonu acınca ve pazar sabahı saat 8 de hastaneye gelınce benden 100 uzerınden 100 ü aldı

Arkadaslar e bebege giremiyorum 2 gundur error veriyor bana ozel mi bu durum

Akşam sekizde uyumasi güzel tabi. Bebek dogana kadar öğlen uyusa aslında işime gelir artk çok yorulmaya başladım . Bakalım bebekten sonra ne olcak

Bugün kontör en gittik kızlar bebiş baş aşağı pozisyon almıs. Kasiklarda baskı ve ağrı olur dedi. Vardı zaten tescillemis olduk. Elimdeki uyuşma için b 12 vitamin verdi günde bı dilim ananas ye dedi. Bı surahi suya birkaç dal maydanoz at gün içinde o suyu biç dedi. Çok yapilcak bişey yok dayanamaz olursan nöroloji ye gondercez dedi inşallah gerek kalmaz. Bebiş iyi çok şükür doktor çok yogundu bu sefer hızlı geçti muayene . Bı ay sonra tekrar gidcez bakalim

Aaa intaşlar mi ? Izmir'in en meshur yerlerinden biridir.Sicagi gozum yerse bir gideyim.
Evet izmir de. Kaliteli satıyor. Bayıldım ürünlerine. Paketleme harika 1 gunde geldi. Whatsapp dan hemen cevap verdiler. Imkanin varsa git derim. Herhalde ben gitsem batarım.

Olması gereken bu işte tamamen tatmin olmuş şekilde cikiyorsunuz . Benim de beklentim bu keske böyle birine denk gelseydim .

Evet izmir de. Kaliteli satıyor. Bayıldım ürünlerine. Paketleme harika 1 gunde geldi. Whatsapp dan hemen cevap verdiler. Imkanin varsa git derim. Herhalde ben gitsem batarım.
Kumashome.com a baktım bende canım 20 TL metresi daha uygun Müslin kumaş

İntas. Com dedıgın yer mi. Ürünlerin eni 240.nasıl ölçulerde aldın canım.. Cok guzel modeller var. Poplın olarak geciyor... Hem de ucuz 18 TL 17 TL 20 TL de gıdıyor. Ölçüyu nasıl aldın cnm. Kaç m aldın

Ben pazen aldim. Eni 240cm. 1 metre aldım. Eninden birer metre kesecem kalan 40cm olanıda yastik yapacam. 2 desen aldim. Ust uste koyup dikecegim. Arkali onlu 2 tane pazen battaniye 2 tane bebek yastigi çıkıyor. 1 yastik 1 battaniye 20tl ye gelmis oldu.

Poplin kumastan ne dikeceksin. Nevresim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…