2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım doktorum bu kadar önemli değil dedi çok fazla yükselirse sorun teşkil eder 100 müdürlerden bahsediyoruz ama ufak yükselmeleri sorun olarak görmüyoruz o yüzden tedaviye falan ihtiyaç yok demişti
İyi bari bende Dr ile şimdi görüştüm hafif düzeyde dedi bol su içip pztssi testi tekrar edelim dedi ,teşekkür ederim

Oğlum 4 yaşında. Öğle uykusuna yatmıyor. Ama akşam 9 da yatarsa sabah 9 da kalkıyor yani 12 saat uyumuş oluyor. Öğlen uyursa gece çok geç yatıyor. O yüzden uyutmuyorum
Akşam 11 de yatio sekizde uyanıyor gunduz nde iki saat kadar uyuyo. Ama gündüz uyumazsa da yine aynı saatte uyanır sabah.

Akşam 11 de yatio sekizde uyanıyor gunduz nde iki saat kadar uyuyo. Ama gündüz uyumazsa da yine aynı saatte uyanır sabah.
Sabah erken kalkar ama akşam yatma saati erkene çekilir. Gece 9 da en geç ondan sonra büyüme hormonu en verimli salgılanıyor. Benim ki de öğlen uyuyunca akşam çok geç yatıyor ve en verimli saati kaçırmış oluyor.

Ama tabi öğlen uyumayınca çok hırçın oluyor sa mecburen uyutuyorsundur.

Sizlere kolay gelsin ben bir tane ile nasıl baş edeceğim diye şimdiden düşünürken siz ikisiyle de basedebiliyorsunuz

Bugün şeker yüklemesi için gittim kızlar. Doktor ilk önce açlık ve tokluk bakalım gerekli olursa yaparız dedi. Değerlerim normal çıkınca da yapmadı. 25 +1 iz kilosu 770 gr boyu da 33 cm. Ama yüz üstü yattığı yüzünü göremedim Açıkçası doktorumda hiç görmek için uğraşmadı. Ve muayene çok hızlı bitiyor doktorun yoğunluğundan. özel hastaneye gidiyorum haftalarca bekliyoruz ilgi daha güzel olmalı diye düşünüyorum , sizlerinde böyle mi Sonucları göstermek için girdiğimde tekrar bakabilir miyiz dedim sezayene gideceğim dedi bakamadan döndüm

Bı sene öncesine kadar dokuz dokuz buçuk ta uyurdu ama bu sene huy degistirdi.

Doğum sonrası düzene koyarız diye umut ediyorum. Şuan gercekten yorucu. Birde benim kızım daha 2 yaşında bile degil.
Benim ki sabahtan öğlene kadar kreşe başlayacak bu sene. Enerjisini biraz atar diye düşünüyorum. Umarım kardeşim evde gitmiycem demez

Gittigin hastaneye yada doktoruna bagli galiba canm. Benim doktorum tam tersi yuzunu goremeyince yada duzgun pozisyonda olmadiginda ugrasiyor bakyor hala ayni cikolata ye su ic biraz yuru geri gel diyor tekrar gidiyorum 10-15 dakikadan bu sefer duzelmis oluyor sıpa elini yuzunu rahat goruyoruz :) benimki genelde elleriyle yüzünü kapatyor çünkü alıştık bu hallerine her seferinde 10-15 dakika arayla tekrar bakmak zorunda kaliyoruz

Kızlar dün akşam kalçadan hem de eşya üzerinden sinek sokması oldu ve çok feci kizardi. Daha sabah fark ettim. Birşey olmaz dimi ya

Kızlar dün akşam kalçadan hem de eşya üzerinden sinek sokması oldu ve çok feci kizardi. Daha sabah fark ettim. Birşey olmaz dimi ya
virüslü bir tür mü ? sinekler gebelik haricinde de çok masum değiller çoğu hastalığı onlar taşır. virüssüz bir sinek de olabilir bilemiyorum.
sinek sokması her defasında bende de kocaman bir şişlik ve kızarıklık bırakır bir de kaşıntı ama hep öyle diye hiç merak etmedim

Ne kadar güzel.. Böyle olsun isterdim. Sanırım bu sebeple doktorumu değiştireceğim . Çünkü onun yoğun olması benim günlerce beklememi heveslerimi kırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…