2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O an hiç takmıyorsun emin ol. Benim kv emekli ebe. İlk günler o tuttu bebeği doğru emzireyim diye. Hiç utanmadım valla

Yahu arkadaş sanki hastanede aylarca kalacağız da torunlarından mahrum kalacaklar. Gelsinler görsünler gelmesinler demiyoruz ki, sadece en azından erkekler bi 10-15 gün sonra görsünler nolacak. 9 ay dayanmışlar 10 gün biz toparlanana kadar bekleyemiyorlar mı, te Allahım yea Halk arasında bi söz var ya lohusanın aklı uçurumun kenarında olur diye, başımıza toplanıp illa bizi delirtecekler anlaşılan

O an hiç takmıyorsun emin ol. Benim kv emekli ebe. İlk günler o tuttu bebeği doğru emzireyim diye. Hiç utanmadım valla

Herkes oyle diyor takmiyorsun o an diye ama ben emzirmeden bi odayi bosaltmaya calisirim oturma alani olan ikili ya da süit odalardan tutmayi dusunuyorum gitsinler oraya en azindan. Senin kayinvalide ebeymis ama deneyimli yardimi da olmus. Ben de ozel ebeyle anlasacagim dogum kocum olacak o da hastanedeki gorevliler de emzirme konusunda destek olurlar zaten baskasina gerek yok.

Bu mesajı yanlışlıkla kayınvalideme atmak istiyorum ay evet valla çok değil 10 gün sadece anlayış istiyoruz

Zaten hastaneler de emzirme hemşiresi oluyor. Devlette doğum yaptığım halde vardı yani. Sütüm gelmiş mi diye kontrol etmişti. Emzirme şeklini falan göstermişti.

Bu mesajı yanlışlıkla kayınvalideme atmak istiyorum ay evet valla çok değil 10 gün sadece anlayış istiyoruz
2019 Ekim annelerinin kv.leri diye bi konu açıp oraya yazalım hep birlikte, belki duygularımızı ancak anlarlar. İnşallah halinizden anlarlar, sizin yavrunuzla ilk anlarınızda sizi strese sokmazlar. Şimdilik bunlara kafa yormamakta fayda var

2 dogumdan sonra da hemen ayaga kalktım, kendım kasındım. Eşim bile hey aslanım benim kim sana dayanır masallah 2 kere dogurdu hemencik ayaklandı der.. Tabi herkes bıraktı gitti. Bu sefer yataktan cıkmayacagım. Gelen Kendı pişirsin kendi yesin... Eşime de vah ay cok agrım var diye numara yapacagım.. Herşeyi o kadar yapıp alıştırınca eşin bile inanmıyor. Size tavsiyem lohusa nazınızı yapın alın bebegıni ı mis gıbı koklayın... Şimdi gelme dedim ama eminim kayınvalıde canta gıbı getirecek kocasını.. Ben de odamdan cıkmayacagım... Tüm yemegı işi yapsın zaten dayanamaz 3 gun sonra kaçar. Ama bu sefer gıycem pijamalarımı alcam cocuklarımı yanıma bebegımıx sevcem.. Diğer ahali de ne yapıyor edıyor kendileri bılır dolap orda pişirip tasırıp yesinler..

Neden korse aliyorsun yanina.

Bence gereksiz. Ben ekimde dogum yaptim. Bebek icin dogal gazi açtım. Havalar soguk olmadigi icin balkonlari aciyordu annemler. Yelek giyecek bir hava olmuyor.
İlk doğumda ameliyathane de usutum bronşit oldum ilk gün çok fena öksürmeye basladim szeryanliyken öksürmek çok acı verici ama korse takınca karni topladığı için daha iyi oluyor. Normalde bi hafta sonra izin veriyorlar galiba . Çok sikmadan kullanmayı düşünüyorum.

Eskiden doğal gaz yoktu. Sobalı evler giyiyorlardi. Simdi evler sicak. Birde surekli hareket halinde olunca ates basıyor. Ben atletle oturuyordum bebegi emzirirken
Benim oglumda kasimda doğmuştu ben koca kışı tişörtle geçirmiştim hem ev sicakti hemde ben cok yanıyordum
O zamanki pijama ve geceliklerim kisa kolluydu uzununu bulamadim diye üzülüyordum yanmaya baslayinca iyikide bulamamisim diyordum
Simdi de oyle kisa kollu %70bambu, %30 koton karisimi aldim serin tutsun diye

Günaydın kızlar aranızda kapalı var mı bizler nasıl yapıcaz bu pijama işini doğum sonrası odaya erkekler giriyo kayınpeder kayın falan ben o halde bide kafamı kapatmakla uğraşmak istemiyorum
Picama alt üst ama uzun kollu aldm bende yürürken giymek için sabahligi var . Tabi picamaya uygun tülbent ayralicam onu daha almadim. Lohusa odasına çok erkek girmemeli ama gelen oluyor yine. Kayınpederin yanında başını örtmek zorunda değilsin cnm. O senin öz baban hükmünde

Çok güzel cnm. El örgüsü değil mi

Giy gitsin kız ben ilk doğumda erkek diye lohusa picamami mavi aldım. Şimdi yine alırken satıcı kız bebeğin cinsiyeti sordu erkek dedim. Eee dedi ama pembe kırmızı bakıyorsun. Yok valla zaten çok beyaz tenliyim doğumda iyice uctu rengim resimlerde kötü cikmisim pembeli takım aldim bu sefer. İlk doğumdan kalan mavi takım da var yeni duruyor zaten bide siyah alt üst düğmeli bı takım var onuda koyarm . Üç takım iki gun fazlasıyla yeter bence. Kırmızı güzel takım bulsaydim kırmızı alcaktim hatta cann ne istiyorsa onu giy cnm. İçinde kalmasin

Korseyı Dr da dıyor ama ben mayıs ve temmuzda dogurdugum ıcın çok sıcaktı o yuzden takmadım ama bunda düşünüyorum

Korseyı Dr da dıyor ama ben mayıs ve temmuzda dogurdugum ıcın çok sıcaktı o yuzden takmadım ama bunda düşünüyorum
Benm ilk dogumda 12 eyluldu bu da Eylül sonu olcak diyor dokoturmuz. Eylül çok güzel bı ay doğum için ne sıcak ne soğuk

Evet 3 lü set almak mantıklıymış canım baktım bugun biraz bende hiç öyle görmedi beni kayınpederim o yüzren tuhaf olur bende açık duramam en iyisi eşimi sıkı bi şekilde tembihlemek

Benimki çok sosyal teli elinden düşmez belki şuan yazdıklarımı okuyodur kim patavatsız gelin diye İnşallah canım benim hepimizin güzel geçer burdada güzel anılarımızı yazarız❤❤

Benimde planım bu gelsin pişirsinler yesinler temizlesinler valla iyi olsamda yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…