2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen bende kanrimdaki için yemek yapıyorum bide oğlum var . Ne zamandır hamur işi kek pasta yapmadım dün sabah mutfağa girdi yumurta leğen krem şanti süt merdane almış anne pasta yapicam diyo. Gözlerim doldu üç buçuk yaşında kuzum. İki aydır ellerim uyuşuyor sadece yemek yapıp geciodum dün girdim pasta yaptım nasıl sevindi kuzum. Ama hamile halimle cocuklarim hariç kimse için zahmet Edip yormam kendimi

Kızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
Saçınızı kestirdiniz mi hamileyken?
Ben kızımda kestirmiştim. “Kestirince aklı kısa olur” düşüncesinin batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama geçen gün komşum; “ben oğlanlarda kestirdim, kızımda kestirmedim” oğlanların aklı kısa gibi bişeye getirdi lafı:/
Tırstım şimdi gerçekten, çok da kırığım var saçlarımda.
Bana bi cesaret verin lütfen

Çok sağ ol, modeli nasıldı peki canım, yüksek bel, şortlu bir şey iş görür mü?

Valla ben bir kere hamileliğin başında, bir de bu hafta kestirdim Boyaya da ara verdim çünkü, kesim de yaptırmasam çok kötü durumdaydım.

Bunlar tamamen hurafe gercekten.

günaydın canım, 5 i beğendim
Kuzumun siparişlerini verdim...
çok güzeller
kestirmedim ama ihtiyacım yoktu olsaydı kestirirdim. tamamen hurafe eğer ihtiyacın varsa kestirebilirsin

Arkadaşlar selamlar,
Oğluma isim konusunda hala karar verebilmiş değilim...
Ama hediyelikler vs için de geç kalmak istemiyorum.
Sizlerin düşüncelerini de çok önemsiyorum, iki isim var şimdilik aklımda
Yardımcı olur muydunuz acaba
Aklımda ki iki isim
—Atahan
—Arden
Sizin farklı bir öneriniz olursa onu da seve seve değerlendiririm.
Şimdiden çok teşekkür ederim

Bence atahan çook güzel canım

Bence de Atahan kulağa hoş geliyor

Atahan güzel bence de

inanma böyle şeylere. Ben hem kestirdim hem boyattim. Kizimda şükürler olsun aklı kısa değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…