- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Aynen bende kanrimdaki için yemek yapıyorum bide oğlum var . Ne zamandır hamur işi kek pasta yapmadım dün sabah mutfağa girdi yumurta leğen krem şanti süt merdane almış anne pasta yapicam diyo. Gözlerim doldu üç buçuk yaşında kuzum. İki aydır ellerim uyuşuyor sadece yemek yapıp geciodum dün girdim pasta yaptım nasıl sevindi kuzum. Ama hamile halimle cocuklarim hariç kimse için zahmet Edip yormam kendimiMerhamet olmali insanda gercekten bu halde is yaptirilir mi. Sen kendi evinde yemegini toplamani vs yapabiliyorsan esinin yardimiyla opup basinin ustune koysun herkes. Ben sahsen su sicaklarda ve agirlasmamla yemek yapabiliyorsam tek cesit o gun kendimi karda sayiyorum. Zaten onu da sirf bebek icin yapiyorum yoksa hepten yapmamtemizlige hele hic elimi surmuyorum haftalik yardimci yapiyor ama o yeter mi bir gun tabi yetmez 1-2 gun temiz diger gunler daginik idare ediyoruz. Hic kafama takamam ama bunu
Günaydın, 4 ve 5 diyorum ben de.Günaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Eki Görüntüle 2287260 Eki Görüntüle 2287263 Eki Görüntüle 2287264 Eki Görüntüle 2287265 Eki Görüntüle 2287266
Birincisi ve sonuncu güzelmiş cnmGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Eki Görüntüle 2287260 Eki Görüntüle 2287263 Eki Görüntüle 2287264 Eki Görüntüle 2287265 Eki Görüntüle 2287266
Çok sağ ol, modeli nasıldı peki canım, yüksek bel, şortlu bir şey iş görür mü?Daha iyi oldu diyebilirim çünkü kocaman karından bebek çıkıyor karın boş çuval gibi sönüyor yürürken oksururken falan korse olunca karnı topladığı için acı daha az oluyor. Ben üç gün sonra taktm sikmadan. Doktor izin verirse ilk günden gevşek bı şeklide takmak istiyorum
Valla ben bir kere hamileliğin başında, bir de bu hafta kestirdimKızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
Saçınızı kestirdiniz mi hamileyken?
Ben kızımda kestirmiştim. “Kestirince aklı kısa olur” düşüncesinin batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama geçen gün komşum; “ben oğlanlarda kestirdim, kızımda kestirmedim” oğlanların aklı kısa gibi bişeye getirdi lafı:/
Tırstım şimdi gerçekten, çok da kırığım var saçlarımda.
Bana bi cesaret verin lütfen
Kızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
Ben kızımda kestirmiştim. “Kestirince aklı kısa olur” düşüncesinin batıl inanç olduğunu düşünüyorum ama geçen gün komşum; “ben oğlanlarda kestirdim, kızımda kestirmedim” oğlanların aklı kısa gibi bişeye getirdi lafı:/
günaydın canım, 5 i beğendimGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
çok güzellerKuzumun siparişlerini verdim...
kestirmedim ama ihtiyacım yoktu olsaydı kestirirdim. tamamen hurafe eğer ihtiyacın varsa kestirebilirsinKızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
95 çıkmıştıCanım 50lik sonucun kaç çıkmıştı?
Canım 50lik sonucun kaç çıkmıştı?
benim 130 çıkmış95 çıkmıştı
Bence atahan çook güzel canımArkadaşlar selamlar,
Oğluma isim konusunda hala karar verebilmiş değilim...
Ama hediyelikler vs için de geç kalmak istemiyorum.
Sizlerin düşüncelerini de çok önemsiyorum, iki isim var şimdilik aklımda
Yardımcı olur muydunuz acaba
Aklımda ki iki isim
—Atahan
—Arden
Sizin farklı bir öneriniz olursa onu da seve seve değerlendiririm.
Şimdiden çok teşekkür ederim
Bence de Atahan kulağa hoş geliyorArkadaşlar selamlar,
Aklımda ki iki isim
—Atahan
—Arden
Atahan güzel bence deArkadaşlar selamlar,
Aklımda ki iki isim
—Atahan
—Arden
Sınır 145 diye biliyorum canım. Senin ki de normal sanırımbenim 130 çıkmışbakalım doktorum ne diycek
Günaydın canım, 1 veya 4 hoşuma gitti benim deGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Günaydın canım, 1 veya 4 hoşuma gitti benim deGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
inanma böyle şeylere. Ben hem kestirdim hem boyattim. Kizimda şükürler olsun aklı kısa değilKızlar günaydın, arada okuyabiliyorum ama sürekli takip edemiyorum burayı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?