Benimde planım bugelsin pişirsinler yesinler temizlesinler valla iyi olsamda yapmam
Kesinlikle canım öyle ilk zamanlar çok kıymetli şimdiden bile içim kıpır kıpır belki okuyanlar kızıyodur çok ön yargılı diye ama ben kaynanamı biliyorum bu halimle bile geçen evine gittik bana süpürge çalıştırmaya kalktı öyle gelinim yapsın ben oturayım gelinin keyfini çıkarayım kafasında o yüzden hazırlıklı gidicemZaten yeni dogum yapmis kadinin yanina o bebegiyle vakit gecirsin ogrensin diye yardima gelinmez mi? Bir de misafirlige gelmisler gibi yemek ve temizlik mi yapacaktikbunlar en kiymetli en ozel anlar bebegimizle bir daha da geri gelmeyecek ilk gunler. Isterse dunya yansin ve sen hic dogum yapmamis gibi agrin sizin olmasin yine de kimildama
Yok canım benim tamamen haklısın, ben de açıkçası annemle eşim dışında kimse olmasın diyorum doğumda, bakalım başarabilirsekKesinlikle canım öyle ilk zamanlar çok kıymetli şimdiden bile içim kıpır kıpır belki okuyanlar kızıyodur çok ön yargılı diye ama ben kaynanamı biliyorum bu halimle bile geçen evine gittik bana süpürge çalıştırmaya kalktı öyle gelinim yapsın ben oturayım gelinin keyfini çıkarayım kafasında o yüzden hazırlıklı gidicemtabi bende öyle pasif değilim hakkından geliyorum ama buda beni yıpratıyo haliyle
dikişler için kontrol ve Rahim de sıkıntı var mı diye doktor kontrole çağırıyor. Onda artık korse takabilirsin demişti doktorum. Ama ben kullanmadımKorseyi sezaryen sonrasında da kullanabildiniz mi? Dikiş yerlerini ağrıtır mı acaba?
Kesinlikle canım öyle ilk zamanlar çok kıymetli şimdiden bile içim kıpır kıpır belki okuyanlar kızıyodur çok ön yargılı diye ama ben kaynanamı biliyorum bu halimle bile geçen evine gittik bana süpürge çalıştırmaya kalktı öyle gelinim yapsın ben oturayım gelinin keyfini çıkarayım kafasında o yüzden hazırlıklı gidicemtabi bende öyle pasif değilim hakkından geliyorum ama buda beni yıpratıyo haliyle
Teşekkürler canım, o zaman şimdilik kalsın benim dedikişler için kontrol ve Rahim de sıkıntı var mı diye doktor kontrole çağırıyor. Onda artık korse takabilirsin demişti doktorum. Ama ben kullanmadım
İnşallah gönlünce olur canımYok canım benim tamamen haklısın, ben de açıkçası annemle eşim dışında kimse olmasın diyorum doğumda, bakalım başarabilirsekİlk doğumumuz sonuçta, acemiliği olacak, her kafadan bir ses çıkması en son isteyeceğim şey.
Doktotnz kimEvet doktorum da orada benim ama 3,5 normal doğum.
HamilesinnnHerkesler iyidir inşallah bugün iş yeri yoğundu gelemedim bir türlü
İlk doğumum da 2.gün herseyı yaptım. Yemek hazırladım. 3.gün mü ne süpürge tuttum... Gelenlere cay servisi yaptım.. Benım annem kayınvalıde den 10 yaş küçük. Benım annem oturunca elin kadınından bırsey bekleme.. Kadın allahtan oğlene dogru gelip sevip giderdi yük olmamak için. Annem sözde bizde gece uykusu agır duymaz allahtan eşim herseyı getirdi göturdu... 5.günde ben artık tükendim oflamaya başlayınca kız kardesım ne yani annemden iş mi bekliyorsun annem buraya torun sevmeye geldi.. Bu sözü ben asla unutmadım ve kardesıme de mesafe koydum... Gecen yaz ütüsünü hala annem yapıyor... Ne ya kaç yaşına geldin hala anneme mi ütületıyorsun dedim.... Sen yapta kadın torunlarını sevsin degıl mı ama dedim.... Yani kendi annen misafir gıbı oturup kIkardesınde elinde telefonla ergen gıbı takılırsa kaynamadan ondan bundan ne beklersin.... O yüzden kimseye açacak ağzım yok.. Taragım varsa başımı kasıyacagım...Zaten yeni dogum yapmis kadinin yanina o bebegiyle vakit gecirsin ogrensin diye yardima gelinmez mi? Bir de misafirlige gelmisler gibi yemek ve temizlik mi yapacaktikbunlar en kiymetli en ozel anlar bebegimizle bir daha da geri gelmeyecek ilk gunler. Isterse dunya yansin ve sen hic dogum yapmamis gibi agrin sizin olmasin yine de kimildama
elimden
İlk doğumum da 2.gün herseyı yaptım. Yemek hazırladım. 3.gün mü ne süpürge tuttum... Gelenlere cay servisi yaptım.. Benım annem kayınvalıde den 10 yaş küçük. Benım annem oturunca elin kadınından bırsey bekleme.. Kadın allahtan oğlene dogru gelip sevip giderdi yük olmamak için. Annem sözde bizde gece uykusu agır duymaz allahtan eşim herseyı getirdi göturdu... 5.günde ben artık tükendim oflamaya başlayınca kız kardesım ne yani annemden iş mi bekliyorsun annem buraya torun sevmeye geldi.. Bu sözü ben asla unutmadım ve kardesıme de mesafe koydum... Gecen yaz ütüsünü hala annem yapıyor... Ne ya kaç yaşına geldin hala anneme mi ütületıyorsun dedim.... Sen yapta kadın torunlarını sevsin degıl mı ama dedim.... Yani kendi annen misafir gıbı oturup kIkardesınde elinde telefonla ergen gıbı takılırsa kaynamadan ondan bundan ne beklersin.... O yüzden kimseye açacak ağzım yok.. Taragım varsa başımı kasıyacagım...
Nasıl içine siniyorsa öyle yap cnm. Zaten lohusa odasına kimse destursuz girmez merak etmeEvet 3 lü set almak mantıklıymış canım baktım bugun biraz bendehiç öyle görmedi beni kayınpederim o yüzren tuhaf olur bende açık duramam en iyisi eşimi sıkı bi şekilde tembihlemek
Benimki de sever sosyal medyayı falan, kullanır yani durum hikaye falan paylaşır benden çokBenimki çok sosyal teli elinden düşmez belki şuan yazdıklarımı okuyodur kim patavatsız gelin diyeİnşallah canım benim hepimizin güzel geçer burdada güzel anılarımızı yazarız❤❤
3. Ya da 4. Resim canımGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Eki Görüntüle 2287260 Eki Görüntüle 2287263 Eki Görüntüle 2287264 Eki Görüntüle 2287265 Eki Görüntüle 2287266
Günaydın herkese, 3. ve 5. çok güzelmişGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Eki Görüntüle 2287260 Eki Görüntüle 2287263 Eki Görüntüle 2287264 Eki Görüntüle 2287265 Eki Görüntüle 2287266
ben de 5. yi begendim canım :)Günaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
Daha iyi oldu diyebilirim çünkü kocaman karından bebek çıkıyor karın boş çuval gibi sönüyor yürürken oksururken falan korse olunca karnı topladığı için acı daha az oluyor. Ben üç gün sonra taktm sikmadan. Doktor izin verirse ilk günden gevşek bı şeklide takmak istiyorumKorseyi sezaryen sonrasında da kullanabildiniz mi? Dikiş yerlerini ağrıtır mı acaba?
Canım 50lik sonucun kaç çıkmıştı?Benim ki de 50lik yaptırdı. Şeker ile ilgili hiç sıkıntın yoksa ondan 50 lik istemiş olabilir
En sondakini beğendim canımGünaydın bu etiketlerden hangisi güzel sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?