2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde planım bu gelsin pişirsinler yesinler temizlesinler valla iyi olsamda yapmam

Zaten yeni dogum yapmis kadinin yanina o bebegiyle vakit gecirsin ogrensin diye yardima gelinmez mi? Bir de misafirlige gelmisler gibi yemek ve temizlik mi yapacaktik bunlar en kiymetli en ozel anlar bebegimizle bir daha da geri gelmeyecek ilk gunler. Isterse dunya yansin ve sen hic dogum yapmamis gibi agrin sizin olmasin yine de kimildama

Kesinlikle canım öyle ilk zamanlar çok kıymetli şimdiden bile içim kıpır kıpır belki okuyanlar kızıyodur çok ön yargılı diye ama ben kaynanamı biliyorum bu halimle bile geçen evine gittik bana süpürge çalıştırmaya kalktı öyle gelinim yapsın ben oturayım gelinin keyfini çıkarayım kafasında o yüzden hazırlıklı gidicem tabi bende öyle pasif değilim hakkından geliyorum ama buda beni yıpratıyo haliyle

Yok canım benim tamamen haklısın, ben de açıkçası annemle eşim dışında kimse olmasın diyorum doğumda, bakalım başarabilirsek İlk doğumumuz sonuçta, acemiliği olacak, her kafadan bir ses çıkması en son isteyeceğim şey.

Merhamet olmali insanda gercekten bu halde is yaptirilir mi. Sen kendi evinde yemegini toplamani vs yapabiliyorsan esinin yardimiyla opup basinin ustune koysun herkes. Ben sahsen su sicaklarda ve agirlasmamla yemek yapabiliyorsam tek cesit o gun kendimi karda sayiyorum. Zaten onu da sirf bebek icin yapiyorum yoksa hepten yapmam temizlige hele hic elimi surmuyorum haftalik yardimci yapiyor ama o yeter mi bir gun tabi yetmez 1-2 gun temiz diger gunler daginik idare ediyoruz. Hic kafama takamam ama bunu

İnşallah gönlünce olur canım doğum bizim için sıkıntılı bi süreç yardıma ihtiyacımız olduğu dönem ve bu yardımı insanın annesinden beklemesi en doğal hakkı

elimden İlk doğumum da 2.gün herseyı yaptım. Yemek hazırladım. 3.gün mü ne süpürge tuttum... Gelenlere cay servisi yaptım.. Benım annem kayınvalıde den 10 yaş küçük. Benım annem oturunca elin kadınından bırsey bekleme.. Kadın allahtan oğlene dogru gelip sevip giderdi yük olmamak için. Annem sözde bizde gece uykusu agır duymaz allahtan eşim herseyı getirdi göturdu... 5.günde ben artık tükendim oflamaya başlayınca kız kardesım ne yani annemden iş mi bekliyorsun annem buraya torun sevmeye geldi.. Bu sözü ben asla unutmadım ve kardesıme de mesafe koydum... Gecen yaz ütüsünü hala annem yapıyor... Ne ya kaç yaşına geldin hala anneme mi ütületıyorsun dedim.... Sen yapta kadın torunlarını sevsin degıl mı ama dedim.... Yani kendi annen misafir gıbı oturup kIkardesınde elinde telefonla ergen gıbı takılırsa kaynamadan ondan bundan ne beklersin.... O yüzden kimseye açacak ağzım yok.. Taragım varsa başımı kasıyacagım...

Cok haklisin canim uzuldum senin icin iki taraftan da hayir yok pek. Benim de kayinvalideden beklentim falan yok zaten. Annem ablamlar falan yardimci olurlar ilk zamanlarda. Ama yardimci olacak olmasalar da yine is yapmazdim onlar da durumu gorur bir zahmet anlar daha erken giderlerdi.

Evet 3 lü set almak mantıklıymış canım baktım bugun biraz bende hiç öyle görmedi beni kayınpederim o yüzren tuhaf olur bende açık duramam en iyisi eşimi sıkı bi şekilde tembihlemek
Nasıl içine siniyorsa öyle yap cnm. Zaten lohusa odasına kimse destursuz girmez merak etme

Benimki çok sosyal teli elinden düşmez belki şuan yazdıklarımı okuyodur kim patavatsız gelin diye İnşallah canım benim hepimizin güzel geçer burdada güzel anılarımızı yazarız❤❤
Benimki de sever sosyal medyayı falan, kullanır yani durum hikaye falan paylaşır benden çok inşallah yaa bol bol güzel anılarımız birikir de yazarız inşallah

Korseyi sezaryen sonrasında da kullanabildiniz mi? Dikiş yerlerini ağrıtır mı acaba?
Daha iyi oldu diyebilirim çünkü kocaman karından bebek çıkıyor karın boş çuval gibi sönüyor yürürken oksururken falan korse olunca karnı topladığı için acı daha az oluyor. Ben üç gün sonra taktm sikmadan. Doktor izin verirse ilk günden gevşek bı şeklide takmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…