2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
arden i beğendim
bana hep aden bahçesini hatırlatır

Atahan bence cok güzel..arden i 2 yıldır cok duyuyorum ve kızına aden koyanlar hep erkege arden koyuyorlar.. Atahan daha karizmatik ve erkege uygun

kızlar bişe soracağım bana çok saçma geliyor sizde aynı mı düşünüyorsunuz acaba hani bu instada falan görüyoruz ya bebeğin fotosuna emoji koyup paylaşıyorlar falan bana çok itici geliyor madem nazara inanıyorsun koyma fotosunu dünyacı ünlü insanlar direk paylaşıyor milyonlar görüyor onlara nazar değmiyor

Kesinlikle katılıyorum canım bana da aşırı itici geliyo ya normal fotosunu koy yada hiç koyma ne mana yani o emojili koyunca anlamı ne oluyo bence çok komik oluyolar

Bana da saçma geliyor öyleyse hiç koyma paylaşma.. Ben ilk oğlumda zor süreçlerden geçtiğim için ilk resmi 4 ay sonra paylaşmıştım, ama 2. De hemen paylaştım.... Yüzü acık koydum... Gözü olanın gözü çıksın... Şimdi farklı şehirde yaşıyorum hemen paylaşmamı isterler gelip göremeyecekleri için... Zaten bizim sülale de kız kıymetli pek erkek bebege bakan olmuyor. Zaten benimkileri ilk doğunca aşırı çirkin oluyor kıllı tüylü, anne olarak ben bile ilk dogdugunda allahım bu benım mi diyorum... O yüzden benim bebeklere pek nazar değmiyor...

Kesinlikle katılıyorum canım bana da aşırı itici geliyo ya normal fotosunu koy yada hiç koyma ne mana yani o emojili koyunca anlamı ne oluyo bence çok komik oluyolar
yanlız olmadığıma çok sevindim
benimki de sanırım kara kuru bişe olacak ana belli baba belli

Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?

Normal Doğumda gecelik sezeryan Doğumda pijama bence. Normal Doğum sonrası doktor gelip dikiş kontrolü yapıyor o pijamayı çıkarmak öyle zor ki o an. Sezeryan da da göbekten bastırıp bakıyorlar gecelik zor oluyor 2 parça daha işlevli oluyor bence Doğum tipine göre bence değişiyor

Bende bugun bebegin ilk alisverisini yaptim Su an sicaktan bayilmak uzereyim eve kaciyorum.

Bir tane aziz bebeden 10 lu hastane cikisi aldim. 1 tane 5 li hastane cikisi 10 tane zibin bir battaniye bebek bezi camasir deterjani yumusatici ve kendime lohusa bezi gogus pedi aldim. Hastane cantasina baslayacagim yavastan. Her ihtimale karsi

yanlız olmadığıma çok sevindim
benimki de sanırım kara kuru bişe olacak ana belli baba belli
Yok öyle esmer olanların bebekleri hep renkli gözlü okuyor .. Eşim yeşil gözlü esmer degıl bugday tenli.. Ben ela gözlü..bızden ne olması beklenir renkli göz... Nerde 1.oğlum kahverengi, 2. Oğlum ela gözlü.... Esımle ben kel dogmuşuz.. Bizimkilere eve cıkınca toka tak o kadar kıllı yani... 1. Ve 2 de hıc midem bulanmadı bunda her sabah rutine bagladım hala kusuyorum... Dr ılac bıle vermedi sen dogurana kafar boyle dedi... İlaç da gecırmez bu saatten sonra dedi... O yuzden bu bebegı ın sacları kesin omuzda olur... Renkli göz beklentim hiç kalmadı zaten.... Ama komşumun eşi kapkara kadın esmer kızlarının sacı kum rengi göz yesil. 3 kusmak önceki bBaaaneye cekmiş... Eşime dıyorum sızın 3 kudak ötede sıkıntı var nasıl gülüyor.. Olabılır valla dıyor

canım seninle yakındık sanırım biz hangi doktora gidiyorsun ve doğumu nerede yapacaksın ?

evet bende başladım bebeğin herşeyi tamam gibi kendime alacaklarım kaldı onu da sallayıp duruyorum
evet 7 göbekten alır derler bebekler için inş güzel bi kuşaktan alır

İlaçları düzenli alıyorum ona rağmen halsiz bitkin ve hep yorgunum kan degerlerim iyi olmasına rağmen. İcmesem nolur bilemem

Benimde düşük çıktı 2 kutu bitirdim üstelik

Doktorum 50lik yaptirmami istemis seker yuklemesini.Genelde 75 lik istenmiyor mu?

Benimde 50 lik oldu hamilelik gidişine göre istiyorlar sanırım

20 ekimde yapariz dedi. 20 ekim pazara geliyor. Sordum pazar günü doguma giriyormusunuz diye. 1 gun once yada sonra yapariz dedi. 19 ekim olsun diyorum. 19.10.19 guzel tarih kızımda 10.10.17 de dogdu. 38+4 de alirlar seninde

Ay tarihler cok güzelmiş. Bakalım bu kez de tutturabilecek misin?

Ben lc wakiki den alt üst pijama takımı aldım cok da uygun. Bence o fiyatlar çok yüksek yazık başka Birsen’de kullanırım

Benim terazi kiz yegenim var. Aman Allahim cenesiyle olduremeyecegi insan yok bir seye tutturdu mu da siz kendiniz vereyim de kurtulayim dersiniz. erkegi nasil olur bilmem. Ekimin sonu da akrep oluyor.

Bende terazi kızları iyi diye biliyorum. Bir de akrep oğlum var inadı öldürür simdi terazı kızı ile çenesi ile öldürürse yandık

Kizlar ben dagiden bu pijama ve geceligi aldim. Cok da rahatlar, ayrica fiyatlari da uygun.

Cok hoşlarmış güle güle kullanın

Banada sacma geliyor. Ya paylas ya paylasma birde poposunu kolunu bacağını paylasiyorlar

Banada sacma geliyor. Ya paylas ya paylasma birde poposunu kolunu bacağını paylasiyorlar
En cok da ayak paylasıyorlar... Ben 1.opluma hamıleyken bır arkadasını aramıstım o zaman 32 haftalık hamıleyım. Neyse ben dogurdum ben den 3 hafta sonra o dogurdu... Ama bana telefonda aaa ben de hamıleyım falan demedi. O kadar kırıldım ki cunkü sözde samimiydik... Facede bebegın ayagını gördüm... Allah bagıslasın hamilelıgını bu kadar saklamana gerek yoktu, o kadar saklıyorsun bari bebegın ayagını da paylaşma yazdım... Anında aradı. Özür falan diledi. Ya arkadasım yenı 6 haftalık hamıle olsan anlarım ama ben senı 32. Haftada aradım sen de 29.haftadaydın..gızlemeye ne gerek var.. O zaman paylaşmayacakksın kol bacak ayak dedim... Yani insanlar nazar degcek dıye sacmalıyor

Ben kestirdim canım tamamen batıl inaç ya boşver takma böyle şeyleri benimde kızım olcak yok ömrü kısa olur falan filan uydurma şeyler işte

Benecede çok saçma görmemişin çocuğu olmuş diyorum direk ne gerek var ya paylaş yada paylaşma bide nazar boncuğu göğsüne takanlar var

Çok haklisin sezeryanda iki parça ideal. İlk başta picama üstünü giydirdi hemşireler alfa bebek bezi gibi bişey bağladılar battaniye ile iyice örtüler picamayi ilk yürüyüş yapacağım zaman tekrar kanama kontrolü yapıp öyle giydirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…