2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de bunlari aldim. Burda esnaflarin bulundugun bi is hani var ordan aldik. Cok begendim cirtcirtli oyle aciliyor. Gecelik sabahlik su yesili. Pijama pembe kedili

Eklentiler

• DC1752E7-D73C-47F6-ADCC-8C43F70BC24E.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46
  • 5DCF9A02-E3D7-44F7-BE0E-5AAA7913381D.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 0549BACC-603A-40B7-9C23-6E583D32943A.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
Aman ben onla resım mesım cektırmem. O bir resmını yollarmış babaları dıye on sayfaya koyar fotografcı dıyor. Ne yapıyorsan yaptır yoksa 10 yıl bıt bıt konuşuyorsun dıyor.. Ben oyle cayıra cımene yayılıp resım cekınmem, sen oğullarına ne yapıyorsan yap kırda mi yuvarlanıyorsunuz ıstedıgıni yap. Doguma da maşallah getırcekmıs, sünnet cocugu gıbı oda mı süslücen diyor.. Allahtan adamı bıldıgımı ıcın artık tınlamıyorum Kendı bıldıgımı yapıyorum.. Oh canıma degsın

Koptumm
Senin esinde benimki gibi düz adam bizimkide hic sevmiyor.Antin kuntin isler bunlar diyor Bizim dugun dis cekimini bir.arkadasi 3-5 poz cekerek yapti.ikisinde zaten asker arkadasim gibi poz verdi

Onu da biliyorum sanırım Gizem ona eğitim vermişti. Temalarını cok benzer kullanıyor. Bebek çikolatası ve hastane için organizasyon firması düşünüyor Musun? Benim çevrem diyor ki o iş bizde
Bebek çikolatası ve bir çeşit hediyelik düşünüyorum. Fırsat bulur suluhana gidebilirsem kapı süsü ve süsleme için bir şeyler alırım. Organizasyon falan bence abartı ya. Zaten ilk gün için mümkün olduğunca ziyaretçi olmasın diye 2. Gün gelin diyeceğiz. Ben onu hazırla bunu koy stres olacağıma huzur istiyorum o gün. Ebe bir arkadaşım eşim de yanımdayken çok güzel bilgiler verdi. İlk gün bebek doğar doğmaz mümkün olduğunca hem anne, hem de baba bebekle ten teması kurmalıymış. Anne mutlaka en az 2 saate 1 emzirmeli. Odanın ışığı loş olmalı. Bebeğe ne kadar anne karnı kadar huzurlu ve sakin bir ortam verirsek ilk gün bebek şaşkınlığını o kadar kolay atlatırmış. Refakatçı sadece eşin kalsın dedi. Eşim de zaten sadece kendisi kalmak istiyormuş. Anneleri, babaları ziyaretten sonra gönderip aile olarak sarmaş dolaş bir ilk gece atlatmayı düşünüyoruz bakalım

Ben de bunlari aldim. Burda esnaflarin bulundugun bi is hani var ordan aldik. Cok begendim cirtcirtli oyle aciliyor. Gecelik sabahlik su yesili. Pijama pembe kedili
Güle güle kullan. Nasıl oldun bu arada, kasılmaların geçti mi? Geçen dedinya alışverişi yaptım, peşine de kasılma olayı oldu. O gün acaba çok mu yoruldun dedim. Dün alışverişte hep aklıma geldin valla.

Selam kızlar. Dünkü gıcık doktordan sonra dayanamayıp bugün özel hastaneye gittim. Doktor prof. du ve çok iyi bir doktordu. Şükürler olsun bir sıkıntı yok. Vajinamin ağrısı bebegin büyümesi ve dikislerimin gerilmesindenmis. Kafama takilan birsey oldu bebek 875gr olmuş. Biraz iri ama bir sorun yok dedi. Sizce kilosu çok degil mi

Hala devam ediyor iki gundur evdeyim yarin tahlil sonuclarim cikacak dr ilac verip degerlendirecek. Ama baska doktor gorusu daha alacagim bayagi endiselendim cunku. Yarin baska bir doktora daha gidecegim.

Kızlar gittigidiyorda 50 TL ve uzerı alışverişte anında 20 TL indirim var. Ben az önce babynest aldım.. 85 e begendıgı aman pahalı dedıgım babynest 65 tlye aldım. Hem de isim yazılacak yastıgına... Tek alısverıs ıcın gecerli..aldıktan sonra bır de terlık alayım dedım 20 TL inmedi.. Ay cok mutluyum hemen alcagıbız bırsey varsa terlıktır tactır alın 20 TL 20 tldir

Eklentiler

• Screenshot_20190712-221220.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Selam kizlar size biriktirdigim bi kac sorum var 1- izmirde olan arkadaslarim bebegimin 3d ya da 4d goruntusunu istiyorum 1 seferlik gidecegim. Var mi bilginiz ya da kendi gittiginiz doktor? Guzel usg makinesi olan?

2- park yatak aldik oglusumuz icin ama icine koyacagimiz yatagi secemedik. Siz ne aldiniz? Nerden aldiniz?

Sevgiler.. hepinizi opuyorum saglikla kucagimiza aliriz umarim

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz?

Benim gibi aranizda her seyi dort dortluk olsun isteyen var mi? Valla dusundukce bunaldim. Her seyin iyisi olsun, hastane susu olsun organizasyon mu tutayim 1500den basliyorlar gereksiz geldi o halde kendim tek tek alayim o da cok ugrastirici. Hediyelikler cikolatasi kapi susu cibinligi serbeti bunlari koyacagimiz masasi fotograf cekimleri dogumla ilgili arastirmalar bebege ilk etapta yapilacaklar/yapilmayacaklar. Sonra bunun mevludu onda da hediyelikler vs vs. Keske ben de biraz daha sade olabilsem koyversem ama ilk bebek heveslerim de var donup baktigimizda fotograflara anisi olsun guzel olsun istiyorum. Daha da buyuk esyalara hic giremedik oda hazirlanmadi oyy huniyi takip gezecegim az kaldi :)

Valla şimdilik hıza da devam ama giremeyeceğim zorlayacak hiç bir aksiyonu denemiyorum yol boşsa sağlam basıyorum ama 140 150 :))
Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi otobüs işi zor valla

Bebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben de anlaştım Doğumdan sonra 15 gün içinde çekilecek foto icin. Stüdyo fotoları umarım güzel olur. Ayrıca Bayram tatilinde biraz fazla gezdik hamile fotoları da çekildik

24+3 de gittiğimizde bizimde 819 gram dedi bence cok da iri gibi değil ama

Bizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı

Eklentiler

• D3CA419C-ACE4-41E1-9F64-D173420470DF.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 99A99C98-09A5-4D57-B736-42E899BA18BC.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 61AD4251-1DF8-4AC3-850C-37E51D770409.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 68
  • F5EBD270-9273-4C4E-985A-5E85DFB1B18E.webp
    134,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 249089A2-4FE4-4000-A834-3279B0D04143.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 64
  • AB92D782-967B-4B9D-9784-A79812FFE31E.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 64
  • BE2AB4FC-9FD9-443D-B9CD-121A02DAF4FE.webp
    217 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar aksamdan beri baya baya bel agrım var sürekli tuvaletim geliyor gibi hissim var gidip 3 damla çiş yapıp dönüyorum. Kasıklarım da sanki bebek hareket ediyor gibi ama hareket gibi kasılmalarda sızlıyor ayrıyor bacaklarım da agrıyor ne yapsam geçer acaba uzanıyorum ama bana mısın demedi

Güle güle kullan cnm. Bende erken bitirdim herseyi ilk gebeliğim gibi değil bu gebelik daha zor geldi dışarda dolaşmak yorucu geliyor artk bende bitek valizi yerlestircem o kaldi. Bide hastane odası için kapı süsü bebek çikolatası kaldı. Otuz hafta olunca valizi de hazirlayip köşeye koycam. Araba kanz cameron travel sistem aldık bizde şimdilik gibi ama bakalım inşallah kullanımı kolay olur

Senin ikinci gebelik değil mi canm. Doğum ağrısı belden grip kasiklara yayılır biliosundur zaten. Düzenli mi ağrılar genel bı ağrı mi. Ben mesela bugün akşam yürüdüm biraz baya belim agrio kasiklarim agrio ama yorgunluk agrisi. Sıcak bi duş al belki beline iyi gelir. Olmazsa doktorunu bilgilendir yinede geçer inşallah

Evet 2. Hamilelik ama Doğum icin cok erken olur ya 27 haftam bugün doldu valla kondurmak istemiyorum. Umarım geçer duş deneyeyim ama iyi gelebilir. Ağrı var düzenli bi sancı yok

Ya biz düğün günü sutudyo çekimi yaparken canımız çıktı his poz vermeyi sevmio zaten bebek çekimi desem ciddiye bile almaz beni merak etme bacım bütün adamlar aynı

Evet 2. Hamilelik ama Doğum icin cok erken olur ya 27 haftam bugün doldu valla kondurmak istemiyorum. Umarım geçer duş deneyeyim ama iyi gelebilir. Ağrı var düzenli bi sancı yok
Birkaç gün yorma kendini o zaman ben bu gebelikte çektiğim agrilari ilkinde bı defa yaşadım herkesi hastaneye topladım sancim var diye şimdi nasılsın diye sorana yuvarlanıp gidiyoruz diyorum .

Birkaç gün yorma kendini o zaman ben bu gebelikte çektiğim agrilari ilkinde bı defa yaşadım herkesi hastaneye topladım sancim var diye şimdi nasılsın diye sorana yuvarlanıp gidiyoruz diyorum .
Umarım edepli edepli bekler zamanını daha minnacık. Olmazsa giderim doktora umarım geçip gider sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…