Aman ben onla resım mesım cektırmem. O bir resmını yollarmış babaları dıye on sayfaya koyar fotografcı dıyor. Ne yapıyorsan yaptır yoksa 10 yıl bıt bıt konuşuyorsun dıyor.. Ben oyle cayıra cımene yayılıp resım cekınmem, sen oğullarına ne yapıyorsan yap kırda mi yuvarlanıyorsunuz ıstedıgıni yap. Doguma da maşallah getırcekmıs, sünnet cocugu gıbı oda mı süslücen diyor.. Allahtan adamı bıldıgımı ıcın artık tınlamıyorum Kendı bıldıgımı yapıyorum.. Oh canıma degsın:)) senin yazdıklarına ben de çok gülüyorum, benim eşim de seninki gibi. Ama sen seviyorsan yaptır istediğini, dediğin gibi içinde kalmasın. Hamile çekimi bana komik geliyor ama sen eşinle başbaşa değilsin, 2 bücür de var güzel olur. Yenidoğan çekiminde tüm aile beyaz giyinip çekiliyorlar, onu da düşünebilirsin. Stüdyoya gidince eşin havaya girer belki.
Aman ben onla resım mesım cektırmem. O bir resmını yollarmış babaları dıye on sayfaya koyar fotografcı dıyor. Ne yapıyorsan yaptır yoksa 10 yıl bıt bıt konuşuyorsun dıyor.. Ben oyle cayıra cımene yayılıp resım cekınmem, sen oğullarına ne yapıyorsan yap kırda mi yuvarlanıyorsunuz ıstedıgıni yap. Doguma da maşallah getırcekmıs, sünnet cocugu gıbı oda mı süslücen diyor.. Allahtan adamı bıldıgımı ıcın artık tınlamıyorum Kendı bıldıgımı yapıyorum.. Oh canıma degsın
Bebek çikolatası ve bir çeşit hediyelik düşünüyorum. Fırsat bulur suluhana gidebilirsem kapı süsü ve süsleme için bir şeyler alırım. Organizasyon falan bence abartı ya. Zaten ilk gün için mümkün olduğunca ziyaretçi olmasın diye 2. Gün gelin diyeceğiz. Ben onu hazırla bunu koy stres olacağıma huzur istiyorum o gün. Ebe bir arkadaşım eşim de yanımdayken çok güzel bilgiler verdi. İlk gün bebek doğar doğmaz mümkün olduğunca hem anne, hem de baba bebekle ten teması kurmalıymış. Anne mutlaka en az 2 saate 1 emzirmeli. Odanın ışığı loş olmalı. Bebeğe ne kadar anne karnı kadar huzurlu ve sakin bir ortam verirsek ilk gün bebek şaşkınlığını o kadar kolay atlatırmış. Refakatçı sadece eşin kalsın dedi. Eşim de zaten sadece kendisi kalmak istiyormuş. Anneleri, babaları ziyaretten sonra gönderip aile olarak sarmaş dolaş bir ilk gece atlatmayı düşünüyoruz bakalımOnu da biliyorum sanırım Gizem ona eğitim vermişti. Temalarını cok benzer kullanıyor. Bebek çikolatası ve hastane için organizasyon firması düşünüyor Musun? Benim çevrem diyor ki o iş bizde
Güle güle kullan. Nasıl oldun bu arada, kasılmaların geçti mi? Geçen dedinya alışverişi yaptım, peşine de kasılma olayı oldu. O gün acaba çok mu yoruldun dedim. Dün alışverişte hep aklıma geldin valla.Ben de bunlari aldim. Burda esnaflarin bulundugun bi is hani var ordan aldik. Cok begendim cirtcirtli oyle aciliyor. Gecelik sabahlik su yesili. Pijama pembe kedili
Aynen aynen kapanmaz burası bebişlerimiz yaşıt olucak hayıryısıyla tüm evreleri birlikte geçiricezdoğum sonrası da burada beraber zayıflama saç bakımı falan paylaşırız. bende düşünüyorum şimdiden doğumdan sonra ne yapacağım falan diye
Hala devam ediyor iki gundur evdeyim yarin tahlil sonuclarim cikacak dr ilac verip degerlendirecek. Ama baska doktor gorusu daha alacagim bayagi endiselendim cunku. Yarin baska bir doktora daha gidecegim.Güle güle kullan. Nasıl oldun bu arada, kasılmaların geçti mi? Geçen dedinya alışverişi yaptım, peşine de kasılma olayı oldu. O gün acaba çok mu yoruldun dedim. Dün alışverişte hep aklıma geldin valla.
Ben ilkinde hep heyet raporluydum hep yattım.. 2.bebegımde dogurana kadar sürdüm cunkü karnım küçüktü, bir de 1.oğlum bebekti bir yere giderken otobus zor oluyordu. Hep sürdüm hatta eşim 30.haftadan sonra anahtarı aldı benden.. Ama unuttu ki bende yedek anahtar var valla dogurana kadar araba kullandım.. Allahtan Kendı arabası da var da bazen cıktıgım park yeri dolu olurdu yakalanacahım dıye korkardım ama o hıc dikkat etmedi.. Bunda da kullanıyorum hatta 8.hafta da trafık kazası yaptım... Bızım araba da bırsey yok ama karsı tarafta vardı..ama karısının hatasıydı ben arkada oğlum vardı onun tarafından vurmasın dıye direksiyonu kırdım bızım arka kapıya vurmadı.. Yanı bızde sade cızık var onun arabası göçtü.. Elimden gene anahtarı aldı, suçlu ben degılken..Bana carpan kadındı kocası bıle abla helal olsun usta şöförsun eşim kapıdan girse sızde hasar olurdu.. İyi hemen direksiyonu kırmıssın dedı..eşime gel de anlat ne işi varmış hamıle ın gezmede... Ben tabi gene sürdüm sabah yürüyerek mi gideyım işe.. Bir gün akşam erken cilası gelmiş bızım sitenin orda karsılastık.. Hemen durdurdu cok kızdı nıye lafımı dinlemiyorsun dıye.. Ben de ben dogurana kadar otobuse falan bınemem işe nasıl gıdecegım... Kullan am dedim ama söz 30 dan sonra bu sefer kullanmam tamam dedi... Ama bunda sanırım 30 dan sonra kullanamam çünkü karnım kocaman.. Tabi hamile olunca eski serinlik ve hız olmuyor. Orta şeritten yavas yavas...
Bebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Selam kızlar. Dünkü gıcık doktordan sonra dayanamayıp bugün özel hastaneye gittim. Doktor prof. du ve çok iyi bir doktordu. Şükürler olsun bir sıkıntı yok. Vajinamin ağrısı bebegin büyümesi ve dikislerimin gerilmesindenmis. Kafama takilan birsey oldu bebek 875gr olmuş. Biraz iri ama bir sorun yok dedi. Sizce kilosu çok degil mi
Güle güle kullan cnm. Bende erken bitirdim herseyi ilk gebeliğim gibi değil bu gebelik daha zor geldi dışarda dolaşmak yorucu geliyor artk bende bitek valizi yerlestircem o kaldi. Bide hastane odası için kapı süsü bebek çikolatası kaldı. Otuz hafta olunca valizi de hazirlayip köşeye koycam. Araba kanz cameron travel sistem aldık bizde şimdilik gibi ama bakalım inşallah kullanımı kolay olurCanm ben aceleciyim galibaagislasinca yapamam diye düşündüğüm için birde eşim uzakta olduğu icin kafam dagilsin diye herseyimi aldim hazirladim. Besigini arabasini ev tipi pusetini yeni dogan takimlarini zibinlarini biberon emzik hatta doguma giderken hazirlayacagim valizini kapi susunu hediyeliklerini hazirladm.
Arabaya gelince cok arastirdim uykularim kacti resmen cok begendigim arabalar oldu butcemizi zorlayacak peg prego 500L gibi. Durumun musaitse oneririm muhtesem bi araba.
Ben daha uygun travel sistem hem portbebe olabilen hem uzun sure kullanilabilme imkani olan ve uzerindekiyle beraber katlanip kucuk yer kaplayacak bi araba aradim. Esim olmadan da rahat kullanabilir olsun istedim. Elele baby Allroad modelini aldim kampanya vardi. Ben begendim kurdum denedim simdilik guzel kullanisli gorunuyor. Yasamadan dez avantajlarini bilemiyorum tabi
Senin ikinci gebelik değil mi canm. Doğum ağrısı belden grip kasiklara yayılır biliosundur zaten. Düzenli mi ağrılar genel bı ağrı mi. Ben mesela bugün akşam yürüdüm biraz baya belim agrio kasiklarim agrio ama yorgunluk agrisi. Sıcak bi duş al belki beline iyi gelir. Olmazsa doktorunu bilgilendir yinede geçer inşallahKızlar aksamdan beri baya baya bel agrım var sürekli tuvaletim geliyor gibi hissim var gidip 3 damla çiş yapıp dönüyorum. Kasıklarım da sanki bebek hareket ediyor gibi ama hareket gibi kasılmalarda sızlıyor ayrıyor bacaklarım da agrıyor ne yapsam geçer acaba uzanıyorum ama bana mısın demedi
Senin ikinci gebelik değil mi canm. Doğum ağrısı belden grip kasiklara yayılır biliosundur zaten. Düzenli mi ağrılar genel bı ağrı mi. Ben mesela bugün akşam yürüdüm biraz baya belim agrio kasiklarim agrio ama yorgunluk agrisi. Sıcak bi duş al belki beline iyi gelir. Olmazsa doktorunu bilgilendir yinede geçer inşallah
Ya biz düğün günü sutudyo çekimi yaparken canımız çıktı his poz vermeyi sevmio zaten bebek çekimi desem ciddiye bile almaz beniAman ben onla resım mesım cektırmem. O bir resmını yollarmış babaları dıye on sayfaya koyar fotografcı dıyor. Ne yapıyorsan yaptır yoksa 10 yıl bıt bıt konuşuyorsun dıyor.. Ben oyle cayıra cımene yayılıp resım cekınmem, sen oğullarına ne yapıyorsan yap kırda mi yuvarlanıyorsunuz ıstedıgıni yap. Doguma da maşallah getırcekmıs, sünnet cocugu gıbı oda mı süslücen diyor.. Allahtan adamı bıldıgımı ıcın artık tınlamıyorum Kendı bıldıgımı yapıyorum.. Oh canıma degsın
Birkaç gün yorma kendini o zaman ben bu gebelikte çektiğim agrilari ilkinde bı defa yaşadım herkesi hastaneye topladım sancim var diyeEvet 2. Hamilelik ama Doğum icin cok erken olur ya 27 haftam bugün doldu valla kondurmak istemiyorum. Umarım geçer duş deneyeyim ama iyi gelebilir. Ağrı var düzenli bi sancı yok
Umarım edepli edepli bekler zamanını daha minnacık. Olmazsa giderim doktora umarım geçip gider sabahaBirkaç gün yorma kendini o zaman ben bu gebelikte çektiğim agrilari ilkinde bı defa yaşadım herkesi hastaneye topladım sancim var diyeşimdi nasılsın diye sorana yuvarlanıp gidiyoruz diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?