inş canım gerçekten ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım son durum ne onu bile bilmiyorum çünkü doktoruma çok güveniyordumhera01 ben de yaşadım aynı durumu büyük ihtimal ondan görüyorum böyle durumu, hastaneden ayrılmayı geçtim baya mesleği bırakmıştı doktor.. ortada kalmışlık hissi çok kötü yaşamaz inşallah kimse:)
Çok güzel olmuşsunuzBizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı
Biz çıktık her şey yolunda çok şükür 35 cm 830 gram, ölçü aldırmayacak kadar da hareketliydi:) parmak emdi güldü sonra da plesenta arkasına saklandı çıkaramadıkBiz de bugün gidiyoruz doktor kontrolüne haftaya tatile çıkıyoruz. Tatil öncesi doktor kontrolü iyi olacak tavsiyeler de alırım doktordan28. Haftadayz bu hafta kan uyuşmazlık iğnesi olmam lazım belki o iğneyi de yapar
Güzel sonuçlar alalım inşallah kontrol sonrası yazarsın :))
Benim de hep sağ da şuan bile..Günaydın kızlar. Bebiş sağ tarafımda toplanıyor Bi kaç gündür ve dün 1 saatte 4 5 kere oldu ve agrı veriyor öyle yapınca. Hani sancı gibi degil ama rahatsız eden Bi agruiı. Cok hareket etmiştim oda etkilidir ama sık olması korkuttu. Bugün kontrol var inşallah sorcam Bi sıkıntı var mı diye.
İnşallah gönlüne göre bulursun, nerede oturuyosun bilmiyorum istanbulsa bölge hastanesi Tuba hanıma geliyorum, çok da iyi biri tavsiye ederiminş canım gerçekten ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım son durum ne onu bile bilmiyorum çünkü doktoruma çok güveniyordum
İlk altı aylık kıyafetleri yikadim hazır. Agrilarim şimdiden var daha fazla beklmek istemedim. Nedense bu sefer erken doğum korkusu var bende. Rabbm sağlıklı bir şekilde zamaninda kavuşmayı nasip etsin aminnnMagnezyum yok hiç başlamadım bu hamileliğimde. Yorgunluk cok etkiliyor kesinlikle nerde bizde dinlenmek :/ hem cocuk hem iş hem eş hem hamilelik destek de yok zor oluyor tabii. Bizimde yüzde 90 hazır bir cok şeyi de sipariş verdim 10 güne gelir ama hiç biri yıkanmadı tabi erken diye
Çok güzel olmuşsunuz
Bende istiyorum ama karnım az daha çıksın diye bekliyorum
Biz çıktık her şey yolunda çok şükür 35 cm 830 gram, ölçü aldırmayacak kadar da hareketliydi:) parmak emdi güldü sonra da plesenta arkasına saklandı çıkaramadıksizden de inşallah hayırlı haberler gelsin
Benim de hep sağ da şuan bile..
Ağrı bazen yapıyor.. Ama hep sağ da bu kız ya
İstanbul'da mısın cnm ben Esenler Medipol üniversite hastanesi ne gidiyorum şehruz Soysal doktorum muayne 70 sezeryan doğum 1850 . Tavsiye edebilirim doktor tecrübeli sakın güzelce konusup anlatıyor yaridmci oluyoröyle hissettiğinde şunu düşün hayat bile dörtdörtlük değil 2 ay var daha halledersin bi şekilde olamayan da olmayıversin :)
ya çok tatlı
bana da yazar msın benimki de köşe kapmaca oynuyor sanki bigün bi tarafta toplanıyor diğer gün diğer tarafta acıtıyorda
senin rüyanın gerçeğini ben yaşadım canıminş sen yaşamazsın bi gittim doktor yok hastaneden ayrılmış haber de alamadım başka doktora görünmeden çıktım şimdi yeni doktor arıyorum
Aslında foto çekildiğimde Benimde cok çıkmamıştı ama giydiğim elbise sağolsun daha da belirgin etmişti :)) ben gitmişken değerlendim sizde umarım gönlünüze göre çekilirsiniz. Ben son olur bu gebelik kapanış aklımda kalmasın istedim :))
Oyy hareketli minnak annesine naz yapmış. Maşallah büyümüş annesi
Benim kız da hep sağda hatta sol baya yumuşak ve inik sağ çıkık duruyor diyorum tasarruflu olacak yüzde elli kullanıyor yayıla yayıla kullanmıyor diye
Yaa canım banada haber verir misin lütfen bende dün gezdim 2 - 3 saat falan eve geldim akşam karnım sertti korktum belimde ağrıdı baya simdi uyandım iyiyim ama yinede korktum yaniGünaydın kızlar. Bebiş sağ tarafımda toplanıyor Bi kaç gündür ve dün 1 saatte 4 5 kere oldu ve agrı veriyor öyle yapınca. Hani sancı gibi degil ama rahatsız eden Bi agruiı. Cok hareket etmiştim oda etkilidir ama sık olması korkuttu. Bugün kontrol var inşallah sorcam Bi sıkıntı var mı diye.
inşallah canım teşekkür ederimİnşallah gönlüne göre bulursun, nerede oturuyosun bilmiyorum istanbulsa bölge hastanesi Tuba hanıma geliyorum, çok da iyi biri tavsiye ederim
canım orası da bana uzak kalır işten izin alıp 1 saatte halledip geri işe dönüyorum yine de çok teşekkürlerİstanbul'da mısın cnm ben Esenler Medipol üniversite hastanesi ne gidiyorum şehruz Soysal doktorum muayne 70 sezeryan doğum 1850 . Tavsiye edebilirim doktor tecrübeli sakın güzelce konusup anlatıyor yaridmci oluyor
karın sertliği var bende sadece toplanıyo bi yereKarın sertliği ve bel kalça ağrısı yaşayan var mı arkadaşlar
Komple mi peki yoksa sadece bir bölgede mikarın sertliği var bende sadece toplanıyo bi yere
Canım benim normal agrılar sertleşme toplanma dedi ama su içmeye dikkat et artır mutlaka dediYaa canım banada haber verir misin lütfen bende dün gezdim 2 - 3 saat falan eve geldim akşam karnım sertti korktum belimde ağrıdı baya simdi uyandım iyiyim ama yinede korktum yani
Benim kızda hep sağdaBenim de hep sağ da şuan bile..
Ağrı bazen yapıyor.. Ama hep sağ da bu kız ya
Ucretler cok iyiymis benim yaşadığım sehirfe cok pahalimuyane ücreti 100 tl doğum ücreti baya iyi geldi bana aslında oda süsleme vs herşey dahil normal doğum 1750 tl dediler
Çok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beriKızlar hamileliği öğrendigim
Canım benim normal agrılar sertleşme toplanma dedi ama su içmeye dikkat et artır mutlaka dedi
Benimde aşağıdaÇok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beri
Benimde tam tersi sabahları aşağıda sonra yukarı çıkıyor yedikçe çözemedimBenimde aşağıdaSabahları yukarı çıkmış gibi karnim oluyor ama gün boyu,oturunca filan yine aşağıda hissediyorum.Bu bir haftadır da karnımda genel bir sertlik var.Kismen bazen bölgesel sertleşiyor ama geçip gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?