2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
inş canım gerçekten ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım son durum ne onu bile bilmiyorum çünkü doktoruma çok güveniyordum

Biz çıktık her şey yolunda çok şükür 35 cm 830 gram, ölçü aldırmayacak kadar da hareketliydi:) parmak emdi güldü sonra da plesenta arkasına saklandı çıkaramadık sizden de inşallah hayırlı haberler gelsin

Benim de hep sağ da şuan bile..
Ağrı bazen yapıyor.. Ama hep sağ da bu kız ya

inş canım gerçekten ne yapacağımı kime gideceğimi şaşırdım son durum ne onu bile bilmiyorum çünkü doktoruma çok güveniyordum
İnşallah gönlüne göre bulursun, nerede oturuyosun bilmiyorum istanbulsa bölge hastanesi Tuba hanıma geliyorum, çok da iyi biri tavsiye ederim

İlk altı aylık kıyafetleri yikadim hazır. Agrilarim şimdiden var daha fazla beklmek istemedim. Nedense bu sefer erken doğum korkusu var bende. Rabbm sağlıklı bir şekilde zamaninda kavuşmayı nasip etsin aminnn

Çok güzel olmuşsunuz
Bende istiyorum ama karnım az daha çıksın diye bekliyorum

Aslında foto çekildiğimde Benimde cok çıkmamıştı ama giydiğim elbise sağolsun daha da belirgin etmişti :)) ben gitmişken değerlendim sizde umarım gönlünüze göre çekilirsiniz. Ben son olur bu gebelik kapanış aklımda kalmasın istedim :))

Oyy hareketli minnak annesine naz yapmış. Maşallah büyümüş annesi

Benim de hep sağ da şuan bile..
Ağrı bazen yapıyor.. Ama hep sağ da bu kız ya

Benim kız da hep sağda hatta sol baya yumuşak ve inik sağ çıkık duruyor diyorum tasarruflu olacak yüzde elli kullanıyor yayıla yayıla kullanmıyor diye

İstanbul'da mısın cnm ben Esenler Medipol üniversite hastanesi ne gidiyorum şehruz Soysal doktorum muayne 70 sezeryan doğum 1850 . Tavsiye edebilirim doktor tecrübeli sakın güzelce konusup anlatıyor yaridmci oluyor

İnşallah bakalım nasip olacak mı
Daha 24+2yi..
30 olunca düşünüyorum ya da tam yapraklar dökülünce çok ağırlaşmazsam

Yaa canım banada haber verir misin lütfen bende dün gezdim 2 - 3 saat falan eve geldim akşam karnım sertti korktum belimde ağrıdı baya simdi uyandım iyiyim ama yinede korktum yani

İnşallah gönlüne göre bulursun, nerede oturuyosun bilmiyorum istanbulsa bölge hastanesi Tuba hanıma geliyorum, çok da iyi biri tavsiye ederim
inşallah canım teşekkür ederim avrupa yakasındayım canım orası bana baya uzak kalır
İstanbul'da mısın cnm ben Esenler Medipol üniversite hastanesi ne gidiyorum şehruz Soysal doktorum muayne 70 sezeryan doğum 1850 . Tavsiye edebilirim doktor tecrübeli sakın güzelce konusup anlatıyor yaridmci oluyor
canım orası da bana uzak kalır işten izin alıp 1 saatte halledip geri işe dönüyorum yine de çok teşekkürler

Kızlar hamileliği öğrendigim
Yaa canım banada haber verir misin lütfen bende dün gezdim 2 - 3 saat falan eve geldim akşam karnım sertti korktum belimde ağrıdı baya simdi uyandım iyiyim ama yinede korktum yani
Canım benim normal agrılar sertleşme toplanma dedi ama su içmeye dikkat et artır mutlaka dedi

Kızlar hamileliği öğrendigim
Canım benim normal agrılar sertleşme toplanma dedi ama su içmeye dikkat et artır mutlaka dedi
Çok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beri

Çok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beri
Benimde aşağıda Sabahları yukarı çıkmış gibi karnim oluyor ama gün boyu,oturunca filan yine aşağıda hissediyorum.Bu bir haftadır da karnımda genel bir sertlik var.Kismen bazen bölgesel sertleşiyor ama geçip gidiyor.

Benimde tam tersi sabahları aşağıda sonra yukarı çıkıyor yedikçe çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…