2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Umarım edepli edepli bekler zamanını daha minnacık. Olmazsa giderim doktora umarım geçip gider sabaha
Magnezyum varsa iç bitane geçerse yorgunluk ağrısıdır . Benim ayda bı bazı günler çok ağrım oluyor rahim bazı zamanlar acaba daha mı hızlı büyüyor diyorum. Bazı kadınlar hamileyken her ay dönümü geldiğinde adet gibi sancisit olurmuş. Bilmem ilgisi varmı. Bende aksma alışveriş merkezi ne gittm biberonla emzik Zinciri aldm son eksikler bebek zaten baş aşağı inmiş benim kasiklarda baskı var şimdi ayaklarimin altına yastık koyup uzanicam bende

İŞte işin kötüsü ben ulaştım 28. haftaya ama dediğin gibi para olunca üç dört günde halledersin. Karar verme kısmını bi atlatırsam alışverişi internetten bile yaparım inşallah
Ben de internet ağırlıklı düşünüyorum zaten okur cnm olur. Allah hayırlısıyla nice sağlıklı haftalar nasip etsin

Canım bol su iç öyle uzan. Ağrıda artık olursa doktoruna danış canım. İdrar yollarını üşütmüş de olabilirsin kötü bir şey getirme aklına. Ama artış olursa kasıkta veya belde ihmal etmeyin doktoru arayın acilde en kötü bebeğe baktırın cnm

Magnezyum yok hiç başlamadım bu hamileliğimde. Yorgunluk cok etkiliyor kesinlikle nerde bizde dinlenmek :/ hem cocuk hem iş hem eş hem hamilelik destek de yok zor oluyor tabii. Bizimde yüzde 90 hazır bir cok şeyi de sipariş verdim 10 güne gelir ama hiç biri yıkanmadı tabi erken diye

Su içiyorum cnm sagol. Dinlenmeye calısıyorum simdi umarım geçer teşekkürler

Hala devam ediyor iki gundur evdeyim yarin tahlil sonuclarim cikacak dr ilac verip degerlendirecek. Ama baska doktor gorusu daha alacagim bayagi endiselendim cunku. Yarin baska bir doktora daha gidecegim.
Ben bugün prof. Dr. Mehmet Emin Soysal a gittim. Çok memnun kaldım. Muayene ucreti uygun geldi. Istersen araştır.

Günaydın kızlar. Bebiş sağ tarafımda toplanıyor Bi kaç gündür ve dün 1 saatte 4 5 kere oldu ve agrı veriyor öyle yapınca. Hani sancı gibi degil ama rahatsız eden Bi agruiı. Cok hareket etmiştim oda etkilidir ama sık olması korkuttu. Bugün kontrol var inşallah sorcam Bi sıkıntı var mı diye.

Bizim de kontrol bugün, inşallah herşeyleri çok iyi çıkar sizin de bizim de.. yattığımdan beri doktorla alakalı rüya görüyorum, bi gidiyorum ayrılmış doktor hastaneden nereye gitmiş belli değil falan:) inşallah tersi çıkar da kapıda falan karşılar

Amin inşallah iyi olsunlar gitmez korkma rüya o rüya

Koptumm
Senin esinde benimki gibi düz adam bizimkide hic sevmiyor.Antin kuntin isler bunlar diyor Bizim dugun dis cekimini bir.arkadasi 3-5 poz cekerek yapti.ikisinde zaten asker arkadasim gibi poz verdi
Benim ki düz değil bildiğin kalas, kendi de kabul ediyor. Ben de onu öyle kabul edip dediklerini duymazdan gelip makul

Biz de bugün gidiyoruz doktor kontrolüne haftaya tatile çıkıyoruz. Tatil öncesi doktor kontrolü iyi olacak tavsiyeler de alırım doktordan 28. Haftadayz bu hafta kan uyuşmazlık iğnesi olmam lazım belki o iğneyi de yapar
Güzel sonuçlar alalım inşallah kontrol sonrası yazarsın :))

öyle hissettiğinde şunu düşün hayat bile dörtdörtlük değil 2 ay var daha halledersin bi şekilde olamayan da olmayıversin :)
Bizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı
ya çok tatlı
bana da yazar msın benimki de köşe kapmaca oynuyor sanki bigün bi tarafta toplanıyor diğer gün diğer tarafta acıtıyorda
senin rüyanın gerçeğini ben yaşadım canım inş sen yaşamazsın bi gittim doktor yok hastaneden ayrılmış haber de alamadım başka doktora görünmeden çıktım şimdi yeni doktor arıyorum

Teşekkür ederim canım

Başarı muayene ücreti ne kadar bence Avrasya bi tık pahalıdır ama daha yeni olduğu icin daha ferah geçen sene başarı da eltim Doğum yaptı o da memnun kaldığını söylemişti ayrıca

muyane ücreti 100 tl doğum ücreti baya iyi geldi bana aslında oda süsleme vs herşey dahil normal doğum 1750 tl dediler

Avrasya da 100 tl muayene 30 unda aksilik olmazsa digerlerini bende soracağım.
öğrenince bana da yazar mısın.
muayeneye ne zaman gitsem acaba 32. haftada çalışabilir raporu alacağım yeni doktor bana bunu verebilir mi öncesinde bi kaç defa muayene mi olmak lazım

Canım önemli degil normal dedi suyu artır mutlaka dedi

hera01 ben de yaşadım aynı durumu büyük ihtimal ondan görüyorum böyle durumu, hastaneden ayrılmayı geçtim baya mesleği bırakmıştı doktor.. ortada kalmışlık hissi çok kötü yaşamaz inşallah kimse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…