Magnezyum varsa iç bitane geçerse yorgunluk ağrısıdır . Benim ayda bı bazı günler çok ağrım oluyor rahim bazı zamanlar acaba daha mı hızlı büyüyor diyorum. Bazı kadınlar hamileyken her ay dönümü geldiğinde adet gibi sancisit olurmuş. Bilmem ilgisi varmı. Bende aksma alışveriş merkezi ne gittm biberonla emzik Zinciri aldm son eksikler bebek zaten baş aşağı inmiş benim kasiklarda baskı var şimdi ayaklarimin altına yastık koyup uzanicam bendeUmarım edepli edepli bekler zamanını daha minnacık. Olmazsa giderim doktora umarım geçip gider sabaha
Ben de internet ağırlıklı düşünüyorum zatenİŞte işin kötüsü ben ulaştım 28. haftayaama dediğin gibi para olunca üç dört günde halledersin. Karar verme kısmını bi atlatırsam alışverişi internetten bile yaparım inşallah
Kızlar aksamdan beri baya baya bel agrım var sürekli tuvaletim geliyor gibi hissim var gidip 3 damla çiş yapıp dönüyorum. Kasıklarım da sanki bebek hareket ediyor gibi ama hareket gibi kasılmalarda sızlıyor ayrıyor bacaklarım da agrıyor ne yapsam geçer acaba uzanıyorum ama bana mısın demedi
Magnezyum varsa iç bitane geçerse yorgunluk ağrısıdır . Benim ayda bı bazı günler çok ağrım oluyor rahim bazı zamanlar acaba daha mı hızlı büyüyor diyorum. Bazı kadınlar hamileyken her ay dönümü geldiğinde adet gibi sancisit olurmuş. Bilmem ilgisi varmı. Bende aksma alışveriş merkezi ne gittm biberonla emzik Zinciri aldm son eksikler bebek zaten baş aşağı inmiş benim kasiklarda baskı var şimdi ayaklarimin altına yastık koyup uzanicam bende
Canım bol su iç öyle uzan. Ağrıda artık olursa doktoruna danış canım. İdrar yollarını üşütmüş de olabilirsin kötü bir şey getirme aklına. Ama artış olursa kasıkta veya belde ihmal etmeyin doktoru arayın acilde en kötü bebeğe baktırın cnm
Ben bugün prof. Dr. Mehmet Emin Soysal a gittim. Çok memnun kaldım. Muayene ucreti uygun geldi. Istersen araştır.Hala devam ediyor iki gundur evdeyim yarin tahlil sonuclarim cikacak dr ilac verip degerlendirecek. Ama baska doktor gorusu daha alacagim bayagi endiselendim cunku. Yarin baska bir doktora daha gidecegim.
Vitale hastanesinden randevu aldim bakalim :)Ben bugün prof. Dr. Mehmet Emin Soysal a gittim. Çok memnun kaldım. Muayene ucreti uygun geldi. Istersen araştır.
Bizim de kontrol bugün, inşallah herşeyleri çok iyi çıkar sizin de bizim de.. yattığımdan beri doktorla alakalı rüya görüyorum, bi gidiyorum ayrılmış doktor hastaneden nereye gitmiş belli değil falan:) inşallah tersi çıkar da kapıda falan karşılarGünaydın kızlar. Bebiş sağ tarafımda toplanıyor Bi kaç gündür ve dün 1 saatte 4 5 kere oldu ve agrı veriyor öyle yapınca. Hani sancı gibi degil ama rahatsız eden Bi agruiı. Cok hareket etmiştim oda etkilidir ama sık olması korkuttu. Bugün kontrol var inşallah sorcam Bi sıkıntı var mı diye.
Amin inşallah iyi olsunlarBizim de kontrol bugün, inşallah herşeyleri çok iyi çıkar sizin de bizim de.. yattığımdan beri doktorla alakalı rüya görüyorum, bi gidiyorum ayrılmış doktor hastaneden nereye gitmiş belli değil falan:) inşallah tersi çıkar da kapıda falan karşılar
Benim ki düz değil bildiğin kalas, kendi de kabul ediyor. Ben de onu öyle kabul edip dediklerini duymazdan gelip makulKoptumm
Senin esinde benimki gibi düz adambizimkide hic sevmiyor.Antin kuntin isler bunlar diyor Bizim dugun dis cekimini bir.arkadasi 3-5 poz cekerek yapti.ikisinde zaten asker arkadasim gibi poz verdi
Bizim de kontrol bugün, inşallah herşeyleri çok iyi çıkar sizin de bizim de.. yattığımdan beri doktorla alakalı rüya görüyorum, bi gidiyorum ayrılmış doktor hastaneden nereye gitmiş belli değil falan:) inşallah tersi çıkar da kapıda falan karşılar
öyle hissettiğinde şunu düşün hayat bile dörtdörtlük değil 2 ay var daha halledersin bi şekilde olamayan da olmayıversin :)Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz?
Benim gibi aranizda her seyi dort dortluk olsun isteyen var mi? Valla dusundukce bunaldim. Her seyin iyisi olsun, hastane susu olsun organizasyon mu tutayim 1500den basliyorlar gereksiz geldi o halde kendim tek tek alayim o da cok ugrastirici. Hediyelikler cikolatasi kapi susu cibinligi serbeti bunlari koyacagimiz masasi fotograf cekimleri dogumla ilgili arastirmalar bebege ilk etapta yapilacaklar/yapilmayacaklar. Sonra bunun mevludu onda da hediyelikler vs vs. Keske ben de biraz daha sade olabilsem koyversem ama ilk bebek heveslerim de var donup baktigimizda fotograflara anisi olsun guzel olsun istiyorum. Daha da buyuk esyalara hic giremedik oda hazirlanmadi oyy huniyi takip gezecegim az kaldi :)
ya çok tatlıBizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı
bana da yazar msın benimki de köşe kapmaca oynuyor sanki bigün bi tarafta toplanıyor diğer gün diğer tarafta acıtıyordaGünaydın kızlar. Bebiş sağ tarafımda toplanıyor Bi kaç gündür ve dün 1 saatte 4 5 kere oldu ve agrı veriyor öyle yapınca. Hani sancı gibi degil ama rahatsız eden Bi agruiı. Cok hareket etmiştim oda etkilidir ama sık olması korkuttu. Bugün kontrol var inşallah sorcam Bi sıkıntı var mı diye.
senin rüyanın gerçeğini ben yaşadım canımBizim de kontrol bugün, inşallah herşeyleri çok iyi çıkar sizin de bizim de.. yattığımdan beri doktorla alakalı rüya görüyorum, bi gidiyorum ayrılmış doktor hastaneden nereye gitmiş belli değil falan:) inşallah tersi çıkar da kapıda falan karşılar
Teşekkür ederim canımya çok tatlı
senin rüyanın gerçeğini ben yaşadım canıminş sen yaşamazsın bi gittim doktor yok hastaneden ayrılmış haber de alamadım başka doktora görünmeden çıktım şimdi yeni doktor arıyorum
muyane ücreti 100 tl doğum ücreti baya iyi geldi bana aslında oda süsleme vs herşey dahil normal doğum 1750 tl dedilerTeşekkür ederim canım
Başarı muayene ücreti ne kadar bence Avrasya bi tık pahalıdır ama daha yeni olduğu icin daha ferah geçen sene başarı da eltim Doğum yaptı o da memnun kaldığını söylemişti ayrıca
muyane ücreti 100 tl doğum ücreti baya iyi geldi bana aslında oda süsleme vs herşey dahil normal doğum 1750 tl dediler
öğrenince bana da yazar mısın.Avrasya da 100 tl muayene 30 unda aksilik olmazsa digerlerini bende soracağım.
Canım önemli degil normal dedi suyu artır mutlaka dediöyle hissettiğinde şunu düşün hayat bile dörtdörtlük değil 2 ay var daha halledersin bi şekilde olamayan da olmayıversin :)
ya çok tatlı
bana da yazar msın benimki de köşe kapmaca oynuyor sanki bigün bi tarafta toplanıyor diğer gün diğer tarafta acıtıyorda
senin rüyanın gerçeğini ben yaşadım canıminş sen yaşamazsın bi gittim doktor yok hastaneden ayrılmış haber de alamadım başka doktora görünmeden çıktım şimdi yeni doktor arıyorum
Cok guzel isim
Canim kizinin suanki kilosu ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?