2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hastanede ben de yapamam büyük ihtimal, ağrım falan olur, foto işi bana göre değil pek Ben de sonrasında düşünüyorum o yüzden.

Bebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben istiyorum da eşim antika ne gerek varmış anası kılıklı... O çekermiş sonra albüm gıbı yaptırırmış. Elin adamı son hafta fotoğraf cekecek ben öyle poz moz vermem diyor... Nerede gereksiz şey varsa onu buluyormuşum. Ben ne yapcam yaptırcam ama onu dahil etmeyeceğim ilerde cocuklar buyuyunce sorarsa oğlum baban ne gerek var diye diye yaptırmadı derim. Ben de üçümüze yaptırdım derim.. Erkekler düz mantık nerde ince düşünce.. Lohusa tacı terliklerinr nasıl gülüp dalga geçiyor ne komık olacan dıye

Ben büyük ihtimal yaparım diye düşünüyorum. Hem hastane Doğum olur hem de yeni doğan. Yenidoğan çekimlerinde ig da littleposers var onunkiler çok güzel. İstanbul da ikamet etsem kesin ona giderdim

:)) senin yazdıklarına ben de çok gülüyorum, benim eşim de seninki gibi. Ama sen seviyorsan yaptır istediğini, dediğin gibi içinde kalmasın. Hamile çekimi bana komik geliyor ama sen eşinle başbaşa değilsin, 2 bücür de var güzel olur. Yenidoğan çekiminde tüm aile beyaz giyinip çekiliyorlar, onu da düşünebilirsin. Stüdyoya gidince eşin havaya girer belki.

Alttakileri tam net göremedim ama güzelmiş canım güle güle giy. Gri olan çok hoş ama lohusa halde memeler de iyice büyüyormuş açık durmaz dimi Hangi siteden bunlar?
Trendyoldan almıştım canım ben, yakası açık olanın sabahlığı vardı onunla kullanılır belki önünü kapatıp, diğerleri önü düğmeli pijama

Eklentiler

• C2BDE4FB-4C5D-485D-80D7-C30C031CA02B.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 53
Bence yapın canım yaa neden içinde kalsın ki, bir de kardeşler de olunca çok hoş kareler çıkıyor

Ben büyük ihtimal yaparım diye düşünüyorum. Hem hastane Doğum olur hem de yeni doğan. Yenidoğan çekimlerinde ig da littleposers var onunkiler çok güzel. İstanbul da ikamet etsem kesin ona giderdim
Evet benim de en profesyonel gördüğüm littleposers var. Tüm ünlüler ona gidiyor zaten çok hoş. Hatta şimdiki konsepti daha da güzel olmuş. Ankarada da selayarasdı sanırım, en güzel bulduğum o var.

Trendyoldan almıştım canım ben, yakası açık olanın sabahlığı vardı onunla kullanılır belki önünü kapatıp, diğerleri önü düğmeli pijama
Ben de böyle düğmeli alayım, içine de emzirme atleti alırım. Bedenlerini nasıl seçtin?

O biraz göz kararı oldu, şansa Kalıpları biraz geniş gibiydi o yüzden S aldım, alt pijamanın beli lastikli, inşallah o zaman da olur, şimdi oluyor ama
Doğumdan sonra 6 aylık halimize dönüyormuşuz. Şimdi oluyorsa olur büyük ihtimalle.

Evet benim de en profesyonel gördüğüm littleposers var. Tüm ünlüler ona gidiyor zaten çok hoş. Hatta şimdiki konsepti daha da güzel olmuş. Ankarada da selayarasdı sanırım, en güzel bulduğum o var.
Onu da biliyorum sanırım Gizem ona eğitim vermişti. Temalarını cok benzer kullanıyor. Bebek çikolatası ve hastane için organizasyon firması düşünüyor Musun? Benim çevrem diyor ki o iş bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…