- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ay onlar bende de yok, bi ara baktım beğenemedim pek. Tekrar bi bakmam lazım internettenBenım de herşeyi tam bir lohusa tacım ve terlıgım yok... Onda da model begenemıyorum... Tacsız terlıksız cıkamam
Chelzy ikizler için uppababy vista diye bir bebek arabası var çok güzel, ona bir baksana.
Hastanede ben de yapamam büyük ihtimal, ağrım falan olur, foto işi bana göre değil pekBebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Benimkileri ekliyorum, sade seçmeye çalıştım olabildiği kadar ben dekızlar ben böyle gelinlik gibi lohusa geceliklerini giyemem sanırım, sade, spor pijama, sabahlık ya da gecelik görürseniz bana atar mısınız?
Ben istiyorum da eşim antika ne gerek varmış anası kılıklı... O çekermiş sonra albüm gıbı yaptırırmış. Elin adamı son hafta fotoğraf cekecek ben öyle poz moz vermem diyor... Nerede gereksiz şey varsa onu buluyormuşum. Ben ne yapcam yaptırcam ama onu dahil etmeyeceğim ilerde cocuklar buyuyunce sorarsa oğlum baban ne gerek var diye diye yaptırmadı derim. Ben de üçümüze yaptırdım derim.. Erkekler düz mantık nerde ince düşünce.. Lohusa tacı terliklerinr nasıl gülüp dalga geçiyor ne komık olacan dıyeBebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Güzel model görürsen bana da atar mısın..Ay onlar bende de yok, bi ara baktım beğenemedim pek. Tekrar bi bakmam lazım internetten
Ben büyük ihtimal yaparım diye düşünüyorum. Hem hastane Doğum olur hem de yeni doğan. Yenidoğan çekimlerinde ig da littleposers var onunkiler çok güzel. İstanbul da ikamet etsem kesin ona giderdimBebeğe yenidoğan çekimi düşünüyorum, hamile çekimi, hastane ve doğum çekimine özenmedim pek. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Alttakileri tam net göremedim ama güzelmiş canım güle güle giy. Gri olan çok hoş ama lohusa halde memeler de iyice büyüyormuş açık durmaz dimiBenimkileri ekliyorum, sade seçmeye çalıştım olabildiği kadar ben deEki Görüntüle 2288321
:)) senin yazdıklarına ben de çok gülüyorum, benim eşim de seninki gibi. Ama sen seviyorsan yaptır istediğini, dediğin gibi içinde kalmasın. Hamile çekimi bana komik geliyor ama sen eşinle başbaşa değilsin, 2 bücür de var güzel olur. Yenidoğan çekiminde tüm aile beyaz giyinip çekiliyorlar, onu da düşünebilirsin. Stüdyoya gidince eşin havaya girer belki.Ben istiyorum da eşim antika ne gerek varmış anası kılıklı... O çekermiş sonra albüm gıbı yaptırırmış. Elin adamı son hafta fotoğraf cekecek ben öyle poz moz vermem diyor... Nerede gereksiz şey varsa onu buluyormuşum. Ben ne yapcam yaptırcam ama onu dahil etmeyeceğim ilerde cocuklar buyuyunce sorarsa oğlum baban ne gerek var diye diye yaptırmadı derim. Ben de üçümüze yaptırdım derim.. Erkekler düz mantık nerde ince düşünce.. Lohusa tacı terliklerinr nasıl gülüp dalga geçiyor ne komık olacan dıye
Trendyoldan almıştım canım ben, yakası açık olanın sabahlığı vardı onunla kullanılır belki önünü kapatıp, diğerleri önü düğmeli pijamaAlttakileri tam net göremedim ama güzelmiş canım güle güle giy. Gri olan çok hoş ama lohusa halde memeler de iyice büyüyormuş açık durmaz dimiHangi siteden bunlar?
Bence yapın canım yaa neden içinde kalsın ki, bir de kardeşler de olunca çok hoş kareler çıkıyorBen istiyorum da eşim antika ne gerek varmış anası kılıklı... O çekermiş sonra albüm gıbı yaptırırmış. Elin adamı son hafta fotoğraf cekecek ben öyle poz moz vermem diyor... Nerede gereksiz şey varsa onu buluyormuşum. Ben ne yapcam yaptırcam ama onu dahil etmeyeceğim ilerde cocuklar buyuyunce sorarsa oğlum baban ne gerek var diye diye yaptırmadı derim. Ben de üçümüze yaptırdım derim.. Erkekler düz mantık nerde ince düşünce.. Lohusa tacı terliklerinr nasıl gülüp dalga geçiyor ne komık olacan dıye
Cok guzel isim
Canim kizinin suanki kilosu ne kadar
Evet benim de en profesyonel gördüğüm littleposers var. Tüm ünlüler ona gidiyor zaten çok hoş. Hatta şimdiki konsepti daha da güzel olmuş. Ankarada da selayarasdı sanırım, en güzel bulduğum o var.Ben büyük ihtimal yaparım diye düşünüyorum. Hem hastane Doğum olur hem de yeni doğan. Yenidoğan çekimlerinde ig da littleposers var onunkiler çok güzel. İstanbul da ikamet etsem kesin ona giderdim
Ben de böyle düğmeli alayım, içine de emzirme atleti alırım. Bedenlerini nasıl seçtin?Trendyoldan almıştım canım ben, yakası açık olanın sabahlığı vardı onunla kullanılır belki önünü kapatıp, diğerleri önü düğmeli pijama
O biraz göz kararı oldu, şansaBen de böyle düğmeli alayım, içine de emzirme atleti alırım. Bedenlerini nasıl seçtin?
Doğumdan sonra 6 aylık halimize dönüyormuşuz. Şimdi oluyorsa olur büyük ihtimalle.O biraz göz kararı oldu, şansaKalıpları biraz geniş gibiydi o yüzden S aldım, alt pijamanın beli lastikli, inşallah o zaman da olur, şimdi oluyor ama
Onu da biliyorum sanırım Gizem ona eğitim vermişti. Temalarını cok benzer kullanıyor. Bebek çikolatası ve hastane için organizasyon firması düşünüyor Musun? Benim çevrem diyor ki o iş bizdeEvet benim de en profesyonel gördüğüm littleposers var. Tüm ünlüler ona gidiyor zaten çok hoş. Hatta şimdiki konsepti daha da güzel olmuş. Ankarada da selayarasdı sanırım, en güzel bulduğum o var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?