- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Ben de bebek arabası yatak besık derdı yok... Dün lohusa takımımın siparısını verdim.. Kokulu taşlar geldi.. Bebek süsü sabun ve çerçeveler haftaya gelıyor ödemeyi yaptım... Bebek çikolatası hacı serıf olacak.. Babynest de alcam birsey cok para vermeye gerek yok... Ama arkadaslar carsıda guzel model yok dıyor.. Ahşap ürünleri de verdım gelsin boyayacagız. Bu temmuzda herseyı bıtırcem.. Yok dün Recel marmelat yaptım bugum ölü gibiyim.. Agustosa sadece bebek kıyafeti yıkıcamAy hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirimsimdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste
Ben de bebek arabası yatak besık derdı yok... Dün lohusa takımımın siparısını verdim.. Kokulu taşlar geldi.. Bebek süsü sabun ve çerçeveler haftaya gelıyor ödemeyi yaptım... Bebek çikolatası hacı serıf olacak.. Babynest de alcam birsey cok para vermeye gerek yok... Ama arkadaslar carsıda guzel model yok dıyor.. Ahşap ürünleri de verdım gelsin boyayacagız. Bu temmuzda herseyı bıtırcem.. Yok dün Recel marmelat yaptım bugum ölü gibiyim.. Agustosa sadece bebek kıyafeti yıkıcam
Ay ben de ikizler burcuyumListe de yok bende, öyle olunca strese giriyorum
Kavrulmuş soğanın buzluktaki haliBu ne ki
İŞte işin kötüsü ben ulaştım 28. haftayaYa canım dert etme ben daha bir iğne almadım. Hayırlısıyla 28. Haftaya sağ Salim ulaşayım öyle inşallah. Kenarda paranı biriktir bu derde herşey alınıyor
Aha bi ikizler burcu dahaAy hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirimsimdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste
Tok karna akşam alıyorum ben canım, belli bir saati yok sanırım.kizlar bu magnezyum sasenin ozellikle gun icinde icilme saati,ac&tok gibi bir kurali var mi yoksa kafama estigi gibi mi alayim? Zaten haftada 1 dedi doktorum.
Tok karna akşam alıyorum ben canım, belli bir saati yok sanırım.
Biraz daha beklemekte fayda var, 9uncu hftada duyanlar bile var canımMeraba 6+ 2 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı yok böyle olan var mı acaba. ?
Harikasın canım çok sağol yaBen sorun yaşamadım.henüz. fotoğraftaki yarım paket. İnceliğini göstermek istedim.
Beğenilir canım neden beğenilmesinAy bende kimse yorum yapmadı diye düşünmüştüm. Hevesle hazırlanıyoruz ya ne bileyim beğenilmek iyi hissettiriyor.
Bende Demir hapı bir içiyorum sabah bide 2 tatlı kaşığı pekmez içiyorum sonra ciğerim yanıyor
Seni hatırlıyorum canım daha önce de söylemiştin. Rabbim acil şifalar versin bebeğine, dua edicem ben de bol bol. İnşallah sağlıkla al kucağınaKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
Ben joie litetrax 4 aldım canım bebek arabasını. Kullanımı kolay ve uzun süreli gibi geldibebek için hazırlık yapmaya başlayan var mı? ben 3 tane tulum aldım sadece daha hiçbir şeyimiz yok :))) en çok aklıma takılan bebek arabası. bebek arabası alan/önerecek olanlar var mıdır acaba???
Rabbimin izniyle sağsalim kucağınıza alacaksınız inşallah canım dualarım seninle kendine stres sıkıntı yapmaKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
Belki hebüz erkendir canım, geç döllenme falan da olmuş olabilir. 7-8.haftada duyulan çok var. İnşallah en yakın zamanda duyarsınızMeraba 6+ 2 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı yok böyle olan var mı acaba. ?
Canm ben aceleciyim galibaBen joie litetrax 4 aldım canım bebek arabasını. Kullanımı kolay ve uzun süreli gibi geldi
Ben de her şeyini aldım canım, bi tek valiz hazırlamak kaldıCanm ben aceleciyim galibaagislasinca yapamam diye düşündüğüm için birde eşim uzakta olduğu icin kafam dagilsin diye herseyimi aldim hazirladim. Besigini arabasini ev tipi pusetini yeni dogan takimlarini zibinlarini biberon emzik hatta doguma giderken hazirlayacagim valizini kapi susunu hediyeliklerini hazirladm.
Arabaya gelince cok arastirdim uykularim kacti resmen cok begendigim arabalar oldu butcemizi zorlayacak peg prego 500L gibi. Durumun musaitse oneririm muhtesem bi araba.
Ben daha uygun travel sistem hem portbebe olabilen hem uzun sure kullanilabilme imkani olan ve uzerindekiyle beraber katlanip kucuk yer kaplayacak bi araba aradim. Esim olmadan da rahat kullanabilir olsun istedim. Elele baby Allroad modelini aldim kampanya vardi. Ben begendim kurdum denedim simdilik guzel kullanisli gorunuyor. Yasamadan dez avantajlarini bilemiyorum tabi
Benim ki nin prospektusunde yemeklerle birlikte içiniz yazıyor. İçini bir oku istersenkizlar bu magnezyum sasenin ozellikle gun icinde icilme saati,ac&tok gibi bir kurali var mi yoksa kafama estigi gibi mi alayim? Zaten haftada 1 dedi doktorum.
Benım de herşeyi tam bir lohusa tacım ve terlıgım yok... Onda da model begenemıyorum... Tacsız terlıksız cıkamamBen de her şeyini aldım canım, bi tek valiz hazırlamak kaldıben arabasını da aldım canım, diğer soran arkadaşa yazmak istedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?