2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirim simdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste
Ben de bebek arabası yatak besık derdı yok... Dün lohusa takımımın siparısını verdim.. Kokulu taşlar geldi.. Bebek süsü sabun ve çerçeveler haftaya gelıyor ödemeyi yaptım... Bebek çikolatası hacı serıf olacak.. Babynest de alcam birsey cok para vermeye gerek yok... Ama arkadaslar carsıda guzel model yok dıyor.. Ahşap ürünleri de verdım gelsin boyayacagız. Bu temmuzda herseyı bıtırcem.. Yok dün Recel marmelat yaptım bugum ölü gibiyim.. Agustosa sadece bebek kıyafeti yıkıcam

Masallah herseyi bitirmissin ne guzel.Cok ta yorma kendini ama.Su babynestin cok faydasini goren var mi ? Almak gerekiyomudur ?

Ya canım dert etme ben daha bir iğne almadım. Hayırlısıyla 28. Haftaya sağ Salim ulaşayım öyle inşallah. Kenarda paranı biriktir bu derde herşey alınıyor
İŞte işin kötüsü ben ulaştım 28. haftaya ama dediğin gibi para olunca üç dört günde halledersin. Karar verme kısmını bi atlatırsam alışverişi internetten bile yaparım inşallah

Ay hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirim simdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste
Aha bi ikizler burcu daha kızımın üç ay bile muhteöelen giyemeyeceği kıyafetlerde bile renk desen konusunda kararsız kalabiliyorum Bi liste de ben yaptım ufaktan

Ben sorun yaşamadım.henüz. fotoğraftaki yarım paket. İnceliğini göstermek istedim.
Harikasın canım çok sağol ya
Beğenilir canım neden beğenilmesin Bende günde 1 taneye düşüreceğim doktor bir şey demese bile keçiboynuzu sulandırıp limonlu içeceğim karaciğere iyi geliyormuş

Seni hatırlıyorum canım daha önce de söylemiştin. Rabbim acil şifalar versin bebeğine, dua edicem ben de bol bol. İnşallah sağlıkla al kucağına

bebek için hazırlık yapmaya başlayan var mı? ben 3 tane tulum aldım sadece daha hiçbir şeyimiz yok :))) en çok aklıma takılan bebek arabası. bebek arabası alan/önerecek olanlar var mıdır acaba???
Ben joie litetrax 4 aldım canım bebek arabasını. Kullanımı kolay ve uzun süreli gibi geldi

Rabbimin izniyle sağsalim kucağınıza alacaksınız inşallah canım dualarım seninle kendine stres sıkıntı yapma

Ben joie litetrax 4 aldım canım bebek arabasını. Kullanımı kolay ve uzun süreli gibi geldi
Canm ben aceleciyim galiba agislasinca yapamam diye düşündüğüm için birde eşim uzakta olduğu icin kafam dagilsin diye herseyimi aldim hazirladim. Besigini arabasini ev tipi pusetini yeni dogan takimlarini zibinlarini biberon emzik hatta doguma giderken hazirlayacagim valizini kapi susunu hediyeliklerini hazirladm.

Arabaya gelince cok arastirdim uykularim kacti resmen cok begendigim arabalar oldu butcemizi zorlayacak peg prego 500L gibi. Durumun musaitse oneririm muhtesem bi araba.

Ben daha uygun travel sistem hem portbebe olabilen hem uzun sure kullanilabilme imkani olan ve uzerindekiyle beraber katlanip kucuk yer kaplayacak bi araba aradim. Esim olmadan da rahat kullanabilir olsun istedim. Elele baby Allroad modelini aldim kampanya vardi. Ben begendim kurdum denedim simdilik guzel kullanisli gorunuyor. Yasamadan dez avantajlarini bilemiyorum tabi

Ben de her şeyini aldım canım, bi tek valiz hazırlamak kaldı ben arabasını da aldım canım, diğer soran arkadaşa yazmak istedin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…