2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah cnm. Gebelikte çok önemli doktorun içine sinmesi

Benim de öyle. Birkaç gündür solda toplanıyor sanki ben öyle hareket felan da etmedim . Doktor ne diyor bizi de bilgilendir cnm

Çok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beri
Benim de karnım aşağıda başı da inmiş zaten . İlki sezeryan olmasaydi tam normal doğum bebegiymis ikincisi ama dokoturm sezeryan sonrası normal doğum a sıcak bakmıyor . Zaten plesantanin yerinde sıkıntılı benim ilişki tamamen yasak kendini sırlardan kanama olur dedi.

En başından beri 1 hafta geri cıkıyordu geç döllenme den dolayı 850 gram olmuş yeni abisi gibi ufacık bişey olcak
Kilolu bebek sağlıklı anlamına gelmiyor zaten. Benim ilk oğlum hep tombik bı bebekti. Kollar bacaklar boğum boğum du dusunt yani ama hep kansızlık vardı. Üç buçuk aylıkken bronşit illetine yakalandik neler çektik iğneler serumlar havalar. Üç yaşına kadar. Şimdi daha iyi Allah'a şükür. İkinci bebeğim daha ufak olcak gibi sağlıklı zamanında dogsun başka bişey istemiyorum

Yaaa kaçıncı haftada indi başı aşağıya

Bak cok sükür oglum hiç hasta olmadı bünyesi güçlüydü ama ufaktı yani tabi simdi gayet normal. Tabi ki sağlıklı olsun ufak olsa ne iri olsa ne

Ben de buna katılıyorum. Oğlum hep zayıftı hala zayıf, kızım tombikti. Oplan kreşe başlayınca hastalıkla tanıştı. Kız 3 aylıkken antibiyotiğe başlAdı, bronşit oldu. Hemen hasta oluyor

Benimde bazen karnim asagida gibi geliyor.Pozisyonlarindan diyorum.Zaten alttaki kasiklarima iyice yakin.Resmen vajinamin yanlarinda tekme hissediyorum.Digeri de ustte sagda hep.22.haftada toplam 1000 gramlardi.yarin 25 olucam.Bakalim kac olmuslar haftaya gidicez kontrole bizde.150 ser gram alsalar baya agir olucak karnim

Ben de kontrol sonrası gittim lcwdan üstü düğmeli alt üst pijama takımı aldım, iyi haberleri duyunca alışverişe daldık demek ki:) maşallah küçüğe de

Maşallah ya icimi rahatlattin. Dunden beri bebegimin kilosuna takıldım. Fazla gibi geldi bana. Acaba ultrasondan fark edermi diye düşündüm. Normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…