2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de kontrol sonrası gittim lcwdan üstü düğmeli alt üst pijama takımı aldım, iyi haberleri duyunca alışverişe daldık demek ki:) maşallah küçüğe de
Senin bebişine de maşallah güle güle giy pijamanı. Haftaya düğüne gideceğim, puantiyeli siyah elbiseyi aldım, iyi oldu.

Maşallah ya icimi rahatlattin. Dunden beri bebegimin kilosuna takıldım. Fazla gibi geldi bana. Acaba ultrasondan fark edermi diye düşündüm. Normal demekki
Her şey normal dedi doktorum, hatta benimkinin en yüksek karın çevresi çıkıyor, göbekli mi olacak hocam diye sordum, yok normal dedi.

Bak cok sükür oglum hiç hasta olmadı bünyesi güçlüydü ama ufaktı yani tabi simdi gayet normal. Tabi ki sağlıklı olsun ufak olsa ne iri olsa ne
Aynen oyle oglum küçük bı soğuk algınlığı geçirse bı gün geç müdahale etsem iki gün sonra hemen bronşit e cevirirdi. Burun akıntısı olmaya başlayınca hep serum fizyolojik damlatip aspiratör le çekerdim burnunu temiz tutmazsam hemen o akıntı cigere inip bronşit e ceviryodu.

Ben de buna katılıyorum. Oğlum hep zayıftı hala zayıf, kızım tombikti. Oplan kreşe başlayınca hastalıkla tanıştı. Kız 3 aylıkken antibiyotiğe başlAdı, bronşit oldu. Hemen hasta oluyor
İnsanın içi nasıl aciyor üç buçuk aylikti kilolu diye damar bulmak çok zor oluyor yatış verdi doktor bı yandan serum bı yandan hava. Küçük bebek sürekli emmek istiyor odada yatan diğer çocukların babası odada nasıl emzircem bazen kadınlar çok anlayışsız oluo hemşire ye dedim emzircem erkekler çıksın odadan biri cikio öteki çıkmıyor . Emzirme örtüsü nu oğlum istemiodu bide. Ah ne günler inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur. Bronşit li bebek çok zor

İlk altı aylık kıyafetleri yikadim hazır. Agrilarim şimdiden var daha fazla beklmek istemedim. Nedense bu sefer erken doğum korkusu var bende. Rabbm sağlıklı bir şekilde zamaninda kavuşmayı nasip etsin aminnn

Valla bende de bi korkudur gidiyor bu bebek erken gelecek diyip duruyorum bende kurban bayramında yıkamayı düşünüyorum 32 hafta civarı olacağız kısmetse daha da erken gelmesin aman allah korusun

İnşallah bakalım nasip olacak mı
Daha 24+2yi..
30 olunca düşünüyorum ya da tam yapraklar dökülünce çok ağırlaşmazsam

Sonbahar mevsimi de Harika olur ya çekilirsen paylaş lütfen

Çok teşekkür ederim cevap için birde göbeginiz nasıl durumda benim daha tam yukarıda değil sanki aşağıda gibi biraz hep başından beri

Beni gören de bu bebek midenden kurtulmuş kaç aylıksın ki falan diyor. Gerçi bence hiç çıkmadı ki hep asagıda

Karın sertliği ve bel kalça ağrısı yaşayan var mı arkadaşlar

Dün ben cok kötüydüm şükür bugün idare ediyorum bel kalça Bacak agrısı kaşık krampları

Benim de belim ağrıyor kızlar. Evde basit bel egzersizleri yapmayı düşünüyorum, kedi duruşu falan.

Kızlar ben sürekli kustuğum için şeker yüklemesi yaptırmadım tokluk açlık bakıldı. 93 e 149 Du ama tokluk parmaktan bakıldı yüksek cılabilir parmaktan dedi. 4 kilo falan aldım kusmalarım geri döndü ve tansiyonum hep yerlerde şeker nasıl yükseliyor anlamadım

Ben kiloya hiç takılmadım, nasıl yetişkinler olarak hepimiz farklı farklıysak bebişler de öyle. Alt değer, üst değerleri geçmedikçe sıkıntı yok, için rahat olsun :)
He ya valla Saglıklı olması öyle büyük nimet ki boy kilo dışarda zaten oluyor. Hormonlar heralde bu kadar değişik yapan bizi

Ben geçen rüyamda 36 hafta 3 günlük doğum yaptığımı gördüm çok kafama takıyorum galiba

Tabii ki paylaşırımmm

Gerçekten çok zordu. Sabah akşam hava verdirmeye gidiyorduk. Durmuyor, dayanamıyor. Aldığı ilaca mı yanasın ağrısına sızısına mı! İnşallah çocuklarımız her sağlıklı olur.

Kızlar nefes darlığı çeken var mı? Benim nefes alışverişlerim baya zorlamaya başladı, hep yarım nefes sığıyor artık tam nefes alamıyorum o da beni çok yoruyor, zayıf bir insandım bel çevrem falan çok geniş değildi acaba bununla alakalı olabilir mi bebek sığmıyor olabilir mi, kontrolüm haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…