Kızlar nefes darlığı çeken var mı? Benim nefes alışverişlerim baya zorlamaya başladı, hep yarım nefes sığıyor artık tam nefes alamıyorum o da beni çok yoruyor, zayıf bir insandım bel çevrem falan çok geniş değildi acaba bununla alakalı olabilir mi bebek sığmıyor olabilir mi, kontrolüm haftaya
Biz çıktık her şey yolunda çok şükür 35 cm 830 gram, ölçü aldırmayacak kadar da hareketliydi:) parmak emdi güldü sonra da plesenta arkasına saklandı çıkaramadık sizden de inşallah hayırlı haberler gelsin
Çok şükür biz de iiyiyiz bizimki de tam tersi herhalde uyuyordu eli yine yüzünde asla çekmiyor o elini yüzünden detaylı da ve diğer kontrollerde de böyleydi 1.100 kg olmuş ama boyunu tam hatırlamıyorum sağlıklı olsunlar da
Çok şükür biz de iiyiyiz bizimki de tam tersi herhalde uyuyordu eli yine yüzünde asla çekmiyor o elini yüzünden detaylı da ve diğer kontrollerde de böyleydi 1.100 kg olmuş ama boyunu tam hatırlamıyorum sağlıklı olsunlar da
Gerçekten çok zordu. Sabah akşam hava verdirmeye gidiyorduk. Durmuyor, dayanamıyor. Aldığı ilaca mı yanasın ağrısına sızısına mı! İnşallah çocuklarımız her sağlıklı olur.
Tatlım, doğuma kadar farklı farklı şeyler de çıkacak. Kimisi geçecek, kimisi azalacak, kimisi yeni çıkacak ama hiçbiri ebedi kalmayacak. Doğumla birlikte uçup gidecek. Kucağımızda ise minnak, şirin bebekler kalacak.
Bu hafta yaşadığım macera korkunç derece de üzücü ama bir o kadar ders verici oldu. Sonuçta doktor değiştirdim. Hem ailem hem ben boş yere ne kadar çok üzüldük.
Günaydın, karnında elektrik gibi bir şeyler hisseden oluyor m?
Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor
Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor
[/QUOTE]
Bazen titreşim oluyor özellikle sabah açken... Artık meleğim hıçkırmaya başladı. Hamilelikte en sevdiğim şey bebegın hıc kırması. İçimden hık hık diye sesleri duymaya başladı. Ne komıktı İlk hamileliğimde koşarak dra gıtmıştım... İçimden hık hık sesler geliyor bebege bırsey oluyor. Drum çok gülmüştü.. Buyudugu ıcın midesi genişliyor ve hıçkırıyor demişti
Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine
Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine ☺