2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
2gündür o da başladı. Sol tarafa yatınca rahat nefes alabiliyorum sadece.

Çok şükür biz de iiyiyiz bizimki de tam tersi herhalde uyuyordu eli yine yüzünde asla çekmiyor o elini yüzünden detaylı da ve diğer kontrollerde de böyleydi 1.100 kg olmuş ama boyunu tam hatırlamıyorum sağlıklı olsunlar da

Ooh çok güzel, o zaman şimdi iyi tatillet iyi eğlenceler bu rahatlamayla

Masallah canim. Al benimkinden de o kadar el her ultrasonda yuzde, yuzunu gostermiyor. Eli yuzunde dogacak

Günaydın, karnında elektrik gibi bir şeyler hisseden oluyor m?
Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor

Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor
[/QUOTE]
Bazen titreşim oluyor özellikle sabah açken... Artık meleğim hıçkırmaya başladı. Hamilelikte en sevdiğim şey bebegın hıc kırması. İçimden hık hık diye sesleri duymaya başladı. Ne komıktı İlk hamileliğimde koşarak dra gıtmıştım... İçimden hık hık sesler geliyor bebege bırsey oluyor. Drum çok gülmüştü.. Buyudugu ıcın midesi genişliyor ve hıçkırıyor demişti

Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine

Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine ☺
Bende bacak bacak ustune atip onemdogru oturunca hissediyorum kasiklarima dogru eyvah bebek sikisti diyip pozisyon degistirince geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…