2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine

Evet bende de yan yatınca oluyor genelde ya sabah ya gece uyumadan önce. Sanki içeride titreşim var gibi oluyor pıtpıtpıtt

Günaydın, karnında elektrik gibi bir şeyler hisseden oluyor m?
Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor
Bazen titreşim oluyor özellikle sabah açken... Artık meleğim hıçkırmaya başladı. Hamilelikte en sevdiğim şey bebegın hıc kırması. İçimden hık hık diye sesleri duymaya başladı. Ne komıktı İlk hamileliğimde koşarak dra gıtmıştım... İçimden hık hık sesler geliyor bebege bırsey oluyor. Drum çok gülmüştü.. Buyudugu ıcın midesi genişliyor ve hıçkırıyor demişti
[/QUOTE]

Aaa sanki ben daha onları hissedemedim ya da hıçkırık olduğunu anlamadım ama hiç ses duymadım henüz

Bende bacak bacak ustune atip onemdogru oturunca hissediyorum kasiklarima dogru eyvah bebek sikisti diyip pozisyon degistirince geciyor.

Bazen bende eski halim gibi sanıp gece uyurken yüz üstü yatıp dönüyorum Bi kaç kere oldu öyle sonra dönmekte zorlanınca uyandım hemen ayyyy bebek sıkıştı kesin diyorum panikle alışmak zor gerçekten

Meme uclari gobek deligi kasinanlar online mi hadi gobek neyse de gogus bolgesine cok dokunmak istemiyorum birkac yerde dogumu tetikliyor deniliyordu. Cok sinir bozucu

Meme uclari gobek deligi kasinanlar online mi hadi gobek neyse de gogus bolgesine cok dokunmak istemiyorum birkac yerde dogumu tetikliyor deniliyordu. Cok sinir bozucu

Gobek deligi cevrem benim de felakett kasiniyor.Oyle boyle bir kasinti degil hemde.Ne bulursam suruyorum ama orasi cok geriliyor sanirim.Goguslerim masallah birer kilo kesin var ama uclari henuz daha cikmadi tam.Ne zaman cikacak uclari da emmeye uygun olucak.Endiseleniyorum valla.

Boyle catlak olacakmis gibi degil de daha cok delik kismi kasiniyor. Benim meme uclari cikti hamileligin asagi yukari basindan beri ama sanki daha buyuk olmasi gerek bebegin emebilmesi icin. Bazi aparatlar var uc cikarici sanirim onlardan alicaz artik.

Her gün duş alıp akşamları özellikle bebe yağı sürün bol bol duş sonrası bütün gece nemli kalıyor. Gündüz de lierac ya da bebek losyunu sürüyorum ben henüz kaşıntı yok bende. Ne kadar nemli olursa kaşıntı önlenir

Ben yaptığım yemeği yiyemiyorum.. Güzel faydalı şeylerde yapıyorum ama yaparken midem kalkıyor ve yiyemiyorum akşamları canım hıcbırsey istemiyor. Bu akşam sade kavun yedım. Eşim kızıyor ama ne yapayım yıyemıyorum. Dışarıya şimdi bana yemek almaya gitti et tarzı... Dün dışarıda yedim ama Kendı yaptığım gecmıyor... Eşim dalga geçiyor demek nasıl pis yapıyorsun ki miden bile almıyor diyor..

Valla gunde unutmazsam 3 kere unutursam garanti 2 kere surmedigim sey yok lierac, bio oil, mustela, hindistan cevizi yagi ve dogal aldigim bir catlak kremi daha. Sık sık suruyorum. Dusta da nemlendirici ozellikli sabunlar yagli dus kremleri neler neler... insallah catlak olusmaz hicbirimizde

Canim bence kendini biraz zorla yemek icin. Ev yemegi gibi olmuyor. Su ara ben de disari yemegini biraz abarttim ama bu hafta buna bir dur deyip guzel yemekler yapmaya calisacagim.

Bu arada butceniz nedir bilmiyorum ama bebek arabasi arastirirken denk geldim bir ikiz arabasina hosuma gitti ana kucaklari da takilabiliyormus. Sen ve ikiz bekleyen arkadaslara fikir olsun.

Canım dışarıda ev yemeği değil hep et tarzı özellikle döner yıyorum hep hamıleluklerımde et canavarı oluyorum... Ama kendım pişiremiyorum... Temiz ve enfes yapan yerler var.. Napayım bu hamılelıkte neredeyse 7 aylık olacağım hala sabah bulantıları ve kusmalar devam ediyor.. 4 kg aldım sanıyordum yarım kg vermışım 3.5 kg.. Ben normalde otele tatıle gotsem acık bufeye 1 haftada 3 kg alırdım... 26 bıttı.. Keşke yıyebılsemde 25 kg alsam vallahı gık demem. Bulantı çok berbat bırseymiş.. Ama kınama ak gerekmiş.. Bır tanıdık hep kustu ben de aman kusma da dert mi Allah kanama vermesin. Bulantım olsa da yerım ne olacak dedim.... Bunda yıyemıyorum. Hep hazımsızlık şişkinlik oluyor

Aklimda olan 3 modelden biri bu canim.Bu orta dereceli butceli olan diyeyim.Prego ibiza var o hele pusetlerle beraber 6 bini buluyor.Onu cok begemiyorum ama hersey cifter cifter olunca zorlar bizi.Bir de butceyi sarsmayacak casual var.O da 1600 lira.Bakalim karar verecegiz ama benim kararsizlik fena

Maxi cosi iyi bir marka. 2 bebek de olunca uzun sureli gitmesini istiyor insan. Bence ne butceyi sars 6 binle ne de dusuk olani alip riske at. Bu orta karar is gorur gibi. Ben de mamas papas dusunuyordum ama indirimi kacirdik bugun sondu simdi maxi cosiye de bakiyorum begendigim bir modeli oldu. Iki markadan birini istiyorum ama bakalim sonunda ne olacak.

Cnm lansinoh un meme ucu çıkartıcı aparat var benm de hiç uc yoktu dogumdan hemen sonra hemşire baktı sütun gelmemiş dedi gitti biz hemen eczenden o aparatı aldık hem ucu çıkardı hem pompa görevi gördü sütü getirdi. Bence ilk dogumunsa mutlaka al cantana at cnm

Cidden işiniz zor. İki beşik, çift kıyafet falan Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…