Çok geçmiş olsun canımAynen. Buyuk bir uzuntuydu gitti cok sukur. Sagol
Ben o titresimi genrlde kasiklarima dogru hissettigimde alttaki bebegim yapiyor saniyodum sıkışıķlıktan.Oluyor sabahlari ozellikle hatta yan yatiyorum su anda .Biraz once oldu yine
Bazen titreşim oluyor özellikle sabah açken... Artık meleğim hıçkırmaya başladı. Hamilelikte en sevdiğim şey bebegın hıc kırması. İçimden hık hık diye sesleri duymaya başladı. Ne komıktı İlk hamileliğimde koşarak dra gıtmıştım... İçimden hık hık sesler geliyor bebege bırsey oluyor. Drum çok gülmüştü.. Buyudugu ıcın midesi genişliyor ve hıçkırıyor demiştiGünaydın, karnında elektrik gibi bir şeyler hisseden oluyor m?
Bazen sağda bazen solda elektrik çarpmış gibi mini mini içten titreşim gibi şeyler oluyor
Bende bacak bacak ustune atip onemdogru oturunca hissediyorum kasiklarima dogrueyvah bebek sikisti diyip pozisyon degistirince geciyor.
Meme uclari gobek deligi kasinanlar online mihadi gobek neyse de gogus bolgesine cok dokunmak istemiyorum birkac yerde dogumu tetikliyor deniliyordu. Cok sinir bozucu
Gobek deligi cevrem benim de felakett kasiniyor.Oyle boyle bir kasinti degil hemde.Ne bulursam suruyorum ama orasi cok geriliyor sanirim.Goguslerim masallah birer kilo kesin varama uclari henuz daha cikmadi tam.Ne zaman cikacak uclari da emmeye uygun olucak.Endiseleniyorum valla.
Gobek deligi cevrem benim de felakett kasiniyor.Oyle boyle bir kasinti degil hemde.Ne bulursam suruyorum ama orasi cok geriliyor sanirim.Goguslerim masallah birer kilo kesin varama uclari henuz daha cikmadi tam.Ne zaman cikacak uclari da emmeye uygun olucak.Endiseleniyorum valla.
Her gün duş alıp akşamları özellikle bebe yağı sürün bol bol duş sonrası bütün gece nemli kalıyor. Gündüz de lierac ya da bebek losyunu sürüyorum ben henüz kaşıntı yok bende. Ne kadar nemli olursa kaşıntı önlenir
Ben yaptığım yemeği yiyemiyorum.. Güzel faydalı şeylerde yapıyorum ama yaparken midem kalkıyor ve yiyemiyorum akşamları canım hıcbırsey istemiyor. Bu akşam sade kavun yedım. Eşim kızıyor ama ne yapayım yıyemıyorum. Dışarıya şimdi bana yemek almaya gitti et tarzı... Dün dışarıda yedim ama Kendı yaptığım gecmıyor... Eşim dalga geçiyor demek nasıl pis yapıyorsun ki miden bile almıyor diyor..
Canım dışarıda ev yemeği değil hep et tarzı özellikle döner yıyorum hep hamıleluklerımde et canavarı oluyorum... Ama kendım pişiremiyorum... Temiz ve enfes yapan yerler var.. Napayım bu hamılelıkte neredeyse 7 aylık olacağım hala sabah bulantıları ve kusmalar devam ediyor.. 4 kg aldım sanıyordum yarım kg vermışım 3.5 kg.. Ben normalde otele tatıle gotsem acık bufeye 1 haftada 3 kg alırdım... 26 bıttı.. Keşke yıyebılsemde 25 kg alsam vallahı gık demem. Bulantı çok berbat bırseymiş.. Ama kınama ak gerekmiş.. Bır tanıdık hep kustu ben de aman kusma da dert mi Allah kanama vermesin. Bulantım olsa da yerım ne olacak dedim.... Bunda yıyemıyorum. Hep hazımsızlık şişkinlik oluyorValla gunde unutmazsam 3 kere unutursam garanti 2 kere surmedigim sey yoklierac, bio oil, mustela, hindistan cevizi yagi ve dogal aldigim bir catlak kremi daha. Sık sık suruyorum. Dusta da nemlendirici ozellikli sabunlar yagli dus kremleri neler neler... insallah catlak olusmaz hicbirimizde
Canim bence kendini biraz zorla yemek icin. Ev yemegi gibi olmuyor. Su ara ben de disari yemegini biraz abarttim ama bu hafta buna bir dur deyip guzel yemekler yapmaya calisacagim.
Bu arada butceniz nedir bilmiyorum ama bebek arabasi arastirirken denk geldim bir ikiz arabasina hosuma gitti ana kucaklari da takilabiliyormus. Sen ve ikiz bekleyen arkadaslara fikir olsun.
Maxi Cosi Dana For 2 İkiz Bebek Arabası Nomad Black | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/maxi-cosi-dana-for-2-ikiz-bebek-arabasi-mxc-1391-nomad-blackwww.babymall.com.tr
Aklimda olan 3 modelden biri bu canim.Bu orta dereceli butceli olan diyeyim.Prego ibiza var o hele pusetlerle beraber 6 bini buluyor.Onu cok begemiyorum ama hersey cifter cifter olunca zorlar bizi.Bir de butceyi sarsmayacak casual var.O da 1600 lira.Bakalim karar verecegiz ama benim kararsizlik fena
Cnm lansinoh un meme ucu çıkartıcı aparat var benm de hiç uc yoktu dogumdan hemen sonra hemşire baktı sütun gelmemiş dedi gitti biz hemen eczenden o aparatı aldık hem ucu çıkardı hem pompa görevi gördü sütü getirdi. Bence ilk dogumunsa mutlaka al cantana at cnmGobek deligi cevrem benim de felakett kasiniyor.Oyle boyle bir kasinti degil hemde.Ne bulursam suruyorum ama orasi cok geriliyor sanirim.Goguslerim masallah birer kilo kesin varama uclari henuz daha cikmadi tam.Ne zaman cikacak uclari da emmeye uygun olucak.Endiseleniyorum valla.
Cidden işiniz zor. İki beşik, çift kıyafet falan Allah kolaylık versinAklimda olan 3 modelden biri bu canim.Bu orta dereceli butceli olan diyeyim.Prego ibiza var o hele pusetlerle beraber 6 bini buluyor.Onu cok begemiyorum ama hersey cifter cifter olunca zorlar bizi.Bir de butceyi sarsmayacak casual var.O da 1600 lira.Bakalim karar verecegiz ama benim kararsizlik fena
Kizlar kilo durumunuz nasil
Ben dogumdan 1 hafta sonra tartıldım. 13 kilo vermistimBen 7 kilo aldımdaha önümde iki aydan fazla var ne olacak sonu bilmiyorum, Doğumda ne kadar veriliyor acaba yaklaşık olarak? Bilen anneler yazarsa sevinirim
9 kiloydum en son tartildigimda 2 haftadir tartilmadimKizlar kilo durumunuz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?