2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok iyi yaa maşallah gerçi biraz da bünye meselesi sanırım. Sağ sağlıklı yavrularımızı kucağımıza alalım da fazla da takmıyorum artık
Korkmana gerek yok. Cok rahat veriyorsun. Kendini birakmadiktan sonra verirsin. Ozellikle bebegin ayaklansin hızla veriyorsun.

Chelzy yanyana olan ikiz bebek arabalarının kullanımının çok iyi olmadığını söylüyor anneler, yolda ilerlerken çok sıkıntılı oluyormuş. Arka arkaya şekilde olan daha işlevsel diyorlar. Bir de benim bebek arabasında önemsediğim şey; bebek ayağını uzattğında ayakları boşlukta kalmamalı(1 yaş ya da 80 cm sonrası için diyorum bunu)..ona dikkat edin bence.

Korkmana gerek yok. Cok rahat veriyorsun. Kendini birakmadiktan sonra verirsin. Ozellikle bebegin ayaklansin hızla veriyorsun.

Normalde çok iştahlı biri değilimdir zaten, hamilelikte iştahım arttı epey. Dediğin gibi bebek de azıcık ayaklansa koşturmaktan veririz muhtemelen. Olmadı veremeyenlerle diyete gireriz

Emily, maşallah ne güzel vermişsin sen. Ben de kızımda çoğunu vermiştim kiloların doğumdan sonra ama sütüm gitti gidecek kaygısıyla ve annemin teşvikiyle çok daha fazlasını tekrar aldım:/

Ben 7 kilo aldım daha önümde iki aydan fazla var ne olacak sonu bilmiyorum, Doğumda ne kadar veriliyor acaba yaklaşık olarak? Bilen anneler yazarsa sevinirim
Ben ilk oğlumda 11 kg aldım toplamda... Dogumdan 1 hafta sonra tartıldıpımda 10 kg gitmişti. Uykusuzluk ve bebek emmmediği için stresten de 40 ı cıkana kadar 5 kg verdim. 40 mevlütünde herkes üzüldu halime aşırı zayıflamış diye... 2. Bebekte 12 kg aldım.. Dogumdan cıkınca 10 gün sonra tartıldım 9 kg gitti... Ikı cocuk arasında 15 ay var... Buyuk oğlanın tam yürüme aşaması ve tabı her zamanki gıbı 5 gün sonra bırakan gıttı... Ben gene hem buyuk oğlum hem bebek hıcbırsey yetemesıgım ıcın stresten gene 5 altı kg gitti... Ama ben süt olsun dıye suyu cok içerdim ve hergun 1 yumurta yedım... Her şeyden yedım ama cok yıyemezdım... Kg sıkıntım olmadı. Bunda basından berı bıtmeyen sabah bulantı kusma sı devam edıyor. İlk 16 hafta 5 kg verdım sonra 4 kg aldım.. Dun tartıldım yarım kg vermişim toplam 3.5 kg ama karnım ramazan davulu gibi.... Keşke istedıgım yesem de 30 kg alsam Allah düşmanıma bulantı kusma vermesin

Gerçekten öyle bende bıktım artık kusmaktan. Çekilesi dert değil düşmanıma vermesin Allah

Kizlar kilo durumunuz nasil

Benim normalde de kilo tutan bir bunyem var zaten omur boyu dikkat etmem gerek hamilelikle birlikte sanki su icsem vucudum kilo yapiyor gibi hizla sisiyorum. 5-6 kilo civarinda aldim. Cok bulanti yasamadigim icin istahimin kesildigi donem hic olmadi. Simdiden kilo verme spor yapma dusunceleri icindeyim

Haklısınız koşuşturmaca emzirme vs derken kilo veriliyordur muhakkak. Ama keşke bulantılarınız geçse. Başlarda vardı benim ama hakikaten insanı bezdiriyor. Annelik hakikaten hakkı ödenmez bişeymiş.

5 6 kilo cok iyi ben 9 kilo aldim umarim veririz

Kizlar kilo durumunuz nasil
Ben ilk doğumda 12 kilo kadar aldım. İkinci doğumda 17 kilo aldım. Hepsini verdim. 47 kilo ile hep hamile kalıyorum. Kısa zaman sonra vermiş oluyorum.
Bunda şuanda 10 kilo aldım. İlk iki ay çok hızlı aldım 6kilo birden. Şimdi yavaşladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…