Meme uclari gobek deligi kasinanlar online mi hadi gobek neyse de gogus bolgesine cok dokunmak istemiyorum birkac yerde dogumu tetikliyor deniliyordu. Cok sinir bozucu
Göğüs ucu için pomat aldım, çünkü çatladı şiödiden. İlk defa böyle oldu. Onu sürdüm rahatladım. Eğer çatlağa giderse göğüs ucu kremi almanı tavsiye ederim.
Göğüs ucu için pomat aldım, çünkü çatladı şiödiden. İlk defa böyle oldu. Onu sürdüm rahatladım. Eğer çatlağa giderse göğüs ucu kremi almanı tavsiye ederim.
Meme ucunu uyarmıyorum, masaj yapmıyorum. Sadece kremi sürüp bırakıyorum. Zaten bildiğin çatlak olduğu için acıyor hiç uyarılmıyor. uyarılırsa sorun oluştırabilirmiş.
Eczacıya sordum da aldım. 1hafta sürdüm işe yaradı. Şimdi ara ara sürüyorum.
O çatlaklar iyleşmezse doğumdan sonra durumum daha kötü olacak. O yüzden dikkat etmem lazım.
Amin canim.Cidden daha simdiden zor.Herseyden ikiser tane almak..Bir de ustune ev kredisi oduyoruz.Aileler yardimci olmasa yanmistik zaten.Ama en cok istedigim subat-mart-nisan-mayista ucretsiz izne cikmakti.Su sartlarda mumkun gorunmuyor malesef.
Amin canim.Cidden daha simdiden zor.Herseyden ikiser tane almak..Bir de ustune ev kredisi oduyoruz.Aileler yardimci olmasa yanmistik zaten.Ama en cok istedigim subat-mart-nisan-mayista ucretsiz izne cikmakti.Su sartlarda mumkun gorunmuyor malesef.
Ben 7 kilo aldım daha önümde iki aydan fazla var ne olacak sonu bilmiyorum, Doğumda ne kadar veriliyor acaba yaklaşık olarak? Bilen anneler yazarsa sevinirim
Oglumda Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 8 kg gitmişti. Sonrasında da yasına girmeden aldığım 21 kg bitmişti ama emzirme bitince ben yeniden kilo almıştım insallah bunda öyle olmaz. Ben emzirirken hızlı kilo verenlerdenim sanırım
Aslında hareket etmek istiyorum yürüyüş yüzme vs ama son bir haftadır maalesef cok ağırlaştım benim göbek cok asagıda kaşık agrıları ve bel agrıları cok şiddetlendi. Bu vesile ile hareketler azaldı :/
Aslında hareket etmek istiyorum yürüyüş yüzme vs ama son bir haftadır maalesef cok ağırlaştım benim göbek cok asagıda kaşık agrıları ve bel agrıları cok şiddetlendi. Bu vesile ile hareketler azaldı :/
Bende de hiç hareket isteği kalmadı tansiyonum yerlerde uyku desen oda yok. Böyle depresyon bunalım halleri değişik durumlar yani. Şu sıra her şeye ağlıyorum yanlış anlıyorum. Oysa hiççç ağlamam valla.
Bende de hiç hareket isteği kalmadı tansiyonum yerlerde uyku desen oda yok. Böyle depresyon bunalım halleri değişik durumlar yani. Şu sıra her şeye ağlıyorum yanlış anlıyorum. Oysa hiççç ağlamam valla.
Aglama hallerim 1 hafta 10 gün önceydi. Psikolojim baya bozulmuştu vara yoga aglıyordum. Şimdi daha cok canımın derdindeyim gibi. Sağlıkla alalım kucağımıza unuturuz elbet bu günleri
Aglama hallerim 1 hafta 10 gün önceydi. Psikolojim baya bozulmuştu vara yoga aglıyordum. Şimdi daha cok canımın derdindeyim gibi. Sağlıkla alalım kucağımıza unuturuz elbet bu günleri
Ya ben çok fenayim içimden sürekli ağlamak geliyor bugün yol arkadaşım 2 yi izlerken komik bir sahnede hüngür hüngür ağladım. Aslinda o an aklımda olan ben sedyede doğuma gidiyorm arkamda büyük oğlum nasıl ayrilcam ondan. Beni sedyede görünce çok korkar mı. O anı yaşadım sanki. Ayrıca eşimin gülerek söylediği takıldığı mevzular bile çok agirima gidiyor hep ağlıyorum bikac saat sonra oğlumla oyun oynarken izliyorum onları bı kez daha aşık oluyorum kocama sürekli doğumu düşünüyorum. İlkinde bu kadar dusunmuyodum
Gebelik şekeriniz yok ise bebeğin önden büyümesinde sorun yokmuş. Ama var ise bebeğin önden büyümesini istemiyor doktorlar, bebek de anne gibi diyabetli gibi kilo alıyormuş.
Kızlar nefes darlığı çeken var mı? Benim nefes alışverişlerim baya zorlamaya başladı, hep yarım nefes sığıyor artık tam nefes alamıyorum o da beni çok yoruyor, zayıf bir insandım bel çevrem falan çok geniş değildi acaba bununla alakalı olabilir mi bebek sığmıyor olabilir mi, kontrolüm haftaya