2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay dün aynısını yaşadım kendimi sedyede görüp oğlumu tek gördüm ona da deli gibi agladım. Normal ozaman bu durumlar hemen hemen herkeste var gibi. Bende diyorum ya kafayı mı yiyorum noluyor

Ay dün aynısını yaşadım kendimi sedyede görüp oğlumu tek gördüm ona da deli gibi agladım. Normal ozaman bu durumlar hemen hemen herkeste var gibi. Bende diyorum ya kafayı mı yiyorum noluyor
İlkinde insan geride kim kaldı diye dusunumuyor sadece bebeğine kavuşmak istiyor ama ikincide ilk çocuğum korkar mı ağlarmi çocuğun cisi gelirse ya anlamazlarsa bensiz gece nasıl uyur . Hiç ayrı gece gecirmedik . Ben bebekle hastanede kalirken o eve giderken mahzun olurmu. Kafayi yemiyoruz bence annelik böyle bişey bir kalbe aynı derecede bir iki üç tane aşk sigdirabilmek .

Kızlar mrb. 4-5 kilo alanlara şaşıyorum bu aylara kadar. Ben 4. Ayıma kadar 6 kilo aldım. Nerdeyse 11 kilo aldım şu zamana kadar. 65 kilo oldum. Haftaya gebelik şekerime baktıracagım. Bu hafta çok karnım çıktı. 70 ile bitirsem hamileliği ne ala

Bende on kilo aldım. Gebelik sekerim çıkmadı Allah a şükür. Seninde çıkmaz inşallah . Elimden geldiğince bol yürüyüş bol su.

Bende on kilo aldım. Gebelik sekerim çıkmadı Allah a şükür. Seninde çıkmaz inşallah . Elimden geldiğince bol yürüyüş bol su.
Günde 3 litre su tüketiyorum ve yüzüyorum canım anlamadım neden böyle. Sevindim gebelik şekerinin çıkmamasına İnşallah bendede çıkmaz

Günde 3 litre su tüketiyorum ve yüzüyorum canım anlamadım neden böyle. Sevindim gebelik şekerinin çıkmamasına İnşallah bendede çıkmaz
İlk gebelikte 18 kilo aldım . Emzirirken gitti hepsi hatta daha fazlası . Ama emzirme bitince çok hızlı kilo aldım malesef emzirmek çok kalori yaktiriyor inşallah bol sutumuz olur bebisler de bol emer gider kilocuklar çok dert değil.

Canm nasil anlasildi hidrosefali oldugu

İnşallah canım

Havuzu doktorum onermiyor ben de cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Deniz de tatil beldesinde degiliz. O yuzden kendi adima yuzmeyi sevsem de hayir.
Ya benim dogustan sirt bel ve boyunda rahatsizliklarim var zaman ilerledikce hamilelik bana cok agri vermeye basladi. En iyi gelen agrilarima yuzme oyuzden gitsem mi diye düşünüyorum haftaya kontrolum var doktorumla konuscam bakalm. İlac kullanamiyorum cunku ve agrilarm artmaya basladi. Napcam bilmiyorum

Geceleri uyuyamiyorum artik. Sigdiramiyorum kendimi. Gobegim ne yana koysam ahir geliyor bebek de hep sol tarafta toplanip orayi bir gerdiriyor ki sormayin. Az once karnimin sol tarafi yirtilcak sandim sag tarafi tekmeliyor simdi de. Bana artik uyku haram sanirim.

Aynıyım seninle saat 3 den beri uyku uyumadım

Gunaydin kizlar.
Spnuclarimin bazilari cikmis ta Tks 90 yaziyor.Bu yukleme sonrasi oluyor anlamadim tam.

Gunaydin kizlar.
Spnuclarimin bazilari cikmis ta Tks 90 yaziyor.Bu yukleme sonrasi oluyor anlamadim tam.
Tokluk kan şekeri kısaltması olabilir mi acaba?
Kaçlık yaptırmıştın, ben de 50lik yaptırdım 112 çıktı, sanırım 140 altı çıkınca problem olmuyormuş

Merhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?

Tokluk kan şekeri kısaltması olabilir mi acaba?
Kaçlık yaptırmıştın, ben de 50lik yaptırdım 112 çıktı, sanırım 140 altı çıkınca problem olmuyormuş

50 lik yaptirmistim aynen.1 saat sonrasi 90 cikmis.Diger tahlillerde goremedim cunku tokluk sekeriyle ilgili herhangi bir deger.Gideyim olmadi saglik ocagina sorayim.

Bazi gunler oluyor oyle.Endiselenme.Bende bazi gunler alttaki bebegimi cok az titresim gibi hissediyorum.Duz sirt ustu yat.Bekle.Illaki hissettiricektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…