- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben bu modeli aldım canım normal bedenimin 1 büyüğünü aldım bakalım nasıl gelecek henüz denemedimkızlar ben böyle gelinlik gibi lohusa geceliklerini giyemem sanırım, sade, spor pijama, sabahlık ya da gecelik görürseniz bana atar mısınız?
A arimaya90 hareketlerde bazı günler azalma olabiliyor.Merhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
Merhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
Çok şükür canım için rahatlamış olduSelam kızlar. Dünkü gıcık doktordan sonra dayanamayıp bugün özel hastaneye gittim. Doktor prof. du ve çok iyi bir doktordu. Şükürler olsun bir sıkıntı yok. Vajinamin ağrısı bebegin büyümesi ve dikislerimin gerilmesindenmis. Kafama takilan birsey oldu bebek 875gr olmuş. Biraz iri ama bir sorun yok dedi. Sizce kilosu çok degil mi
Maşallah canım çok güzel fotoğraflar çıkmış ortaya hamilelikte çok yakışmışBizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı
Çok şükür canım sevindim inşallah daha da uzasınCok mutluyum cok! Rahim agzi uzunlugum 3,7 cm ciktihic bir sikintim yok cok sukur.
Canım bazen bende de öyle oluyor bazen çok az hissetmediğimde tuhaf oluyorum dün akşamdan beri mesela pek hissedemiyorum ama onlarında tembellik yapma saatleri varmış sürekli hareketli olamıyorlar maalesefMerhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
Merhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
bende de oluyor canım bazen hiç hareket etmiyor bazen de yerinde durmuyor. çok yorulup ayakta kalmışsam yada aç kalmışsam o gün hareket azalıyor. bazen de dediğin gibi içe vuruyor sanki. içe vurunca da ben daha az hissediyorumMerhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
Her şey normal dedi doktorum, hatta benimkinin en yüksek karın çevresi çıkıyor, göbekli mi olacak hocam diye sordum, yok normal dedi.
Geçmiş olsun, en azından durum tespit edilmiş, bir şekilde diyetle en kötü ilaçla dengelenir, stres etmemeye çalış. Benim de bu hafta şeker yüklemem var, sonucu merak ediyorum. Bu haftalar şekere acayip düştüm, sürekli aklıma geliyor.geçen ay bana da doktor bebişin karnı biraz büyük yediklerine dikkat et dedi,48 kilo ile hamile kalmıştım 57 kilodayken doktor öyle söyledi. zayıf olduğun için şeker seni çok etkilemez ama belki bebeği etkiler yükleme yapalım dedi ve maalesef şekerim biraz yüksek çıktıdiyet önerdi,biraz uymaya çalıştım bebeğin karnı ve başı normale döndü ama şimdi de benim şekerim yüksek çıkıyor. diyete devam etmem gerekiyormuş. bence sizin de normalden büyük çıktıysa göbüşü şekere ve karbonhidrata dikkat edin
Bunlar ıyı gunlerımız.. Asıl Geceleri uyuyamamak tam 34ten sonra başlıyor. Kafayı yukarı vuruyorsa nefesin kesiliyor ben kaç kere kendimi balkona attım. Nefes alamıyordum..Gece balkonda otururdum.. Ben 34 35 ten sonra doguma kadar uyuyamazdım.. Bebek buyudukce nefesim kesılırdi.. Bu bebegım daha iri şimdiden gece vurmasıyla uyanıyorum... Allah hepımızın yardımcısı olsunGeceleri uyuyamiyorum artik. Sigdiramiyorum kendimi. Gobegim ne yana koysam ahir geliyorbebek de hep sol tarafta toplanip orayi bir gerdiriyor ki sormayin. Az once karnimin sol tarafi yirtilcak sandim sag tarafi tekmeliyor simdi de. Bana artik uyku haram sanirim.
inşallah bir şey çıkmaz,psikolojik sanırım normalde şeker delisi biri değilim ama kendimi çikolata kaşıklamamak için zor tutuyorum ben de,devamlı dondurma falan yiyesim geliyor artık eşim eve çok fazla bir şey almıyorGeçmiş olsun, en azından durum tespit edilmiş, bir şekilde diyetle en kötü ilaçla dengelenir, stres etmemeye çalış. Benim de bu hafta şeker yüklemem var, sonucu merak ediyorum. Bu haftalar şekere acayip düştüm, sürekli aklıma geliyor.
merhaba kızlar doğumdan sonra olan aşılarla ilgili düşünceleriniz neler ? tabi ki devletin zorunlu kıldığı aşıları yaptıracağım onun haricindeki özel aşıları soruyorum. doktorlar illa yaptırın demiyor
Aynen cnm yaşlı teyzeler gibi inliyorum sağdan sola donerken bile. Karnımın yanına yastık koyuyorum öyle yatiriyorumBen 2 haftadir yani 23.haftadan beri yatakta sagdan sola donerken zorlaniyorum.Buyuyor bebisler iyice.Elimle destekleyip ceviriyorum gobegimi30larda nasil olucak bilemiyorum.Aman yeterki buyusun ikisi de varsin kaykilarak yatarim diyorum yatis pozisyonunda yatmam diyorum artik.
Aaa aynı benBen 2 haftadir yani 23.haftadan beri yatakta sagdan sola donerken zorlaniyorum.Buyuyor bebisler iyice.Elimle destekleyip ceviriyorum gobegimi30larda nasil olucak bilemiyorum.Aman yeterki buyusun ikisi de varsin kaykilarak yatarim diyorum yatis pozisyonunda yatmam diyorum artik.
Üç gün boyunca hareketi çok nadirdi.İsrarla kafayı oraya taktikca daha da bir hissedemedim sanki.Yani dışa yansıyan bir şey yok ama bir yerde de varlığı var gibi değişik bir histi.Dun yine normale döndü.Bu dönemde olan bir şeymiş sanırım.Onlari okudukça ferahladim akışına bıraktım.Uyuyan minnosu da sonunda uyandırmış oldumMerhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
Hareket azalmasında doktora gidilmeli diye bilşyorum canım, benim de bir kaç hafta önce aynısı oldu doktora gittim, kordona falan baktı doktor uzunca bir süre bir sorun yoktu şükür, sende de bir şey yoktur inşallah yine de içini rahatlatmak için git benceMerhaba kizlar dun aksamdan beri bebegimin hareketlerini cok ama cok az hissediyorum sanki ic tarafa dogru vuruyormus gibi disa vurma yok onceki gunler cok hareketliydi yerinde durmuyordu disardan bakinca bile belli oluyirdu bir teslik mi var cok korkuyorum ara ara hareketliligi azalanlar var mi aranizda yada ice dogru vuruyormus hissi yasayanlar?
oyy kuzum senin işin daha zor valla kolaylıklar olsun sanaBen 2 haftadir yani 23.haftadan beri yatakta sagdan sola donerken zorlaniyorum.Buyuyor bebisler iyice.Elimle destekleyip ceviriyorum gobegimi30larda nasil olucak bilemiyorum.Aman yeterki buyusun ikisi de varsin kaykilarak yatarim diyorum yatis pozisyonunda yatmam diyorum artik.
Ben ilkinde cocuk dru da demedi bılmıyordum rota virüsü aşısını yaptırmadım ve o yıllarda çok rota vurusunden herkesin cocugu İshak oldu allahtan benımkı olmadı.. 2.opluma hemen rota vırusu asısınıbyaptırdım. Menenjit aşısı da paralı alınıyor. Onları da yaptırdım.. Rota virüsü, menenjit ve bır de 1 yas mı 2 YAS mı neydi Suriyelilerden hava yoluyla dolasan enfeksiyonlara karşı bır koruyucu ası var dedı, onu da satın alıp vurdurdum..ama o esnada oğlum hep enfeksıyon kaynaklı hasta oluyordu ıyı oldu. Ama rota ve menenjıtı Dr zorunlu tutmuyor ama bence yaptırın.. Ilk oğlumda resmen korkuyla yasadım...merhaba kızlar doğumdan sonra olan aşılarla ilgili düşünceleriniz neler ? tabi ki devletin zorunlu kıldığı aşıları yaptıracağım onun haricindeki özel aşıları soruyorum. doktorlar illa yaptırın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?