2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar ben böyle gelinlik gibi lohusa geceliklerini giyemem sanırım, sade, spor pijama, sabahlık ya da gecelik görürseniz bana atar mısınız?
Ben bu modeli aldım canım normal bedenimin 1 büyüğünü aldım bakalım nasıl gelecek henüz denemedim kız kardeşimde de satenli bir takım var benden nasipse 2 ay önce doğum yapacak olmadı kendininkini de verecek illa fotoğraf çektirmek istersem

A arimaya90 hareketlerde bazı günler azalma olabiliyor.
Bence endişelenmeni gerektirecek birşey yoktur.
Ben de haftasonu biraz dolaşayım dedim, o akşam ve gün içinde hiç hissedemedim.
Ertesi sabah hissedebilmiştim.
Bazı günler tembellik yapabilir bebekler demiştir doktorumda, eğer 24 saatten fazla hiç hissetmezsen haberleşelim.
Yoksa gün içinde az hissetmen ya da bir gün daha fazla ve güçlü, bir gün daha cılız hissedebilirsin demişti.

Senin yogun ve hareketli oldugun gunlerde oluyor genelde hissedememe durumu. Kendini dinlersen bir sure sonra hareketleri hissedersin.

Çok şükür canım için rahatlamış oldu Kilosu iyi gibi geldi bana benimde 24.haftada 615 gr idi bana da az geldi mesela doktorun normal dediyse sorun yok bazen ileri geri olabilir kiloda son ay daha önemli
Bizim hamilelik fotolarımızdan bir kaçı
Maşallah canım çok güzel fotoğraflar çıkmış ortaya hamilelikte çok yakışmış
Cok mutluyum cok! Rahim agzi uzunlugum 3,7 cm cikti hic bir sikintim yok cok sukur.
Çok şükür canım sevindim inşallah daha da uzasın
Canım bazen bende de öyle oluyor bazen çok az hissetmediğimde tuhaf oluyorum dün akşamdan beri mesela pek hissedemiyorum ama onlarında tembellik yapma saatleri varmış sürekli hareketli olamıyorlar maalesef

nefes egzersizi yapıyor musun? ben doğum eğitimine gidiyorum,nefes egzersizinin çok önemli olduğunu ve bebeği hareketlendirdiğini öğrendim. gün içinde 5-6 kez yapmaya çalışıyorum ve cidden bebek çok hareketleniyor. ona oksijen ne kadar giderse o kadar sağlıklı ve mutlu oluyormuş bir dene derim :)

bende de oluyor canım bazen hiç hareket etmiyor bazen de yerinde durmuyor. çok yorulup ayakta kalmışsam yada aç kalmışsam o gün hareket azalıyor. bazen de dediğin gibi içe vuruyor sanki. içe vurunca da ben daha az hissediyorum

Her şey normal dedi doktorum, hatta benimkinin en yüksek karın çevresi çıkıyor, göbekli mi olacak hocam diye sordum, yok normal dedi.

geçen ay bana da doktor bebişin karnı biraz büyük yediklerine dikkat et dedi,48 kilo ile hamile kalmıştım 57 kilodayken doktor öyle söyledi. zayıf olduğun için şeker seni çok etkilemez ama belki bebeği etkiler yükleme yapalım dedi ve maalesef şekerim biraz yüksek çıktı diyet önerdi,biraz uymaya çalıştım bebeğin karnı ve başı normale döndü ama şimdi de benim şekerim yüksek çıkıyor. diyete devam etmem gerekiyormuş. bence sizin de normalden büyük çıktıysa göbüşü şekere ve karbonhidrata dikkat edin

Geçmiş olsun, en azından durum tespit edilmiş, bir şekilde diyetle en kötü ilaçla dengelenir, stres etmemeye çalış. Benim de bu hafta şeker yüklemem var, sonucu merak ediyorum. Bu haftalar şekere acayip düştüm, sürekli aklıma geliyor.

Bunlar ıyı gunlerımız.. Asıl Geceleri uyuyamamak tam 34ten sonra başlıyor. Kafayı yukarı vuruyorsa nefesin kesiliyor ben kaç kere kendimi balkona attım. Nefes alamıyordum..Gece balkonda otururdum.. Ben 34 35 ten sonra doguma kadar uyuyamazdım.. Bebek buyudukce nefesim kesılırdi.. Bu bebegım daha iri şimdiden gece vurmasıyla uyanıyorum... Allah hepımızın yardımcısı olsun

inşallah bir şey çıkmaz,psikolojik sanırım normalde şeker delisi biri değilim ama kendimi çikolata kaşıklamamak için zor tutuyorum ben de,devamlı dondurma falan yiyesim geliyor artık eşim eve çok fazla bir şey almıyor

merhaba kızlar doğumdan sonra olan aşılarla ilgili düşünceleriniz neler ? tabi ki devletin zorunlu kıldığı aşıları yaptıracağım onun haricindeki özel aşıları soruyorum. doktorlar illa yaptırın demiyor

Gecen gun konustuk yeni dogum yapan kuzenimle.Ilk cocugunda da yaptirdi bunda da yaptiracakmis.Birkac tane varmis ozel asi sanirim isimlerini tam bilmiyorum ama ben yaptiracagim.

Ben 2 haftadir yani 23.haftadan beri yatakta sagdan sola donerken zorlaniyorum.Buyuyor bebisler iyice.Elimle destekleyip ceviriyorum gobegimi 30larda nasil olucak bilemiyorum.Aman yeterki buyusun ikisi de varsin kaykilarak yatarim diyorum yatis pozisyonunda yatmam diyorum artik.

Aynen cnm yaşlı teyzeler gibi inliyorum sağdan sola donerken bile. Karnımın yanına yastık koyuyorum öyle yatiriyorum

Aaa aynı ben Tisortumu tutarak gobegimi cekiyorum aman rahatsız olmasın diye Üç gün boyunca hareketi çok nadirdi.İsrarla kafayı oraya taktikca daha da bir hissedemedim sanki.Yani dışa yansıyan bir şey yok ama bir yerde de varlığı var gibi değişik bir histi.Dun yine normale döndü.Bu dönemde olan bir şeymiş sanırım.Onlari okudukça ferahladim akışına bıraktım.Uyuyan minnosu da sonunda uyandırmış oldum

Hareket azalmasında doktora gidilmeli diye bilşyorum canım, benim de bir kaç hafta önce aynısı oldu doktora gittim, kordona falan baktı doktor uzunca bir süre bir sorun yoktu şükür, sende de bir şey yoktur inşallah yine de içini rahatlatmak için git bence

oyy kuzum senin işin daha zor valla kolaylıklar olsun sana bende yatarken zorlanıyorum artık

[/QUOTE]
Benim bebek 22 haftada ayrıntılı da 730 gramdı. 5 temmuz daki kontrolde 1 kg ıdı. Ama Dr şeker yüklemem ıyı cıktıgı ıcın ve bebegın tum vucudu dengeli oranda buyuk... Bırsey demedi hamur ısı yeme ama ben senı bıkıyorum hep bulantın var dedi... Yıyemedıgımı bılıyor.proteın agırşıklı ye dedi.. Bazı bebekler önden at Ben ilkinde cocuk dru da demedi bılmıyordum rota virüsü aşısını yaptırmadım ve o yıllarda çok rota vurusunden herkesin cocugu İshak oldu allahtan benımkı olmadı.. 2.opluma hemen rota vırusu asısınıbyaptırdım. Menenjit aşısı da paralı alınıyor. Onları da yaptırdım.. Rota virüsü, menenjit ve bır de 1 yas mı 2 YAS mı neydi Suriyelilerden hava yoluyla dolasan enfeksiyonlara karşı bır koruyucu ası var dedı, onu da satın alıp vurdurdum..ama o esnada oğlum hep enfeksıyon kaynaklı hasta oluyordu ıyı oldu. Ama rota ve menenjıtı Dr zorunlu tutmuyor ama bence yaptırın.. Ilk oğlumda resmen korkuyla yasadım...

Benim bebek 22 haftada ayrıntılı da 730 gramdı. 5 temmuz daki kontrolde 1 kg ıdı. Ama Dr şeker yüklemem ıyı cıktıgı ıcın ve bebegın tum vucudu dengeli oranda buyuk... Bırsey demedi hamur ısı yeme ama ben senı bıkıyorum hep bulantın var dedi... Yıyemedıgımı bılıyor.proteın agırşıklı ye dedi.. Bazı bebekler önden at
Ben ilkinde cocuk dru da demedi bılmıyordum rota virüsü aşısını yaptırmadım ve o yıllarda çok rota vurusunden herkesin cocugu İshak oldu allahtan benımkı olmadı.. 2.opluma hemen rota vırusu asısınıbyaptırdım. Menenjit aşısı da paralı alınıyor. Onları da yaptırdım.. Rota virüsü, menenjit ve bır de 1 yas mı 2 YAS mı neydi Suriyelilerden hava yoluyla dolasan enfeksiyonlara karşı bır koruyucu ası var dedı, onu da satın alıp vurdurdum..ama o esnada oğlum hep enfeksıyon kaynaklı hasta oluyordu ıyı oldu. Ama rota ve menenjıtı Dr zorunlu tutmuyor ama bence yaptırın.. Ilk oğlumda resmen korkuyla yasadım...
[/QUOTE]
bilemiyorum canım ya bu kadar çok aşı yaptırmak gerekli mi çocuğun bağışıklığını ne güçlendirecek diye düşündürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…