2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben arabayı mamas papas armodillo flip xt2 aldım, yatağı da kraft north park yatak. Dolabı da sen gibi ikeadan almayı düşünüyorum. Park yatağı önce yatak odamda sonra kendi odasında kullanacağım. Büyüyünce montessori yatak ya da ikeadan devam diye düşünüyorum.

canım ben çilekten begendiğim bir çocuk odasının dolabını ve komodinini aldım.beşik olarak da park yatak aldım. 6-7 ay anne yanı beşikte yanımda uyutacağım. daha sonra odasında park yatakta uyuyacak. 3 yaşından sonra da dolap ve komodinini aldıgım takımın yatagını alıp odasını tamamlayacağım.

Benim oglum 6 yasında 3 senedir grip asısı oluyor gecen sene 18 kişilik sınıfın 12 si domuz gribi oldu cok sukur biz olmadan kurtardık. Aslında hem asılardan korkuyoruz ama faydası oldugu kanaatindeyim.
Benim oğlum dört yaşında bizde iki yaşından beri grip aşısı oluyoruz çok bronşit olan bı bebekti iki üç ayda bi hastaneye seruma yatardik hastalığın başlangıcı küçük bı soğuk algınlığı olarak başlardı geciremezsek hemen bronşit e cevirirdi doktor tavsiye etti aşıdan sonra hasta olma sıklığı çok azaldı senede bı belki iki diyim maşallah. Hatta bende çok bronşit olan bı insanım bende oluyorum grip aşısı her sene . Hatta bu sene aile hekimi zatürre aşısı yaptırdı bana senin bünyen zayıf korur seni diye maşallah bende bu sene çok iyiyim. Zararı varmıdır bilmem ama aşılar kısır yapsaydı bizim de çocuğumuz olmazdı heralde . Bir grip aşısı bu kadar korursa ben yaparm. Ama aşı karşıtı çok insan türedi bilemiyorum. Biz cocuklamizi koruyabilmek için yapıyoruz

çilekten hangi dolabı aldın acaba varsa foto atabilir misin? Bir de fiyatı ne kadar?

bebek arabasını da henüz almadım ama çok kararsızım. bir çok kullanan kişiden çok agır almayın, tek elle kapanıp açılmıyorsa dert oluyor, çocuk oturmuyor gibi şeyler duyuyorum. kafam allak bullak oldu

Biz de ikea sniglar düşünüyoruz ama çok kafam karıştı bebek 6 aydan sonra kalkmaya çalıştığında yüzünü gözünü çarpar mı acaba diyorum ilk 3 AY için anne yanı veriyor bir arkadaşım onu kullanıcam zaten ama sonrası allah kerim bakalım. tavsiyeler için teşekkür ederim :)))

bebek arabasının ağırlığı nasıl sence tek elle açılıp kapanıyor mu? ben de e-bebeğe gittiğimde bu markayı önerdiler ama internetten baktıklarım genelde çok ağır vs yazmışlardı. öneri için teşekkür ederim bu arada

Bebek arabasi seçimi çok zor bı karar koca seçmek kadar zor hatta daha zor diyim. Biz kanz cameron travel sistem aldık inşallah memnun kalırız. İlk oglumda Kraft tek yönlü bebek arabası almıştım dört sene önce. Tam üç sene tepe tepe kullandım valla hatta alt sepeti bildiğin pazar arabası gibi kullandim . Suriyeli bı kadına verdim onu. Bu sefer travel alalım dedik ama Kraft kar çok pahalı . Binamız normal bina site falan değil bina girişi ne koyucam arabayi mecbur ben en üst katta oturuyorum asonsor olmadığı için bebek arabası bina girişinde kalicak hep . Ama düşünürsen kraft i tek geçerim her zaman

Biz uyku seti alıp koyduk hatta ben diktim çarpma problemi olmadi böylece sadece üst Tahtalari kemirmek istiodu bende habire ağzına emzik tikiyodum tahtayi kemirmesin diye

ya işin içine girince tek yönlü iki yönlü travel vs. o kadar çok şey var ki gidip baktığımızda zaten tek önerdikleri en pahalı bebek arabaları oluyor o kadar para vermek de istemiyorum açıkçası çocuk sevmez ben kullanışsız bulurum filan diye. krafta bakmamıştım ama bir bakacağım ona da

Normalde travel sistemler çok ağır ve yer kaplıyor. Bu araba diğerlerine göre 2-3 kg daha hafifti. Ben aslında kabin tipi bebek arabası almaya diye gittim, onlara oto koltuğu da takılabiliyor, ortalama 5.5kg epey mantıklı gelmişti ama gidip bakınca buna döndük eşimle. Bebek için çok konforlu duruyor. Yatış pozisyonuna gelince en uzun mamas papaslar oluyormuş. Katlaması, oto koltuğunu takması, ters yön, düz yön vs. takması çok kolay. Ucuz bir marka denemiştim, oto koltuğunu yerinden sökememiştim.

Arabası ve puset Chicco Duo Lite Way
park yatak kullanacağız kraft ın .ki park yatak adi kullanışsız gelirdi yakından bakınca gayette sağlam bi görmek lazım bence.

Güzelmiş güle güle kullan, ben tek dolap alacağım bir bakınayım çileğe de. Bir de pierre cardin gözüme çarpıyor, ona da bakarım.

pierre cardin bebek arabası almıştım onunla beraber karar verdim ki aldığın ürünü kendi üretim alanı olandan alacaksın .
bebek arabası ile chicco kraft yada diğerleri
mobilya ise ikea çilek bellona falan falan yani .
herkes her alanda üretim yapınca alanı olmuyor sonra insanlara pişmanlık olarak dönüyor .iyi araştır derim .

Valla bizde ailecek vuruluyoruz şükür memnunuz belki bünyeye göre yarıyor yaramıyor durumu olabilir aman hasta olmasın kuzucuklar gerçi anneler de hastsa olmasın kim bakacak minnaklara. Babalarda hasta olup bize bulaştırmasın derken liste uzar gider

Kızlar buhar makinesi hakkında fikriniz nedir alacak mısınız kesinlikle olmazsa olmaz bir ürün mü yoksa bebeğinizin burun tıkanıklık durumuna göre mi hareket edeceksiniz ?

Biz oğlumda almıştık memnundum ama ihtiyaç olmazsa da kullanmam bağışıklık kazandırmak gibi geliyor bana çünkü

Allah korusun cok tehlikeli rabbim esirgesin

Ay cok mantıklı bunu yapacağım doğurmadan hemşireye 20 tl verip tembihlesem on dk arayla gelir boşaltır odayı bence de :))

Ben yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama baby teach yatak diyorum başka birsey demiyorum

Oğlum ameliyatlı olduğu icin ona mecburi yaptırıyoruz ben astımlıyım bana da mecburi kocam da sık hasta olur diye zorla yaptırıyoruz biz ailecek aşılı giller

Depend Emici Külot Kadın Büyük : lohusa kadın için yüzyılın icadı diyorlar .

Bunuda unutmayın .ben şimdi oturdum hepsiburadadan incik cincik son eksikleri alıyorum .bitsinlerde çıksın aradan .al al bitiremedim bir türlü .

Canım ben yatak odamız için 60*120 beşik aldım park yatak gibi de ileride kullanabilirim asansör sistem direk aşağıya da inebiliyor beşik harika bir ürün hatta ortasındaki 4 demir çıkıyor çocuk girip çıkabilsin diye caplonbaa markası Dolabı yine aynı yerden 3 kapılı aldım bir de odası için montessori pierre cardin karyola aldım nasipse bayramdan sonra gelip kuracaklar inşallahBebek arabası baston sistem Chicco lite way 3 serisini düşünüyorum kraft aklımı çelmezse
Bizim yerden ısıtma merkezi sistem işte canım aşırı sıcak oluyor ama öyle kuruma falan boğazımızda hiç hissetmedik
İhtiyaç durumuna göre sanırım alınmalı canım dediğin gibi alışkanlıkta yapabilir

Merhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Bu arada ben derdimi döktüm umarım sizde işler yolundadır.

Eskiden her şey tek tipti seçenek yoktu şimdi işimiz zor valla

Bulantı için bişey yapıyor musun. Ben yeterince su içemez oldum inşallah sorun olmaz. Zofer alcam bugün kusmalarım dün cok cok fazlaydı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum
[/QUOTE]
En son kontrole gıdınce bulantı hapı ıstedım.olmaz dedi İlk 3 ay veriyorum, o zaman sen ıstemedın zaten versem de senın ki gecmezdi.sen 9 ay böyle cekeceksın az ye sık ye ılaç veremem bebege artık zararı var dedi. Sabah cok su ıcme dedı.... Ben diş fır akarken kusuyorum ama gun ıcınde sıcaktan cok su ııcıyorum ben yemeklerden tıksınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…