Ben arabayı mamas papas armodillo flip xt2 aldım, yatağı da kraft north park yatak. Dolabı da sen gibi ikeadan almayı düşünüyorum. Park yatağı önce yatak odamda sonra kendi odasında kullanacağım. Büyüyünce montessori yatak ya da ikeadan devam diye düşünüyorum.kızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
bir de bebek arabası önerilerinizi bekliyorum.
canım ben çilekten begendiğim bir çocuk odasının dolabını ve komodinini aldım.beşik olarak da park yatak aldım. 6-7 ay anne yanı beşikte yanımda uyutacağım. daha sonra odasında park yatakta uyuyacak. 3 yaşından sonra da dolap ve komodinini aldıgım takımın yatagını alıp odasını tamamlayacağım.kızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
Benim oğlum dört yaşında bizde iki yaşından beri grip aşısı oluyoruz çok bronşit olan bı bebekti iki üç ayda bi hastaneye seruma yatardik hastalığın başlangıcı küçük bı soğuk algınlığı olarak başlardı geciremezsek hemen bronşit e cevirirdi doktor tavsiye etti aşıdan sonra hasta olma sıklığı çok azaldı senede bı belki iki diyim maşallah. Hatta bende çok bronşit olan bı insanım bende oluyorum grip aşısı her sene . Hatta bu sene aile hekimi zatürre aşısı yaptırdı bana senin bünyen zayıf korur seni diye maşallah bende bu sene çok iyiyim. Zararı varmıdır bilmem ama aşılar kısır yapsaydı bizim de çocuğumuz olmazdı heralde . Bir grip aşısı bu kadar korursa ben yaparm. Ama aşı karşıtı çok insan türedi bilemiyorum. Biz cocuklamizi koruyabilmek için yapıyoruzBenim oglum 6 yasında 3 senedir grip asısı oluyor gecen sene 18 kişilik sınıfın 12 si domuz gribi oldu cok sukur biz olmadan kurtardık. Aslında hem asılardan korkuyoruz ama faydası oldugu kanaatindeyim.
çilekten hangi dolabı aldın acaba varsa foto atabilir misin? Bir de fiyatı ne kadar?canım ben çilekten begendiğim bir çocuk odasının dolabını ve komodinini aldım.beşik olarak da park yatak aldım. 6-7 ay anne yanı beşikte yanımda uyutacağım. daha sonra odasında park yatakta uyuyacak. 3 yaşından sonra da dolap ve komodinini aldıgım takımın yatagını alıp odasını tamamlayacağım.
bebek arabasını da henüz almadım ama çok kararsızım. bir çok kullanan kişiden çok agır almayın, tek elle kapanıp açılmıyorsa dert oluyor, çocuk oturmuyor gibi şeyler duyuyorum. kafam allak bullak oldukızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
bu dolap ve bunun komodini. fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3000 tl gibi bişey oluyorçilekten hangi dolabı aldın acaba varsa foto atabilir misin? Bir de fiyatı ne kadar?
Biz ilk bebeğinde ikeadan hensvik olması lazım beşik aldık. Beşik çok sağlam çok şık ama oğlum sallanmayi sevdiği için hep ayağımda sallamak zorunda kaldım. O yüzden ikinci bebeğim için park beşik aldm joker den soo baby antrasit park beşik. Şuan 500 TL ama ben indirimden 250 TL ye aldımpark beşiği benim odama koycam mobilya beşiği çocuk odasına hem şık durur hem gündüz uykularini çocuk odasında uyur diye düşündüm.
bebek arabasının ağırlığı nasıl sence tek elle açılıp kapanıyor mu? ben de e-bebeğe gittiğimde bu markayı önerdiler ama internetten baktıklarım genelde çok ağır vs yazmışlardı. öneri için teşekkür ederim bu aradaBen arabayı mamas papas armodillo flip xt2 aldım, yatağı da kraft north park yatak. Dolabı da sen gibi ikeadan almayı düşünüyorum. Park yatağı önce yatak odamda sonra kendi odasında kullanacağım. Büyüyünce montessori yatak ya da ikeadan devam diye düşünüyorum.
Bebek arabasi seçimi çok zor bı karar koca seçmek kadar zorbebek arabasını da henüz almadım ama çok kararsızım. bir çok kullanan kişiden çok agır almayın, tek elle kapanıp açılmıyorsa dert oluyor, çocuk oturmuyor gibi şeyler duyuyorum. kafam allak bullak oldu
Biz uyku seti alıp koyduk hatta ben diktimBiz de ikea sniglar düşünüyoruz ama çok kafam karıştı bebek 6 aydan sonra kalkmaya çalıştığında yüzünü gözünü çarpar mı acaba diyorumilk 3 AY için anne yanı veriyor bir arkadaşım onu kullanıcam zaten ama sonrası allah kerim bakalım. tavsiyeler için teşekkür ederim :)))
bebek arabasının ağırlığı nasıl sence tek elle açılıp kapanıyor mu? ben de e-bebeğe gittiğimde bu markayı önerdiler ama internetten baktıklarım genelde çok ağır vs yazmışlardı. öneri için teşekkür ederim bu arada
ya işin içine girince tek yönlü iki yönlü travel vs. o kadar çok şey var kiBebek arabasi seçimi çok zor bı karar koca seçmek kadar zorhatta daha zor diyim. Biz kanz cameron travel sistem aldık inşallah memnun kalırız. İlk oglumda Kraft tek yönlü bebek arabası almıştım dört sene önce. Tam üç sene tepe tepe kullandım valla hatta alt sepeti bildiğin pazar arabası gibi kullandim . Suriyeli bı kadına verdim onu. Bu sefer travel alalım dedik ama Kraft kar çok pahalı . Binamız normal bina site falan değil bina girişi ne koyucam arabayi mecbur ben en üst katta oturuyorum asonsor olmadığı için bebek arabası bina girişinde kalicak hep . Ama düşünürsen kraft i tek geçerim her zaman
Güzelmiş güle güle kullan, ben tek dolap alacağım bir bakınayım çileğe de. Bir de pierre cardin gözüme çarpıyor, ona da bakarım.bu dolap ve bunun komodini. fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3000 tl gibi bişey oluyor
saol canım :) çilek baya sağlam oluyor 2 yeğenimde kullandık çok memnun kaldık.Güzelmiş güle güle kullan, ben tek dolap alacağım bir bakınayım çileğe de. Bir de pierre cardin gözüme çarpıyor, ona da bakarım.
Normalde travel sistemler çok ağır ve yer kaplıyor. Bu araba diğerlerine göre 2-3 kg daha hafifti. Ben aslında kabin tipi bebek arabası almaya diye gittim, onlara oto koltuğu da takılabiliyor, ortalama 5.5kg epey mantıklı gelmişti ama gidip bakınca buna döndük eşimle. Bebek için çok konforlu duruyor. Yatış pozisyonuna gelince en uzun mamas papaslar oluyormuş. Katlaması, oto koltuğunu takması, ters yön, düz yön vs. takması çok kolay. Ucuz bir marka denemiştim, oto koltuğunu yerinden sökememiştim.Biz de ikea sniglar düşünüyoruz ama çok kafam karıştı bebek 6 aydan sonra kalkmaya çalıştığında yüzünü gözünü çarpar mı acaba diyorumilk 3 AY için anne yanı veriyor bir arkadaşım onu kullanıcam zaten ama sonrası allah kerim bakalım. tavsiyeler için teşekkür ederim :)))
bebek arabasının ağırlığı nasıl sence tek elle açılıp kapanıyor mu? ben de e-bebeğe gittiğimde bu markayı önerdiler ama internetten baktıklarım genelde çok ağır vs yazmışlardı. öneri için teşekkür ederim bu arada
kızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
Güzelmiş güle güle kullan, ben tek dolap alacağım bir bakınayım çileğe de. Bir de pierre cardin gözüme çarpıyor, ona da bakarım.
bu konularda her kafadan bir ses çıkıyor canım sanırım bende rotayı yaptırmayıp menenjiti yaptıracağım. grip aşısına hiç yaklaşmam eşim yaptırıyordu her sene kışın sürekli halsizlik boğaz ağtısıyla boğuştu grip oluyo ama olamıyor gibi bişeydi bir sene yaptırma en azından grip olur atlatırsın dedim dediğim gibi de oldu 3 gün hastalık çekti sonra düzeldi daha da o sene olmadıben hiç grip aşısı vurulmadım direncim daha yüksektir mesela
Kızlar buhar makinesi hakkında fikriniz nedir alacak mısınız kesinlikle olmazsa olmaz bir ürün mü yoksa bebeğinizin burun tıkanıklık durumuna göre mi hareket edeceksiniz ?
Bence de.... tamam oğlumun rota aşısı yoktu ama arkadasın oğlu oldu 15 gün hastanede yattı cocuk perisan oldu. Aşırı zayıfladı. Ben korkuyla yaşadım... Aşısı yok diye... Menenjıtı kesin vurduruyorum cunkü ölümler dahi olabiliyor Allah korusun... İyi ki o drun dedıgını de yaptırmıstım cunku oğlum evden cıkmama sına ragmen el ayak hastalıgı, 4.hastalık ve 5. Hastalık olan vırus kaynaklı ve agır ateslı olan hastalıkları gecırdi... Ben ateşte 38 olunca hemen ates dusurucu verılmrsıne karşıyım.. Dr da aynısını dıyor vucut atesle savasacagı yerde anneler hemen 38 de ates dusurucu verıyor bagısıklık guclenmıyor. Ben hep 38.8 gıbı verdım ates dusurucuyu..
bebek temizleme pamuğu alın kızlar , ufak bebek 2 saatte bir banyoya alt çıplak sokulmuyor .ısık su ile popo temizlemenin en sağlıklısı su ve pamuk .bu üründe bence çok kullanışlı.ıslah havlu dışarda güzel iş görüyor ama ev ortamında en sağlıklısı pamuk .
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 60 adet - ebebek
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 60 adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
birde emzirme önlüğü alıcam ona bakınıyorum , hastahanede hemşireye göz teması ile işaret ettim herkesi odadan çıkarttı .anneye izin verelim emzirsin dedi çıkarttı birde tembihledim sık sık gelip bakarmısın diye . ne yüz göz olucam çıkın derim kovdu olur .herşeyi hemşireye söyletiyordum .yanıma gelince oda kalabalık ise bir işaret odayı boşaltıyordu mis temiz iş .aklınızda olsun hiç sinirlerinizi bozmayın .eve çıkınca zaten aldım bebeği girdim odama kapattım kapımı bazen odaya dalmalara karşı kapıyı bile kitledim kimsenin nazı ile uğraşamam ben doğum yapmışım onlar benim nazımla uğraşsın .
kızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
Benim oğlum dört yaşında bizde iki yaşından beri grip aşısı oluyoruz çok bronşit olan bı bebekti iki üç ayda bi hastaneye seruma yatardik hastalığın başlangıcı küçük bı soğuk algınlığı olarak başlardı geciremezsek hemen bronşit e cevirirdi doktor tavsiye etti aşıdan sonra hasta olma sıklığı çok azaldı senede bı belki iki diyim maşallah. Hatta bende çok bronşit olan bı insanım bende oluyorum grip aşısı her sene . Hatta bu sene aile hekimi zatürre aşısı yaptırdı bana senin bünyen zayıf korur seni diye maşallah bende bu sene çok iyiyim. Zararı varmıdır bilmem ama aşılar kısır yapsaydı bizim de çocuğumuz olmazdı heralde . Bir grip aşısı bu kadar korursa ben yaparm. Ama aşı karşıtı çok insan türedi bilemiyorum. Biz cocuklamizi koruyabilmek için yapıyoruz
Canım ben yatak odamız için 60*120 beşik aldım park yatak gibi de ileride kullanabilirim asansör sistem direk aşağıya da inebiliyor beşik harika bir ürün hatta ortasındaki 4 demir çıkıyor çocuk girip çıkabilsin diye caplonbaa markasıkızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
Bizim yerden ısıtma merkezi sistem işte canım aşırı sıcak oluyor ama öyle kuruma falan boğazımızda hiç hissetmedikRotavirus ve menenjit asilari var ikiside önemli. Kızımda yaptirdim oglumdada yaptiracagim.ozellikle menenjit cok onemli ya kalici hasar bırakıyor yada olumle sonuclandiran bir hastalik.
Bizim doktorumuz onermedi. Havluyu islat ve peteğin uzerine koy dedi.
İhtiyaç durumuna göre sanırım alınmalı canım dediğin gibi alışkanlıkta yapabilirValla bizde ailecek vuruluyoruz şükür memnunuz belki bünyeye göre yarıyor yaramıyor durumu olabilir aman hasta olmasın kuzucuklar gerçi anneler de hastsa olmasın kim bakacak minnaklara. Babalarda hasta olup bize bulaştırmasınderken liste uzar gider
Biz oğlumda almıştık memnundum ama ihtiyaç olmazsa da kullanmam bağışıklık kazandırmak gibi geliyor bana çünkü
Allah korusun cok tehlikeli rabbim esirgesin
Ay cok mantıklı bunu yapacağım doğurmadan hemşireye 20 tl verip tembihlesem on dk arayla gelir boşaltır odayı bence de :))
Ben yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama baby teach yatak diyorum başka birsey demiyorum
Oğlum ameliyatlı olduğu icin ona mecburi yaptırıyoruz ben astımlıyım bana da mecburi kocam da sık hasta olur diye zorla yaptırıyoruz biz ailecek aşılı giller
Eskiden her şey tek tipti seçenek yoktu şimdi işimiz zor vallaya işin içine girince tek yönlü iki yönlü travel vs. o kadar çok şey var kigidip baktığımızda zaten tek önerdikleri en pahalı bebek arabaları oluyor o kadar para vermek de istemiyorum açıkçası çocuk sevmez ben kullanışsız bulurum filan diye. krafta bakmamıştım ama bir bakacağım ona da
Bulantı için bişey yapıyor musun. Ben yeterince su içemez oldum inşallah sorun olmaz. Zofer alcam bugün kusmalarım dün cok cok fazlaydı ama başka ne yapabilirim bilmiyorumBenim bebek 22 haftada ayrıntılı da 730 gramdı. 5 temmuz daki kontrolde 1 kg ıdı. Ama Dr şeker yüklemem ıyı cıktıgı ıcın ve bebegın tum vucudu dengeli oranda buyuk... Bırsey demedi hamur ısı yeme ama ben senı bıkıyorum hep bulantın var dedi... Yıyemedıgımı bılıyor.proteın agırşıklı ye dedi.. Bazı bebekler önden at
Ben ilkinde cocuk dru da demedi bılmıyordum rota virüsü aşısını yaptırmadım ve o yıllarda çok rota vurusunden herkesin cocugu İshak oldu allahtan benımkı olmadı.. 2.opluma hemen rota vırusu asısınıbyaptırdım. Menenjit aşısı da paralı alınıyor. Onları da yaptırdım.. Rota virüsü, menenjit ve bır de 1 yas mı 2 YAS mı neydi Suriyelilerden hava yoluyla dolasan enfeksiyonlara karşı bır koruyucu ası var dedı, onu da satın alıp vurdurdum..ama o esnada oğlum hep enfeksıyon kaynaklı hasta oluyordu ıyı oldu. Ama rota ve menenjıtı Dr zorunlu tutmuyor ama bence yaptırın.. Ilk oğlumda resmen korkuyla yasadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?