2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebiş orada toplanıyor korkma canım sertleşiyor sonra geçiyor

Kızlar selam,

Bir iki haftadır gaz sancım var, bebek gibi karnımı ovalarında geçiyor

Sorun şu; son birkaç gündür karnıma biraz güçlü dokunduğunda karnım acıyor. İlk kez başıma geldi. Deneyimlenen var mı aranızda?
Endişelenmek de istemiyorum

Bu çok güzelmiş nerede baktın CNN? Desenli çiçekli şeyleri sevmiyorum bu sade?

ayaklarını üşüttüysen sancın ondandır karnına sıcak su torbası önerilmiyor ama ayaklarının altına koyup 1-2 gün sıcak tutarsan iyi gelir diye düşünüyorum .
karın etlerinin ağrımasıda üşütmeye bağlı olabilir bazen üşütünce bana olur etlerim ağrır kırgınlığım bazen diş etine bazen kemiklere bazende etlerime vurur.

Sertleştiği için olabilir mi canım çok aşırı ağrı olmuyorsa sıkıntı yoktur gibi geldi bana yine de doktoruna sor istersen keseye zarar verme gibi bir şey olamaz çok korunaklı minikler

Ben aldim lcw dan.Benimki boyuna cizgili.Okadar yumusak bir dokusu var ki.Bu fiyata iyiki almisim dedim.Lohusa pijamasi,lohusa geceligi tarzini sevmiyorum.Dumduz pijama takimi olsun istedim.Memnun kalirsin diye dusunuyorum.

Sertleştiği için olabilir mi canım çok aşırı ağrı olmuyorsa sıkıntı yoktur gibi geldi bana yine de doktoruna sor istersen keseye zarar verme gibi bir şey olamaz çok korunaklı minikler
Ağrı değil de karnıma biraz bastırınca acıma hissi oldu ilk defa. Anlam veremedim. Belki de dediğin gibi sertleştiğindendir. Haftaya detaylı var bakalım orada sorayım doktora. Pimpirikli oldum iyice

Merhabalar, geçmiş olsun...
Benimde serviks kısalığım olmuştu, bir süre proluton depot vuruldum haftada bir kez
Günde bir de progestan fitil, dinlendim bir süre, sürekli yatmak değil tabi sadece dikkat ettim
3 hafta sonra ki kontrolümde uzamıştı serviks boyum doktorum bıraktırdı iğne ve fitili.
Üzülmeyin, yakın takip ediyorlar zaten
İlaçlarınızı alıp, dinlenmeye dikkat ederseniz bence düzelecektir
Şifalar dilerim.

Canım ben 10. Haftadan ver Progestan hap kullanıyorum 34’e kadar devam edeceğiz dedi doktor. Canını sıkma

Bence cok hoş ve kullanıslı bende mi alsam diye düşündüm görünce.

Bende lcw nin şu modelini aldım. 40 TL ye geldi modanisa dan

Ağrı değil de karnıma biraz bastırınca acıma hissi oldu ilk defa. Anlam veremedim. Belki de dediğin gibi sertleştiğindendir. Haftaya detaylı var bakalım orada sorayım doktora. Pimpirikli oldum iyice
Sıkıntı olduğunu sanmam canım aklında kalmasın sor yine de maalesef annelik eşittir evham pinpiriklenme hepimiz öyleyiz az mı hareket etti çok mu etti durgun mu sürekli bir evham halindeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…