Güzel görünüyor canım, benim tecrübem yok ama maalesef
Bebiş orada toplanıyor korkma canım sertleşiyor sonra geçiyorİyi akşamlar herkese
Bu topiğe ilk katılanlardanım ama uzuuun zamandır uğramamıştım
Son bir haftadır gün içinde karnımın bir tarafı sertleşiyor ve rahatsız edici bir his yaratıyor. Sanki o sertleşen kısım ağırlaşıyor gibi garip bir his. Birkaç saniye sürüyor sonra normale dönüyor yumuşuyor karnım
Sizde de oluyor mu
Bu çok güzelmiş nerede baktın CNN? Desenli çiçekli şeyleri sevmiyorum bu sade?Ben bu modeli aldım canım normal bedenimin 1 büyüğünü aldım bakalım nasıl gelecek henüz denemedimkız kardeşimde de satenli bir takım var benden nasipse 2 ay önce doğum yapacak olmadı kendininkini de verecek illa fotoğraf çektirmek istersem
Eki Görüntüle 2289383
Kızlar selam,
Bir iki haftadır gaz sancım var, bebek gibi karnımı ovalarında geçiyor
Sorun şu; son birkaç gündür karnıma biraz güçlü dokunduğunda karnım acıyor. İlk kez başıma geldi. Deneyimlenen var mı aranızda?
Endişelenmek de istemiyorum
Pentiden aldım canım henüz gelmedi inşallah bedeni iyi olur L kalmış sadece normalde alt kalçadan M giyiyorum üst S ama dar olabilir bir de hamilelikte genişlemişimdir diye düşündümBu çok güzelmiş nerede baktın CNN? Desenli çiçekli şeyleri sevmiyorum bu sade?
Sertleştiği için olabilir mi canım çok aşırı ağrı olmuyorsa sıkıntı yoktur gibi geldi bana yine de doktoruna sor istersen keseye zarar verme gibi bir şey olamaz çok korunaklı miniklerKızlar selam,
Bir iki haftadır gaz sancım var, bebek gibi karnımı ovalarında geçiyor
Sorun şu; son birkaç gündür karnıma biraz güçlü dokunduğunda karnım acıyor. İlk kez başıma geldi. Deneyimlenen var mı aranızda?
Endişelenmek de istemiyorum
Günaydın ,
doğum sonrası emzirmede böyle birşey giyeniniz oldumu , hastahane için 2 tane pijama takımı aldım önden düğmeli .ilk bebekte önden cepli olanlardan kullanmıştım çokta memnundum ama şimdi istediğim modelde bulamayınca yarım düğmelilerden aldım , sanki düğme aç kapa rahat olmayacak gibimede geliyor .gecelik zaten giyemiyorum yarım kol diz boyu alsam alt çıplak ki üşütmekten çok korkarım , uzun alsam alışmamış götte don durmaz misali rahat edemiyorum .birtanede renkli olsun diyorum bu lcw deki kullanışlımıdır acaba .aldıklarım ile idare edip almasam mı .
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 119,99 TL
Gri Baskılı Pijama Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SH706Z8-LRWwww.lcwaikiki.com
Ağrı değil de karnıma biraz bastırınca acıma hissi oldu ilk defa. Anlam veremedim. Belki de dediğin gibi sertleştiğindendir. Haftaya detaylı var bakalım orada sorayım doktora. Pimpirikli oldum iyiceSertleştiği için olabilir mi canım çok aşırı ağrı olmuyorsa sıkıntı yoktur gibi geldi bana yine de doktoruna sor istersen keseye zarar verme gibi bir şey olamaz çok korunaklı minikler
Merhabalar, geçmiş olsun...Merhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Bu arada ben derdimi döktüm umarım sizde işler yolundadır.
Canım ben 10. Haftadan ver Progestan hap kullanıyorum 34’e kadar devam edeceğiz dedi doktor. Canını sıkmaMerhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Bu arada ben derdimi döktüm umarım sizde işler yolundadır.
Bence cok hoş ve kullanıslı bende mi alsam diye düşündüm görünce.Günaydın ,
doğum sonrası emzirmede böyle birşey giyeniniz oldumu , hastahane için 2 tane pijama takımı aldım önden düğmeli .ilk bebekte önden cepli olanlardan kullanmıştım çokta memnundum ama şimdi istediğim modelde bulamayınca yarım düğmelilerden aldım , sanki düğme aç kapa rahat olmayacak gibimede geliyor .gecelik zaten giyemiyorum yarım kol diz boyu alsam alt çıplak ki üşütmekten çok korkarım , uzun alsam alışmamış götte don durmaz misali rahat edemiyorum .birtanede renkli olsun diyorum bu lcw deki kullanışlımıdır acaba .aldıklarım ile idare edip almasam mı .
Gri Baskılı Pijama Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SH706Z8-LRWwww.lcwaikiki.com
Bende lcw nin şu modelini aldım. 40 TL ye geldi modanisa danGünaydın ,
intaslar.com sitesinden aldim.
1 metre aldim 2 adet cıktı.
Bir kac yerden aldim. Memnun kaldim kaliteli
Lohusa korsesi ebebekten aldm 110 TL olması lazım. Ip kamera derken görüntülü Bebek telsizinden mi bahsediyorsun cnmKızlar konuşulmuştu ama kaydetmemişim
Lohusa korsesi
IP kamera icin tavsiyeniz neydi?
Kızlar konuşulmuştu ama kaydetmemişim
Lohusa korsesi
Sıkıntı olduğunu sanmam canım aklında kalmasın sor yine de maalesef annelik eşittir evham pinpiriklenme hepimiz öyleyiz az mı hareket etti çok mu etti durgun mu sürekli bir evham halindeyim bendeAğrı değil de karnıma biraz bastırınca acıma hissi oldu ilk defa. Anlam veremedim. Belki de dediğin gibi sertleştiğindendir. Haftaya detaylı var bakalım orada sorayım doktora. Pimpirikli oldum iyice
Yamuna korse öneriliyor canım bende onu düşünüyorum kamera almayacağım evimiz çok ufak şuanlık gerek yok gibiKızlar konuşulmuştu ama kaydetmemişim
Lohusa korsesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?