2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende bu arabanın pusetsiz olanını düşünüyorum baston canım lite way genelde memnunlar

Biz ana oğul yaptırıyoruz esim hiç sevmez doktor ilaç işlerini hasta olunca bile çocuk gibi her öğün ilacini suyunu veririm yoksa ihmal eder kendini .

Stres yapma canım Rabbimin izniyle sağsalim evladını kucağına alırsın inşallah İnternetten bir çok ürün siparişi veriliyor kıyafet falan mobilya içinde 1 günde halledilebilir eğer ona izin varsa

Bulantı için bişey yapıyor musun. Ben yeterince su içemez oldum inşallah sorun olmaz. Zofer alcam bugün kusmalarım dün cok cok fazlaydı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum
En son kontrole gıdınce bulantı hapı ıstedım.olmaz dedi İlk 3 ay veriyorum, o zaman sen ıstemedın zaten versem de senın ki gecmezdi.sen 9 ay böyle cekeceksın az ye sık ye ılaç veremem bebege artık zararı var dedi. Sabah cok su ıcme dedı.... Ben diş fır akarken kusuyorum ama gun ıcınde sıcaktan cok su ııcıyorum ben yemeklerden tıksınıyorum..
[/QUOTE]
Bana veremem falan demedi valla kendi verdi direk

Gecmis olsun. Saglik iyi olsun da diger her sey yapilir. 16. Hafta civarinda rahimde kasilmalar gormustu doktor bende o zaman progestan vermisti. 1 kutuyu da bitirmeden kasilmalar gitmisti zaten. Esyalar hazirlik konusuna gelince dert etme diyecegim ama olmuyor. Insanin kafasinda buyuyor da buyuyor. Benim de biraz kiyafeti kuveti ve telsiz kamerasi disinda hicbir hazirligim yok gibi. Bunlar da internetten aldim. Evde tadilat isleri basliyor oda hazirlanacak mobilyalar vs derken is cok evet ama hallolmayacak gibi degil 3 ayimiz var daha. Dedigim gibi saglik olsun da her sey hallolur. Yalniz degilsin kisaca esya konusunda.

Benim detaylı da çıkmıştı. Meyve,tatlıyı kes demişti. Yüklemede şeker 133 çıktı normal dedi doktor ama bilmiyorum. bu hafta gidince sorucam. Senin kaç çıktı şekerin?

aynen öyle bizim değil bebeğin planı geçerli .ama dinlenirsen dr un dediklerini yaparsan ikiniz içinde en sağlıklısı olur .bir dönem ve bitecek mümkün olduğunca dönemi uzatırsan bebeğin için en sağlıklısı .içeride kilo alımı ve gelişimi dışardakine göre çok daha hızlı oluyor .bende rahime baskı yapıyor diyip suratı değişince istirahat mi geliyor dedim ama biraz takip etmek istedi .bende iş yerinde bile su wc dışında ayağı kalkmıyorum .hee gerekli dersede geçer evde yatarım yapacak birşey yok .iyi düşün iyi olsun .
şimdiye kadar ben iyiydim ama herşeyi netten aldım .gezip görmakle yetişemeyeceğimiz şeyler var en temizi yorumlara bakım netten spariş vermek .

Canm ben sadece asansorlu ve kademeli 4 yasa kadar yatilabilen besikten aldm. Meltem smart genc odasindan. Bebek ilk 2 yil min yanimda olur diye dusundugum icin dolap almadm kendi sifonyerimi bosalttim dolabımda ona ozel bolme hazirladm. 3-4 yaslarina geldiginde cocuk odasi alrm diye dusunuyorm.

Bebek arabasi da elele baby den allroad modeli aldm. Cok arastirdim aradim taradim fiyati makul olan ve kullanisli bu geldi bana. Kurdum baktm kullanisli gorunuyor ama tabi kullanmadan bilemicem :)

İyi akşamlar herkese
Bu topiğe ilk katılanlardanım ama uzuuun zamandır uğramamıştım

Son bir haftadır gün içinde karnımın bir tarafı sertleşiyor ve rahatsız edici bir his yaratıyor. Sanki o sertleşen kısım ağırlaşıyor gibi garip bir his. Birkaç saniye sürüyor sonra normale dönüyor yumuşuyor karnım
Sizde de oluyor mu

Bebek toplanıyor oraya canım çok normal

Sıkıntı etme arkadaşım rahim agzı kısalığı dinlendikçe düzelebilen birsey arkadasım 20 haftasında demişti doktor ve 37 hafta kusur de Doğdu bebeği 17 hafta ona rağmen durdu üstelik onun kısalığı 38 haftada görülecek kadar kısaydı. Umarım seninde dinlenme ile geçer. Demek minnak annesi dinlensin istiyor

Bunuda unutmayın .ben şimdi oturdum hepsiburadadan incik cincik son eksikleri alıyorum .bitsinlerde çıksın aradan .al al bitiremedim bir türlü .
[/QUOTE]
Bence de bu sıcakta çarşı dolaşmaya değmez. İnternet gerçekten fıyat bakımından da uygun. Ben de lohusa tacı ve terlıgının sıparısımı verdım. Babynest, lohusa pijama, bebek süsleri bu hafta kargodan gelir. Cıbındırik aparatı da aldım.. Çarsıda 25 tlden asagı yok netten ben 17 TL ye aldım en basıt örnek yani... Bir terzi bulup cıbındırik ve ouunparkına da etek dıktırdım mi herşey bitmiş oluyor.. Allahtan bebek arabası, oyun parkı, sut sagma makınesı, puset, ana kucagı, besık gıbı buyuk kalemler yok.

Oluyor canım, benim de özellikle sağ tarafımda toplanıyor, sertleşiyor ama sonra geri yumuşuyor. Bebişlerimiz yerinde duramıyorsa demek iyilerdir inşallah endişe etme

İyi geceler kızlar, intagramda bebegen, bebekon diye baya uygun fiyatlı bazı sayfalar var. Yüzde yüz pamuk falan yazıyor. Oralardan ürün getirten oldu mu acaba aranızda? Kaliteleri falan nasıldır ki?

Benim detaylı da çıkmıştı. Meyve,tatlıyı kes demişti. Yüklemede şeker 133 çıktı normal dedi doktor ama bilmiyorum. bu hafta gidince sorucam. Senin kaç çıktı şekerin?
benim 75 gr şeker yüklemesinin 1. saatinde 188 çıktı. diğer ikisi normal ama bir tanesi yüksek olsa bile riskmiş. o yüzden dikkat etmeye başladım evde kendim de ölçüyorum

Günaydın ,

doğum sonrası emzirmede böyle birşey giyeniniz oldumu , hastahane için 2 tane pijama takımı aldım önden düğmeli .ilk bebekte önden cepli olanlardan kullanmıştım çokta memnundum ama şimdi istediğim modelde bulamayınca yarım düğmelilerden aldım , sanki düğme aç kapa rahat olmayacak gibimede geliyor .gecelik zaten giyemiyorum yarım kol diz boyu alsam alt çıplak ki üşütmekten çok korkarım , uzun alsam alışmamış götte don durmaz misali rahat edemiyorum .birtanede renkli olsun diyorum bu lcw deki kullanışlımıdır acaba .aldıklarım ile idare edip almasam mı .

Güzel görünüyor canım, benim tecrübem yok ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…