- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende bu arabanın pusetsiz olanını düşünüyorum baston canım lite way genelde memnunlarArabası ve puset Chicco Duo Lite Way
park yatak kullanacağız kraft ın .ki park yatak adi kullanışsız gelirdi yakından bakınca gayette sağlam bi görmek lazım bence.
pierre cardin bebek arabası almıştım onunla beraber karar verdim ki aldığın ürünü kendi üretim alanı olandan alacaksın .
bebek arabası ile chicco kraft yada diğerleri
mobilya ise ikea çilek bellona falan falan yani .
herkes her alanda üretim yapınca alanı olmuyor sonra insanlara pişmanlık olarak dönüyor .iyi araştır derim .
Biz ana oğul yaptırıyoruz esim hiç sevmez doktor ilaç işlerini hasta olunca bile çocuk gibi her öğün ilacini suyunu veririm yoksa ihmal eder kendini .Valla bizde ailecek vuruluyoruz şükür memnunuz belki bünyeye göre yarıyor yaramıyor durumu olabilir aman hasta olmasın kuzucuklar gerçi anneler de hastsa olmasın kim bakacak minnaklara. Babalarda hasta olup bize bulaştırmasınderken liste uzar gider
Biz oğlumda almıştık memnundum ama ihtiyaç olmazsa da kullanmam bağışıklık kazandırmak gibi geliyor bana çünkü
Allah korusun cok tehlikeli rabbim esirgesin
Ay cok mantıklı bunu yapacağım doğurmadan hemşireye 20 tl verip tembihlesem on dk arayla gelir boşaltır odayı bence de :))
Ben yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama baby teach yatak diyorum başka birsey demiyorum
Oğlum ameliyatlı olduğu icin ona mecburi yaptırıyoruz ben astımlıyım bana da mecburi kocam da sık hasta olur diye zorla yaptırıyoruz biz ailecek aşılı giller
Stres yapma canım Rabbimin izniyle sağsalim evladını kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Bu arada ben derdimi döktüm umarım sizde işler yolundadır.
En son kontrole gıdınce bulantı hapı ıstedım.olmaz dedi İlk 3 ay veriyorum, o zaman sen ıstemedın zaten versem de senın ki gecmezdi.sen 9 ay böyle cekeceksın az ye sık ye ılaç veremem bebege artık zararı var dedi. Sabah cok su ıcme dedı.... Ben diş fır akarken kusuyorum ama gun ıcınde sıcaktan cok su ııcıyorum ben yemeklerden tıksınıyorum..Bulantı için bişey yapıyor musun. Ben yeterince su içemez oldum inşallah sorun olmaz. Zofer alcam bugün kusmalarım dün cok cok fazlaydı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum
Merhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Benim detaylı da çıkmıştı. Meyve,tatlıyı kes demişti. Yüklemede şeker 133 çıktı normal dedi doktor ama bilmiyorum. bu hafta gidince sorucam. Senin kaç çıktı şekerin?geçen ay bana da doktor bebişin karnı biraz büyük yediklerine dikkat et dedi,48 kilo ile hamile kalmıştım 57 kilodayken doktor öyle söyledi. zayıf olduğun için şeker seni çok etkilemez ama belki bebeği etkiler yükleme yapalım dedi ve maalesef şekerim biraz yüksek çıktıdiyet önerdi,biraz uymaya çalıştım bebeğin karnı ve başı normale döndü ama şimdi de benim şekerim yüksek çıkıyor. diyete devam etmem gerekiyormuş. bence sizin de normalden büyük çıktıysa göbüşü şekere ve karbonhidrata dikkat edin
Merhaba kızlar, bir hafta siteye girmedim 100 sf yazışmışsınız:) okuya okuya geleceğim. Şeker yüklemesine gittiğimde ultrasonda serviks kısalması gördü dr, progestan hap (vajinal yoldan) ve proluton iğne verdi. Doğuma kadar çalışmak yok dedi ve heyet raporu verdi. Evde dinleniyorum şimdi. Ayrıca şeker de yüksek çıktı, karbonhidrat ve şekeri kestim. Var mı aranızda başlangıçta kullanmayıp progestana başlayan? Moral bozacak birşey yok dedi dr ama benim canım sıkıldı. Bebek söz konusu olunca plan program yapmanın da çok saçma birşey olduğunu anladım. Güya yasal süre olan doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışacaktım. Hazırlığım da doğru düzgün yok birkaç kıyafet dışında, nasıl yapacağım bu işleri bilmiyorum.
Canm ben sadece asansorlu ve kademeli 4 yasa kadar yatilabilen besikten aldm. Meltem smart genc odasindan. Bebek ilk 2 yil min yanimda olur diye dusundugum icin dolap almadm kendi sifonyerimi bosalttim dolabımda ona ozel bolme hazirladm. 3-4 yaslarina geldiginde cocuk odasi alrm diye dusunuyorm.kızlar geçen de yazmıştım ama başka konular konuşulduğu için çok cevaplayan olmamış. biz dün sadece ikea'dan dolap aldık, beşik mi alsam park yatak mı alsam karar veremiyorum. önerileriniz nelerdir?
bir de bebek arabası önerilerinizi bekliyorum.
Bebek toplanıyor oraya canım çok normalİyi akşamlar herkese
Bu topiğe ilk katılanlardanım ama uzuuun zamandır uğramamıştım
Son bir haftadır gün içinde karnımın bir tarafı sertleşiyor ve rahatsız edici bir his yaratıyor. Sanki o sertleşen kısım ağırlaşıyor gibi garip bir his. Birkaç saniye sürüyor sonra normale dönüyor yumuşuyor karnım
Sizde de oluyor mu
hangi siteden aldinizKızlar dün internetten aldığım kumaşlar geldi. Özenli paketlemişler. Kalitesi çok güzel. Çok çabuk geldi tavsiye ederim.
Yarim metre yetiyormu canmintaslar.com canim instagramda da hesabi var ama sitesi daha iyi bütün cesitler var
İyi akşamlar herkese
Bu topiğe ilk katılanlardanım ama uzuuun zamandır uğramamıştım
Son bir haftadır gün içinde karnımın bir tarafı sertleşiyor ve rahatsız edici bir his yaratıyor. Sanki o sertleşen kısım ağırlaşıyor gibi garip bir his. Birkaç saniye sürüyor sonra normale dönüyor yumuşuyor karnım
Sizde de oluyor mu
benim 75 gr şeker yüklemesinin 1. saatinde 188 çıktı. diğer ikisi normal ama bir tanesi yüksek olsa bile riskmiş. o yüzden dikkat etmeye başladım evde kendim de ölçüyorumBenim detaylı da çıkmıştı. Meyve,tatlıyı kes demişti. Yüklemede şeker 133 çıktı normal dedi doktor ama bilmiyorum. bu hafta gidince sorucam. Senin kaç çıktı şekerin?
intaslar.com sitesinden aldim.hangi siteden aldiniz
1 metre aldim 2 adet cıktı.Yarim metre yetiyormu canm
Bir kac yerden aldim. Memnun kaldim kaliteliİyi geceler kızlar, intagramda bebegen, bebekon diye baya uygun fiyatlı bazı sayfalar var. Yüzde yüz pamuk falan yazıyor. Oralardan ürün getirten oldu mu acaba aranızda? Kaliteleri falan nasıldır ki?
Güzel görünüyor canım, benim tecrübem yok ama maalesefGünaydın ,
doğum sonrası emzirmede böyle birşey giyeniniz oldumu , hastahane için 2 tane pijama takımı aldım önden düğmeli .ilk bebekte önden cepli olanlardan kullanmıştım çokta memnundum ama şimdi istediğim modelde bulamayınca yarım düğmelilerden aldım , sanki düğme aç kapa rahat olmayacak gibimede geliyor .gecelik zaten giyemiyorum yarım kol diz boyu alsam alt çıplak ki üşütmekten çok korkarım , uzun alsam alışmamış götte don durmaz misali rahat edemiyorum .birtanede renkli olsun diyorum bu lcw deki kullanışlımıdır acaba .aldıklarım ile idare edip almasam mı .
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 119,99 TL
Gri Baskılı Pijama Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9SH706Z8-LRWwww.lcwaikiki.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?