Harekete ben de takılıyordum da süze göre biraz daha yeni benim gebelik haftam. 28. Sen sonra sayılabilir en erken demiş internette baktımSıkıntı olduğunu sanmam canım aklında kalmasın sor yine de maalesef annelik eşittir evham pinpiriklenme hepimiz öyleyiz az mı hareket etti çok mu etti durgun mu sürekli bir evham halindeyim bende
Bende lcw nin şu modelini aldım. 40 TL ye geldi modanisa dan
Eki Görüntüle 2289760 Eki Görüntüle 2289761
Oluyor canım, benim de özellikle sağ tarafımda toplanıyor, sertleşiyor ama sonra geri yumuşuyor. Bebişlerimiz yerinde duramıyorsa demekiyilerdir inşallah endişe etme
Bebiş orada toplanıyor korkma canım sertleşiyor sonra geçiyor
Lohusa korsesi ebebekten aldm 110 TL olması lazım. Ip kamera derken görüntülü Bebek telsizinden mi bahsediyorsun cnm
Korse olarak yamuna korseden almayi dusunuyorum. Kamerali telsiz olarak da vtech safe&sound aldim. Digerlerine gore daha uygun bir model ama yorumlari iyi.
Yamuna cok duyuyorum iyi bir seçim mi olur acaba kafamda deli sorularYamuna korse öneriliyor canım bende onu düşünüyorum kamera almayacağım evimiz çok ufak şuanlık gerek yok gibi
Çok haklısın canım bende ayaklarımı üşüttüm havalar biraz serin gitti hep cereyanda uyudum ateşim başıma vurmuş şekilde. Çok pişmanım resmen hasta ettim kendimi yaz ortasındaayaklarını üşüttüysen sancın ondandır karnına sıcak su torbası önerilmiyor ama ayaklarının altına koyup 1-2 gün sıcak tutarsan iyi gelir diye düşünüyorum .
karın etlerinin ağrımasıda üşütmeye bağlı olabilir bazen üşütünce bana olur etlerim ağrır kırgınlığım bazen diş etine bazen kemiklere bazende etlerime vurur.
Geçmiş olsun cnm benim de Sıcak soğuk klima derken boşluklarımı üşüttüm. Zaman zaman belime vuruyor. Nasıl dikkat edeceğiz bilmiyorumÇok haklısın canım bende ayaklarımı üşüttüm havalar biraz serin gitti hep cereyanda uyudum ateşim başıma vurmuş şekilde. Çok pişmanım resmen hasta ettim kendimi yaz ortasında
Bugunde tetanoz 2. Doz aşım var akşam iyice pert olacağımdikkat edin kızlar kendinize...
20. Haftadan sonra yapılıyoor 1ay sonrada 2. Doz yapılıyor. 22.Haftamın sonunda yaptırmıştım ben canım. Bugunde 2 doz var. 2 gün yeri ağrı yapıor bilgin olsun. Dinleneceğin zamana denk getir.Tetanoz alışı ilki kaçıncı haftaya kadar kızlar? Asm sen gelin yapalım dediler ağartmaya doktora muayenem var, onla görüşmeden yaptırmak istemiyorum
Sağol canım edeceğiz bir şekilde artıkGeçmiş olsun cnm benim de Sıcak soğuk klima derken boşluklarımı üşüttüm. Zaman zaman belime vuruyor. Nasıl dikkat edeceğiz bilmiyorum
20. Haftadan sonra yapılıyoor 1ay sonrada 2. Doz yapılıyor. 22.Haftamın sonunda yaptırmıştım ben canım. Bugunde 2 doz var. 2 gün yeri ağrı yapıor bilgin olsun. Dinleneceğin zamana denk getir.
Bende oldu canım sol omuzuma yapıldı yapılırken birsey yok. Hatta ilk gün çok iyidim fakat 2. Ve 3. Gün kolumu kaldıramadım. Solada yatamadım. Cuma günü yaptırman çok mantıklı inşallah senin çok sürmez. Benim etim pek bir narin galibaHaftaya 22 yim haftaya yaptıracağım gibi. Çalışıyorum ben, cuma dan yaptırmak lazım o zaman. O kadar ağrı oluyor mu gerçekten cnm ya?
Benim de pek farklı sayılmazBende oldu canım sol omuzuma yapıldı yapılırken birsey yok. Hatta ilk gün çok iyidim fakat 2. Ve 3. Gün kolumu kaldıramadım. Solada yatamadım. Cuma günü yaptırman çok mantıklı inşallah senin çok sürmez. Benim etim pek bir narin galiba
Beb ip kamera olarak bunu kullaniyorum memnunum.Kızlar konuşulmuştu ama kaydetmemişim
Lohusa korsesi
IP kamera icin tavsiyeniz neydi?
Bu ikisinden birer metre aldim. 2 adet arkali önlü battaniye cıktı. Yesili bu kadar açık degil dinazorla ayni renk.Hangilerinden aldın canım hatırlıyorsan yazabilir misin
Evet bende onu düşünüp rahatlıyorum 28 den sonra önemli diye henüz çok minikler kuvvetli değil kaslarHarekete ben de takılıyordum da süze göre biraz daha yeni benim gebelik haftam. 28. Sen sonra sayılabilir en erken demiş internette baktımbiraz rahatladı içim
Ne demek canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruzSağolun kızlar ya endişeleniyordum niye böyle oluyor diye
Sosyal medya yanılgısı değilse herkes onu kullanıyor bende bilemedim canımYamuna cok duyuyorum iyi bir seçim mi olur acaba kafamda deli sorular
24.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum canımTetanoz alışı ilki kaçıncı haftaya kadar kızlar? Asm sen gel yapalım dediler haftaya doktora muayenem var, onla görüşmeden yaptırmak istemiyorum
bebiş dönüyor kendini yaslıyorİyi akşamlar herkese
Bu topiğe ilk katılanlardanım ama uzuuun zamandır uğramamıştım
Son bir haftadır gün içinde karnımın bir tarafı sertleşiyor ve rahatsız edici bir his yaratıyor. Sanki o sertleşen kısım ağırlaşıyor gibi garip bir his. Birkaç saniye sürüyor sonra normale dönüyor yumuşuyor karnım
Sizde de oluyor mu
ya bende çok beğendim ama beden olayını nasıl yapacaksınız ? netten sipariş versem şimdi doğuma kadar ne kadar olurum bilmiyorumfiyatıda çok makul 200-400 olanlardan sonra uygun geldi .kullanışlı olursa şık birşey.
ağrı kişiye göre değişiyor canım ama kesin ağrıyorHaftaya 22 yim haftaya yaptıracağım gibi. Çalışıyorum ben, cuma dan yaptırmak lazım o zaman. O kadar ağrı oluyor mu gerçekten cnm ya?
web ten bakınca hangi mağazalarda var gözüküyor bana yakın olan lcw mağazası var akşam gidip deneyerek alırım .m dar olur ama l rahat olur sanki .170 boy , şuan 76 kiloyum 85 e kadar yolu var tam yapışan değilde bir büyüğünü alırsam olur .birde doğum sonrası da kilo gideceği için şuan rahat olan doğum sonrasıda olur bence.bebiş dönüyor kendini yaslıyorbende çok oluyor
ya bende çok beğendim ama beden olayını nasıl yapacaksınız ? netten sipariş versem şimdi doğuma kadar ne kadar olurum bilmiyorumonu nasıl ayarlıyorsnuz ?
ağrı kişiye göre değişiyor canım ama kesin ağrıyorçalışamayacak kadar olmadı bende hiç
şimdiki kıyafetlerim olmuyor dar geliyo hephera01 ben bu lcw pijamasını deneyip aldım S beden, çok da beğendim. Normalde small falan giyiyosan şu anda da onu alsan bence ideal olur. Üst kısmı özellikle daha rahat, doğumdan sonra da genelde altı aylık hamile halin gibi oluyo diyolar göbüş falan, ona göre düşün al bence
en iyisi dediğin gibi deneyip almak yakınlarda vardı sanırım biraz da büyük alırımweb ten bakınca hangi mağazalarda var gözüküyor bana yakın olan lcw mağazası var akşam gidip deneyerek alırım .m dar olur ama l rahat olur sanki .170 boy , şuan 76 kiloyum 85 e kadar yolu var tam yapışan değilde bir büyüğünü alırsam olur .birde doğum sonrası da kilo gideceği için şuan rahat olan doğum sonrasıda olur bence.
Eni 180 cm boyu 1 metre mi aldın canım.. Cok güzel kesılmiş mi geliyor bazı sitelerde yamuk kesip yolluyorlar yazıyor.. Yani sen 2 ye bokunce en 90 boy 100 cm oluyor.. Desenleri çok güzel ve hesaplıya geliyor.. Bir de nevresim dıktırmek ıcın hangı kumas almam gerekıyor.intaslar.com sitesinden aldim.
1 metre aldim 2 adet cıktı.
Bir kac yerden aldim. Memnun kaldim kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?